Reklama

Neholim si prirozeni. Jsem uz jedina?

Návštěvník (Čt, 2. 10. 2008 - 17:10)

Katko, kasli na ty pubertacky. Mozna jim chlupy jeste ani nerostou. Nema smysl se s nima dohadovat. Jsou to jen drzy drsticky.

Katka (Čt, 2. 10. 2008 - 17:10)

Jo no,dohadováním s něma se nic nevyřeší.Oni ten rozum dostanou až za pár let,takže je to zbytečné.

Katka (Čt, 2. 10. 2008 - 17:10)

Jo a Ančo poruchu ve vývoji jsem rozhodně neměla,jen ve 13 je ještě holení tam dole zbytečné a hlavně měla jsem jiné problémy uměrné k věku.A stydlivostí nebo nedostatkem sebevědomí určitě netrpím.Jen jsem narozdil od vás víc vychovaná

Návštěvník (Čt, 2. 10. 2008 - 17:10)

Holky, Katko a spol. to je ztráta času. Máte ve všem pravdu, ale bohužel nemůžete prostřednictvím téhle diskuse dohnat to, co evidentně zanedbali jejich rodiče. Nejlepší bude se na ně vykváknout a vůbec na ně nereagovat. Člověku ty jejich příspěvky akorát drásají nervy:-)).

Katka (Čt, 2. 10. 2008 - 17:10)

A tím v diskusi s tebou končím,protože je pod mou úroveň dohadovat se s dítětem

Katka (Čt, 2. 10. 2008 - 17:10)

malej pán.Ale ty už máš teď v tý hlavě milný dojem o tom jak nejsi chytrá a jak máš ve svých 13ti nárok na to rozdávat rozumy.Ale omyl holčičko.Až dokončíš alespoň tu základku a pochytíš alespoň trošku rozumu,tak přijď a napiš sem svůj názor,který už pak snad bude alespoň trošku na úrovni.

Katka (Čt, 2. 10. 2008 - 17:10)

No tak já se holím,obočí si trhám pinzetou to je fakt.Ty chlupy dole bych takto sundávala nejmíň týden takže to těžko.A zaostalá jsem teda fakt nebyla jen jsem respektovala dospělé a nedovolovala si to co teď ty tady.Holit jsem se začla tam dole v 15 dřív jsem to neměla zapotřebí.A rozhodně bych si v tě době nedovolila říct někomu něco o bobrovi nebo zaostalosti na to jsem tehdá byla ještě moc mal

Sranda (Čt, 2. 10. 2008 - 17:10)

Už čtu diskuzi dlouho a docela se bavím. Holky jsou dnes jinde, než jsme byly my, ne že by byly v dnešní době vyvinutější, než jsme bývaly my (o tom mají zcestnou představu), ale hlavně co se chování týče, je omladina stále víc na úpadku :-( Samozřejmě říkavali to i o nás :-) Jen si myslím, až si děvenky vzpomenou za 10 - 15 let, co psaly v pubertě za příspěvky anebo se budou pohybovat na netu a budou je rádoby "vychovávat" jiné puberťačky - vzhledem k vývoji předpokládám, že jim bude něco mezi 11 - 12 lety - pak si děvenky vzpomenou :-) Holky, taky jsem pro holení, ale nebudu se tím vychloubat, je to každého věc. Snažit se být za každou cenu dospělejší a urážet ostatní? Ve 13 letech nikomu neříkejte, že je ubohý, zaostalý, když ještě za svých pár let života netušíte, co všechno může znamenat pravý smysl slova. Zaostalý, ubohý apod. je třeba i člověk, který uráží ostatní, což tu bohužel děláte i Vy. Ono je něco jiného psát anonymně na net a jiné je, říct názor nahlas a do očí. Představuji si Vás jako naši "malou" namyšlenou sousedku - věk odpovídá, styl a mluva také, od 12 "prý" spí s klukama - pověst má ve 13ti letech děsnou, nikdo jí neřekne jinak než kurvička. Přitom je velmi hezká, ale vystupování úděsný. Nejhorší je, že možná ani taková není, ale tím, jak si hraje na velmi dospělou, poučuje a uráží, se shazuje a dělá ze sebe blbku :-) Všichni dospělí jsou pro ni trapní, jak už to v tomhle věku bývá. Holky, jak si o tom povídáte doma třeba s mámou, také jí řeknete, že je zaostalá apod. :-) Máte odvahu s ní sednout k této diskuzi a dát jí přečíst své příspěvky? Bude na Vás hrdá? V klídku si upravujte své klíny, dospívejte a přemýšlejte, jak si vše srovnat v makovičkách, abyste jednou mohly potkat suprovýho kluka, kterýho bude zajímat víc, co máte v hlavě než v kalhotkách :-) Jinak se vrátím k tématu - holení je každýho věc. Nemyslím, že by až tak souviselo s hygienou i názory lékařů se různí, prostě jde o pocit. U mnohých holení začalo jako módní záležitost, ale vyhovovalo nebo se zalíbilo natolik, že u něj zůstali - i můj případ :-) Mějte se!

