Reklama

ALS - amyotrofní laterální skleróza

Pavla (Út, 3. 10. 2006 - 10:10)

Můj tatínek má také dg. ALS. Chtěla jsem se zeptat zda někdo zvás nenavštívil Naturcentrum Salvea v Praze, kde se léčí alternativní medicínou. Pokud má někdo s tímto centrem zkušenosti prosím napište mi. Chtěla jsem také poprosit kontakt na MUDr. Mazance. Děkuji. krejcpav"seznam.cz

Libor (Út, 3. 10. 2006 - 07:10)

Dejte si taky pozor na očkování. Soudobé očkovací látky obsahují rtuť ve formě thimerosalu za účelem konzervace očkovací směsi. Na rozdíl od amalgamu, který rtuť uvolňuje postupně působí očkování jako "rtuťová bomba". Pro další informace doporučuji "google:rtuť očkování".

dusan (Út, 3. 10. 2006 - 02:10)

Dalsi moznou alternativou na vylouceni rtuti z tela je koloidni stribro. Existuje i prostroj na jeho vyrobu, takze pak vyjde mnohem levneji, pomineme-li pocatecni naklady. Navic by mohlo mit i dalsi pozitivni ucinky na organismus a treba i na als. Vice je mozne najit napr. na: www.koloidni.stribro.com. vkladam maly uryvek z tohoto webu: Vylučování rtuti z těla

Amalganové plomby obsahují rtuť, která je toxická. Kdo jídal z kovových nádob či jedl ryby, jež byly zamořeny rtutí, zkrátka všichni jsme nyní ohrožování nebezpečnou rtutí. Pakliže užíváme koloidní stříbro, rtuť se na něj váže. Koloidní stříbro má schopnost rtuť neutralizovat a z těla vylučovat. Naše tělo má rádo stříbro, ale ne rtuťové stříbro (rtuť). Na štěstí se tato obě stříbra snáší velmi dobře, spojují se dohromady a rtuť je pak z těla vyloučena.

Libor (So, 30. 9. 2006 - 17:09)

Ahoj, muj email je lforejtn"seznam.cz, zeleny koriandr jsem shanel na Titbitu s.r.o. (www.titbit.cz). To je spolecnost, ktera dodava ruzne nate do hypermarketu. Byly tak ochotni, ze me nasmerovali primo k nelblizsimu vyrobci. Na jejich strankach je na ne telefon. Jinak me nejaky koriandr jeste zbyl je ve forme pasty i kapek. Muzu Ti z toho neco poskytnout. Ucinnejsi by asi byly kapky, ktere jsou k dostani v Rakousku 50ml za asi 30EUR. Co bych asi ja udelal na Tvem miste: zavolal bych si na Toxikologickou laborator v Praze a objednal bych se na chelatacni terapii pomoci DMPS (pouziva se pri intoxikaci rtuti), to je nejucinnejsi, chodil bych do sauny, tak 3x tydne, hodne pil a nohy bych si namacel do horke bentonitove koupele pripravene do nejakeho lavoru. Bentonit se da sehnat ve forme steliva pro kocky "Zverlit" nebo "KittyStar". Musi se rozmixovat ve vode. Tato koupel dokaze z cloveka vytahnout tezke kovy i radioaktivitu. Dal by mozna melo smysl sehnat si Francouzsky jil. Ten se zase polyka a dela to, co ta koupel, ale zevnitr. Pokud chces nejaky ten koriandr, dej mi vedet.

ZELENY KORIANDR (So, 30. 9. 2006 - 13:09)

Ahoj Libore, prosim Te, psal jsem na ministerstvo zdravotnictvi o problematice amalgamovych plomb. Snazim se vytvorit tlak na zmenu jejich pouzivani, neb sam jsem byl pri jejich odstranovani otraven rtuti, protoze to lekar nedelal spravne.

Potrebuji ted dostat zbytkovou rtut v tele ven... prosim te, je na tebe kontakt? Kde se da sehnat zeleny koriandr.

Dekuji.

Libor (Pá, 29. 9. 2006 - 12:09)

Podle zprávy od Dr.Minga je možno bylinkový čaj , který pil pan Hrabina, sehnat tak, že vyplníte formulář pacienta na http://www.tcmtreatment.com/form.htm a zároveň pošlete požadavek Dr.Mingovi na tcmtreatment"tcmtreatment.com. Ten formulář se musí vyplnit anglicky a dá to dost práce. Oni to potom pošlou poštou.

