Reklama

Zavidi zeny muzum penis?

Zuzka (Ne, 2. 9. 2007 - 09:09)

Penis chlapům nezávidím,ale je pravda, že tak na týden bych si chtěla vyzkoušet být chlap. Někdy se mi zdají sny, že to s ženskou dělám a já jsem chlap, takže zkusila bych to.Gwendolino je fakt, že muži jsou dnes spíš burani než galantní, zaroveň ale souhlasím spíš s Markem, co se týče toho, kdo koho napodobuje..Chlap když se obléka do dámských věcí, tak většinou tajně a na veřejnosti si toho nikdo nevšimne, kdežto holky už dnes veřejně nosí kalhoty, ale i kravaty a motýlky a košile, které jsou typem rozhodně pánské...Spíš bych řekla, že Sybila ukazovala prstem na nás ženy,než na muže...Takže ženy budou spíš k nerozeznání od mužů než naopak.

Lenka (So, 1. 9. 2007 - 18:09)

Nedá se říct, že bych ho chlapům záviděla. Jako ženská se citím v pohodě. Ale kdybych měla tu možnost, ráda bych poznala pocity, když penis stříká. Můj přítel je drsňák, city moc najevo nedává, ale když do mě ejakuluje nebo do pusy, tak mi vždycky řekne lásko moje jediná nebo moc tě miluju. Takový stříkání vzbuzuje asi super pocity.

Návštěvník (So, 1. 9. 2007 - 18:09)

No a o hygieně, Peterko ani nemluvě. To má ta tvoje mezi stehnama pěkného smraďocha!

Návštěvník (So, 1. 9. 2007 - 17:09)

Peterko, peterko, když ho nevidíš týden, tak pak se buď pochcáváš anebo jseš takovej tlustoprd, že si na něj nevidíš. Jiný vysvětlení není.

peterka (So, 1. 9. 2007 - 15:09)

Jo je to fajn , ale stejně si myslím že ženy nemusí zavidět penis, vždyť třeba ta moje ho má dost často mezi svými stehny a já ho kolikrát nevidím celý týden.

Lenka (So, 1. 9. 2007 - 08:09)

Nedá se říct, že bych ho chlapům záviděla. Jako ženská se citím v pohodě. Ale kdybych měla tu možnost, ráda bych poznala pocity, když penis stříká. Můj přítel je drsňák, city moc najevo nedává, ale když do mě ejakuluje nebo do pusy, tak mi vždycky řekne lásko moje jediná nebo moc tě miluju. Takový stříkání vzbuzuje asi super pocity.

mm (So, 1. 9. 2007 - 00:09)

Ty asi nemáš moc zkušeností,co?MArku.

Marek (Pá, 31. 8. 2007 - 15:08)

Katko, ale jen za předpokladu, že má sukni. Na kalhotách by mohl vidět být mokrý flek, když bude žena hodně vzrušená :-) Jinak máš pravdu, penis si kolikrát dělá, co chce. Na druhou stranu z toho žena hned pozná, co muže vzrušuje. Tohle muž u ženy někdy nepozná vůbec.

Leon (Pá, 31. 8. 2007 - 14:08)

tak ty budeš asi skurvenej teplouš.Neznáš krásu ženského těla.

Nobel (Pá, 31. 8. 2007 - 13:08)

Už ta první otázka - téma, je idiotská. Proč by nám mely ženské závidět ptáka? Copak ty jim závidíš tu pekelnou díru, nebo ty povadlé palčinky na hrudi, nebo ty hysterické pidimozky? Chlapče, chlapče, už je to pět let, tak snad si už trošku rozumnější.

Radka (Pá, 31. 8. 2007 - 12:08)

no jistě,oni muži běžně nosí sukně,že? Nejdřív samuel v diskusi o uniformách a teď ty tady,ale asi jste stejná osoba.
jinak já jsem ráda za svou pipinu,ale chtěla bych poznat mužský orgasmus,tak bych si to vyměnila na chvilku.

