Reklama

Močení ve stoje

David (Po, 31. 8. 2015 - 14:08)

Ten čurokap mi dovela sestra...Kamarádka čůrala do pisoáru tak, že si popotáhla pysky nahoru a ještě si je rozevřela. Trefila se skvěle ani kapka ji neukápla do kalhotek ani na zem. Jenom jsem ji pak vytřel pysky a bylo hotovo, Žádný čůrokap nepotřebovala.

Vlasta (Po, 31. 8. 2015 - 11:08)

Pro Vlastu:
Jsi na tom...Ten čurokap mi dovela sestra z Finska protože ví jak mi ta moje pipina dělá tak aˇto zkusím moc to nepomáhá ale jde čůrat i do pisoáru zvuk te tečící moči v čurokapu jako by rezonoval o ty papírové stěny je to pro holky které nemají takový jelký tlak a tím i střik v pipině,

Simona (So, 29. 8. 2015 - 19:08)

Jsem s toho taky na větvi co...Pro Vlastu:
Jsi na tom možná podobně jako já. Také ti vyčnívají pysky? Já mám ty "velké" docela malé, zato ty "malé" strašně vyčnívají a ještě mám velký klitoris. Proto toho mám hodně pořád venku, je to vidět i v plavkách. Ale jak mi do těch pysků stříká zevnitř moč, tak to vydává ty zvuky, které jsem tu popisovala a také se to strášně rozstřikuje, jde to několika proudy. S těmi ruličkami podle Kláry to jde jenom když to je malým proudem, když to stříká naplno, tak to není nic platné, jde taky kolem. Ty jsi to Vlasto vyřešila s tím čurokapem, to jsem nezkoušela. Ztiší se ti tím také to syčení a "chrchlání"? Jak tu některé holky píšou, že jim syčí přímo ta dírka, tak mně ne, z té by to šlo docela potichu, mně to dělají asi opravdu ty pysky, asi to máme každá trochu jiné. Jinak ještě upozorňuji, že nejsem ta Simona, co čůrá s tím partnerem, kdyby mně partner držel, tak by byl také celý zechcaný.

Tom (Pá, 28. 8. 2015 - 12:08)

je to vůbec možný holky, že vás to syčení tak mohlo zaujmout?To bych nečekal ani v těch nejoptimističtějších pžedpovědí.Anketu bohužel vyplnit nemohu. :- nesyčím.
Ale čůrání ve stoje mi nedělá problém. :-) .-)

Simona (Pá, 28. 8. 2015 - 11:08)

Ráda čůrám když mě partner drží za zadek zvednutou a zády opřenou o jeho hrudník a jeho ruce mi roztahují pipinu a tím pádem má čůrací dírka volný prostor pysky ji nevadí tak čůrám krásným proudem a i 3m daleko a podotýkám s krásným sykotem.

Pavla (Pá, 28. 8. 2015 - 11:08)

anketu nepotřebuji prostě syčí jako had svin+ jedna

Jana (Pá, 28. 8. 2015 - 01:08)

Anketa:
1. 17
2. a
3. a
7. d

Karla (Pá, 28. 8. 2015 - 00:08)

Můj příspěvek do ankety:
1. 40 let
2. nezkoušela jsem to
3. b
4. a
5. c
6. b
7. d

Gábina (Čt, 27. 8. 2015 - 23:08)

Znovu jsem se podívala na tuto diskuzi a našla jsem dokonce anketu. Vyplním jí, aby měla nějaký význam a přimlouvám se, aby jste ji ostatní ženy také vyplnily, aby jsme věděly, jak na tom jsme.
Jak mi syčí pipina

1.36
2.nezkoušela jsem to
3.b
4.b
5.a
6.b
7.c,d Když tlačím tak stříká, když netlačím tak teče

Simona (Čt, 27. 8. 2015 - 20:08)

"Jak mi syčí pipina":
1. 22
2. c
3. b
4. c - ale stříká po rukou, téměř nemožné
5. b
6. a
7. a + b

Našla jsem tu tuhle zajímavou anketu od Lucky, uvidíme, kolik nás takto "postižených" je. Jen jestli to vyplní i jené holky.

