Reklama

Sebevražda

věra (St, 19. 4. 2006 - 17:04)

u mě by to bylo na dlouhé psaní. Dnes jsem si přečetla odpověď z www.pacienti.cz kde jsem se ptala na mé potíže. Vpravo nahoře PORADNA diskuzní fórum-zkušenosti.16,17.4.dotazy, 18.4.odpověď. Můžeš mi napsat na mail, co je to ta tachyonová deska?

Honza (St, 19. 4. 2006 - 15:04)

Jestli se Věrko zastřelíš sama nebo se necháš zastřelit, technika není podstatná. podstatný je původní úmysl a to je rezignace. Takže by to asi nebylo moc příjemné. Ale kdo ví? Jaké máš bolesti? chodíš s tím k doktorovi? Znám bolest, měl jsem rok a půl sdrátovanou nohu skrz naskrz. Nemohl jsem ležet sedět stát. kolikrát jsem se v noci budil bolestí seděl na posteli a přemýšlel co mám dělat. na bolest mi zabrala tachyonová deska. Pak magnetoterapie a když je úplně nejhůř tak i semtam nějaký ten prášek jsem polkl. Ale bolest nám zpravidla něco sděluje. Nějaký blok, napětí. Takže taky hodně pomáhá vlastní psychoanalýza a meditace.

Věra (St, 19. 4. 2006 - 13:04)

Honzo, musím se přiznat, že ti závidím, že jsi se z toho dostal. Já mám pět let pořád se zhoršující bolesti, a tím stále se zhoršující motivaci mít vůbec z něčeho radost. Kdybych nevěřila v reinkarnaci a karmu, už bych to dávno zkončila. Nedávno jsem vyšla z obchodu a napadlo mě, jak by bylo pro mě dobré, kdyby se tam objevil někdo s pistolí, lidé křičeli a utíkali a já šla té pistoli naproti. To by snad nebyla sebevražda a na příští život by to nemělo takový vliv. Jak to vidíš mělo nebo nemělo? asi mělo. Já už se ale v tomhle životě vědomě nechci něčemu učit a zdokonalovat se. Já už na to prostě nemám sílu!!! Proč proč proč jsem si to zvolila nebo kde se stala chyba????

Honza (St, 19. 4. 2006 - 08:04)

Sebevražda nic neřeší i když přiznávám každému právo o svém životě rozhodovat. Sám jsem o ní v minulosti také uvažoval. Kdo ne? Ale vzhledem k svým esoterickým poznatkům vím, že i kdybych unikl ze svého současného fyzického těla, mé problémy zůstávají a jsou tim horší že bych musel čekat na další vtělení. A kdybych náhodou sebevraždu přežil a zůstal třeba na vozíku nebo jinak postiženy tak je to ještě horší.
Vždycky si představím, jak by vypadalo, kdybych třeba skočil z mostu nebo se nechal rozšrotovat vlakem. Představa té kaše mne z podobných ůvah vyléčí. Oběšení také není nic moc. viset jak pytel brambor s vyplazeným jazykem, není o co stát. a topit se, nebo dusit to není moc příjemné. Kdybych si pustil plyn tak zase je nebezpečí že vyhodím do povětří okolí. Líbila se mi jedna šumavská pohádka. Tam přišla holka k vodě a řekla"já nešťastná, kluk mne opustil. Že bych se utopila?" Pak tam strčila nohu a řekla"brr ta voda je ale studená. Utopím se radši až zítra." Měl jsem a ještě trochu mám vážné zdravotní potíže, kde mi hrozila ztráta nohy. Pacienti v podobném stavu leželi v bolesti v nemocnici, belhali se o berli apod. Já jsem zatnul zuby a snažil se s tím bojovat. Alternativní medicína, životní motivace apod. Kdyby doktoři věděli, že například jezdím na motorce, nevím zda by z toho měli radost, že mám pozitivní přístup k životu anebo jsem naopak lehkomyslný? Nevím ale je mi to jedno. Zkouším jezdit na motorce, místo o dvou berlích chodím o jedné, a těším se až v horkém letním slunci vlezu do vody. Co si o mně myslí okolí, je mi srdečně jedno. Mé účty nikdo neplatí, takže blbnu jak chci riskuju a žiju.

Hanz (St, 19. 4. 2006 - 07:04)

opravdu sobecti jsou lide kteri nekomu prekazi sebevrazdu... akorat mu tim jeste vic znicej zivot o kterym oknecne poznal ze je dost znicenej na to aby z nej konecne odesel... Fakt hloupost nikdy nikoho nezachranujte od sebevrazdy, ten clovek k tomu ma svy vlastni duvody. Do tech vam prinejmensim nic neni, a vsechny sladky slova ktery mu reknete jen proto aby se nezabil, vubec nepomuzou, mozna jen v ty situaci, ale pozdeji kdyz se v sebevrahove zivote nic nezmeni tak se stejne zabije... jako ja ja uz sem vlastne jen mrtvej stin jednoho psychicky vadnyho cloveka...

Hanz (St, 19. 4. 2006 - 07:04)

Lenko nesnaz se to uspechat, jestli prijde cas na sebevrazdu tak to poznas, navic dokavad se opravdu nezabijes, tak porad jeste veris ze existuje jeste jina cesta. Jinak ti fandim jestli se z tohodle sveta vysvobodis driv nez ja.... mam na to slabou vuli...

unknown (Út, 21. 2. 2006 - 14:02)

Běž do toho! Fandím Ti! Jediné možné řešení, věř mi.

lenka (Pá, 10. 2. 2006 - 17:02)

Nejsem normální, musím být úplný cvok, toužím po slávě, po večírcích, po penězích, chci být slavná a přitom jen sedím doma a vůbec nic nedělám. Nemám moc přátel a žádného přítele, já nevím co se to děje, já ale chci být šťastná, prosím poraďte někdo co mám dělat.

