Reklama

masturbace v práci

xxx (Po, 15. 6. 2009 - 13:06)

Jméno neuvedu nechci být poznaná.Jsem od mala fetišistického založení.Začala jsem s medvídkem třela jsem se o něj moji tenkrát ještě malinkou direčkou pak se mazlila na obličeji a ucítila moji vůni.Časem sem začala masturbovat vzrušovala mi moje vůně.Mnoho let masturbuji s kalhotkama oblečenýma na hlavě a přímo na nose mám prosáklé mistečko kalhotek nebo si tam ještě vložím značně promáčenou vložku.Na seznamce jsem našla miláčka stejného založení odáváme se četným orgasmům.Každá a je nás mnoho různého věku nezažila větší vzrušení.Nelze přestat jak přiznala každá a bez kalhotkového feromonu nedosáhne uspokojení.

PP (Po, 15. 6. 2009 - 12:06)

Potřebovala bys šéfa, který by tě přehnul přes koleno a naplácal ;-) A pak za trest sexuální půst!

Tanya (Po, 15. 6. 2009 - 11:06)

Tak jsem dnes dopoledne měla nějaké běhání po úřadech, takže jsem si cestu zpříjemnila venuš. kuličkama. Před chvíli kolegyňka odešla na oběd, takže se dodělám. Pěkně nám to začíná :o))

Amilo PRO (Po, 15. 6. 2009 - 00:06)

Děvčata! serfuju tak po všem možnym, ale tohle mne dostalo! Kam se hrabe péčko, nad představou vás, masturbujících holek v kancelářích!!! Mě stojí, jako blázen, skoro to až bolí a musím si ho dohnat... holky... dělejte to dál! A Pište o tom, strašně se těším, jak si o tom večer zase počtu... a udělám si to... partnerka na chalupě... tak to budu dělat se všema kancelářskejma :o) bože můj už budu stříkat...

Martina (Ne, 14. 6. 2009 - 19:06)

V práci se sprchuji se svými kolegyněmi. Líbí se mi, když je nás holek ve sprše hodně. Jsem bisexuál a jednou jsem své koleginy Janě Moravcové řekla(to jsme se předtím na dílně bavily o sexu a co máme rády)co bych s ní chtěla zkusit. Jana Moravcová souhlasila a ve sprše, když odešli všechny další holky, jsme to dělali. Nejdřív jsme se mazlily a líbaly a pak jsme se dráždily navzájem jazýčkama. Sténala jsem Janoo Moravcováááááá a když jsem jí lízala já tak ona Martinooo Flídrováááá. když jsme se udělali, potom jsme se objaly(přimáčkly k sobě) hladily se a ještě líbaly. Druhý den v práci mi řekla, že to byla chvilková slabost a už to se mnou dělat nechtěla. Možná pro Janu Moravcovou to byl první sex se ženou :)

Lucka (Ne, 14. 6. 2009 - 09:06)

já pracuji též v kancelář a nejednou jsem se tam udělala,ale toužím po tom se udělat s kolegyní

Lukáš (Ne, 14. 6. 2009 - 09:06)

Já mám v kanceláři dvě krásné třicetileté kolegyně. Protože jsou během dne v kontaktu s klienty, většinou nosí kostýmek, lodičky a punčošky, a to i teď v létě. Občas se v pracovní době přistihnu, že nemůžu odtrhnout pohled od jejich nohou, jak sedí za počítačem a pod stolem si pohupují polozutou nožkou v punčošce. Ale to ještě není ta nejlepší chvíle jít se na WC udělat. Holky se totiž většinou v pátek odpoledne(když jdou z práce rovnou kalit), převlékají na WC do pohodlnějšího oblečení. Počkám, až všichni odejdou a pak to začne. Lehnu si na zem v kanceláři a očichávám a olizuji jejich lodičky a punčošky, které nechaly ve stole v šuplíku. Přitom si představuji, že se jedna z nich nečekaně vrátí a přistihne mě při tom. Nechá mě sice vystříkat, ale pak mi přikáže všechno po sobě slízat. Před tím, než odejde, tak mi nasadí pás cudnosti a klíček vezme s sebou se slovy "Jestli nechceš, aby se to kdokoli dozvěděl, tak odteď budeš muset poslouchat! V neděli po obědě tě očekávám - potřebuji vyprat, vyžehlit a uklidit byt. Buď tam včas!

Bohužel, ještě se to nikdy nestalo a asi nestane. :-(

Tanya (Pá, 12. 6. 2009 - 13:06)

Nemusíš mít výčitky!! Nikdy!! Je to lidské!! Napiš mi: Tanyasex"centrum.cz

Karel (Pá, 12. 6. 2009 - 13:06)

Tanyo, díky za svolení. S ním je to pro mě mnohem lepší, nemám pak výčitky, že dělám něco zakázaného. Mohu ti pak někam napsat, jaké to bylo?

Tanya (Pá, 12. 6. 2009 - 13:06)

Jasně Karle, jen jdi! A s chutí do toho!! Mě to asi taky čeká... manžel mě obskočil ráno před prací, ale má dvanáctku, takže přijde večer zmakanej a já jsem děsně nenasytná :o)

Karel (Pá, 12. 6. 2009 - 12:06)

Holky, mohu vás poprosit, jestli byste mi dovolili, so ho teď zajít do skládku vyhonit? Hrozně rád bych stříkal.

hele (Pá, 12. 6. 2009 - 10:06)

vytáhlo jsem mu jeho malého,neposedného Mufa..:-))

(Pá, 12. 6. 2009 - 08:06)

no tak to muselo být hodně zajímavý:-)) jak jste na to reagovali?:-))

Věrča (Pá, 12. 6. 2009 - 02:06)

JOOO!!! Taky si v práci honim vlhkou kundičku. Jednou me v kanclu načapal kolega...

Mirča (St, 10. 6. 2009 - 12:06)

Ahoj Kájo, díky za Tvůj přspěvěk už dlkouho jsem se tak nezasmála.Já se přiznám, že to taky dělám v práci a nemám vůbec žádný výčitky aproč taky. Vemte si naší politickou garnituru,ti to vpráci dělat nemusí, ti si vyjedou služebním autem do nobl hotelu a honit si ho nemusí ona nemusí ononovat, protože na to má vládního činitele a to se všechno děje za naše peníze. Takže klídek.

karel (St, 10. 6. 2009 - 12:06)

Já na krizi seru, péro si do ruky beru

ježíši (St, 10. 6. 2009 - 09:06)

to mě nenapadlo, okamžitě s tím přestaňte jinak mi hrozí vyhazov z práce!!:-))))

Návštěvník (St, 10. 6. 2009 - 08:06)

Ne příčinou,ale jejím následkem..:-D

Návštěvník (St, 10. 6. 2009 - 08:06)

honíte v práci a příčinou je ekonomická krize.

karla (Út, 9. 6. 2009 - 23:06)

v kanclu je nás pět a o polední pauze všichni vypadnou na oběd já zůstávám.Mám na starosti techniku, která mě může být o té paze ukradená. Jak vypadnou, honem gatky dolů, ruku do klína, druhou ruku pod tričko, když mi stoupnou bradavky tak je mám skoro dva cm - měřila jsem si je a mám je strašně citlivý. Než přijdou tak se stačím udělat i třikrát. Kolikrát se nemůže polední přestávky dočkat tak jdu na záchod, počkám když se mi chce čůrat, zadržím to, dráždím se a když to na mě přijde tak zárove? s čuráním dosáhnu vrcholu.Při souloži jsem nazažila tak silný orgasmus a při tom čurání je postatně delší

Reklama

Přidat komentář