Reklama

Toutim po vychrtlosti

Návštěvník (Čt, 21. 11. 2002 - 15:11)

Ahojky lidicky, najde se mezi vama nekdo, kdo si by rad se mnou popovidal SOUKROME o svejch bulimickejch zkusenostech? Jsem tady tedy spravne na chatu s nazvem " touzim po vychrtlosti " a tudiz i za kazdou cenu, ne? Rada odepisu vsem, pa a hezkej den, Zuzana

Návštěvník (Čt, 21. 11. 2002 - 13:11)

Klárko,podle toho, jak jsi to teď napsala, stejně nikdo nemá šanci, abys mu věřila, že má jinej názor, že? Protože KAŽDÁ ženská ve skrytu duše stejně touží po tomtéž, co ty. A pokud tvrdí, že ne, je to jen tím, že si to nepřipouští ... (?)Nezdá se ti zvláštní, pokud tvrdíš, že něco víš líp, než ten člověk sám?Je dost lidí, kterým se nelíbí extrémy - ani moc velká vyhublost, ani velká tloušťka. Řekla bych dokonce, že od určitého stadia je obojí stejne odpudivé ...

Návštěvník (Čt, 21. 11. 2002 - 13:11)

Timily, mas mozna pravdu, nemuzu to vyloucit, ze kdyz budu mit 42 kg, budu se videt jako hubena. Obdivuji Te, ze jsi dokazala prijmout sama sebe a jsi se sebou spokojena. Takovych je nas malo, jsi jiste silna osobnost. Musela bych Te videt, proto nemuzu posoudit, zda na svou vysku jsi stihla nebo akorat. Co nejsi urcite, tak to je hubena. Az se ta moje vaha pohne dolu, tak vam vsem i za nejaky mesic, nevim, kdy to bude, napisu uprimne, jestli uz jsem spokojena se svoji vahou nebo ne. Nebudu se tim tajit, napisu pravdu.

Návštěvník (Čt, 21. 11. 2002 - 13:11)

Vitku, asi to je urcite vec nazoru. Ale prevazna cast zen, divek ve skrytu duse by daly nevim co zato, kdyby meli krasnou stihlou postavu a kdyz by si mely vybrat mezi vychrtlosti nebo tloustkou (oplacanosti), tak by vsichni urcite volily vychrtlost. Nemam pravdu holky ? Vim, ze vsichni nebudete souhlasit, alespon na tomto chatu, ale sahnete se si do svedomi, jak to skutecne citite vy. Nerikam, ze je to spravne touzit po abnormalni hubenosti, vim , ze je to trochu uchylka, ale nemuzu si pomoci, proste se mi to hrozne libi.

Návštěvník (Čt, 21. 11. 2002 - 11:11)

Milá Klárko, připadá mi (promiň), že s tvým viděním sama sebe není vše v pořádku. Myslím, že i když budeš vážit 42kg, tak nebudeš spokojená, stále se budeš vidět "jen štíhlá". Každý komu nečouhají kosti pod kůží nemusí být nešťastný, že to tak není.Já jsem například měla na svou výšku 175cm i 55kg, byla jsem tak vychrtlá (i když vám se to zdát nemusí), že jsem se už sama sobě nelíbila. Byla jsem samá kost, vylezlý žebra a v obličeji my to vůbec neslušelo, měla jsem propadlý tváře. Teď mám krásných 63 kg (nejspíš jsem pro vás tlustá),ale sama sobě a mému nejmilejšímu a i ostatním se líbím. A dovolím si o sobě tvrdit, že jsem štíhlá. Kdo nesoulasí, má smůlu.

Návštěvník (Čt, 21. 11. 2002 - 10:11)

... stejně jako je modrá hezčí než červená. A kdo říká že ne, tak sám sobě lže! Kláro, není to všechno jen věc názoru?

