Reklama

Hlas zeny

Návštěvník (Po, 30. 9. 2002 - 11:09)

Hmmm ale někdy je to silnější než cokoliv jiného ... je ale fakt, že důležitější je to okolo ...

Návštěvník (Pá, 27. 9. 2002 - 15:09)

Jo a kdyby mi někdo řekl: líbiš se mi, ale ten tvů hlas, to je hrůza, cítila bych se úplně stejně jako kdyby ta věta zněla: jsi moc hezká, ale ty tvý špeky, ty mi teda vadí. Rozhodně by si u mě nešplhnul.

Návštěvník (Pá, 27. 9. 2002 - 15:09)

mám manžela. Můj hlas se mu líbí a považuje ho za erotický.Ale opakuju: mluvím sice hluboko,ale nezní to jako chlap!Chantall Poullain má taky hluboký hlas a vůbec nezní mužsky...Hlas považuju za součást fyzické přitažlivosti člověka a je pro mě dost důležitý. Když mě někdo přitahuje, musí v tom být víc než se mi líbí jeho vzhled. A přitahuje mě, pokud lahodí oku i uchu i čichu atd. To, že by se mi někdo strašně líbil a jak otevřel pusu, tak bylo všechno ztracené, se mi ještě nestalo. Nevím, jak bych na to reagovala, třeba by se ukázalo, že jeho další vlastnosti jsou natolik skvělé, že mi hlas nepřijde jako podstatný. Já vím, je to dost složité, ale při troše snahy se v tom určitě vyznáš...

Návštěvník (Pá, 27. 9. 2002 - 13:09)

Máš přítele? Jak on vidí tvůj hlas? A co kdyby ti kluk řekl že se mu líbíš,ale hlas ne? Myslíš že záleží na hlase? Říkáš že takový kluk by u tebe neměl šanci. Ale co když by se ti jinak fyzicky strašně libil ?

Návštěvník (Čt, 26. 9. 2002 - 16:09)

Já mám hlas hluboký (vyzpívám někdy i spodní C), ale že by zněl jako mužský, to se říct nedá, ani mi to nikdy nikdo neřekl. Už to mám od narození, doktoři si dokonce chvíli mysleli, že mám nějakou hlasivkovou nebo sluchovou vadu, ale pak se ukázalo, že je to má normální hlasová poloha. Nezáleží jenom na hloubce, ale taky na barvě hlasu a tu má každý jinou a vrozenou, nedá se to ovlivnit. A pak taky na výrazu a výrazivu, ale na tom už se dá s úspěchem pracovat. Taky je spousta mužů, co mluví vysoko a přiškrceně a jako ženské a musím říct, že je mi to krajně nepříjemné - chlap co piští u mě prostě nemá šanci.

Návštěvník (Čt, 26. 9. 2002 - 11:09)

Chtěl bych slyšet názory na hlas u ženy. Má přítelkyně sice vypadá jako modelka,ale má doslova mužský hlas.Je to zvláštní. Už jsem si zvykl,ale přesto mám pocit že se bavím s chlapem. Má někdo podobnou zkušenost ?

Reklama

Přidat komentář