Reklama

Cesky penis

Návštěvník (Po, 30. 7. 2007 - 11:07)

No to vy, velkokundovky, také. Nebo si chodívejte pro sex do stájí nebo zoo.

Návštěvník (Po, 30. 7. 2007 - 11:07)

Zase připitomělá teorie.Tloušťka ženy přece nemá vůbec vliv na velikost pochvy.Jste se zbláznili, nebo co?Co to píšete za kraviny?Zase váš přiblblý alibismus.Jsou štíhlé ženy, do kterých se vejde obří penis a naopak silné ženy, do kterých je vůbec umění zajet.Začněte myslet hlavou a ne spodkem.

Návštěvník (Po, 30. 7. 2007 - 10:07)

Nemá každán k-ndu jako vrata. Také každá má své dno. Pokud to vyhovuje tobě, nemusí to jiným. Pro normální velikost to není.

průměrně průměr (Po, 30. 7. 2007 - 10:07)

Český penis,ale co česká piča???Proč ta je tak veliká,jako nějaký tunel.Proč u nás nejsou krásné štíhlé holky,žádné veliké prdele,žádné postavy typu Věstonické Venuše.Pořád se jim zdají naše penisy malé,ale na sebe se nekouknou,jak vypadají.Máme nejtlustější ženy v Evropě a tím pádem i největší piče.Proto je pak ten český penis tak malý i když je světově průměrný.

Andy (Po, 30. 7. 2007 - 10:07)

Věro:
Přijde mi zvláštní opouštět někoho, kvůli jeho penisu, pokud to bylo jen jednou, věřím, že když nejsi zvyklá, tak to bolí, ale taky věřím, že pička je elastická a přizpůsobivá, dala bych mu ještě šanci to zkoušet a pomalu rozhatovat. Pokud dobře vlhneš, tak v euforii vášně si myslím, že po pár číslech nebudeš mít problém, naopak, pak už nikdy nebudeš chtít malýho:)

Vera (Po, 30. 7. 2007 - 02:07)

Holky mam nejnovejsiho pritele a bohuzel s nim budu koncit protoze ho ma moc velkyho!
Procetla jsem to tady a jakoby formou hratek jsem mu ho zmerila presne jak tady uvadej ze se to ma merit na horni strane sklopenej a ma 21 cm. Jste se do me nedostal teda jednou trochu tak napul a myslela jsem ze me roztrhne. Mokra jsem byla a jeste jsme meli KY gel a byla to strasna bolest. Je mi 23 a mela jsem 6 kluku teda i chlapa kterymu bylo 34 let a vsichni byli tak asi prumerny a sex bejval krasnej a i jsem orgasmovala se trema z nich. Tenhle kluk to je hruza a prcham od nej, nak se ho pozvolna zbavim ale o tohle muzeni nestojim. Neni vsecko nejlepsi co je nejvetsi!!!

doktor (Ne, 29. 7. 2007 - 20:07)

holky tenhle znáte? Stojí chlap před zrcadlem a ptá se : "Zrcadlo kdo má na světě největšího čuráka?" A z kuchyně se ozve: "Já, ty vole!"

Ilona (Ne, 29. 7. 2007 - 20:07)

On mi ho v klidu nikdy před milováním neokazoval, když jsem ho po něm hladila, tak už byl tak na půl postavený. Později mi přiznal, že mu to vadí, že ho má v klidu tak malého. Ale to je spíš chlapská ješitnost, koncentrovaná do této oblasti. Pro mě to má nulový význam. A ta velikost v erekci, je na něj hezký pohled, i má moc pěkně tvarovaný žalud, ale z praktického hlediska by mohl být i menší. Když zajíždí až na doraz, není to moc příjemné.

Katka (Ne, 29. 7. 2007 - 17:07)

Ilono, já jsem teprve na začátku, máme za sebou první milování, tak budu vlastně poznávat něco, co jsem ještě nezažila. Je to ale stejně zvláštní, jak se něco tak malýho změní v něco tak velkýho, co? A jaký jsi z toho měla pocity poprvé? Když jsi ho viděla nejdřív v klidovém stavu? Nelekla ses, že je takhle vybaven?

Ilona (Ne, 29. 7. 2007 - 11:07)

To Katka.... Mám ráda, když můžu pozorovat, jak se mění ta směšná hadička v úctyhodnej penis. Trvá to kolem 2 minut a je to nádherný. Někdy se bohužel přítel stydí a neukáže mi to. Ale když je nedrženej, perfektně mu to jede nahoru. Jsem ráda, že ho mám. Teda nejenom kvůli penisu.

