Reklama

Cesky penis

Elisabeth (Út, 17. 7. 2007 - 12:07)

pokud sis všimnul ty nepodepsaný,tak já jsem nikde neřekla,že jsme světový a kdo ví jak dobrý spíš naopak.Jediné co jsem řekla je to,že nadáváním si něpomůžeme,ale akorát tak uškodíme a jestliže chceš něco změnit,musíš nejprve začít sám u sebe.To je celé.

pro Elisabeth (Út, 17. 7. 2007 - 12:07)

No a co? To máš jako patent na pravdu a rozum? Nebuď maloměšťácky trapná. Tvrdím, že ne. Rozhodně je více zdravého rozumu na straně Pozorovatele, než na tvé. Ty kecičky, jak jsmě světoví, nepřekonatelní atd. jsou tak pro děti. Už se tu o tom mluvilo - jací jsou pak Japonci, Švédové, Švýcaři se svými ručičkama? O svých ženských mluví všechny národy, jakože jsou ty jejich ženské ty nejkrásnější a pod. Že český turista je postrach všech zemí je také pravda. Je navychovaný, drzý a hloupý. Jenom touží po tom, jak se bude potom doma vychloubat nějakými sranda výkony. Že mezitím zapojí do své debility horské služby, podpálí, že tam mnozí svým životem zahučí, to už se jako nepočítá. Jednoduše, ano, je to pravda, jsme zakomplexovaní a snažíme se něco trapně a nevkusně světu dokazovat. Přirozenost je pro nás španělská vesnice. Normálnost je normální.

Elisabeth (Út, 17. 7. 2007 - 11:07)

tak podívej,Michal řikal,jak jsou češi blbý,Amalberga mu řekla,že má 90% čechů střední školu,o jejich hlouposti se už nebavil.Pak řikal jak smrděj,ona řekla,že je to tím,že nepoužívají tolik deodoranty jako jinde na svště a on hned na to,jaká je jeich spotřeba malá.Dál říkala, že problém čechů je hlavně ten,že si málo věří,proto se nedokážou prosadit a on následně použil to samý,akorát tam dopsal,že je to vlivem komunismu.Nesouhlasil s ní,ale její názory velice rychle přijal.Takže nevím,jestli všechny názory které má jsou z jeho hlavy.Nesouhlasim ani úplně s amalbergou,jen jsem sledovala,jak se michal pod její vlivem s názoramy mění.Vím,co tu máme za problémy,ale co třeba jednat a ne jen nadávat.To je to samý jako s volbami.Spoustu lidí si stěžuje na vládu,ale jen málo jich chodí volit.Taky si zanadávám,ale něco pro to dělám.Tím že budem proti svému národu zahořklý a budem dál šířit blbou náladu,to samý se nám bude vracet a moc si nepomůžeme.Vím,jak na to špatně nejen ekonomicky jsme,ale když místo řečí trochu máknem a začnem nejprve u sebe,může se to změnit.Sice asi ne tak rapidně,jako byla doba před druhou sv.válkou,ale věřím,že by jsme na to mohli mít.A vyložil sis to trochu jinak,já ti nezakazuju,abys sem psal,osatněna to ani nemám právo.Jem jsem chtěla,aby mi na mou otázku spíš odpověděl on.Protože jak jsem tak pochopila,tak on snad k čechům cítí jen nevoli a nevidí tu abslolutně nic pozitivního.Je to sice jeho věc,ale jen jsem se ho chtěla zeptat,proč nejde do jiného státu,kde by mu bylo líp.Dělá to tak spoustu lidí.Já sama jsem žila 5 let v Berlíně.

Pozorovatel (Út, 17. 7. 2007 - 10:07)

S Michalovym nazorem souhlasim, zde je diskuze a napsal jsem svuj nazor na zaklade neceho, cos napsala, byt treba nekomu jinemu.
Michal zde myslim prostor ma neomezeny, muze napsat kdykoli a nemusim mu ho davat.

Elisabeth (Út, 17. 7. 2007 - 10:07)

ta otázka nebyla tobě,takže dej prostor michalovi.

