Reklama

Polykání spermatu

Linda (St, 13. 8. 2008 - 10:08)

Já myslím,že je naprosto jedno,jestli se ejakulát polkne nebo nepolkne.Jakmile ho, (penis),vnoříte do úst bez ochrany a necháte si ejakulovat do úst,riskujete širokou škálu možných nákaz,pak je jedno zda se polkne,nebo vymyje.Možná jde spíš o vteřinu vzrušení,ale stojí to za to?

Pro Dana (St, 13. 8. 2008 - 04:08)

Píšeš, že nejsi blbeček, to skutečně nejsi, protože jsi IDIOT!

Linda (Út, 12. 8. 2008 - 13:08)

Říct jsem nechtěla nic zásadního. Jen to, že je nutný mít pochopení pro druhé. A nestavím to kategoricky. Že ne. Třeba někdy někomu polknu. Co já vím, třeba bych polkla Danovi.... Danečku, to není žádná nabídka! Říkám jenom třeba. Může být pro mne nějaký přitažlivý chlap, kterému to ráda udělám.
Na Danovi se mi líbí, že se s tím nepáře. Zeptá se a vysvětlí holce, že to je pro něj to nejdůležitější. Pokud odmítne, dál se s ní nezabývá. Já mám taky svoje sexuální představy, ze kterých nerada slevuju. A klidně napíšu, že s chlapem, který je v posteli k ničemu, být nemůžu. A klidně mě může někdo napsat, že jsem čubka. Všichni chlapi tvrdí, že chtějí sexuálně založené holky a pak jim kolikrát nestačí. A není pro ženskou strašnější věta než "ty už to zase chceš?"
Tak mám pochopení pro Dana, který se potřebuje na svou partnerku obrátit "miláčku, moc mě tlačej kulky, potřebuji nutně vykouřit" a ne poslouchat, že to je na poblití. Možná ale dělá chybu. Já bych mu asi nebyla schopná na začátku vztahu říct, jestli bych mu polykala nebo ne. To se ti nikdy nestalo, že ti holka řekla, že neví?

Františka (Út, 12. 8. 2008 - 12:08)

Nevím co na tom pořád všichni máte. Jí polykám mrdku čoklům, které vyhulím v útulku a to je ta největší slast co znám ani mužské sperma není tak dobré jako psí.

andrea (Út, 12. 8. 2008 - 12:08)

Mně se zdá, že polykání je pro některý chlapy ten pravej smysl života. No jo, každej je nějakej.Ale chudák pak ta partnerka, nechtěla bych být v její kůži.

Návštěvník (Út, 12. 8. 2008 - 11:08)

To Linda. Nechápu, co jsi tím vším lastně chtěla říct. Tak proč nepolykáš? :))

ženská (Út, 12. 8. 2008 - 10:08)

Díky,já jsem na chlapi ale ženské pro zpestření se nebráním..Mě jen štvou ty jejich názory na to jak prostě musíme polykat a tak,tohle mě dokáže vytočit..

Linda (Út, 12. 8. 2008 - 10:08)

Ty jsi stejná jako Dan, já nevím, na co se, lidi tak vytáčíte.... nic tak strašného jsem nenapsala. A krom toho jsem taky psala, že já nepolykám! Ale Dan na to může mít jiný názor. Taky psal, že holky k tomu nenutí, jen se zeptá, jestli to dělají. Je jasný, že Hans nejsi.
Nj, taky je mi naprosto jasný, proč to na mne působilo nežensky.... koukám na tvou bi-orientaci. Vidíš, každý máme něco! S holkama aspoň nemáš problém s polykáním! Nic ve zlým! Jsi fakt kočka!

ženská (Út, 12. 8. 2008 - 09:08)

anonymní jste tu všichni tak jděte do háje s těma anonymama!

ženská (Út, 12. 8. 2008 - 09:08)

www.libimseti.cz/wyckyy nemám se za co stydět takže zde i moje foto ať nejsem tak anonymní a za svým názorem,že nepolykám a nebudu si tvrdě stojím!Psala jsem bez háčků protože je to z mobilu jednodušší víš Linduško..

Linda (Út, 12. 8. 2008 - 09:08)

Dane, já se ti divím, že se necháš takhle vytočit. Doktorka nemá zavedené registrace a tak se tu každý může vyžívat, jak je mu libo. Máš mé sympatie, i když ne v tom směru, jak by sis asi představoval. Já taky nepolykám, ale mám ráda chlapy, kteří si stojí za svým. A třeba moje ségra polyká naprosto v klidu, takže potvrzuji, že polykačky nejsou jenom sexuální pracovnice. A víc kluků tu potvrdilo, že to je kolem 25%.
A anonymka? No nevím, já bych to typovala taky spíš na chlapa, je to psané tak nežensky, mohla by to být nějaká taková 100-kilová bárišňa, co by ti jednu vrazila a zbytek života bys strávil v kotrmelcích.
A máš pravdu, že to je psané podobným stylem jako Hans-anonym, ten taky vždycky argumentuje, že vlastně jsme všichni anonymní. Ale můj názor je, že kdo si nevymyslí žádný nick, tak je idiot. Píše ten svůj primitivní slovní průjem na tolik diskuzí, že ho obtěžuje i vymýšlení nicků, protože nikdy nechce psát pod jedním nickem. Hans taky píše bez diakritiky, což taky považuju za debilní, argument, že jsem zvyklá na anglickou klávesnici, neberu. Já taky píšu často mejly do ciziny, ale kdybych napsala mail bez diakritiky po Česku, tak by mne zaměstnavatel na to upozornil. Psaní s diakritikou je obtížnější, ale líp se to čte. Někteří borci se nenamáhají ani s interpunkcí ve větách.
Dane, naprosto neřeš, jestli se tvoje psaní líbí Hansovi nebo nějakému jinému anonymovi či anonymce. Hans taky píše jednou jako chlap a jednou jako ženská. K tématu nemá evidentně co říct a víš co vždycky Hans píše. "Je to veřejná diskuze a já si můžu psát, co chci".