Návštěvník (Čt, 21. 11. 2002 - 06:11)

Leno, ano posunula jsem hranici, protoze nejsem ani ted hubena jen stihla a to vazim -dnes rano poprve 48,5 kg. Chci mit tech 44 kg/171. To snad budu spokojena, uplne nejmene tech 42 kg, zalezi jak budu vypadat.Majdo, ja jsem nerekla, ze se mi libi tlusti kluci, to ne, jen ne moc hubeni, takovi akorat.Ale zeny jsou vzdycky hezci hubenejsi. A kdo rika ze ne, tak sam sobe lze. Ja kdyz jsem vazila pres 60 kg, tak jsem rikala to samy, ale uvnitr jsem se strasne uzirala tim, ze mi uz nejde zhubnout. Cil se blizi, musime bojovat dal.

Návštěvník (St, 20. 11. 2002 - 17:11)

Jeje, kdes to vzala, že jen vychrtlý holky jsou hezký? Možná podle Cosmopolitanu, to nevím, nečtu ho. Ale zeptej se kluků ...

Návštěvník (St, 20. 11. 2002 - 12:11)

Nedokazu pochopit, jakto ze se nekterym libi vychrtlost jen u holek, a u kluku ne??? Me teda se vychrtli kluci libi moc, tlusty se mi hnusi. To uz se mi libi i holka ktera ma par kilo navic (teda pokud to nejsem ja sama), ale u kluka me to naprosto odpuzuje. To me vazne stve, ten postoj soucasny spolecnosti, ze jenom vychrtla holka je hezka a u kluka je to jedno. Kluci pak o sebe nedbaj vubec a holky zase az moc. Vemte si ty hollywoodsky "hvezdy": kdyz se proslavi muz, vetsinou hrozne ztloustne. Ale herecky sou cim slavnejsi, tim vic hubenejsi. Fakt ujety... 4:Katy22-no ja sice nemela rozdil mezi nejnizsi a nejvyssi vahou 30 kilo, ale 25 a to je taky dost. Nejmin sem mela 45 a nejvic skoro 70. Ted se sice drzim na 56, ale dolu to nejde a nejde a furt to kolisa, prave proto ze se taky nedokazu prestat prezirat. Katy, drzim ti palce, jestli chces ozvi se na mail.

Návštěvník (Út, 19. 11. 2002 - 15:11)

Ahoj Klárko,jak to tu tak čtu, Ty jsi dříve psala, že bys chtěla vážit 45-48 kg, ale za nějakou dobu (nedávno) jsi zase napsala, že bys chtěla vážit 42-45 kg. Proč jsi tak změnila názor? To je přeci obrovský rozdíl.Já také patřím k lidem (bohužel) kteří chtějí být hubení (také "závidím" lidem, kteří jsou spokojení a váhu neřeší a mají třeba i rádi svá kila ale až se znažím jak chci nejsem prostě taková, stejně jako oni nechápou názor můj), ale nijak se drasticky nesnažím hubnout, jen jím míň než většina lidí a udržuji si váhu. Někteří lidé mi říkají, že jsem ošklivě hubená, ale jiní zase (a nejsou to žádní kostlivci), že jsem normální a že hubená vůbec nejsem, měřím tolik co Ty, vážím 49-50 kg, jsem tělesně úplně zdravá a v pohodě - ráda si zacvičím. Myslím, že tech 45-48 by dejme tomu, i když je to malounko, ušlo ( to jsem chápala), ale vážit 42-45 už by bylo drastické. Nemyslíš?

Návštěvník (Út, 19. 11. 2002 - 11:11)

Jo, a ještě - kiki, ty máš úplně normální váhu, sumo fakt vypada jinak. Moje holka je na tom podobně jako ty a je kočka, za kterou se kámoši ohližejí, protože se umí oblíct a je na sebe hrdá (a má proč!).

Návštěvník (Út, 19. 11. 2002 - 11:11)

Prosímtě Zuzano, kdes přišla na to, že když máš 45 kilo, tak seš hezká? A že když ti někdo řekne, že seš MOC hubená, že ti tím lichotí? Nejseš tak trochu mimo?

