Reklama

Sebevražda

helca (Čt, 12. 10. 2006 - 10:10)

Ahoj,
pred rokem jsem si vzala hrst, ale opravdu velkou hrst prasku a chtela jsem se otravit. Nastesti se mi to nepovedlo. No zvracela jsem 10 hodin v kuse a hrozne se mi motala hlava. Ale v te chvili jsem mnela pocit, ze ke mne prisel andel nebo neco takoveho. Pripadala jsem si zase jako mala holcicka. (Je mi 28 let.) A bylo mi mne strasne lito. Bylo mi vlastne dobre. Mnela jsem takovy pocit matersky lasky sama k sobe. Jesti mi chcete nekdo napsatneco na toto tema nebo se jen tak vypovidat, tak moje adresa je: helca.pavlic"centrum.cz.

David (Čt, 12. 10. 2006 - 09:10)

Ahoj Terezo, klidně si můžeme psát mailem. To by šlo. Mám mail Sladkydacentrum.cz Ps: To a je zavináč, nevím jak ho tady udělat.

tereza (Čt, 12. 10. 2006 - 00:10)

David-ptala jsem se proto jestli bych si s tebou mela co rict:-) Ja jsem starsi.Ale chovanim /a pry i vzhledem/:-) vypadam na min.Take mam problemy ruzne ale vetsinou pochazeji nebo souviseji s rodinou.Cely zivot.2x jsem se zkusila zabit nebylo to uplne to prave rozhodnuti.Bylo mi malo..15 a 17 dnes se na to divam jinak ale problemy pretrvavaji.Clovek se z toho nejak nemuze vymanit.Jinak jsem uplne normalni:) myslim ze bys to do me nerekl.Nechces si treba napsat prs email?

Aja (St, 11. 10. 2006 - 18:10)

Ahoj Saro,
nezapomela jsem na tebe, jen nemuzu najit tu adresu kamaradky, poslu.
Trochu se sem nestiham dostat, jestli si chces psat, tak mi napis na adresu: autorka"seznam.cz (neboj je to prezdivka, nejsem spisovatelka). Pokecame.

Pavel (St, 11. 10. 2006 - 13:10)

Ahoj lidičky,
život je krásný,nikdy není tak zle,aby zase nebylo dobře.Pokud máte problémy a nemáte se komu svěřit z Vašich blízkých zvolte si cestu porady s kvalifikovanými odborníky a pokud se v některém zklamete zvolte si jiného.

David (St, 11. 10. 2006 - 12:10)

Terezo je mi 23 let, ale nevím k čemu ti to bude. NEmyslím to zle prosím, jen mám obavy proč tě to zajímá.

Marcela (St, 11. 10. 2006 - 09:10)

Ahoj lidičky,
čtu vaše řádky a je mi z toho strašně smutno.Netvrdím,že mi nikdy nebylo ouvej,před deseti lety jsem sama plánovala sebevraždu,jen díky mé skvělé kámošce nedopadla.Cesty osudu mě zavedly ke kartám,vykládám karmický tarot,díky kterému zjistím příčiny problémů,které se mohou táhnout i z minulýyh životů,a najdu řešení.Neberte to,prosím,jako že si tu dělám reklamu,ale stejné a podobné problémy řeším s lidmi denně,proto vám nabízím svou pomoc.Jestli máte zájem,zavolejte a domluvíme se. 731572143,Kutná Hora
Mějte se všichni moc hezky,ahoj a hodně štěstí,život stojí za to!

Tereza (St, 11. 10. 2006 - 01:10)

DAvide muzu se zeptat kolik ti?Prmin ze se ptam..

SARA (Út, 10. 10. 2006 - 14:10)

Ahoj Lido,ja ani nemám komu bych zavolala tedy komu bych věřila a řekla všechno.V hlavě mám tolik myšlenek a zároveň už ani nevím kdo doopravdy jsem.Nerada chodím mezilidi a vyhýbám se jakéhokoliv kontaktu s nimi,jsem taková samotářka,ale moc ráda.Jsem moc unavená někomu něco vyprávět a svěřovat se.Ale taková jsem nikdy nebývala chodila jsem na VŠ,které jsem nechala vlastně všech mých koníčků jsem se vzdala.Já nevím co bych psala dál je tolik věcí,které bch řekla,ale zároveň nemůžů,nejde to.......

