Reklama

Zavidi zeny muzum penis?

dany (St, 5. 9. 2007 - 05:09)

Celkem souhlas s Radilem.Poize, že já bych chtěl být ženou trvale. Takle se pouze uspokojuji jenom tím, že na sebe navlékám podprsenky, kalhotky apod.Je stejně zajímavé, kolik chlapů se cítí být ženou. Vlastnit krásné ženské tělo, s hezkými prsy, boky, zadkem...to musí být paráda. A ještě, ti co říkají že dámské prádlo nosí proto, že je pohodlné, podle mě neříkají pravdu. Jenom si nechtějí přiznat, že jsou také ženské.

Radil (Út, 4. 9. 2007 - 23:09)

Taky si myslím, že víc výhod v sexu mají ženy. Poštěváček=malý penis včetně srovnatelných zážitků při orgasmu. A to ostatní jako orgasmus v pochvě, orgasmus drážděním G-bodu, citlivá prsa, hezké tělo, to mají ženy navíc. Závidím jim jejich výbavu a chtěl bych vyzkoušet alespoň několik dní být ženou. Ale napořád nikoliv. K čemu je ženám vagína, když většina žen nemá na sex chuť. Odevšad slyším jak chlapi naříkají, že manželky/partnerky nemají chuť na sex. Jakou mohou mít potom radost ze života? Místo sexu radši čumí na pitomý TV seriály nebo rozhazují prachy po supermarketech za pí*oviny nebo je bolí hlava. Děkuju nechci. Pak je lepší být chlapem a užívat si slastí sexu každý den. K tomu mít buď víc partnerek nebo si to dělat sám.

Marek (Út, 4. 9. 2007 - 16:09)

J.ane, nevim, jakych 11:0 pro penis! Vyjmenuj mi vyhody penisu oproti vagine. Mne to spis vychazi vyrovnane, nebo vic vyhod pro vaginu.

J.an (Po, 3. 9. 2007 - 19:09)

Zuzko, ja jen konstatuju fakta, ktera ovlivnuji zeny pri jejich chovani. Nemam nic proti zenam. Naopak. Velice je miluji:-). Sama ale tedy priznavas, ze vztah Tve mamky neni nejaky kdovijak bytelny. Daleko casteji vydrzi vztah starsi muz-mladsi zena, nezli opacne.
Ted mne jeste napadl rozdil v nemocech-za vladci penisu se jich zbavuji daleko snadneji, nezli vladkyne vagin. A lepe jsou i diagnostikovatelne...
Tekze 11:0 pro penis, huraaaa:-)

Jarda (Po, 3. 9. 2007 - 15:09)

Jsem asi cvok,ale docela rád bych bych byl hezkou ženou,přeoperovávat se nebudu poněvadž bych byl strašná drška,no by mě zajímalo kolik takových jako já existuje.

Gábina (Po, 3. 9. 2007 - 05:09)

Davisi, problém je v tom, že nechat se předělat z ženské na muže s plnohodnotným penisem není prakticky možné. Přišít penis se sice dá nebo nějaká umělina, ale bude leda tak na ozdobu, funkční nikdy nebude. A to už vůbec nemluvím o varlatech, nadvarlatech, prostatě, chámovodech atd. Plnohodnotného muže z ženy udělat nelze.
Naproti tomu je provedení techniky vagíny zvládnuté už velmi dobře. Mám dokonce v práci bývalého kolegu, nyní už kolegyni, který se nechal předělat a s výsledkem je velmi spokojený.

Davis (Po, 3. 9. 2007 - 04:09)

Je to samozřejmě hloupost, že ženy závidí mužum.Opak je pravdou. Stačí si vzít počty mužů, kteří se chtjí nechat přeoperovat na ženu. Opačně je to minimálně. A kolik je chlapů, kteří si tajně nasebe navlékají kalhotky, podprsenky, vycpávají si prsa apod. Já nejsem výjmkou. Není o co stít mít penis a být chlapem. Také bych se ho nejradši zbavil a nahradil ho vaginou. Ach jo......