Pozorovatel (Út, 17. 7. 2007 - 04:07)

Elisabeth,
je podle mne prilis jednoduche rici "pokud na cechy jen nadavas, co tady jeste delas."
Ja osobne na Cechy JEN nenadavam, pouze jsem napsal svuj nazor o tom, co mi na te ceske narodni povaze vadi.
Jinak jsem toho nazoru, ze od roku 1989 nase republika postoupila milovymi kroky kupredu a vubec neni se za co stydet. Jsem starsi rocnik a coby dospely jsem zazil slastny zivot v realnem socialismu, takze mohu porovnavat. Tim, ze jsme 40 let byli odtrzeni od svobodneho, zapadniho sveta je u nas nyni samozrejme jiny pomer vydelku (ale i cen!) vuci jinym zemim EU, ale to vse se casem srovna. Mame krasnou zemi, za kterou se nemusime stydet, Praha je architektonickym skvostem, o cemz svedci i odpovidajici davy turistu a myslim, ze treba takove Rakousko si to uz dobre uvedomuje a temelinske kousky na hranicich nejsou o Temelinu, ale necem uplne jinem.
Ve vyctu soucasnych plusu nasi republiky bych mohl pokracovat na dlouhe clanky.
Rovnez tak bych mohl o te nasi povaze, ktera se bohuzel moc nezlepsila a jsme stale narod vychcanych hajzliku a prospecharu, kterym je jakakoli uslechtila idea cizi.

Andy (Po, 16. 7. 2007 - 13:07)

Čechy a Češi...jsou tvořeny z celku nás všech jedinců, tak se všichni chovejte tak, jak mluvíte, že si přejete..Lidi jsou pořád jak opičky, opičí se, všechno je jen zrcadlení, chovejte se slušně a máte větší naději, že to od vás ostatní odkoukaj, pak budem možná známým národem slušných, spořádaných, pohodových a dobrých lidí, protože je všeobecně známo, že Češi jsou chytrý hlavičky, hrajou dobrej hokej a maj nejkrásnější holky:) A co se týče tématu: Razím názor, že na velikosti záleží:) Můj přítel: 19/4. Jsem maximálně spokojená:)

Elisabeth (Po, 16. 7. 2007 - 12:07)

No spíš ty nechápeš a bojíš se i podepsat.Vím o tom,co se v ČR děje,ale tím, že budu jen nadávat se toho asi moc nezmění.Spíš budu ještě víc naštvaná.A to k čemu?Když se koukneš na okolní státy, tak s morálkou to není ani tam úplně v pořádku.Otázku sem nepoložila tobě, takže se do toho nevměšuj.Souhlasim třeba například s Amalbergou.A jako primitiv si rozhodně Karlovo universitou nepřipadám.Spíš by jsme se měli stydět za lidi jako jsi ty.Kteří bezdůvodně útočí.Ačkoliv by se jich to týkat nemuselo a o protější straně neví nic.

Návštěvník (Po, 16. 7. 2007 - 11:07)

No a právě taková, jako jsi ty, dělají tohle "dobré" jméno Česku ve světě. Nepochopilas absolutně nic o čem ti kluci psali. Ano, za takové primitivy se pak musí ostatní ve světě stydět.

Elisabeth (Ne, 15. 7. 2007 - 19:07)

pokud na čechy jen nadáváš, tak co tu pak ještě pořád děláš?

Michal (Ne, 15. 7. 2007 - 17:07)

Pozorovateli a Zdenku, vy patrite mezi ty vzacne Cechy, kteri umi slusne diskutovat, argumentuji fakty a nenechaji se zaslepit nacionalismem. K tomu, ze si o sobe Cesi mysli, ze jsou mistri sveta, bych jeste dodal, ze to je, paradoxne, castecne komplexem menecennosti. Cesko je ve svete jednou z nejmene znamych zemi Evropy a tak je u nas kazda volovina nazyvana "svetoznamou" atd.
Ted se citime dulezitymi, ze nas supervelmoc USA povazuje za partnera, ale jakmile si Americane uvedomi, napr. podle nasi reakce na jejich zadost o povoleni zde umistit radarovou stanici, ze jsme falesni a nesnasenlivi Cechacci a zadni partneri, tak se pro ne staneme bezvyznamnymi a upadneme do sve tradicni
obskurity, kterou si bohate zaslouzime.
Zmenil jsem ale tema tehle diskuze, takze zpet k nasim penisum. Ty jsou urcite normalni, akorat je dulezite, abychom si je myli.

Zdeněk (Ne, 15. 7. 2007 - 13:07)

Podle mého názoru to "Pozorovatel" velice přesně vystihl.To samé lze říci i o "zlatých českých ručičkách".Viděl jsem pracovat řemeslníky v Německu,Holandsku a ve Skotsku,(měl jsem asi štěstí,neboť i tam mohou být samozřejmě fušeři) ale to jak jsem viděl třeba předělávat kuchyni,pokládat dlaždičky nebo opravovat silnici,to se prostě musí vidět,to nejde vyprávět.Kvalita a hlavně rychlost mi brala dech.Takže kdysi snad,ale dnes je vše o něčem jiném.Venku tu pověst zdaleka nemáme.Ale ten kdo cestuje,to určitě poznal sám. Krásný den všem.