Návštěvník (Čt, 2. 10. 2008 - 16:10)

Vyholený pindy jsou slizký, odporný a smradlavý blééé!!!!!!!! Normální chlap není na oslizlý slimáky zvědavej!!!!!!!!

Návštěvník (Čt, 2. 10. 2008 - 16:10)

zabít je smrady.takovou sebranku bych nenechal na živu.ještě nás povražděj.tak předejdem tomu a najdeme si je a odprásknem.

Návštěvník (Čt, 2. 10. 2008 - 16:10)

sakra tady ti frocani (Laura, Anča a Nely) by měli být někde v polešovně.to svět neviděl. podle jejich způsobu vyjadřování je jejich matka určitě feťačka,jinak by je naučila slušnému chování!!!

Návštěvník (Čt, 2. 10. 2008 - 16:10)

Labreto: A ty máš skládku za rohem? Já tedy ne, skládka je vzdálená 22 km od místa kde bydlím, tak jak bych tam ty odpadky asi vozil? A auto bohužel nemám, protože mám určitý handicap. Tak co mi na todle povíš paní chytrá?

Anca -> Katka (Čt, 2. 10. 2008 - 16:10)

No a? co me je do toho ze tys soupala nohama v mym veku? ze ty jsi stydliva a mas nedostatek sebevedomi neni muj problem...jsi pekna ubozacka....a asi si mela poruchu ve vyvoji ze ti tam rostlo par chlupu tak se uklidni

Návštěvník (Čt, 2. 10. 2008 - 16:10)

No tak Labreto, já jim to řekla slušně, ony tu držkujou a ještě si stěžujou. Na to není zvědavý nikdo. Někde vedle mají svou diskusi o problémech 14tiletých, tak ať si je tam řeší. Já nejsem jejich matka, abych je vychovávala. Být jejich matka, pošlu je po škole sportovat.
Já popeláře potřebuju a budu platit radši jim než chronickým netáhlům, co se válí doma apracovat nechtějí. Abych rozvážela odpad podle druhů po celé Praze, na to fakt nemám náladu. Ale klidně si to dělej, já ti nebráním.:D

Nojo, tak my můžem za to, že jste doma neměli pinzetu. A čím si vytrhávala obočí tvoje máma? No to je dobrej Kocourkov!

Laura (Čt, 2. 10. 2008 - 16:10)

to ze si ve 13 letech soupala nohama je tvuj problem, byla jsi zaostala a zustalo ti to vsichni mlady se ted holej ale o tom ty ted nemas jeste ani paru,momentalne jsej ve stadiu trhani pinzetou ...mame naskok o deset let dobry ne???

No vidíš (Čt, 2. 10. 2008 - 16:10)

a rozum nemáš dodnes!

Labreta (Čt, 2. 10. 2008 - 16:10)

Já bych chtěla vidět tebe.Tvůj údiv mi stačí k pochopení.Právě kvůli takovým jako ty bychom my dopláceli nejvíce.
Nechápu vaše navážení do Laury.Myslíte si, že názor dítěte není plnohodnotný? Celou diskuzi jsem jen četla, ale tohle už vy rádoby dospělí fakt přeháníte, ne?
Já bych chtěla vidět tebe ve třinácti.Já si ve třinácti holila obočí žiletkou, protože jsem neměla pinzetu.

Návštěvník (Čt, 2. 10. 2008 - 16:10)

Labreto jseš normální? Chtěl bych tě vidět, jak si budeš vozit odpadky na skládku.To je fakt názor jak prase. A děcka by do těhle diskusí vůbec přispívat neměli. Zajímalo by mě, co dělají jejich rodiče, měli by se o ně víc starat.

Labreta (Čt, 2. 10. 2008 - 16:10)

Chtěla bych vidět vás ve 13, jak jste byli inteligentní. Jste opravdu takový hlupáci?Sami se chováte jako děcka už tím, že oplácíte stejnou mincí.To dělají děti v první třídě.
Popeláře nepotřebujeme.Nemusí přeci jezdit od domu k domu a vyhazovat naše popelnice.My si ty odpadky můžeme na skládku vozit sami.Já bych to klidně dělala.Ale hodně lidí je na to tak líných, že raději bude psát, jak moc popeláře potřebují.

Návštěvník (Čt, 2. 10. 2008 - 16:10)

Správně Katko!!

Reklama

Přidat komentář