Reklama

Mirena

sarka (Út, 2. 9. 2008 - 17:09)

to vis ze nerekl nikdo nic jeste me snad dali najevo ze jsme divoce sexovali a nejak se to stalo,ale neni to pravda,ba naopak,ale oni nic,uz nevim kam jit k doktorum,vsude nic moc pristup.

regína (Út, 2. 9. 2008 - 12:09)

Šárko,chci se zeptat,řekl Ti někdo,proč se tak stalo,nebo jak se to mohlo stát?,nebo raději mlčí?

sarka (Po, 1. 9. 2008 - 18:09)

Regino nejsi ojedinely pripad ja mela to same krom tech infekci ale uplne to same,takze mirenu uz nikdy!!!!!!!!!!!!!!!!!

regína (Po, 1. 9. 2008 - 12:09)

Tímto příspěvkem chci Vám vyprávět můj příběh,je trochu delší.Mirenu jsem měla zavedenou 2,5 měsíce po porodu,krvácela jsem 2krát měsíčně více než 9 měsíců (nebylo to pravidelné),kromě krvácení,měla jsem pořád infekce- kvasinky i jiné,když jsem o tom mluvila se svým gynekologem,tvrdil,že je to stresem,to sem vyvracela,ale budiž,léčba nebyla úspěšná,gynekolog mi řekl,že se musím smířit s tím,že ho budu navštěvovat co 2 týdny pro recept,kromě toho jsem s manželem absolvovali urologické vyšetření,které pro muže není příjemné,to nic neprokázalo,nechtěla jsem se s tímto faktem smířit,a požadovala jsem vyjmutí tělíska,protože jsem tvrdila,že je příčinou mých problému,na to mi bylo řečeno,že to není možné,ale Mirenu v děloze nenašel.Pak jsem změnila gynekologa,paní doktorka mi nasadila léčbu,a hle,problémy přestaly,přestala jsem mít infekce ,začala jsem špinit,někdy měsíčkovat,ale normálně,podotýkam,že Mirenu jsem si nechala.Až nedávno jsem nedostala měsíčky,udělala jsem si těhot.test,a byla jsem opravdu těhotná,nebudu Vám vyprávět celý příběh,bylo to mimoděložní těhotenství,v nemocnici jsem požádala o rtg malé pánve,závěr- přemístěné tělísko mimo dělohu,podle CT MEZI MOČ.MĚCHÝŘ a PŘEDNÍ STĚNOU BŘIŠNÍ,neuvěřitelné ,ale bohužel pravdivé,momentálně jsem po laparoskopii,bez Mireny,bez pr.vejcovodu.Píšu to proto,že jsem ojedinělý případ,ale takových případů může časem přibývat,proto při potížích si vyžadujte RTG MALÉ PÁNVE jestli je všechno v pořádku,nebo rozvažte zavádění.

Hanka (Pá, 29. 8. 2008 - 13:08)

Milý anonyme, když nemáte slov, tak buďte zticha a nelezte do diskuze. I když je fakt poslední dobou hrozná. Trošku mě to připomíná politiku, samé kecy a nic užitečného k tématu.

Návštěvník (Čt, 28. 8. 2008 - 17:08)

nemam tady slov,to sou nazory,no budis,kdyz myslite.

jiná lenka (Čt, 28. 8. 2008 - 12:08)

plně souhlasím, ženy po přechodu, těhotné taky nemenstruují,nejsou o nic ochuzeni,setkala jsem se s mnoha ženami, které kvůli silnému krvácení musely podstoupit odstranění dělohy, aby nemusely být každý měsíc mimo.Každá z nás je na tom jinak některá krvácí ani o tom neví, gratuluji, jiná musí trpět, proč tomu nepomoc, mirena je jako volba proti slabému nebo žádnému krvácení vhodná alternativa, zase záleží jak každé vyhovuje komu vyhovuje tak gratuluji, po dvou měsíčním působení u mě v děloze se k vám z většího hlediska přidám, jiná musí hledat jinde.hezký den

Radka (Čt, 28. 8. 2008 - 07:08)

Když to tady tak čtu, mám dojem, že některé dámy prostě musí menstruovat už jen proto, že to tak příroda zařídila. Sice je to třeba obtěžuje, ale prostě je to přirozené. Budiž, nikomu to neberu, ale dovoluji si upozornit na fakt, že příroda člověku dala ledacos a ne vždy je to úžasné. Když budete mít akné a možnost ho zlikvidovat pomocí chemie necháte si ho kvůli matce přírodě? Asi ne. Ale je to na každé z nás, jen těch nechutných reklam na vložky a tampóny by mohlo být méně.

lenka (St, 27. 8. 2008 - 15:08)

je to vec nazoru ja sem opacneho,a vycteneho jako vy toho mam taky hodne,priroda dala menstruaci a tak to ma byt,ale nic nemam proti vasemu nazoru nemenstruovat,jen ja mam jiny.takze jak rikam jak nam to kazdemu vyhovuje.