Lucka (Čt, 27. 8. 2015 - 18:08)

Anketa "Jak mi syčí pipina":
1. 28
2. a
3. C
4. -
5. a
6. a
7. a

Lucka (Čt, 27. 8. 2015 - 18:08)

Velmi mě překvapilo to množství příspěvků. Ta rada Kláry pro mě není nic platná, mě to syčí i když si roztáhnu pysky. bude to asi u mně taky tou močicí dírkou a ne velikostí pysků. Při narážkách na tu anketu "Jak mi syčí pipina" jsem dostala nápad opravdu takovou minianketu tady udělat, abysme viděly kolik nás opravdu je, kterým syčí pipina. Statistiky jsou o všem možném (o velikosti prsou, velikosti pysků atd.), ale o syčení při čůrání ne. Abysme se moc neodchýlily od původního tématu, dáme tam i to močení ve stoje. Je třeba, aby to ale vyplnily i holky, kterým to nesyčí, aby byly výsledky věrohodné. Podle následujících otázek prosím, aby holky, které se chtějí zúčastnit, to napsaly. Otázky jsou očíslovány. Stačí jen napsat příslušné číslo a písmeno, které podle Vás platí.Jako první vyplním vzor sama, abych Vám dodala kuráž.

1. Váš věk
2. Čůrání ve stoje mi jde
a) velmi dobře
b) celkem dobře, někdy se ale počúrám
c) vůbec nemohu čůrat ve stoje
3. Při čůrání mi pipina
a) nikdy nesyčí
b) někdy syčí, někdy nesyčí
c) vždycky syčí, nijak to neovlivním
4. Pokud pipina někdy syčí a někdy ne
a) nemůžu to nijak ovlivnit, dělá si co chce
b) když netlačím, sykot přestane
c) když si roztáhnu pysky, sykot přestane
5. Ten zvuk je
a) ostré syčení
b) Chrčení a podobně, zvuk se mění
c) jen ševelení
6. To, že mi pipina syčí
a) mně silně obtěžuje, je mi to nepříjemné
b) vůbec mi nevadí
7. Při čůrání se mi moč
a) rozstřikuje do stran
b) stříká více proudy
c) stříká jedním proudem
d) volně teče jedním proudem

Tomáš fuk (Čt, 27. 8. 2015 - 14:08)

Jsem s toho taky na větvi co...Co jsem slyšel, tak při chcaní syčí každá ženská, nechápu, co na tom furt řešíte.

Zvyk nesedat si mimo domov u většiny žen, tak pak tu jsou ta pochcaná prkýna nebo i okolí mísy. Já třeba v práci si při sraní sednu. Jdu-li výjimečně třeba v nákupním centru, tak jsem si sedl i tam. Uklízí tam každou hodinu, bývá tam čisto. Je-li wc zasraný, jdu do kabiny vedle. Přitom bezdomovci jsou spíš muži, takže důvod nesedat si by tu byl.Ale asi je lepší se někde vysrat v přírodě, než jíž na veřejný toalety.

Jinak to je prdel, muže feministky učí chcát v sedě (nemůže si ho pak oklepat), kvůli hygieně, prý, ale jde jim o ponížení. Zato ty samý prdlý feministky se učí chcát ve stoje, různý ty čurokapy, kde si pak počijou ruce, nohy a asi i gatě.

Vlasta (Čt, 27. 8. 2015 - 14:08)

Jsem s toho taky na větvi co mi způsobuje to takové chrchlání a sykot z moji škatule a ještě když hodně zatlačím tak se moč rozstřikuje všude dokola.Už jsem zkoušela i ten čurokap ale tak padesat na padesát teklo to i kolem musela jsem dávat pozor ať moc netlačím pak se mi dařilo čůrat i ve stoje.Ale malé pysky jsem musela mít zvenčí na tom čurokapu.