Zuzka (Ne, 2. 9. 2007 - 21:09)

J.an, ale moje máti určitě nebude čekat a doufat, že jí ho někdo neodloudí. Víš, mám z tvých názorů pocit, že my ženské jsme vlastně hloupé a naivní husy, které nemají vlastní rozum. Myslíš, že nemáme na to, využívat chlapy jako vy ženy? Jo a on není můj otčím, je to pouze mamčin přítel, s kterým ona do budoucna nijak nepočítá...není naivní..Poté co je to přestane bavit..nikde není psané, že jeho dřív, tak se prostě rozloučí a bude. Ale o ženy jsi se otíral. Napsat, že jenom čekáme, kdo nám udělá dítě...To jsem se pobavila. Teď mám už z tvých příspěvků trochu jiný pocit, ale to co jsi napsal prvně, no myslela jsem, že jsi inteligence moc nepobral..

J.an (Ne, 2. 9. 2007 - 20:09)

Zuzko, beru, ze jsi nevyjela pod nejakym zlym umyslem. Na druhou stranu, ja jsem se o zeny neotiral, jen jsem suse popsal fakta, jak jsou od prirozenosti rozdane karty kazdemu pohlavi. A z toho vyplyva, ze muzi diky tomu jsou daleko vice v pohode, vcetne vykonavani potreb nebo nacasovani doby pro svoji reprodukci. Sama mas nastavajiciho starsiho o cca vic, nezli 10 let od Tebe. Delas dobre a mas spravny vkus:-).
Diky tomu mas daleko vetsi sanci doplout pres ocean manzelstvi do klidnych vod, nezli Tvoje mamka. Uvidis, co se zacne dit, az Tvuj otcim prijde do druhe mizy a Tve mamce bude v te dobe skoro k sedesatce. Proste je to priroda. S ni nic moc nenadelame, ale vzacne vyjimky se deji. V kazdem pripade to vsak neni obvykle:-)). Proto je lepsi mit penis a uzivat si zivota, nezli se strachovat, kdo mladsi mi meho "penisaka" odloudi.

Marek (Ne, 2. 9. 2007 - 19:09)

Ilono, sukně mají pro muže praktický význam. Dámské kalhoty ne, leda by byli muži v situaci jako kdysi ženy. Pokud by nebyly jiné kalhoty než dámské, pak by je muži nosili. V mrazu samozřejmě mají svůj význam, ale léto hovoří pro nošení sukní. Ano, jsem muž a nevím, proč bych jím neměl být, i když si občas na sebe obleču něco dámského. Přes léto se mi docela vyplatily kalhotky z mikrobavlny, která prostě v pánské módě chybí. Nepotím se v tom tolik a je to velmi příjemný materiál. Na internetu je vidět, že takových mužů je víc, přesto to spousta žen nechápe.
Bělo, je pravda, že v případě vzrušení, případně po něm, je třeba poupravit polohu penisu. Ono je to vůbec nepohodlné, když si člověk nedá pozor a přisedne si varlata. Na oplátku, ale zase ženy s většími prsy mají podobný problém. Vadí jim při běhu, každý chlap je očumuje apod.

Zuzka (Ne, 2. 9. 2007 - 15:09)

J.an stébla se nechytám a zvěř z chlapů nedělám, ikdyž se tak někdy chovají :-).Taky mám muže ráda,buď v klidu, ale tak jak jsi to napsal přehnaně ty, tak jsem ti to holt vrátila..stejně přehnaně. Jo vlak vám ujet nemůže, to je jediné co vám já osobně závidím, ale to ještě neznamená, že vám zavidím to, co máte mezi nohama nemyslíš? Když bych mohla být matkou v 60ti...to přece nemá s penisem nic společného. A jestli si myslíš,že mužům vztah nechybí,tak to se mýlíš..Možná že tobě ne,ale spouste jiných ano.Někomu stačí jakákoliv partnerka, která chlapovi navaří,uklidí a dá mu, ale ne každý jen o to stojí.Pak je seznamka super příležitost jak partnera kterého chci, najít. Jo, a jinak znám spoustu žen, co mají třeba o 5, 10, i 15 let mladší partnery. Nemusím chodit daleko. Moje mamka :-D...Je jí 48 a má přítele 34let...Je mladší jak můj nastávající! To samé od mé kámošky sousedka. Má chlapa o 8 let mladšího...no je toho víc..

