Reklama

ALS - amyotrofní laterální skleróza

Libor (St, 14. 6. 2006 - 09:06)

Jano Edneyho léčba je zhruba to, co jsem Vám posílal v RegimenOutline.cze.doc. Nazval jsem to tak proto, že ten, kdo na to přišel a úspěšně se tím léčí jsou Eric Edney se svojí chotí a je založena na extrémně přísné dietě , detoxikaci organismu, hydroterapii atd. Veškeré informace na Netu jsou ale pouze v Angličtině. To, co jsem doposud přeložil už máte. Já tuto metodu v hlavních rysech dodržuji a musím říct, že to funguje. Mám ještě pár zajímavých nových poznatků. Nebudu to rozepisovat zde a jak budu mít čas, pošlu Vám zprávu.

Zkušenosti s péčí o nepohyblivého člověka však nemám. Bylo by záhodno, aby se k tomuto problému vyjádřili i jiní účastníci diskuse. Informace by mohla poskytnout např.Marcela.

Jana R (Út, 13. 6. 2006 - 13:06)

Dobrý den,asi mi uniklo co je Edneyho léčba,prosím o info.
tatínek je již upoután na lůžku a mamka ho zvedá na hygienický vozík , mísu odmítá .Začínají ji bolet záda a klouby .nemáte někdo zkušenosti jak tuto situaci řešit? Psychicky jsou na tom oba velmi špatně.Tatínek ví co má za onemocnění ale né do důsledku. Je to strašný jak může todle člověk ustát , vidět blízkého člověka takle trpět.

Libor (Po, 12. 6. 2006 - 09:06)

Omlouvam se, adresa lforejtn"mpb.cz nefunguje. Pouzijte adresu lforejtn"seznam.cz

Libor (Pá, 9. 6. 2006 - 10:06)

Marcelo, díky za důležité informace. Především bych Vás a Vašeho otce chtěl povzbudil do dalšího boje. To, co prožíváte nyní je pouze krátkodobá krize. Je třeba na ni rychle zapomenout a jít dál (možná se mi to snadno mluví, ale již několikrát v životě jsem se dostal na dno). S Edneyho léčbou začal asi před 14 dny a již 3.den cítím, že se to zastavuje. Pokud to Vašemu otci nejde zastavit, tak je možná neustále vystaven nějakým toxinům. Podle zkušenosti vím, že toxiny může generovat např.rozčilování. Zrovna včera jsem se kvůli synovi rozčilil tak, že jsem pak chvíli nemohl vstát ze židle a v nohách tu dávku cítím doteď. Nepodceňoval bych ani vliv geopatogenních zón. Ty je nutno odrušit. Možná byste se měla obrátit na léčitele, který by Vašemu otci mohl dodávat energii. Nepodcenil bych ani poruchy v biopoli Vašeho otce (i ty se dají odstranit), které mohou být důvodem ztráty energie. Možná bychom si mohli vyměnit telefonní čísla, jak jsme to udělali s Janou. Zde na detaily není moc času. Pokud souhlasíte, pošlete mi zprávu na lforejtn"mpb.cz

Marcela (Čt, 8. 6. 2006 - 18:06)

To Libor: nevím, kde je chyba, ale zkusila jsem vám dvakrát odpovědět a vždycky se moje replika zasunula do 23. 5. 06, tak se tam prosím podívejte, jinak by to tady bylo už 3x.

Libor (St, 7. 6. 2006 - 15:06)

Mirko, je to např.: http://www.futurebalance.com/Results.cfm?category=7 ,ale raději si vyhledel frázi "cilantro tincture", kde dostaneš mnohem víc možností.

Mirka (St, 7. 6. 2006 - 14:06)

To Libor :
na analýzu těžkých kovů ve vlasech se zkuste informovat na odděleních pracovního lékařství v nemocnicích nebo v krajských státních zdravotních ústavech.
To Marcela : prosím o informaci, kde lze na netu objednat cilantru za 10,-USD. Díky.
Ještě maličkost : látka se jmenuje bentonit a má široké použití ve stavebnictví, chemickém průmyslu apod.

