Reklama

Polykání spermatu

Dan (Po, 11. 8. 2008 - 23:08)

Hordubale, to je tvůj problém, těžko tě mohla nakazit z orálního sexu! To spíš ty jí. A sakra si rozmyslím, jestli ho tam nějaké dám bez šprcky... svého péra si vážím, dobře mi slouží a když poznám někoho nového, tak jsou snad samozřejmostí testy. Já zas tak nepospíchám. A nepolykají jenom promiskuitní ženštiny. Tenhle názor se tu objevil už víckrát a jímá mne podezření, že to píše jedna zarytá nepolykačka!

Dejv (Po, 11. 8. 2008 - 22:08)

Pánové, dobrá štětka musí nejenom polykat...

Gipsy (Po, 11. 8. 2008 - 22:08)

Radbuzám a jim podobným zřejmě už odzvonilo, protože na E55 se to hemží policajtama a v Chomutově si ten její orálek nahrajou na kameru a pošlou to zákazníkově manželce...

Hordubal (Po, 11. 8. 2008 - 22:08)

Radbuze a ostatním z Dubí třikrát sláva!!!
A my se, Dane , sejdem na venerologii. Zrovna jedna taková ochotná polykačka mě kdysi nakazila, a dodneška mám problémy.

Dan (Po, 11. 8. 2008 - 21:08)

To já, Pavlo beru! Už jsem tu psal, že se na to jestli polyká nebo ne, zeptám už ve fázi nezávazného poznávaní. Holky jsou někdy trochu vyvedené z míry, ale nějak zásadně to žádnou nenaštvalo. Kromě jedné, ale to už jsem tu psal. Nikdy bych do toho holku nenutil. Je to pro oba ponižující. Ale bohužel, když odpoví, že nepolyká ani se to nechce učit, tak to v té fázi nezávazného poznávání skončí. S atraktivitou partnerky to nijak nesouvisí. Polykaly mi i atraktivní partnerky, což je samozřejmě silnější sexuální zážitek. Naproti tomu průměrně vypadající holky to odmítly. Tak bys mi, Pavlo řekla, že to dělat nebudeš a bylo by to vyřízené. Kvůli tomu, že žádám orálek až do vysemenění včetně závěrečného olízání žaluda, nejsem blbeček. Pro mé uspokojení to je podstatné. Dík Lucince, že to jako jedna z mála pochopila. A Radbuze třikrát sláva!!!

Pavla (Po, 11. 8. 2008 - 21:08)

Mám tam chyby tak sorry

Pavla (Po, 11. 8. 2008 - 21:08)

Na to jsem nic neřekla,protože kdyby to neskončil on tak bych to udělala já..A neodsuzuju nikoho,když to ta holka dělat chce tak ať to dělá..Vytáčí mě spíš názor chlapů,že každá ženská je snad povinná to dělat a co by přece pro svého miláčka neudělala..Fakt názor chlapa!Jo ochutnat své sperma na špičce psrstu mohly,ale určité nepolkly celou dávku a nedělají to běžně..To by pak asi mluvili jinak

Radbuza (Po, 11. 8. 2008 - 21:08)

Jistěže penis smrdí, koule smrdí, sperma smrdí. A o chuti už vůbec nemluvím. Ale hulení penisu má takový erotický náboj, že to miláčkovi udělám ani nevím jak. Pro krasotinky, které "nesnáší pachy" to zrovna není.
Ale miláček dokáže páchnout i víc, třeba když se "vykaká" . To nějaká lesní vůně nepřehluší. Prostě chlapi tak nějak všeobecně víc smrdí, ale to je normální, v celé živočišné říší zavání samci víc než samičky. Ale i tak jsem moc ráda, že jsou.... bez nich by byla na světě nuda.... jaké umí vymyslet postelové "prasečinky"...

Lucka (Po, 11. 8. 2008 - 21:08)

Jasně, Pavlo, já beru to, že tobě to vadí, ale nemyslím, že je to důvod odsuzovat ostatní, kteří to mají rádi-ať už chlapi nebo ženský. Je to každého svobodná volba... A nesrovnávala jsem pach ani chuť, ale konzistenci, o které jsi psala předtím...
A vidíš, ty by ses rozešla s chlapem, který by to po tobě vyžadoval, tak proč by se nemohl chlap rozejít s ženskou, pokud by polykání chtěl a ona ne?