J.an (Ne, 2. 9. 2007 - 15:09)

Omlouvam se za double. Prohlizec se najak kousl...:-(

Běla (Ne, 2. 9. 2007 - 15:09)

Myslím že si to prohrabujou protože se jim tam ta členitá věc pořád přeskládává jinak, když si sednpu, stoupnou..., tak si to musí pořád upravovat do snesitelné podoby. Já bych to tam nechtěla, chlap je s tím nesymetrický jak to má pořád na jedné straně, musí to být nepohodlný.

J.an (Ne, 2. 9. 2007 - 15:09)

Zuzko, zoufale se stebla chytas a sec jak muzes, delas z muzu a chlapcu zver. Dam Ti to teda polopate: Staci se podivat na fronty pred damskymi nebo panskymi WC a hned je jasne, zda (je lepsi) zvolit penis nebo vaginu:-).
Zeny si do pozdniho veku (vetsinou) uzivaji tak leda romanticke soap opery nebo dovolene s kamaradkama a ne mlade milence.
Staci se podivat na jakoukoliv seznamku, a je jasne, jakemu pohlavi vztahy chybi a jakemu ne. Chlap si (prinejhorsim) vystaci s konicky a sverovat se nepotrebuje. Kdyz ma zajem o sex, staci vyrazit nekam do lazni nebo do spolecnosti a muze si vybirat - opakuji, ze i z ohodne mladsich protejsku. Zadny vlak mu nikdy ujet nemuze. I okolo 60 a vic se muze stat v pohode otcem.
Zeny mam velice rad a domnivam se, ze i ony mne. Presto sem pisu tyhle radky oprene o fakta a ne o prani:-).

J.an (Ne, 2. 9. 2007 - 15:09)

Zuzko, zoufale se stebla chytas a sec jak muzes, delas z muzu a chlapcu zver. Dam Ti to teda polopate: Staci se podivat na fronty pred damskymi nebo panskymi WC a hned je jasne, zda (je lepsi) zvolit penis nebo vaginu:-).
Zeny si do pozdniho veku (vetsinou) uzivaji tak leda romanticke soap opery nebo dovolene s kamaradkama a ne mlade milence.
Staci se podivat na jakoukoliv seznamku, a je jasne, jakemu pohlavi vztahy chybi a jakemu ne. Chlap si (prinejhorsim) vystaci s konicky a sverovat se nepotrebuje. Kdyz ma zajem o sex, staci vyrazit nekam do lazni nebo do spolecnosti a muze si vybirat - opakuji, ze i z ohodne mladsich protejsku. Zadny vlak mu nikdy ujet nemuze. I okolo 60 a vic se muze stat v pohode otcem.
Zeny mam velice rad a domnivam se, ze i ony mne. Presto sem pisu tyhle radky oprene o fakta a ne o prani:-).

Ilona (Ne, 2. 9. 2007 - 14:09)

Takže nejdřív mají mít muži sukně a pak i dámské kalhoty?Vyjasněme si to,ty prostě chceš nosit dímské oblečení,že?Stěžuješ si na kalhoty, jak jsou strašné a pak píšeš: "Stejně tak ale platí, že muž, který má na sobě dámské kalhotky, zůstává pořád mužem."
Jednou máš penis,tak muž jsi,to je fakt a že se ti líbí dámské oblečení je jiná věc,nevím ale proč to nepřiznáš.Takových mužů je víc a nemusíš se stydět.