David (Út, 10. 10. 2006 - 08:10)

Dík Lído, ale já bych hlavně si potřeboval trochu odpočinout a rozmyslet a utřídit věci v životě. A nemám k tomu příležitost. Nemám klid. Jsem už dost unavený a vyčerpaný. Nemůžu spát ani se pořádně najíst.

Lida (Út, 10. 10. 2006 - 08:10)

Davide, zivot je karsnej!Hlavu vzhuru:-) musis bojovat o vse co je pro tebe podstatne,jako skoro kazdy:-)V kazde rodine je neco,zadna neni perfektni,ani ta ma!

David (Út, 10. 10. 2006 - 07:10)

To mě mrzí, že ti umřela kámoška Lído. A takovýmhle způsobem, ale třeba je jí líp. Podívej já se pořád s někým vybavuji co mě trápí, ale nic moc jsem s nimi zatím nevyřešil. Uzkosti mám pořád ze všeho. Vlastně je přináší každý den nějaké. Nadto místo zázemí v rodině jen místo plné stresu, nepochopení. Se mnou se velmi dlouho táhnout problémy. Ano žiju sice, ale jak žiju. A kdo přesvědčí rodinu, aby mě více respektovala a chovala se jinak. Víc než o rodinu bych se bál o své přátele, kteří mi víc pomáhají a drží mě nad vodou. Víc by mě mrzel smutek přátel než vlastní rodiny, ti jsou pokrytci.

Lida (Po, 9. 10. 2006 - 23:10)

Saro a co takhle si z nekym popovidat co te trapi,vem telefon a treba se ti ulevi.Slyset nekoho nazor by ti urcite udelalao dobre.Proc vlastne mas v hlave myslenu sebevrazdy?Me to desi jen pomyslet mam(mela)jsem kamardku ktera se zabila.Je mi to moc lito ze se ji nedalo pomoc ,jeliloz pomoc nechtela branila se zuby nehty.

SARA (Po, 9. 10. 2006 - 21:10)

AJO,jsem ráda,že mi píšeš idyž tě vůbec neznám a ty mě,ale pomáhá to někomu se vypovídat a říct co mám na srdci,protože ani vlastní mámě bych to neřekla mám ji moc ráda,ale důvěrně se nesvěřujeme a baví me se jen o obyčejných věcech.Ona je zdravotní sestra a kdyby zjistila,že si ubližuju a chci si něco udělat tak vlastně ani nevím,co by dělala ,,moje vlastní máma".Děkuji za pomoc budu ráda když mi na ni dáš spojení,ale nejsem si jistá jestli bych se teď dokázala s někým sejít a povídat o sobě takhle přes web je to hrozně jednoduchý,ale koukat se člověku do očí a stydět se za sebe,protože já se za sebe hrozně stydím tak to asi nedokážu.Asi si to nedokážu přiznat sobě samé a možná ani nechci.Problém je v tom,že otázkou sebevraždy se zabývám delší dobu a je těžký nemyslet nato,že jediným východiskem je něco si udělat.Ani nevím jestli si přeju opravdu umřít nebo jen od někoho pomoct z toho bludnýho kruhu pryč.Chci se tě zeptat jestli nebudeš chtít odpovídat tak nemusíš,ale co trápí tebe když brouzdáš po těchto stránkách?Budu ráda když mi napíšeš.Zatím se měj

[Posted by 83.148.44.64 via http://webwarper.net This is added while posting a message to avoid misuse.
Try: http://webwarper.net/webwarper.exe Example of viewing: http://webwarper.net/ww/diskuse.doktorka.cz/psychicke-problemy-psychologie/ ]

Aja (Po, 9. 10. 2006 - 18:10)

Saro, to me mrzi, ze se tak moc nemas rada, sice si necim podobny projdem vsichni, ale ty uz jsi asi hodne daleko... Ja vim, ze je to silny, ale co takhle zkusit neco jineho, nez psychologa, pricina muze byt i z drivejska - zkousela jsi treba kineziologii? Mam kamaradku co to dela, pomohla mi najit priciny mych potizi (nekterych) a tohle bych asi u psychologa nenasla. Klidne ti na dam kontakt, ale bydli u Prahy, nevim odkud jsi. V kazdym pripade nehazej flintu do zita a prosim nerezignuj. I kdyz vymlouvat ti to nebudu, na to taky nejsem dost silna! Dej vedet.
Mej se.

charlie (Po, 9. 10. 2006 - 17:10)