Katka (Ne, 29. 7. 2007 - 09:07)

Radku a Ilono, děkuji za vaše reakce! Jen mě to trochu vyděsilo, nebo spíš udivilo, protože při našem prvním milování, kdy byl ve mně, mi rozhodně nepřipadal malý a pak, když bylo po milování, byl tak malinký, že jsem si chvíli myslela, že jsem se spletla v odhadu :)) Tak jsem ráda, že jsem to konečně pochopila...

Ilona (So, 28. 7. 2007 - 20:07)

Katko, já mám taky přítele, kterej v klidu vypadá jak chcípák, má tak 8, když se mu postaví, má poctivých 18. Máš ale pravdu, že to má každý chlap jiný, většina se moc nezvětší.

Jana (So, 28. 7. 2007 - 20:07)

Radku, flákni se s tím svým trapným umutlaným a páchnoucím penisem do makovice, ať se probereš z blbosti, ty kreténe jeden buzerantskej!

Radek (So, 28. 7. 2007 - 17:07)

Katko, je zname, ze penis, ktery je v kludu mensi, ze vetsinou v erekci zvetsi o vyssi procento, nez penis, ktery je v klidu velky.

Katka (So, 28. 7. 2007 - 09:07)

Zeptám se ještě jinak - a co rozdílná velikost penisu v klidovém stavu a při ztopoření? Jsou třeba muži, kteří ho mají v klidovém stavu třeba pět centimetrů a když se vzruší, tak se jim zvětší až o deset centimetrů? Jednoho takového znám, ale jinak jsem měla vždycky muže, kterým se zase až tak nezvětšoval. Prostě ztvrdnul, zbytněl a prodloužil se maximálně o jeden dva centimetry...jaké s tím máte zkušenosti? Díky za odpovědi.

Nestranny (So, 28. 7. 2007 - 01:07)

No jiste. Jiz zde nekdo zminoval znamy fakt, ze zeny se na muze divaji z opacne strany a opticky tim penis samozrejme splyva jako celek s varlaty a tim jej kazda podvedome vnima coby alespon 20 cm klacka. Mereno na vrchni strane od korene kolmo k telu, jak vyse popsano, hned by se jich naprosta vetsina "scvrkla" na tech normalnich 14-17.

2 nestranny (Pá, 27. 7. 2007 - 13:07)

kdežto všichni ti"rekordmani" naměří 25-ale až od prdele, po spodní straně, a to já bych dokázal taky :-)) zatímco já poctivě říkám, že mám 16 ( a ne třeba těch 23cm) ;-)

Nestranny (Pá, 27. 7. 2007 - 01:07)

Zajimava debata. Neni pochyby o tom, ze na dobre obdareneho jedince lze narazit a je nesmysl napr. Belinde vyvracet, ze ten jeji takovy neni. Rovnez tak jsou ony statistiky pravdive a naprosto drtiva vetsina muzu se pohybuje v rozmezi 14-17cm. Opakuji nyni zde uz nekolikrat uvedenou radu: podivejte se na server www.amateri.cz kde jsou tisice fotek ktere tam lide(Cesi, sem tam nejaky Polak)posilaji. Ve vyhledavani si to muzete zadat podle pohlavi, takze lze koukat jen na chlapy a jde to opravdu do tisicu. Prohlidnete si par set fotek a zjistite, ze pokud sem tam nekdo velikosti vynikne nad prumer, okamzite vas to "uhodi", protoze se na ty fotky muzete koukat hodiny a dojde vam, jak 95% vsech chlapu jsou velikosti v podstate stejni a nejaky podstatne mensi, nebo naopak vetsi se vyskytne jen velmi zridka a hned je to zretelne.
Mereni ztoporeneho penisu se spravne provadi od stydke kosti na jeho horni strane pri sklopeni penisu do praveho uhlu k telu, cili kdyz muz stoji tak penis vodorovne polozit nebo kdyz lezi tak naopak vztycit rovne nahoru a pote merit od stydke kosti ke spicce zaludu.

DoeDoe (Čt, 26. 7. 2007 - 21:07)

Já tedy v přítelkyni neplavu i když nemám víc jak 16. Naopak je to velmi těsné. Ale u Andy to chápu je to veliká holka takže je to docela logický. Ale já kdybych měl víc tak nevím co bysme dělali protože už takhle je to tak tak. A kdybych měl 19 tak bych se do ní jen těžko dostal, bolelo by jí to a bylo by po požitku...
Myslím, že pro menší kluky to tady bude čímdál těžší najít drobnou dívku, protože "new generation girls" začínají být spíš jako urostlej kluk. No ale zatím je drobnejch dívek docela dost :-) Každý si musí najít to svoje...

Flea (Čt, 26. 7. 2007 - 13:07)

Tak můj přítel má 17,5 a je to super,a klidně bych snesla i víc!.)Ale takhle mi to staci a nemuzu si ho vynachvalit.)

Reklama

Přidat komentář