Reklama

ALS - amyotrofní laterální skleróza

Zuzka (Čt, 10. 12. 2009 - 21:12)

To Radka:Docela jsem jse lekla.Ja mam krece,tuhnuti ale takove ze spatne vstavam a kdyz vstanu tak chvilu trva nez to rozchodim.Dnes natom emg jeto dobry,zrovna jsem sla k doktorce a ta me rekla proste mate normalni krece.Radko dekuji.

Mirka (Čt, 10. 12. 2009 - 17:12)

To Radka : přesvědčila jsem se sama na sobě, že ne všude provádějí EMG stejně a stejně kvalitně.
To H.: nechci vás strašit, ale tohle bohužel důvěrně znám od své sestry i od sebe, ale já ještě ten třas dokážu sama stopnout.

RADKA (Čt, 10. 12. 2009 - 17:12)

To Zuzka : Pokud bude EMG v...REAGUJI NA DOTAZ OHLEDNĚ EMG VYŠETŘENÍ.MÁM ALS PROKÁZANOU OD ČERVNA LETOŠNÍHO ROKU,ALE PRVNI PRIZNAKY JSEM ZAČALA POCITOVAT LONI V ŘIJNU V PROSINCI JSEM BYLA NA VYŠETŘENÍ EMG SE ZAVĚREM ŽE MAM ŠTÍTNOU ŽLÁZU.DNESKA JEZDÍM NA VOZÍKU.

H. (Čt, 10. 12. 2009 - 14:12)

Při postavení nohy na špičku se mi nekontrolovatelně třese celá noha a nejde to zastavit, zdá se mi, že je trošku tenčí než druhá.Tak mi nějak divně tuhne a nervozní a trochu mi v ní cuká.V rodině jedno úmrtí na ALS.Jsou takové příznaky?

Y (Čt, 10. 12. 2009 - 09:12)

Pro Petra:Petro dekuji.

Petra (Čt, 10. 12. 2009 - 08:12)

Mohly by jste se nekdo napsat...Taťka měl taky problémy s takovýmto zadýcháváním. Dost dlouhou dobu mu pomáhal pobyt na čerstvém vzduchu a velmi časté větrání, ne však pokud venku bylo příliš vlhko (inverzní počasí). Je dobré cvičení dýchání, mnohokrát za den se zhluboka nadechovat a vydechovat, ale jen do malé únavy, hlavně se nepřepínat.

Markéta (Čt, 10. 12. 2009 - 08:12)

To Mirka: S těmi parazity to není tak jednoduché a krevní testy je nemohou stopro vyloučit.

Mirka (St, 9. 12. 2009 - 21:12)

To Zuzka : Pokud bude EMG v nohách negativní, pak je ALS prakticky vyloučena.
Pokud bude pozitivní, lékaři vám asi hned napíchnou jiné svaly, třeba na ramenou. EMG je patologické již tehdy, kdy my ještě nic nepozorujeme.

Mirka (St, 9. 12. 2009 - 21:12)

To Markéta : pokud jsou v nás nějací parazité, lze to jednoduše zjistit.Pokud někdo není lempl a chodí na preventivní prohlídky, pak zvýšené eosinofily v krevním obraze při povinném odběru krve to prokáží.

Zuzka (St, 9. 12. 2009 - 19:12)

Chtela jsem jse jen zeptat,mam problemy z nohama,krece,bolest.Jdu na emg(jehlicky do svalu) je tam napsano pro vylouceni polyneuropatie.Poznalo by jse pritomto vysetreni onemocneni als nebo je nutne jine emg.Dekuji.

Markéta (St, 9. 12. 2009 - 16:12)

http://www.konopijelek.cz/index.php?stranka=konopi-je-lek

Doporučuji na zvážení i tyto webovky. Fénixovy slzy vypadají velmi nadějně!!!
Pusťte si video!!!

Y (St, 9. 12. 2009 - 11:12)

Mohly by jste se nekdo napsat za mate dychaci obtize,asi jak dlouho.Manzel ma takove obcasne zadychavani (asi 2-3 za den),zahleneni a taky jse me nekdy zda ze mluvi pres nos.

A (St, 9. 12. 2009 - 08:12)

Bohuzel i ja musim ze sve zkusenosti potvrdit ze fakt dost boli svaly,ramena,kycle,hlava,sije,sileny tlaky v zadech...