Marek (Čt, 30. 8. 2007 - 20:08)

Katko, ale jen za předpokladu, že má sukni. Na kalhotách by mohl vidět být mokrý flek, když bude žena hodně vzrušená :-) Jinak máš pravdu, penis si kolikrát dělá, co chce. Na druhou stranu z toho žena hned pozná, co muže vzrušuje. Tohle muž u ženy někdy nepozná vůbec.

katka (Čt, 30. 8. 2007 - 18:08)

já penis nezávidím. Myslím, že to je zdroj problémů. Kolikrát čtu jak chlap dostane na veřejnosti erekci, kterou nejde skrýt a strašně se ztrapní- žena se může vzrušit jak chce a nikdo to nepozná. Dál, v posteli můžou zapracovat nervy a naopak se nepostaví. Takže fakt ne, tohle nechci.

Marek (Čt, 30. 8. 2007 - 17:08)

Milá Gwendolino, a kdyby byla sukně u nás národním krojem pro muže, to by ti pak asi nevadilo. Mně se také líbí tehdejší doba, má své kouzlo, muži galantní a ženy křehké. Jenže už je to pryč, dnes, je-li muž galantní, mohou to některé ženy (např. Američanky) brát jako sexuální harašení! A jak jsem psal dřív, dnešní mladé holky se nápadně podobají klukům. Je problém najít mezi nimi nekuřačku, čím dál víc holek mluví sprostě a objevují se i případy, kdy s partou páchají trestnou činnost. Být galantní k takové dívce, tak si ze mě bude dělat legraci, budu jí připadat jako blbec a ještě mě třeba okrade. Ony mají své vzory asi jinde.
Máš pravdu, ale zde jsme zase u toho. Ženy mají daleko větší výběr v oblečení, pokud jde o materiály, barvy,... Vyzkoušej si někdy, když je 35 C, vezmi si košili a oblek a uvidíš, jaké ti v tom bude horko. Muži jiný společenský oděv nemají k dispozici a to je chyba! Žena si vezme lehké vzdušné šaty a je spokojená. Třeba u prádla - muži mají ke dispozici jen bavlnu, ale ženy min. 10x víc materiálů, tak se pak nediv, že řada mužů nosí dámské prádlo.
Dnešní doba nejvíc umožňuje svobodu projevu, a tak ať si každý nosí, co chce, ne? Jen mě mrzí, že ženy (jsou krásné i v těch džínách) nosí sukně a šaty čím dál méně. A která Sibyla to předpověděla? Ta ze Sáby, nebo jiná? Mě to připadá, že z žen se stávají muži (oblékáním, zlozvyky, i chováním), ale čím se mají stát muži, aby se od žen lišily?

Gwendolina (Čt, 30. 8. 2007 - 14:08)

Milý Marku, musím s tebou nesouhlasit.
Skotové sice nosí kylty,ale je to jejich národní kroj a proto ho nenosí stále za všech okolností stejně jako my tady.Od dob emancipace,kdy ženy začaly pracovat se staly sukně nepraktické a proto nastalo to jejich rozšíření i po době práce.Moje babička je z generace,kdy už ženy kalhoty nosily,přesto v té době byli muži galantní,takže pochop,že jsem svým příspěvkem spíše narážela do jiného sortimentu.A jestliže ženy rovněž pracují a už není divné,že do restauračních zařízení chodí i bez doprovodů mužů,je jím povoleno okusit i alkohol.Pil se ale vždy a pít bude,i u žen.Akorát že ženy spíš popíjejí doma tajně oproti mužům.Proto je v hospodách stále značná převaha mužů.
Rovněž není pravdou že by ses musel mačkat jen v džínách.Píšeš o mužích v cylindru,ty ale džíny neosili :-)
Nevím tedy jestli je pro tebe novinkou,že se kalhoty vyrábí i z jiného materiálu,který může být i velice pohodlný a když je dnešní móda mít rozkrok kalhot až pomalu u kolen,tak pak už máš výběr ještě více rozšířen.
Čekala jsem ale,že se hned najde někdo,kdo bude sukně hájit.Ale proč ne?Když se kouknu na diskuse o make-up na mužích,muže v dámských botách,muže v dámském pradle atd atd..tak je to už asi jedno.Ona jedna věc souvisí s druhou a Sybila,která předpověděla i druhou světovou válku a zřícení dvojčat, prohlásila,že konec světa nastane,až muži budou k nerozeznání od žen.
No,zatím máte co dohánět a já se jdu uložit do snění o mužích gentelmanech.Hezký den