Leona (Čt, 27. 8. 2015 - 12:08)

Já mám 50kg a manžel kolem stovky tak jak jsme jednou byli na procházce v lese chtělo se mi na malou ale byla tam velká tráva bála jsem si čupnout ať nechytím klíště tak mě manžel zvedl jak za mlada mamka já roztáhla nohy a krásným obloukem jsem za syčení se vymočíla utřít se nebýl problém to pak už ve stoje jsem se utřela.

Tom (Čt, 27. 8. 2015 - 08:08)

Jenom zírám, co je tu...vědecká teze : jak nám syčí pipiny" mě napadla jen tak, když vidím, že téma jak moje kundička syčí vzbudila takový ohlas mezi ženami. tak můžete si to syčení nahrát na mobil a zaslat na mail, pak vyhodnotíme nejlepší syčení a nejlepší 3 výherkyně dostanou čurokap. :-)
a teďka vážně: je fakt, že člověka by nenapadlo, že tohle může přinést takovou obsáhlou debatu. Ale jak jsem psal, kromě toho, že to pomáhá, tak se i člověk dozví něco zajímavého. teď mě napadla jiná věc: zkoušely jste dámy, že vás partner u čůrání drží? jako když jste byly malé? my to zkoušeli jednou, bylo to zajímavé, ale je tam váhový limit.:-) i s utřením nakonec.

Simona (St, 26. 8. 2015 - 23:08)

Jenom zírám, co je tu nových příspěvků na téma syčení. Dokonce to někdo nazval anketou "Jak mi syčí pipina". Podle návodu Kláry jsem dnes zkusila tu ruličku od toaleťáku. Zkoušela jsem to asi čtyřikrát. Jednou nic moc, jednou jsem byla zechcaná celá, ale asi dvakrát to celkem šlo. Záleží, jak se ta rulička přimačkne k té močicí dírce. Já ale na rozdíl od Denisy, Lenky a Terezy vím, že mi ten zvuk samotná ta močicí dírka nedělá, protože když si pysky roztáhnu, tak to nesyčí. Potřebuji ale udělat něco s tím, aby mi to nestříkalo kolem. Zatím ta rulička vypadá slibně, musím se to naučit a vyzkoušet i až se mi bude více chtít na malou a bude to větším tlakem. Jsem zvědavá zítra na první ranní močení, kdy to je největší proud a moje pipina strašně hlasitě chrčí. Dán vědět, jak to půjde. Zatím Kláro díky.

Tom (St, 26. 8. 2015 - 19:08)

Moje stará chčí jak píča.dycky se tady najde někdo, kdo svým neotřelým způsobem vyjádří myšlenku dne, že Bobe? Kdyby Columbus neobjevil Ameriku roku 1492, tak za svůj komentář by jsi zasloužil Nobelovu cenu.
Díky Tvému přípěvku jsme si všichni tady rozšířili obzory.

Hadička (St, 26. 8. 2015 - 17:08)

Je to opravdu jenon o tom jak...Když chčiju a neohrnu si předkožku přez žaluda,takže proud chcánek se musí prodírat předkožkou, tak mi chcaní také chrastí. Když žaluda odkryju přetažením předkožky, chcaní je tiché. Tak to máme vlastně podobné.

Tereza (St, 26. 8. 2015 - 15:08)

Je to opravdu jenon o tom jak se ta dírka roztáhne.Zkoušeli jsme to s přítelem když jsem čůrala tak mi prsty ještě kolem tá močící dírky jakoby to roztáhl a hned to byl jiný zvuk a nebo jsen si pipinu potáhla nahoru když jsem močila zase jiný zvuk zkuste to taky a uvidíte.

Reklama

Přidat komentář