A (St, 9. 12. 2009 - 08:12)

Bohuzel i ja musim ze sve zkusenosti potvrdit ze fakt dost boli svaly,ramena,kycle,hlava,sije,sileny tlaky v zadech...

.. (St, 9. 12. 2009 - 06:12)

Rozpad svalové hmoty je...mě řekla lékařka, že bolest kloubů a bolesti svalů vylučují ALS

Markéta (Út, 8. 12. 2009 - 17:12)

Dle mého stálého bádání to může být i nějaká nenasytná potvora, která baští motoneurony.

http://www.vegastrava.sk/parazity/

NEEXISTUJE JHEDINÝ z nich, který by měchožila neměl. Už to nemůže být náhoda, protože se to týká nejméně 40 lidí. Ti klienti, kteří jsou na tom opravdu špatně, jej mají v mozku. Jedná se o těžké DEPRESE, ALZHEIMERA, STAVY ÚZKOSTI a PANIKY, EPILEPSIE, SCLEROSIS MULTIPLEX, PARKINSONISMUS, KRUTÉ BOLESTI HLAVY. K tomu se přidružuje nesmírná ÚNAVA. Usuzuji z toho, že toxiny měchožila musí být výjimečně neurotoxické. V případech, kdy lékaři vyslovili podezření na RS, ale nepotvrdila se, nacházím měchožila ne přímo v CNS, ale v mozkových plenách, nebo míše. I taková nákaza dokáže poslat člověka do invalidního důchodu. Tyto různorodé případy se liší jen umístěním boubelí Echinokoka v mozku nebo v těle. U sclerosis multiplex v truncus encephali, především v mezencephalu, u depresí je v diencephalu a mezencephalu, /hypothalamus nebo jeho okolí/u parkinsonismu v gliích, v mozkovém kmeni, periferních nervech, u epilepsie v mozečku, prodloužené míše, occipitálním laloku . Našla jsem jej i u jednoho případu vrozené hluchoty v ponsu, mozečku a temporálním laloku. Alzheimer- frontální lalok. V případě mírnějších potíží – např. úzkostí nebo bulimie, astmatu- žije měchožil v nižších patrech-srdce, plíce, žaludek, střeva, játra. Mnozí mají navíc silné bolesti KOSTÍ, KLOUBU, SVALU, PÁTEŘE, a přesně tam se echinokok najde. Pokud je vrozený, jedná se o ty případy dětí, které v noci pláčou, že je bolí kosti, a rodiče je chlácholí, že je to tím , že rostou. Závratě, třasy a tiky jsou třešinkou na dortu. A teď si představte, že by k těmto nemocem vůbec nemuselo docházet,nebo by se daly v ranných stádiích relativně snadno stopnout, kdybychom se všichni pravidelně průběžně odčervovali, tak , jak to děláme se svými miláčky. A to se dá zařídit léky , které nejsou nijak závratně drahé! Zdroj : příručka ,,Léčiva, používaná k ter

Mirka (Út, 8. 12. 2009 - 17:12)

Rozpad svalové hmoty je provázen bolestí. Rovněž když svaly neudrží kostru, bolí klouby, páteř...Mezi lopatkami bolí, když ochabuje šíjové svalstvo. Tyto bolesti přicházejí a odcházejí a zase se objevují někde jinde.Já už jsem se s nimi naučila žít. Pomáhají denní masáže a vtírání různých voltarenů, Fastumů a různých kafrových mastí. Mně nejvíc pomáhá Aloe Vera Heat od fy FLP.

Markéta (Út, 8. 12. 2009 - 14:12)

Moc děkuji. :o)

Y (Út, 8. 12. 2009 - 13:12)

Marketo dekuji preji vam co nejpomalejsi postup nemoci.

Markéta (Út, 8. 12. 2009 - 13:12)

Beru tento a manžel mi ho drtí, neb se mi špatně polyká. Na bolest páteře, hlavně mezi lopatkama, mi pomůže téměř okamžitě.
Navíc céčko, i když umělé, nelikviduje tělo jako jakéoliv léky.

http://www.uniospharma.cz/vitaminy/vitamin-c-1000-s-postupnym-uvolnovanim-1.html

Reklama

Přidat komentář