Evička (Út, 12. 8. 2008 - 09:08)

Ahoj Petruško:-)
Dane, proč by měly ty ženy, co se štítí semene být vymaštěné trapky a chlapi co nemají "polykačky" blbečkové?
Každý to má jinak, já taky nepolykám, neplyvu, jen "vypouštím". Spolkla jsem to asi 2x a poznala jsem, že to není to pravé ořechové. Naštěstí nemám doma takového vola, co by mě k tomu nutil, bez ohledu, jak to může dopadnout.
Jestli máš Dane takováhle měřítka, jako trapky a blbečkové, určitě by ti nevadil pohled na zvracící ženu po orálu. Nekonec by se pozvracela z tebe, tak co:-)
Chce to harmonii a soulad těch partnerů, jak někdo musí dělat to, co nechce, je to podle mě vždy začátek konce.

PETRUŠKA (Út, 12. 8. 2008 - 09:08)

nehádejte se :o/chlap to polykat nemusí tak machruje.
přesně tak když polkne on zkusím to taky.
proč bych se měla přemáhat a hrát si na frajerku když bych ho třeba poblila!!to by pak bylo moc sexuální.nesním ani rozmixovanej banán.nepolknu to je to.at se mi vystříká kam chce to je mi jendo ale nepolknu!už tím že to mám v puse ,mi to není moc příjemné.neutíkám to vyplivnout vkildu nenápadně odejdu :o)hihihi

také ženská (Út, 12. 8. 2008 - 07:08)

sorry...nutili :))

také ženská (Út, 12. 8. 2008 - 07:08)

No doporučila bych pánům, aby si tu svoji porci napřed spolykali sami a pak do toho nutily své partnerky. Je to odporná pachuť, která se nedá ničím přerazit a pokud bude můj partner trvat na této praktice, tak mu dám vale.........

ženská (Út, 12. 8. 2008 - 06:08)

Tak zaprve jsem zenska a za druhe anonymni jses i ty..Muzu hodit do placu jakekoliv jmeno,ale kdo bude vedet jestli je moje?Nikdo..takze tak.A asi jsem se v tom co jsem napsala trefila,kdyz te to tak vytocilo co?Je jasne ze nazory jako ty muze mit jen ten co si ze srdce preje aby to tak bylo,ale opak je pravdou.A na diskusich o sexu jses sam jako doma,protoze tam udelujes ty sve radoby rady.

Dan (Út, 12. 8. 2008 - 05:08)

Anonyme nebo anonymko, to máš pravdu, že sem psát je asi zbytečné. Převaha vymaštěných trapek, které se štítí semene a blbečkové, kteří si nedokážou najít partnerku, která polkne. Jestli jsi jedno nebo druhé, to víš sám. Podle způsobu, jak to je to psané, budeš ten pablb, co si občas říká Hans a někdy píše jako chlap a někdy jako ženská. A nedokáže si vymyslet žádný nick. Když toho tolik píšeš, tak tě bolí i vymyslet si nějaký nick, co? Přidej nějaké své rady! To se od tebe nikdo nedočká, ty umíš pouze kritizovat druhé a na všech diskuzích o sexu jseš jako doma, ovšem praktické zkušenosti ti jaksi chybí! Taky rozumíš pánskejm tangám, viď? Na tom se taky vyžíváš, abys všem sdělil, jaký jseš vůl a úchyl!

Návštěvník (Út, 12. 8. 2008 - 05:08)

Dane vynech uz konecne ty tve trapne rady.Stejne si nejspís jen nejaky honici si pozorovatel u compu ktery o tom co tu pise jen sni a vymysli si pribehy.

Dan (Út, 12. 8. 2008 - 05:08)

Dejve, kluci se tu shodli, že polyká asi každá 4. To tu psali i ti, co měli do 10 holek, i ti co měli "rozsáhlejší statistiky". Zase taková vzácnost to není, jenom si to chce ujasnit hned na začátku vztahu! Pokud nikdy nikomu nepolykala, můžeš těžko počítat s tím, že zrovna tobě bude. Spoléhat na to, že zrovna tvůj penis si oblíbí tak, že ho vyhulí "do dna", tak to je dost ošidné.

Dejv (Út, 12. 8. 2008 - 01:08)

Možná toho Hordubala ta polykačka nakazila při jiných praktikách.
A bohužel,jedna nepolykačka by to těžko všechno zvládla, obávám se, že moc jich fakt nepolyká.

Reklama

Přidat komentář