Libor (St, 7. 6. 2006 - 10:06)

K detoxikaci s koriandrem podle Dietricha Klinkhardta je třeba: Chorella (rodinné balení 2500tabs.v našich lékárnách), Čerstvý zelený koriandr nebo tinktura z něho, olivový olej a česnek. Návod na přípravu a vlastní detoxikaci je v odkazu od Marcely z 6.6.2006. Jediný problém je ten koriandr. Sehnal jsem pouze jednoho pěstitele, který to má v BIO kvalitě. Vypadá to, že do toho půjdu. Prodejce analýzy těžkých kovů je např.na http://www.futurebalance.com/Results.cfm?category=7
Marcelo, máte prosím ponětí o receptu na použití betonitu (kolik vody, kolik betonitu)?

Libor (St, 7. 6. 2006 - 08:06)

Marcelo, díky za cenné informace a za povzbuzení. Přečetl jsem si ten postup na zdravi.doktorka.cz.ak-dostat-rtut-tela/, ale budu se muset dostat k originálu zprávy, a pátrat po všem od Dietricha Klinkharta. A nebo Váš otec ten postup aplikoval? Velkým problémem ale asi bude sehnat ve Střední Evropě glyconutrients. Já jsem využil moji sestru v Kanadě, která je ochotna mi to poslat. Nevíte prosím kde se dá sehnat kit pro analázu vlasů? Je jasné, že léčba rozhodně nebude levnou záležitostí.

Návštěvník (Út, 6. 6. 2006 - 18:06)

Libore, ALS prožívám s mým otcem, kterému příznaky bohužel postupují rychleji než různé aplikované detoxikační kůry stíhají odbourat. Knihu Eric is winning jsem si objednala a zrovna ji dočítám, píšu vám, protože si nemyslím, že přípravky, které považuje za účinné nejsou na českém trhu nebo alespoň sehnatelné. Ve shrnutí v knize píše, že vyjmenoval sice celou spoustu produktů, ale za nejúčinnější považuje detoxikaci pomocí cilantra (což je obyčejný koriandr - tinktura ze zelených plodů, lze ji sehnat v německých lékárnách nebo objednat na netu za cca 10 USD) - jedná se i podle českých zdrojů o nejsilnější detoxikant nervové soustavy, pak klasický preparát na léčbu otravy rtutí - aplikují praktičtí lékaři - DMPS, zkuste nahlédnout na článek http://zdravi.doktorka.cz/jak-dostat-rtut-tela/ - myslím, že je jednoduchý, ale přínosný. Mému otci po aplikaci chlorelly téměř přestaly svalové fascikulace. Pak upřednostňuje Eric Edney betonit, který se u nás těží a dává se do podestýlek na kočičí wc - naprosto levný a dostupný (pro koupele). Příště napíšu víc, držím vám palce - je to boj na dlouhou trať, ale já taky věřím, že když nemoc postupuje pomalu, je možné ho vyhrát. Marcela

Mirka (Út, 6. 6. 2006 - 08:06)

To Jana R.:
Rehabilitační lékařka na Homolce se jmenuje Jana Němcová. Naučila ji a některé členy rodiny (kteří s ní cvičí doma) potřebným cvikům a doporučila jí, aby se obrátila na rehabilitaci v místě svého bydliště, aby nemusela jezdit stále do Prahy. Na odddělení rehabilitace ve FN v místě bydliště jsou velmi vstřícní a přidali jí ještě další cviky. Rovněž dochází ve FN na logopedii, kde s ní dělají cvičení na výslovnost a na správné dýchání a rovněž i masáže bránice. Doporučili jí např., že si nemá pití zjednodušovat brčkem, ale má se co nejdéle snažit pít normálně, aby se zapojily všechny obličejové svaly. Co se týká lázní, vyjela si na někulik dní s kamarádkou do Třeboně, kde si zaplatily některé kúry. Ale teď by měla jet do Janských Lázní na doporučení.
Adresa na am.organizaci je www.alsa.org

