Reklama

Zavidi zeny muzum penis?

Přesně tak (Ne, 9. 3. 2014 - 09:03)

Směšný kousek masa,...Mužské i ženské genitálie jsou na pohled hnusné. Oboje.

Sára (Ne, 9. 3. 2014 - 07:03)

Proč jenom na jeden den? Já...Protože otázka zněla, jestli mužům závidíme my ženy penis. A protože jsem ženou ráda - proto jen na jeden den. Jak jsem psala, penis mužům nezávidím, ale vaše pocity při vzrušení, ssxu a orgasmu bych poznat chtěla. Možná i proto, že bych pak byla ještě schopnější a vnímavější milenka, když bych "na vlastní kůži" měla zažito, co má mužský penis rád a jak to muž cítí. :-)

ronny (Ne, 5. 5. 2013 - 08:05)

No hlavně ty starší ženy si vyloženě pak myslím oddychnou, že vyfasovaly ústrojí, kde k rozkoši nemusí nic stát!!!

gin (Pá, 7. 3. 2014 - 22:03)

Ani omylem! Ženou nikdy!...Toto je však mimo téma. Co má ženská povaha s genitáliemi společného.Dnes je doba jinde, málokdo už vidí, jak to bylo pod vlivem církevního tmářství v penisu a vulvě něco nepěkného a nečistého. Určitá rezidua toho myšlení, jak vidím jsou pořád. To se však dá omluvit u šedesátiletých lidí a ne u moderních mladých lidí.

Hrdý muž (Pá, 7. 3. 2014 - 20:03)

Ani omylem! Ženou nikdy! Jsem rád, že jsem mužem a nikdy bych neměnil. Jsem v pohodě s dobrou náladou a spokojený. Za to ženská je neustále na něco nasraná, nespokojená a hysterická. A o statnosti a fyzické indispozici raději ani nemluvím.

Leoš (Pá, 7. 3. 2014 - 20:03)

Jak už jsem psala, penis se...Proč jenom na jeden den? Já bych byl ženou klidně celý zbytek života.

Sára (Pá, 7. 3. 2014 - 19:03)

Jak už jsem psala, penis se mi líbí, a ráda se s ním mazlím. Mužům ho sice nezávidím, ale je fakt, že mě kolikrát už napadlo, že by bylo fajn jeden den strávit v mužském těle, zjistit jaké to je, když se dívá na hezkou ženu, a rozkrok mu tvrdne, a co cítí, když se svým mužstvím noří do mé vlhké horké dírky, a taky jak prožívá oragsmus a vůbec vlastně celý milostný akt. .-)

jouda (Pá, 7. 3. 2014 - 19:03)

Směšný kousek masa,...To jsou ty bytosti, co jsou puklé v rozkroku?

Jan (Pá, 7. 3. 2014 - 19:03)

že u mého muže to bylo...Směšný kousek masa, kterým se čurá....
To platí i pro ženy.

xx (Pá, 7. 3. 2014 - 18:03)

S pořádnou dlouhou masitou předkožkou.

Jj (Pá, 7. 3. 2014 - 18:03)

Pokud má vepředu to...Hudrovadlo jako krocan...

Tina (Pá, 7. 3. 2014 - 18:03)

Holky, zajímalo by mě,...Pokud má vepředu to odporné hudrovadlo, tak ani náhodou.

Vždyť píšu (Pá, 7. 3. 2014 - 18:03)

chudák, protože když už z...že u mého muže to bylo něco jiného, protože jsem ho milovala. Já mám totiž sex spojený pouze s láskou, není to pro mě hra nebo sport, nebo nějaká zábava. Mám to tak, že když někoho miluju, chci mu být psychicky i fyzicky co nejblíž a sex je pro mě to fyzické nejblíž. Penis se mi nelíbí, protože je to u cizích mužů směšný kousek masa, kterým se čurá.

Andrea (Pá, 7. 3. 2014 - 18:03)

Penis muzum nezavidim, ale jeden z duvodu proc jsem rada ze jsem zena je ten, ze muzu s muzi soulozit. Hrat si s penisem, citit a pozorovat jak se topori, jak mne penetruje vaginu, picha ji a pak do ni ejakuluje, to je neco!

To jsi docela h (Pá, 7. 3. 2014 - 17:03)

jenže Sigmnd Freud žil v...chudák, protože když už z principu se ti penis nelíbí, musela ses celý život přemáhat, aby ses s ním láskyplně mazlila, a to každý chlap pozná. Stejně jako tebe vzrušovalo, když jsi cítila, že tvé tělo vzrušuje partnera, tak stejně tak chlapa vzrušuje, když cítí, že jeho sexuální partnerka jeho nástroj obdivuje.

Milan (Pá, 3. 5. 2013 - 14:05)

To je něco úplně jiného...Když ochočí manžela, tak potom vlastní i jeho penis. :D

-- (Pá, 3. 5. 2013 - 13:05)

A proč by ženy měly...To je něco úplně jiného než penis VLASTNIT. Můžou je mít v sobě, asi jako když má dobyté město ve svých hradbách cizí armádu. Potěšení to být může, ale ten pocit při zasunovaní, ten tam bude vždycky chybět ;)

NOjo (Pá, 7. 3. 2014 - 17:03)

Na tom vybudoval svoji teorii...jenže Sigmnd Freud žil v 19. století a to byla jiná doba. Ženy mužům nezáviděly penis jako kus těla, ale to, že jsou muži a můžou si dělat co chtějí, zatímco žena tehdy byla dobrá tak maximálně v domácnosti jako služka, matka dětí, milenka a okrasa pána tvorstva. nemohla se vzdělávat, nemohla se seberealizovat v práci, rozhodovat o sobě, o penězích, nemohla dědit, nemohla nic, jen poslouchat muže. to je jasné, že potom záviděla muži, že je muž. V dnešní době je ale postavení ženy úplně jiné, takže se může cítit dobře ve své ženské roli.
Co se týče penisu jako takového, tak opravdu se mi ten kus těla prostě nelíbí. Nevzrušuje mě pohled na mužský penis, spíš je mi odporný. U cizího chlapa. Jinak u mého chlapa mi odporný nebyl, protože jsem ho milovala, celého i s penisem. To je něco jiného. Ale jinak nemám nejmeší chuť prohlížet si mužské "chlouby" tak, jak si muži prohlížejí v pornu ženské vaginy. Ráda se podívám na pěkného mladého muže, ale zrovna jeho penis vidět nemusím a nechci.

pro Radka (Pá, 7. 3. 2014 - 16:03)

Holky, je to pravda, ze nam...Na tom vybudoval svoji teorii Sigmund Freud. A zcela určitě mužský penis holčičky i dospělé ženy zajímá. I ony považují za praktičtější, že muž může čůrat daleko pohodlněji než žena.

Malá holčička tam nemá nic, jen čárku, kdežto hošík má pindíka a pytlíček. Až později žena se naučí znát svoji cenu. Muž má své orgány venku, žena je má schované, vidět je jen nepatrná část.

Zdravě myslící žena je ráda, že je žena. Normálně myslící muž je zas rád, že je mužem. Přes všechny ty nevýhody, co konkrétní pohlaví přináší.

Verča (Pá, 7. 3. 2014 - 16:03)

Holky, zajímalo by mě,...No, to bys musel umístit někam fotku a hodit sem odkaz...

Reklama

Přidat komentář