Reklama

Kartářky,jasnovidci a spol.

omlouvám se, (Pá, 4. 8. 2017 - 15:08)

ale reagoval jsem na příspěvek,který nebyl zdá se pro mě.Ale jinak co jsem psal,sedí.Netvrdím,že některé věci neuhádne,ale je určitý mustr,který se aspoň chytne u každého.Stejně jako léčitelé...Máte občasné problémy s krční páteří,koleny,a se zažíváním.Od určitého věku se trefí na každého.Věřím v tyto věci,jen lidí co to opravdu umí je málo.

Vážená, (Pá, 4. 8. 2017 - 15:08)

že jsi u ní nikdy nebyl,pak...ačkoliv jsem sice chlap.tak na tyto věci nejen věřím,ale i dělám.Ne sice vykládání karet,protože to je dětská školka,a to říkám bez urážky.
Věnuji se meditacím,buddhismu,a praktikoval jsem i magii.A právě že o tom cosi vím,tak říkám,že většina těch tzv.vědem,umí téměř nic,a je to divadlo...Ano,jsou kvalitní,ale ty se neprezentují většinou na věřejnosti.lepší je astrologie a numerologie,či to nejlépe spojit.Musí to dělat člověk,který má kvalitní praxi po dlouhá léta,a ne absolvovaný seminář.Ani dlouhá doba praxe vám ovšem kvalitu nemusí zaručit.Co jsem napsal je pravda,a tchýně mi to vše řekla.

ale (Pá, 4. 8. 2017 - 14:08)

jedna zkušenost,žádná...Jak víš,že jedna zkušenost?Možná tam je denně.

No, (Pá, 4. 8. 2017 - 14:08)

jedna zkušenost,žádná zkušenost.Ale v závěru je fakt,že už nemá cenu diskutovat,každý má jiné zkušenosti.

:-)) (Pá, 4. 8. 2017 - 14:08)

kartářka tě vůbec...Víš určitě, že jsem u kartářky nebyl? To je jen tvé přesvědčení a věříš tomu co chceš. Mám dokonce známou kartářku, tak si myslím, že tady dále nebudu diskutovat.

Ta (Pá, 4. 8. 2017 - 14:08)

Podívej, jak tě může...kartářka tě vůbec nezná,ona s tebou nekecá,ty si vytáhneš karty a ona povídá,není to všeobecné,co by mohlo sedět úplně na každého.Vyzkoušej,třeba jenom tak z recese a pak nám sem napiš a já ti zaručuji,že názor změníš.

Škoda, (Pá, 4. 8. 2017 - 14:08)

Podívej, jak tě může...že jsi u ní nikdy nebyl,pak věřím,že bys psal jinak.Celkově zpravidla tomu chlapi vůbec nevěří,ale ono to funguje,jen ta budoucnost nikdy není 100%,jenomže tím,že sedí souč.a duc.,tím většinu dostane a lidé jí věří,ona už neřekne,jak to funguje.Samozřejmě,nikdy to není do puntíku,kdyby ano,pak by se nehledali pohřešované osoby atd.Já sama mám dostatek zkušeností,třeba i s kinezí a nekecám,že paní věděla i to,s čím jsem se nikomu nikdy nesvěřila,co vím dodnes jenom já sama-ona viděla přímo do mě,no,příjemné to nebylo.

:-)) (Pá, 4. 8. 2017 - 13:08)

pravdu v tom,že dnes je moc...Podívej, jak tě může zblbnou nějaký dealer, vylákat z tebe peníze nějaký podvodník, pod různými povídkami u kartářek je to podobné. Vše je psychický nátlak. A píšu, že si s tebou bude povídat a vytáhne z tebe různé informace, aniž si to uvědomíš. A pak ti to v jiné podobné verzi a jinak podá.

Máš (Pá, 4. 8. 2017 - 13:08)

Je to jedině o penězích....pravdu v tom,že dnes je moc šarlatánů,kterým jde jenom o ty peníze.Ale ty jsi myslím nevěřící celkově,jak potom vysvětlíš,že tu minulost,současnost vědí? Sám jsi někdy byl u kartářky?