Libor (Pá, 29. 9. 2006 - 12:09)

Já jsem u MUDr.Hoffmana sice nebyl, ale kdosi mi v minulosti poskytl tento kontakt: TČM

Libor (Pá, 29. 9. 2006 - 12:09)

pajo, je to opět něco velmi zajímavého. Z časových důvodů jsem to jenom přelítl, ale vypadá to jako další nabídka léčby ALS a taky někde v Číně (viz.konec stránky). Jsou tam sice nějaké recepty na konkrétní formy ALS, ale zdá se mi, že bez vysoce odborných znalostí TČM jich nelze využít. Co se týče návazných úvah, asi by byly stejné jako v mém předchozím příspěvku, ale možnosti léčby pomocí TČM existují určitě i u nás. Vím, že např.v Českých Budějovicích používá TČM MUDr.Ota Hoffmann. Stálo by za to objednat se k němu, vzít si s sebou kopii toho, co jste našel a zjistit, zdali se v tom vyzná. Pokud ano, může se jednat o odborníka, kterého potřebujeme. Opět by to stálo za překlad, ale nedostanu se k tomu tak rychle.

Libor (Pá, 29. 9. 2006 - 11:09)

pajo, Být já na Vašem místě vážně bych uvažoval zajistit si léčbu v nemocnici Huaihua Red Cross Hospital (www.tcmtreatment.com). Cena léčby je 90 USD denně. Jsem s tím špitálem v písemném styku pouze pár dní, ale musím říct, že vypadají velice solidně (tím ovšem není vyloučen rafinovaný podvod). Jsou ochotni v krátkém časovém období kohokoliv přijmout. Pokud ale prostudujete případy ALS na www.tcmtreatment.com, napadne vás, jaké asi mají "procento úspěšnosti" léčby. Tuto informaci nám bohužel nikdo neposkytne. Pokud si myslíte, že Vám nic jiného nezbývá, než to zkusit, jděte do toho.

paja (Pá, 29. 9. 2006 - 11:09)

ted sem narazil na -- pozor je to anglicky-- http://www.damo-qigong.net/treat/myelophathy/als.htm , koukněte a nechte prosím vedět. dik.

paja (Pá, 29. 9. 2006 - 10:09)

psaní mi moc nejde/ruce slábnou/,jaký máte názor na překlad? fillss"atlas.cz.nebo napište tel.zavolám

Libor (Čt, 28. 9. 2006 - 23:09)

Korekce toho překladu, co jsem vám rozesílal. Slovo "záškuby" je špatně. Správně tam má být "křeče".

Libor (Čt, 28. 9. 2006 - 23:09)

Pane Hrabino, účastníci diskuse o ALS potřebují Vaše informace. Ozvěte se prosím např.na lforejtn"seznam.cz nebo pošlete příspěvek přímo na diskusi o ALS.

paja (Čt, 28. 9. 2006 - 16:09)

prosím o veškeré info o té mrše als. fillss"atlas.cz

Hana (St, 27. 9. 2006 - 12:09)

Dobrý den,manželovi jsme tento měsíc nasadili lečbu na základě čínské medicíny, kterou mu sestavila jedna lečitelka.Je to docela velké množství různých přípravků, uvidíme s odstupem času jak na něho budou působit. pokud by se objevili změny ve vývoji nemoci budu vás informovat.
Libore: mohl byste mi prosím také poslat jeden překlad. Ráda bych to vše porovnala.

ZIRA (Út, 26. 9. 2006 - 19:09)

LIBORE,DĚKUJU MOC. MAMINKA TAM DNES PSALA EMAIL A UVIDÍME,JESTLI SE NÁM OZVOU. BUDU VÁS INFORMOVAT.

Libor (Út, 26. 9. 2006 - 13:09)

P.S.k minulému příspěvku. Kdo má zájem o ten překlad, napište mi na lforejtn"seznam.cz

Libor (Út, 26. 9. 2006 - 13:09)

Je to o tradiční čínské medicíně a zní to velmi nadějně. Ziro posílám Vám český překlad toho podstatného.

zira (Po, 25. 9. 2006 - 21:09)

Dobrý večer,
neslyšeli jste někdo něco o panovi Hrabinovi? Moje mamka včera při pátrání na internetu narazila na velice zajímavé informace týjající se ALS. Je to všechno v angličtině a tou moc nevládnem.
www.tcmtreatment.com/international-case/101.htm
Dočetli jsme se tam o úspěšných výsledcích léčby ALS v ČÍNĚ.

zira (So, 23. 9. 2006 - 20:09)

HANO, LIBORE A DANO
JSEM V KONTAKTU S PANÍ OLDŘIŠKOU A JSEM PRO HROMADNOU STÍŽNOST. ZDRAVÍ ZIRA

Reklama

Přidat komentář