Marek (Čt, 30. 8. 2007 - 11:08)

Eriko, jak jsi na to přišla? U drtivé většiny takových mužů jde akorát o sexuální představy, reálně by ale rodit nechtěli a mnestruaci taky ne. A spát s chlapama? To už vůbec ne, naopak právě se ženami! A vzdát se penisu také ne!
Gwendolino, a to nevidíš, že ženy se snaží podobat mužům? Dnešní holky nosí samé džíny - sukně a šaty jim nic neříkají! V kouření a pití alkoholu se blíží mužům. Navíc v dnešní době už není tolik zapotřebí fyzické síly, a tak si muži hledají cestu, jak se prosadit. A řada žen chce dokázat, že je na muži nezávislá, snaží se chovat jako muž a co má pak dělat muž? Dřívější doba (muž v cylindru, žena v krásných šatech) měla něco do sebe, i když ženám chyběla svoboda. Tu teď mají a výsledek?...
A proč ti vadí, že muži chtějí nosit sukně? Nejde přeci o to nosit dámské sukně s volány, ale pánské s kapsami. Skotové a jiné národy je nosí doteď a v dřívějších dobách nosili muži sukně i punčocháče! A byli snad o to méně muži? Byla to tehdy prostě möda. A sukně má navíc na plodnost mužů blahodárnější vliv než těsné džíny.

Gwendolina (St, 29. 8. 2007 - 22:08)

No právě,když se kouknu na diskusi,kde muži usilují o to,aby mohli nosit sukně,o gelovýh nechtech u mužů,o pánských tangách apod.,je mi z toho opravdu smutno.Toužím po muži,který je rád mužem a možná i trochu gentelman,jako za starých dob.Poslední dobou se mi ale zdá,že je to nemožné.Stačí se projít městem a vídáme kluky které jsou často k nerozeznání od holek a slovo zdvořilost jím je cizí.Žene se to do autobusu,div nás neporazí,hlavně aby měli místo.Někdy si přeju,aby mi bylo přes šedesát let jako mojí babičce.Protože ta muže poznala a já snad radši budu sama.

Erika (Pá, 24. 8. 2007 - 13:08)

Tak nevím, chlapi už asi nejsou chlapi. oni řeší prsa, chtěli by rodit děti, spát s chlapem, nosit dámské prádlo, mít vaginu a ani by jim nevadila menstruace. A chlapi s kozama. bože najde se ještě chlap, který není ženskou a stojí mu ? Asi se vyspím ženskou. Výhoda my víme co dělat s vaginou .....

Marta (Po, 20. 8. 2007 - 05:08)

Kydž má chlap prsa a není obézní, tak je to nemoc!!Ta extremní podoba jde tak daleko, že prostě musí nosit podprsenku a je jim to opravdu nepříjemné.Ba dokonce znají i ty naše bolesti zad z velké váhy prsou.To opravdu není co závidět.A jaký to musí být problém, když si musí jít koupit novou podprsenku. Setkala jsem se s jedním co měl košíčky velikosti C !!! To je co ....

jaja (Ne, 19. 8. 2007 - 23:08)

Penis nikdy.Ženy jsou v pohotovosti vždy a nikdy nemůžou naštěstí zažít ten trapas,že se jim nepostaví,nebo když se postaví,tak dlouho nevydrží a za chviličku změkne.Tak to musí být pro muže asi pořádně stresující.Třeba to i hodně mužů od sexu odradí,ze strachu,že selžou.To bych zažít nechtěla.Mužský přechod,stáří,prostata,stres,to všechno se na potenci projeví.My s tím problém nemáme i když máme přechod,stárneme a stresujeme se.I tak jsme vždy připravené a bez strachu,že se nám "nepostaví".Nanejvýš jsem suché,ale to jde během vteřiny vyřešit trochou slin,ani lubrikant není nutný.Ale muži selhání slinou nespraví...

Reklama

Přidat komentář