Jana R (Po, 5. 6. 2006 - 13:06)

Dobrý den Libore,můžete mě prosím kontaktovat na 721369535.nebo mi poslat SMS se svým č.Ráda bych s Vámi hovořila. Dík

Libor F. (Ne, 4. 6. 2006 - 17:06)

Po analýze www.ericiswinning.com docházím ke zjištění, že ALS a spol.je důsledkem intoxikace organismu. Návod v "Regimen outline" ale dost dobře možno ve středoevropských podmínkách replikovat, protože potřebujete preparáty, které náš trh nenabízí. Určitě bude třeba se držet základních myšlenek tohoto postupu a hledat jejich přizpůsobení našim podmínkám. V tomto smyslu bude účelné se zaměřit např.na detoxikační postupy MUDr.Jonáše a ty potom správným způsobem "zamontovat" do tohoto postupu. Co se týče mě samotného, začal jsem tento postup aplikovat sám na sebe tím, že jsem nasadil alkalickou dietu. Dále jsem se objednal na hydroterapii a na detoxikaci s využitím Jonášových detoxikačních metod. ALS se u mě zatím neprojevuje nijak drasticky. Trochu mi slábne levá ruka a středně rozsáhlé svalové fascikulace. Nyní už věřím, že to přežiju. K přečtení dále doporučuji http://www.alter-med.cz/scripts/index.php?ac=clanek&idcl=505&idkat=10

Libor F. (St, 31. 5. 2006 - 10:05)

Ještě bych doporučil (ale zase v Angličtině):

http://www.als-options.com

Co se ještě těch neurotoxinů týče, tak jsou taky v různých léčivech. Např.aluminium je např.v Gastrogelu nebo Malloxu. Bohužel se o nich zpravidla nedozvíte, jaké to je svinstvo pro neurony.

Libor F. (St, 31. 5. 2006 - 10:05)

Mam taky diagnózu ALS. S neurology mam stejnou zkusenost, jak je uvedeno ve zdejších příspěvcích. Okamžitě jsem začal pátrat po Netu . Prvním výsledkem byla pouze zoufalost z nemožnosti jakékoliv léčby. Posléze jsem našel 2 výsledky, z nichž ten 2.vypadá docela slibně (ale anglicky):
http://www.homeopatie.cz/casopis/casop33/homeopatie33.htm a
http://www.ericiswinning.com

k tomu prvnimu nemusím vyjadřovat, protože je česky. Ten druhý hlásá, že ALS je způsobeno neurotoxiny. Je zde i návod, jak se toho zbavit (neurotoxinů) a posléze ALS eliminovat. Člověk, který to prodělal o tom napsal i knihu. Já z toho webu to nejpodstatnější přeložím do češtiny. Kdo o to bude mít zájem, ať mi pošle feedback na lforejtn"mpb.cz.

jana R (Po, 29. 5. 2006 - 11:05)

Ahoj Mirko,
můžete mi prosím pomoci.Táta 61 let má měsíc diag.ALS.Jsme zděšení.Prosím o info o rehab.cv.-lékařce kterou zmiňujete ,kam jezdí sestra do lázní ?S nemocnici máme stejné zkušenosti.Prosím o kontakt na americ. společnost /viz.text/.Táta se přestává úplně pohybovat , postupuje to velmi rychle.Dík za jakoukoli pomoc

jana R (Po, 29. 5. 2006 - 11:05)

Ahoj Mirko,
mám tátu 61 let s ALS .Můžeš mi prosím podat info a pomoci.Jsme zděšení.S nemocnicí máme stejnou zkušenost.Prosím o kontakt na reh.lékařku Na Homolce/spec.cviky/.Kam jezdí sestra do lázní.Díky moc