STOP (Pá, 16. 12. 2005 - 22:12)

Sbohem

Masacre (Ne, 11. 12. 2005 - 15:12)

Plně s tebou souhlasím. A to se neobáváš, co bude potom? Když jsem se kdysi snažil na houbách vypudit ze sebe zlo, tak mi bylo naznačeno, že ani sebevražda mi nepomůže, že právě naopak. Jediné čeho se obávám, je právě to, že pak už by to nemusela bejt taková nuda.

Masacre (Ne, 11. 12. 2005 - 14:12)

Nejlepší by bylo, kdyby se všichni lidé na celém světě domluvili a spáchali sebevraždu hromadně. To by se světu ulevilo, že?

Honza (St, 30. 11. 2005 - 18:11)

Mě pomáhá práce, Míšo. Vem si že jsem vpodstatě zcela potlačil lásku k jedný holce kvůli mým osobní těžko řešitelným problémům. Jde to těžko a elice mi pomáhá práce, při který se seberealizuju. Zkus to taky tak, pakliže víš, že vztah s tím klukem je nadobro ztracený.

lenka (Čt, 3. 11. 2005 - 14:11)

Ahoj, katy, dik za odpoved.Mne uz psycholog nepomoze, mam s nimi zle skusenosti. Kasli na mna, ja v sobotu aj tak zomriem, s kamaratkou, ktora ma stejne problemy, ideme skocit z utesu. A basta! Skurveny zivot!

DP (Út, 1. 11. 2005 - 12:11)

Potýkáte se ze stavy neskutečnosti, odcizenosti od sebe sama či svého okolí? Je pro Vás život jako sen, jako dění za oponou, v mlze, za sklem? Jste na pochybách, zda vskutku existujete či nikoliv a musíte se o tom přesvědčovat? Předměty se Vám zdají nehmotné, jen jako představy či plochý obárzek? Zvuky a barvy vnímáte ploše, vzdáleně, cize, ochuzeně? Cítíte se od sebe odděleni či odtrženi, jakoby jedna vaše část jednala a druhá to pozorovala? Bojíte se, že každou chvíli zcela zmizíte nebo totálně zešílíte? Druzí vám připadají jako herci nebo roboti? Nepoznáváte se v zrcadle? Cítíte se prázdní, bez emocí, unavení - jakoby mrtví? Čas vám běží mnohem rychleji než dříve či naopak pomaleji?To, co jsem tady popsal jsou některé z příznaků depersonalizace a derealizace. Koho zajímá více, nechť se podívá na nové stránky http://depersonalizace.unas.czVe čtvrtek 3.10.05 v 18.00 a pravděpodobně i další čtvrtky diskutujeme o depersonalizaci a derealizaci na fóru:http://depersonalizace.unas.cz/forum/dp/index.phpNeváhejte a připojte se, Adam

katy (Po, 31. 10. 2005 - 13:10)

ahojky leni... tuším, jak ti je, také jsem si ubližovala a chtěla se zabít. musíš to mít moc těžké, ale i když se ti to bude zdát jen jako fráze, všechno jde změnit, opravdu. nemáš nikoho blízkého? zkus se porozhlédnout, třeba někoho najdeš. co rodiče, sourozenci...? někdy může pomoct psycholog, umí navést na správnou cestu a podržet. určitě to nevzdávej, ještě zažiješ moc hezkého v životě, věř mi! můžeš zkusit napsat na www.dkc.cz, jsou tam dobří. drž se a kdyby sis chtla popovídat, písni;) posílám moc sil!!!!

lenka (Po, 31. 10. 2005 - 11:10)

Zdravim vas vsetkych, vysvetli mi niekto, preco je vsetko tak tazke? Ked sa to tak vezme, som postihneta,v 12 rokoch som spala s chalanom, viac ako rok sa rezem, 3 mesiace som na drogach a chcem zomriet. Neviem ako uz 2 krat ma zachranili, a je blbe chodit po svete s pozasivanym zapestim.Nie, nemam priatelov, som vzdy dobre naladena vdaka drogam, v mojej dusi je vsak len prazdnota. Neviem co bude dalej, vsetko je tak tazke...HELP!PS: Je mi 14...

Meno?asi nikto (Čt, 13. 10. 2005 - 16:10)

Skusim to este premysliet...

Vera (Čt, 13. 10. 2005 - 16:10)

Samozrejme, vzdyt jsi jejich dite! Ale uz jsem ti vse rekla, nemam co dodat.

Meno?asi nikto (Čt, 13. 10. 2005 - 15:10)

Myslis ze sa budu kvoli takemu ako som ja trapit?

Vera (Čt, 13. 10. 2005 - 15:10)

No, jestli jsi rozhodnuty nejit k doktorovi a nekonzultovat a neresit sve problemy, tak si klidne tu sebevrazdu udelej. A nemusis cekat ani na noc - to uz je jedno, kdy ji udelas. Rodice se pak utrapi, bratr a dalsi, co te znali si budou delat vycitky cely zivot - je to na tobe....

Reklama

Přidat komentář