:-)) (Pá, 4. 8. 2017 - 13:08)

někdo věří,tak ho stejně...Je to jedině o penězích. Přivýdělek k důchodu, mateřské a pod. A ještě většinou nezdaněný. Na sídlišti jsou kartářky v každém vchodě.

Když (Pá, 4. 8. 2017 - 13:08)

No to teda mám k tomu co...někdo věří,tak ho stejně nepřesvědčíš.Já bych ale třeba nikdy nikomu nevolala,protože tam už je to o těch penězích,kdy volající akorát provolá a vlastně se nic nedozví.Ale i na to musí přijít každý sám.Jinak,na dobré kartářky věřím,jen ale upozornuji,že ta budoucnost je VŽDY nejistá-my svým myšlením si jí ovlivnujeme a to je to,co by měli všichni pochopit.To,že nám řekne současnost,která je pravdivá,vůbec neznamená,že budoucnost řekne takovou,jaká skutečně bude.To vám totiž žádná kartářka neřekne,nikdo by k ní nechodil.

:-)) (Pá, 4. 8. 2017 - 12:08)

ale většinou píšu tam,kdy...No to teda mám k tomu co říct, hlavně, aby se lidé kartářek stranili a neživili je se svých peněz. Řeknou vám co chcete slyšet. Do vaší budoucnosti nikdo nevidí. A minulost? Budou vám za vaše peníze povídat i hodinu, dvě a něco si z toho vyberete. Jsou to šarlatánky a žijí z blbosti jiných. Stačí??

To ne, (Pá, 4. 8. 2017 - 12:08)

A to musím věřit...ale většinou píšu tam,kdy mě to téma samotné zajímá,kdy k tomu mám co říct.Ty jsi nevěřící a tím pádem nemáš k tématu co říct.O čem pak s tebou tedy diskutovat? Ty nikoho nepřesvědčíš,stejně jako já zase nepřesvědčím tebe.

:-)) (Pá, 4. 8. 2017 - 12:08)

A to musím věřit kartářkám? Kde je to napsáno? V názvu diskuse? Nechápeš více věci.

Ale (Pá, 4. 8. 2017 - 11:08)

Na to nepotřebuji...houby.Nebyl ani na intru,ani se neoženil,nic takového.Přesto paní měla pravdu.Pokud nevěříš těmto věcem,pak nechápu,proč píšeš k tomuto tématu.

:-)) (Pá, 4. 8. 2017 - 10:08)

jsem si nechala udělat...Na to nepotřebuji kartářku, je jasné, že děti nesedí pořád matce u zadku.

Takže (Pá, 4. 8. 2017 - 10:08)

víc věřím číslům,numerologii,než samotnému výkladu z karet.Čísla ty nelžou.Pak mě vždycky hodně lákalo čtení z ruky,ale upřímně se bojím,někdy je lepší raději nic nevědět.

Kdysi (Pá, 4. 8. 2017 - 10:08)

jsem si nechala udělat výklad písemný na potomka.Pouze podle datumu narození,psala tam,že nějaký čas svého syna neuvidím,že mě to bude trápit.Já jsem si říkala,co to asi bude,že by internát? Kdepak,tam bych ho já nedala a prostě jsem to brala za blbost a až po letech jsem přišla na to,že měla pravdu.

Mám (Pá, 4. 8. 2017 - 10:08)

byla,a co jí řekla tak se...knížku od Kludské a fakt to sedí.Ona tam píše i příběhy,jak se kdo zachová v určité situaci a to jsem se musela pousmát,jak moc je to pravdivé.Co se ale týká samotného výkladu,tak pozor,vždy ti bude sedět minulost a současnost,ale budoucnost,tak ta je vždy nejistá-záleží pouze na tobě,na tvém chování,tu si vytváříš sama.Takže v závěru,třeba za měsíc by ti řekla budoucnost polně jinou,tu si ty vytváříš svým chováním.

tchýně (Pá, 4. 8. 2017 - 08:08)

byla u Kludské.viz můj názor ze včera 21,31hod.

Reklama

Přidat komentář