Jitka (Ne, 15. 7. 2007 - 13:07)

Ahoj kluci, myslím, že ideální délka penisu je tak 15 cm, ani malý ani velký. Samozřejmě se najdou ultradíry které pohltí i dvojnásobek, ale kvalitní sex vedoucí k dokonalému orgasmu není zaručen velkým penisem. Mám ráda uspokojování dildem 19 ale není nad mého přítele 12cm. S pozdravem Jitka

amalberga (Ne, 15. 7. 2007 - 12:07)

problém čechů je, že si nevěří.Proto mají problém se prosadit.A ten poslední příspěvek od Martičky nedává skoro vůbec smysl.Nevím, co tím chce říct.

Marička (Ne, 15. 7. 2007 - 09:07)

Mno tak já si myslím, že ČEŠI´chytří... Mno řekněte mi kdo wymyslí takowej poděl jako třeba čech?!:D A myslím, že jinde je to horší...

Pozorovatel (Ne, 15. 7. 2007 - 04:07)

Michal + amalberga:
Cesi jsou velmi nabubreli a mysli si o sobe, ze jsou nejvzdelanejsi a nejchytrejsi narod na svete. Je velmi oblibene nadavat na "amiky" a porad o nich psat, jak jsou arogantni atd. atd. a pritom je tady na internetu od ceske populace velmi tezke najit vuci Americanum jiny prispevek nez ten, ze jsou to "blbci a hamburgrozrouti."
A to je v blede modrem to same o jinych narodech, vyjadrujeme se(nevim proc) neustale o ostatnuch velmi povysene a s posmechem, jako kdyby ta nase mala CR byla pupek sveta.
Zaplat pan Buh ze s tou nasi narodni povahou nemame a nikdy nebudeme mit mocenskou pozici tech vecne nami napadanych USA nebo i treba Ruska, protoze MY CESI bychom po tech jinych narodech ty atomovky asi opravdu hazeli a urcite by tak 10 minut po tom u nas kolovala tisicovka vtipu na to, jak jsme nejake debily smazli z mapy.

Návštěvník (Ne, 15. 7. 2007 - 02:07)

no nevim asi vam to skazim mam 13/5,ale taky se s tim da neco uhrat

Klara (So, 14. 7. 2007 - 22:07)

No kam jste se to dostali od svého tématu,
s hygienou mají potíže opravdu starší ročníky, tak 55 a více let.
Já osobně se s tímto problémem setkávám velice málokdy.

Michael (So, 14. 7. 2007 - 21:07)

amalbergo, v Belfastu jsem studovat nemusel, o jejich studii jsem se dovedel z tisku (taky jsem nestudoval u Einsteina, ale vim o jeho teorii relativity). Souhlasim, ze konkretne tahle studie neni moc presna, protoze byla zalozena na IQ testech, ktere si jednotlive zeme provadely samy, takze je nepravdepodobny, ze pouzivaly stejnou metodologii.
Pokud jde o o cistonost Cechu, tak tam nemam sebemensi pochybnosti, ze patrime mezi nejvetsi smradochy a spindiry v Evrope. Nejen, ze sve spoluobcany citim vlastnim nosem, ale potvrzuji to i statistiky spotreby mydla, samponu, zubni pasty a deodorantu. Samozrejme, ze zeny jsou cistotnejsi, nez muzi.

amalberga (So, 14. 7. 2007 - 19:07)

Aha, takže pán studoval v Belfastu...tyhlety průzkumy jsou vždycky ošemetný.Nedá se jim stoprocentně věřit.Některé národy také dost mlží a nepřiznají jak to s nimi ve skutečnosti je.Jsem žena, spím s muži,ale žádný mi ještě nesmrděl a to jsem na pachy více než citlivá.Uznávám, že u těch starších to tak bude.Naši dědečci nebo jejich otcové se třeba myli jednou týdně a u mužů od 40-ti výš si taky nejsem úplně jistá jak často se myjí.Ale neni jich většina.Nějaký ten smraďoch se najde úplně v každém národě.Je pravda,že češi nepoužívají tolik deodoranty(parcuju v oblasti kosmetiky) a podle náročnosti zaměstnání nebo počasí, se může spotit každý a pak je to víc cítit,vzlášť ve vyšším věku. Pakli-že chceš věřit průzkumům, tak podle nejnovějšího má 90% čechů střední vzdělání a to vůbec není špatné. Špatné je,že jsme tak netolerantní národ, to no.

Reklama

Přidat komentář