Návštěvník (Út, 19. 11. 2002 - 09:11)

Milá LL, nenapadlo Tě někdy, že to velký břicho, o kterém píšeš, není žádné tlusté břicho, jak si naivně myslíš, ale máš ho spíš nafouknuté tím, jak nejíš? Kdybys jedla normálně a trochu (opravdu jen trochu) cvičila cviky na zpevnění břišních svalů, určitě by to s Tvým břichem nebylo tak strašný. Věř mi, vím to z vlastní zkušenosti. Žádná vychrtlice nejsem 158/50, ale na své bříško a pas jsem náležitě hrdá a odůvodněně. Všichni mi můj štíhlý pas a ploché vypracované bříško závidí... Ale jak říkám, jím normálně a občas cvičím, nic víc.

Návštěvník (Út, 19. 11. 2002 - 09:11)

Ahojte moje zlate. Patrim k vam tiez chcem zhodit "paar kíl" 162/53.Prisla som na to ze zhodim 5kg ale ked uz je tych 5, tak to rovno uz 10kg. Ked už tak už poriadne. Pred rokom som vazila 44kilo a bol to fantasticky pocit stale na to myslim. Ale teraz sa opať trapim a nepridal mi k tomu ani rozchod s priatelom. Stale si vyčitam ze keby som bola stihlejsia inak by to dopadlo. Aspon pre seba by som sa citila pritazlivejsia určite. Teraz sa mi tazko hybe a ked utekam do prace tak sa mi az tazko dycha. Som sumo. boze..

Návštěvník (Út, 19. 11. 2002 - 09:11)

Ahoj klárko,neboj,u mě je to samé,třeba se snažim pravidelně civčit a jíst správně a ať dělam co dělam,váha stojí..a pak třeba za 144 dní hup! a kilo a půl je dole:)) mysli pozitivně (nic jinýho ti stejně nezbývá) a vydrž.Pak budeš mile překvapena,mám to vyzkoušený:)Ahoj SAF

Návštěvník (Po, 18. 11. 2002 - 16:11)

Ahoj Kláro,docela příjemně mně překvapilo, že se dokážeš na svou "posedlost váhou" dívat i trochu jinak - jakože není šťastný ten, kdo je hubený, ale spíš ten, kdo dokáže být spokojený bez ohledu na to, kolik váží ... dobrý! (To myslím vážně).

Návštěvník (Ne, 17. 11. 2002 - 16:11)

Radek1, mne se vychrtlost libi opravdu jen u holek. Muz se mi libi, kdyz je udelany, kdyz ma treba i trochu bricho, muze vnimam z tohoto hlediska jinak, ten ma byt silnejsi, ma byt oporou, mel by ochranit zenu, rodinu, k cemu by byl nejaky vychrtlik, ktery by ani nic neunesl, nezvladl, byl by na rozpadnuti, co je na takovem muzi, ktery vypada jak 13lety kluk ? To pro me neni chlap. Je to jen muj pohled, nerikam ovsem tim, ze kdyz zena je vychrtla, tak je dokonala, v zadnem pripade si to nemyslim, je to jen moje touha, ¨muj nazor, moje vnimani. Tak to je.

Návštěvník (Ne, 17. 11. 2002 - 16:11)

Timily, jsem si jista, ze budu mnohem stastnejsi, to je jiste, na nic jineho v posledni dobe nemyslim, hrozne me to trapi, ze nehubnu. Mam obdobi stagnace, nekde delam chybu, no spise hodne zeru, ne ze bych se precpavala, ale jim tak, ze to neni moc na zhubnuti. Nedokazu nic jineho delat, jen se snazim zhubnot, cvicim, ale moc se mi nechce, jsem z toho unavena, vycerpana, nebavi me to, ale stale se snazim. Moje nervy jsou slabe, citim se blbe, to priznavam. Zavidim tem (ne ve zlym), kteri vahu neresi, kterym o to tolik nejde, kez bych takova byla, ale t mne nehrozi, jsem jina a chci byt hubena, nedokazu se toho vzdat. Mozna me to znici, pak mne to patri.

Návštěvník (Ne, 17. 11. 2002 - 15:11)

Jsem vychrtly panáček,heč heč!!!

Návštěvník (Ne, 17. 11. 2002 - 09:11)

No nic,ale prave jsem se chtela pochlubit,ze jsem zhubla 2kg.Jeste mi zbyvaji 3kg a budu mit svoji vytouzenou vahu.Jsem ted na 177/61!!! :-))))

Reklama

Přidat komentář