Marcela (Út, 23. 5. 2006 - 19:05)

Libore, omlouvám se za pozdní odpověď,ale dívám se sem jen zřídka. Co se týče cilantra, tak např. http://www.terrafirmabotanicals.com/home/tf1/page_122/cilantro_tincture.html, s tím bentonitem to byl jen překlep, ale přesný recept neznám, využít lze i francouzský jíl, který dodává např. firma Nobilis Tilia (www.nobilis.cz, jistě by poradili) a ohledně analýzy vlasů - já jsem využila služeb polské firmy: www. biomol.pl - trvá to ale skoro měsíc, nevím o ničem rychlejším, lze pouze požádat o urgentní analýzu, spousta lidí si to teď nechává dělat kvůli nadváze a obezitě. V ČR existuje hodně zprostředkovatelů, kteří to tam také posílají, ale zbytečně si přihazují peníze k částce + zdrží to, lepší je kontaktovat přímo Biomol, vyplnit dotazník, zaplatit cca 1300, už nevím přesně, a vlasy odeslat doporučeně do Lodže.
Je to ho spousta a ani E. Edney si sám nebyl jistý, co mu vlastně nejvíc pomohlo. Můj tatínek už má pohyblibou pouze pravou ruku a už přestal bojovat, je vyčerpaný, ani já to už neovlivním, bohužel...

Marcela (Út, 23. 5. 2006 - 19:05)

Libore, omlouvám se za pozdní odpověď,ale dívám se sem jen zřídka. Co se týče cilantra, tak např. http://www.terrafirmabotanicals.com/home/tf1/page_122/cilantro_tincture.html, s tím bentonitem to byl jen překlep, ale přesný recept neznám, využít lze i francouzský jíl, který dodává např. firma Nobilis Tilia (www.nobilis.cz, jistě by poradili) a ohledně analýzy vlasů - já jsem využila služeb polské firmy: www. biomol.pl - trvá to ale skoro měsíc, nevím o ničem rychlejším, lze pouze požádat o urgentní analýzu, spousta lidí si to teď nechává dělat kvůli nadváze a obezitě. V ČR existuje hodně zprostředkovatelů, kteří to tam také posílají, ale zbytečně si přihazují peníze k částce + zdrží to, lepší je kontaktovat přímo Biomol, vyplnit dotazník, zaplatit cca 1300, už nevím přesně, a vlasy odeslat doporučeně do Lodže.
Je to ho spousta a ani E. Edney si sám nebyl jistý, co mu vlastně nejvíc pomohlo. Můj tatínek už má pohyblibou pouze pravou ruku a už přestal bojovat, je vyčerpaný, ani já to už neovlivním, bohužel...

Mirka (St, 10. 5. 2006 - 15:05)

to Slunina :
Díky za podporu a tipy. Musím říci, že sestra již hůře mluví a špatně chodí, ale pomáhá jí celá rodina, příbuzní i přátelé podle možností. Pro nějakého nemocného staršího osamělého člověka, s omezenými možnostmi komunikace i možnostmi finančními,musí být tato nemoc utrpením na devátou. Ale sestra se sama velmi stará a zajímá o různé smysluplné alternativní a podpůrné možnosti zlepšení svého stavu. Její neuroložka jí akorát předepíše Rilutek a sbohem a víceméně jí "eticky" naznačila, že víc pro ní nemá smysl. Ale má. Cvičí podle speciálních cviků přímo na ALS podle rehabilitační lékařky v Praze, tuším, z nem.Na Homolce. Byla v lázních a do dalších se chystá (na vlastní náklady). Na internetu navázala kontakty s různými zahraničními subjekty, zabývajícími se ALS, např. se zaregistrovala u americké společnosti alsa (internetovou adresu jste tu Slunino uváděla), která jí zasílá poslední novinky ohledně výzkumů ALS.

Reklama

Přidat komentář