Marek (Ne, 2. 9. 2007 - 14:09)

Lenko2, je mi líto, co tě postihlo, snad si proto na muže nezanevřela, nejsou všichni stejní. Souhlasím, ženy jsou přitažlivé i v kalhotech. I v pytli od brambor by jim to slušelo :-). A určitě nejsou o nic méně ženy než, i když mají kalhoty. Stejně tak ale platí, že muž, který má na sobě dámské kalhotky, zůstává pořád mužem. Jen nerozumím tomu, když je venku přes 30C a ženy se raději paří v džínách. A jinak mi šlo obecně o chování mladých holek, z nichž řada napodobuje kluky.
S tím prohrabováním nevím. Já se tam drbu, jen když mě svědí. Je ale možné, že ti, co to dělají často už si to ani neuvědomují a sahají si tam automaticky. nebo se chtějí přesvědčit, že ho tam ještě mají :-)

Zuzka (Ne, 2. 9. 2007 - 12:09)

Ha ha ha J.an to jsou pěkné hovadiny co tu píšeš..To, že vám závidíme že můžete očůrat každý roh a kůl jak pejsci, ještě neznamená, že vám závidíme penis..Ono když se ženská bude víc snažit, tak to dokáže taky, jenže holky ve většině nejsou takové čuňátka abyty rohy na veřejnosti očurávali :-).Ale jo, v tom výhodu máte..jde to snadněji..Nikdy mě nenapadlo, co se asi tak mužům na našem přirození může líbit...Mě se taky ženské přirození líbí a to nejsem lesba...Je prostě tajemnější a lákavější..Chápu co se chlapům líbí. Že je žena ráda že jí někdo dítě udělá?? Ha ha, já mám spíš opačné zkušenosti s muži, kteří děti chtějí a žena ne, protože chce budovat kariéru a nechce se "zahrabat" s dětmi doma. A buď v klidu..Dnešní ženy si též do pozdního věku užívají mladší a atrktivnější partnery...Ono totiž, věř tomu nebo ne, ale je to tak, že hodně dnešních mužů se ve starších ženách zhlíží a hodně si jich váží a sex s nimi si užijí víc než s mladou holkou, která ještě třeba ani neví vo co go. Jinak Lenko2 s tím jak je nechutné jak si chlapi pořád prohrabují rozkrok souhlasím na 100% :D.

J.an (Ne, 2. 9. 2007 - 12:09)

Naprosta vetsiha zen muzum penis zavidi.Zacina to uz v detstvi,kdy muz/chlapec muze konat malou potrebu celkem kdykoliv a kdeko1iv a divky radeji nepiji,aby to nemusely resit.Dalsim obdobim je puberta,kdy holky resi menstruace,vytoky a zpocatku nechapou,co se vubec na jejich prirozenich klukum muze libit.A podobne je to i v pozdni dospelosti,kdy je o stejne stare muze ze strany zen previs zajmu,ale zeny jsou obvykle opustene-vsude musi jezdit a chodit spis se svymi kamaradkami (kultura,more,dovolene...).A muzi si do pozdniho veku vzivaji zen mladsich a atraktivnejsich.Spravny samec je schopny mit dve i vice generaci zen a potomku.Zcna je rada,kdyz se vubcc nekomu uda,kdo ji dite dokaze zplodit.

Proto je (mit) penis daleko atraktivnejsi celozivotne:-)

Lenka2 (Ne, 2. 9. 2007 - 11:09)

Zuzko,není to pravda.I když nosíme kalhoty,stále máme ženský střih a to že nechodíme stále sexy v oblečení ve kterém se skoro nabízíme ještě neznamená,že jsme méně ženami.Nosila jsem hodně sukně,podpatky a trička na tělo,po druhém znásilnění a častném okukování a komentování chlapů mě to ale přešlo.Sukně nosím spíš už jen doma a není pravda,že kalhoty z nás dělají muže,i v nich můžeme vypadat hodně žensky a mé ženství mi nikdo neodpáře.
Jinak penis mužům nezávidím.Vídám například u starších mužů ve vlaku,jak si to nejprve musí chytnout,než si sednou nebo často v práci,že si to muži prohrabujou.Nevím jestli je to jejich zvyk či co,ale je to odporné,když s vámi mluví a přitom si to prohrabuje.
Každý máme to,co je nám určeno a být mužem,tak bych asi zas neměnila za vagínu.Důležité je mít rád vlastní tělo.

Reklama

Přidat komentář