Ahoj lidi,
sám jsem neúspěšný sebevrah a i když se dneska už aktivně o sebevraždu nepokouším (nemám na to sílu), všechny, kdo na ni myslí nebo se o ni pokouší, naprosto chápu. Upřímně, kdyby mě někde na přechodu srazilo auto, bylo by mi to jedno (nebo bych tomu řidiči ještě poděkoval).
Nicméně sebevraždou se zabývám i teoreticky a pro svoji disertační práci bych potřeboval respondenty z okruhu lidí, kteří aspoň mysleli nebo se pokoušeli o sebevraždu. Pokud byste tedy byli ochotní vyplnit nějaké dotazníky (vše je samozřejmě anonymní), ozvěte se prosím na email darkelph"centrum.cz, budu vám moc vděčný.

SARA (Po, 9. 10. 2006 - 14:10)

Ahoj Ajo,díky moc,že jsi mi napsala,víš před časem bych si nafackovala a věděla bych,že dělám něco co není v pořádku jenže dnes už ani vlastně ani nevím kdo jsem.Tatam je ta veselá holka,co milovala všechno a brala život takový jaký je.U psychologa jsem už byla,protože na co jediný jsem se zmohla bylo sebepoškozování brala jsem antidepresiva a asi to bylo lepší.Jenže já nechci žít v nějakém idealizovaném světě díky práškům tak jsem je přestala brát a přestala jsem chodit i na sezení a samozřejmě se to všechno zhoršilo.nevím vlastně sama dobře jak to všechno přišlo,ale najednou jsem přestala mít o všechno kolem sebe zájem nechala jsem studia VŠ,s nikým se nestýkám a vlastně ani nikoho nepotřebuju,alespoň si to myslím.Nemám ráda samu sebe a nedokážu mít ráda ani nikoho jiného (myslím přítele) se kterým jsem se také rozešla,protože jsem ho nemohla vystát.Už budu muset končit,ale budu ráda když mi zase napíšeš.

Aja (Ne, 8. 10. 2006 - 19:10)

Ahoj Saro, je mi moc lito, ze mas tak malo duvodu k pobytu tady, psi oci a nastvana rodina je malo. Ze zkusenosti meho byvaleho pritele vim, ze to proste muze prijit kdykoliv, ale mela by sis o tom popovidat s nejakym odbornikem, treba anonymne, oni uz to dneska delaji i tak a nazivo je to proste nejlepsi. A co se stalo? Nebo to prislo samo? To muze byt i pitoma stitna zlaza, chybejici nebo prebyvajici hormony jsou taky mrchy, taky to na me nekdy lehce pada...A sebevrazda je blobost a je to hlavne nespravedlivy k tem, kteri tady tak moc chteli byt a zrovna nemohli, nehlede na to, ze tvoje karma ti to vrati stokrat zpatky, proste je spousta reseni, jen tohle reseni neni.

. (Ne, 8. 10. 2006 - 19:10)

Inzulinem...jeako ozralej ale neboli to a je to "sladke"...jako byt jemne ozralej:-))Hele ale to uz mozna trochu prehanime ne ??:_))

SARA (Ne, 8. 10. 2006 - 18:10)

Ahoj všem na těchto stránkách nikdy jsem si nedokázala představit,co jsou to deprese natož to ,že chce někdo spáchat sebevraždu vždyť na světě je přeci tak krásně.Ale jen do té doby než jsem do toho spadla sama a už vím jaký to je když se Vám nechce vstát z postele natož něco dělat.Procházím tím skoro každý den a sebevražda je moje každodenní noční můra,která nechce zmizet a je stále ve mně.Jenže jsem možná bohudík slabá nato,abych se zabila a skoncovala s tím jednou provždy.Určit k tomu přispívá rodina,ikdyž si lezeme na nervy a můj pes,kterému bych o asi nemohla udělat,protože když vidím jeho oči tak to nejde.Ale je to tak těžký se každé ráno probudit tedy pokud se mi vůbec podaří usnout a fungovat.Je toho hodně,co bych nepsala,ale nakonec chci říct,kéž by mě to nikdy nepotkalo a mohla jsem žít normálně bez toho aniž bych stále myslela na to,že je lepší to tady zabalit a všeho nechat,jenže je to jako pijavice,která se nechce pustit ať děláte co děláte.Byla bych ráda kdyby mi nekdo odpověděl ať už to vidí jakkoliv.Jen všem držím palce a doufám,že to všichni zvládneme

Reklama

Přidat komentář