Dan (Po, 11. 8. 2008 - 21:08)

To já, Pavlo beru! Už jsem tu psal, že se na to jestli polyká nebo ne, zeptám už ve fázi nezávazného poznávaní. Holky jsou někdy trochu vyvedené z míry, ale nějak zásadně to žádnou nenaštvalo. Kromě jedné, ale to už jsem tu psal. Nikdy bych do toho holku nenutil. Je to pro oba ponižující. Ale bohužel, když odpoví, že nepolyká ani se to nechce učit, tak to v té fázi nezávazného poznávání skončí. S atraktivitou partnerky to nijak nesouvisí. Polykaly mi i atraktivní partnerky, což je samozřejmě silnější sexuální zážitek. Naproti tomu průměrně vypadající holky to odmítly. Tak bys mi, Pavlo řekla, že to dělat nebudeš a bylo by to vyřízené. Kvůli tomu, že žádám orálek až do vysemenění včetně závěrečného olízání žaluda, nejsem blbeček. Pro mé uspokojení to je podstatné. Dík Lucince, že to jako jedna z mála pochopila.

Pavla (Po, 11. 8. 2008 - 20:08)

A ženský sekret rozhodně nemá tak odpornou chuť ani pach takže se to vůbec nedá srovnávat!

Pavla (Po, 11. 8. 2008 - 20:08)

Já si to hlídám tak abych to ani v puse neměla..Furt lepší než odbíhat abych to vyplivla a nebo si nosila sebou kbelík abych měla kam hodit kosu..Chlapa který by mě do toho nutil bych kopla s fleku do prdele ať si klidně táhne jinam..A bonusové body?:-)Ty fakt sbírat nepotřebuju,ponižovat se abych nějákému blbečkovi vyšla vstříc ani nápad..Se svým vzhledem jsem si mohla vždy vybírat takže tak no..

Tonda (Po, 11. 8. 2008 - 20:08)

Ty jsi teda fakt ubožák,škoda,že jsi anonymní,poděkoval bych ti osobně.Můžeš si být zcela jistý,že by tě to hodně bolelo.

Lucka (Po, 11. 8. 2008 - 20:08)

Jak si tu pročítám tu diskuzi, tak žasnu....Jednak nechápu, proč se holky tak sprostě pouštíte do kluků za to, že napíšou svůj názor. Připouštím, že nepolykání jako důvod k rozchodu, vypadá trochu malicherně.... Ale ruku na srdce, holky, vy byste byli s klukem, který by vám nevyhovoval v sexu? Já tedy ne! A Pavlo, jaké konzistence jsou podle tebe tvé vaginální sekrety při vzrušení? Řekla bych, že jen nepatrně řidší než sperma....Připouštím, že chuť spermatu se nedá přirovnávat k chuti šlehačkového dortu, ale to nádherný vzrušení, když polykám a cítím, jak se to partnerovi líbí je nádherný.Mně to prostě chutná.... Pokaždý se na to těším....

Dan (Po, 11. 8. 2008 - 20:08)

Výmluvy na chuť semene jsou nepodstatné. Když to partner chce, měla by to udělat. Kluk by měl partnerce vyjít vstříc, že nebude jíst nějaké buřty s cibulí, olomoucké tvarůžky apod. Zato třeba šampáňo nebo ananasový džus, to chuti prospěje. Některé trapky tady z toho dělají problém, jak kdyby toho měl kluk litr. Já když jsem hodně nadržený, tak mám asi 20 ml, což je jeden malý paňáček.... to je skutečně směšný, že by se to nedalo polknout. A to většina kluků má objem semene jenom někde kolem 5 ml.

Pepík V (Po, 11. 8. 2008 - 19:08)

Napsat kouřím,ale nepolykám je stejná pitomost,jako říci :"Jsem Mudr.,ale mám jen základní školu".Vzít úd pouze do úst,bez následného výstřiku do úst a polknutí je pouhopouhé ŽUŽLÁNÍ !!! Žádné kouření !!! Aby bylo jasno !!!

Martin (Po, 11. 8. 2008 - 19:08)

Petruš, v tvém věku by jsi už měla vědět, že 100% mužů a možná i víc, ochutnalo to své ( a minimálně 4% i to cizí) semeno. No, chutná nic moc, ale třeba rybí tuk byl horší :-))

PETRUŠKA (Po, 11. 8. 2008 - 19:08)

Pavla má pravdu nepolknu!fujky .polkni si to sám at víš jak to chutná :o)a pak napiš :o))

Martin (Po, 11. 8. 2008 - 19:08)

Ty Pavlušo, když už to máš v pusince, tak proč to nespolknout? Mě např. vůbec nechutnaly olivy nebo ústřice, dnes je považuji za vynikající... Tak vo co gou? Až budeš u toho svýho nabíječe potřebovat nasbírat nějaké plusové body, tak si na mě vzpomeň, udělej to a všichni budou spkojení :-)

Pavla (Po, 11. 8. 2008 - 18:08)

Jo orál proč né ale polykat ani za nic!Myslím,že kdyby ženská stříkala něco stejné chuti a konzistence chlapi by řešili to stejné..polykat nebo ne?A myslím,že oni by tak obětaví určitě nebyli..

Reklama

Přidat komentář