Gábina (St, 27. 8. 2008 - 13:08)

Souhlasím, taky už 9 měsíců nemám menstruaci a vůbec mi nechybí. Nejenže nekrkvácím a tudíž nepotřebuji žádné hygienické potřeby, ale nemusím nic podle toho plánovat a každý měsíc mít změny nálady před a po menzes.

Návštěvník (St, 27. 8. 2008 - 10:08)

Moderní trendy v antikoncepci skutečně říkají, že menstruace je pro ženu, která neplánuje těhotenství, naprosto zbytečná a omezující a negativních věcí s ní spojených je naprostá většina. Vy snad znáte nějaká pozitiva? Pokud si myslíte, že je důležitá pro čištění organismu, tak máte špatné informace, o tyhle věci se v těle starají játra a ledviny. Zadejte si ve vyhledávači pojem "kontinuální užívání antikoncepce" a najdete tam spoustu zajímavých článků a odkazů. Trend z lékařského i estetického hlediska je dnes opravdu nemenstuovat, takže pokud tady někdo napadá ženy, co si menstruaci prostě mít nepřejí, a tvrdí, že menstruovat je přirozené, má o problému velmi málo informací.

bětka (Út, 26. 8. 2008 - 14:08)

ad hana: no, kondom by byl taky řešení, ale může povolit, prasknout, cokoliv, to tělísko by mi přišlo jako větší ochrana

Hana (Út, 26. 8. 2008 - 13:08)

Ad Bětka: a co takhle říci klukovi ať si dá pozor nebo vezme kondom.

bětka (Út, 26. 8. 2008 - 12:08)

ahoj, tabletky již nemohu dále užívat a jedna paní doktorka mi doporučila mirenu, v příbalovém letáku jsem se ale dočetla, že není vhodná pro ženy, které ještě nerodily. nemá tady některá z Vás - nerodička - zkušenost s tímto tělískem?

mama (Út, 26. 8. 2008 - 09:08)

...jsem po porodu a uvažuji o Miréně - kdy by se měla zavádět ?

k (Po, 25. 8. 2008 - 18:08)

a u vas?

lenka (Ne, 24. 8. 2008 - 18:08)

u me to taky nevyslo presne to same co lenka prede mnou je to individuelni

jina lenka (So, 23. 8. 2008 - 15:08)

no u me to nevyslo,taky sem vahala ale sla do ni a mela sem co predchozi holky,bolesti,spineni pul roku,pribrala sem,no hruza,temer po roce trapeni a pustu v sexu dala vyndat,takze opet,kazda jsme jina.

Lenča (Pá, 22. 8. 2008 - 20:08)

Ahoj.Mirenu mám už rok a nemůžu si stěžovat.Zavedení sice bylo velmi nepříjemné.Asi týden špinění a dost velké bolesti v podbřišku,ale s práškami na bolest se to zvládlo.Menstruaci od té doby nemám jen v tom termímu se mi zhorší pleť.Po přečtení diskuse jsem také dost váhala jestli mám do toho jít,ale vyšlo to,žádné negativní učinky.....

Jana (Pá, 22. 8. 2008 - 07:08)

Ahoj Katko, každý člověk je individualita.Přistupuj k tomu jako k experimentu za 6 tisíc korun.Jsou velmi spokojené ženy, bohužel patřím k té druhé skupině.Měla jsem stejné problémy jako Lenka, špinění, zhoršení pleti, bolesti v podbřišku, bolesti vystřelující do zad, stále nafouklé břicho,poté zánět vaječníku,nakonec antibiotika, dvakrát....trošku mě reakce mého organismu překvapila.Byla už jsem po té relativně dlouhé době podrážděná a ke svému okolí až nepříjemná.Nechala jsem tělísko vyndat.Problémové dny jsou vždy na pocity delší než ty bez problémů.Je to jen na tvém rozhodnutí.

Reklama

Přidat komentář