Reklama

Podvazky a punčochy

Miloš (Út, 24. 3. 2009 - 15:03)

Nosil jsi je. A co? Jaký vliv to má na tebe dnes - asi žádný. Když jsi malý, nosíš to, do čeho tě obléknou. Když jsi velký, vybereš si sám.

Návštěvník (Út, 24. 3. 2009 - 07:03)

ja jsem musel nosit punčochove silonky tak první a druhé třídě.

Pavel (Po, 23. 3. 2009 - 19:03)

Pás RAGO 1359 je vysoký podvazkový pás pro všechny postavy. Tvůj problém bude asi špatná volba velikosti. Je to trochu jiný druh prádla, než které se u nás běžně prodává a velikost se určuje obtížně. Mám vlastní zkušenost s výrobky firmy RAGO pro nošení kompresních punčoch, je to vlastně jedno z mála prádla, které kompresní punčochy bez problémů udrží. Pod těsné šaty bych asi doporučil body, kde nevzniká ohraničený okraj lemu v pase. Jinak prádlo nosím celý den a nemám problém - pásy jsou perfektně vypracované - nikde netlačí ani neškrtí. Naposledy jsem nakupoval přímo na webu v USA a i s poštovným to vyšlo velmi dobře, ovšem kurz dolaru byl tehdy výrazně lepší.

Sára (Po, 23. 3. 2009 - 13:03)

Aleno, podvazkové pásy mají nosit štíhlé žený, na tlusčích to holt bude vždycky vypadat hůř/blbě..Pro silnější je stahovací prádlo..Samozřejmě že pás bude vypadat jinak na modelce než na silnější!

Alena (So, 21. 3. 2009 - 12:03)

Podle katalogu jsem si objednala elastický podvazkový pas Rago 1359,stál mě skoro 1000 kč. Na modelce vypadal moc hezky. Mě sice hezky upraví břicho a boky, ale dost se mi vyznačí stehno mezi okrajem pasu a lemem punčochy, a pak také horní okraj pasu.Hlavně při sezení v úzkých šatech je jasně vidět kde končí pas a začínají punčochy.Mám v něm dost nepříjemný pocit. Měla jse ho zatím jen 2x na večer, ale zatím jsem si na to nezvykla.Velikost jsem objednala přesně podle podle tabulky.

Jirka (Pá, 20. 3. 2009 - 11:03)

jsem kluk,i když se cítím jako holka a taky se jako holka oblékám..já punčochy i punčocháče nosím skoro pořád,cítím se v tom moc krásně a taky to moc krásně vypadá na těch nožičkách..

Majo (Čt, 19. 3. 2009 - 15:03)

Robert ja už pomaly vo svojom okolí nepoznám ženu čo nosí bežne sukňu,takže podväzky už vonkoncom. Ale iste sú ženy ktoré tvoria výnimku je ich ako šafránu a o to sú zaujímavejšie.
dnešné ženy v tomto uponáh?anom svete ,šup do nohavíc a hotovo.........
iste je to škoda a preto treba podporovať ženy ktoré sa elegantne obliekajú.
Nosenie podväzkov sa už asi masovo nerozbehne,ale myslím si že ani nezanikne.
Často chodím služobne do Nemecka a tam som zopár krát videl elgantné ženy v sukni a mali na nohách klasické nylonky s kubanskou pätou a švíkmi anakupovali v supermarkete.
Najväčší problém vidím v tom ,že sa ženy tento druh prádla hambia nosiť aby si to niekto nevšimol.Toto je problém aj mojej ženy, po jednej nepríjemnej skúsenosti prestala pančuchy takmer úplne nosiť.
Alebo iný príklad ,boli sme v obchode s dámskym prádlom žena si vyberala pás a predavačka sa opýtala na velkosť a pre koho to je ,asi si myslela že pre jej mamu no a zistila ,že si to kupuje pre seba tak si ju prezrela od hlavy po päty akoby pred ňou stála kurva čo si kupuje pracovné ošatenie.

Míla (Čt, 19. 3. 2009 - 11:03)

Já nosím samodržící punčochy i punčochy na podvazky. Jsem štíhlá, takže nemusím nosit stahovací kalhotky. S nimi zkušenosti nemám. Podvazkové pásy mám jak široké (i třeba 15 cm) tak i úzké. Nesjíždí mi, takže nemohu potvrdit zkušenosti některých z vás, že je úzký pás k ničemu. Já mám zkušenosti dobré jak se širokými, tak i z úzkými. A nosím pásy se čtyřmi podvazky. Je to praktické a plně postačující. Punčochy si kupuji jak delší (vel.27), tak i kratší (vel.25) a nosím je podle délky sukně (ke kratší sukni nad kolena je praktičtější delší punčocha - to je jasné).

Robert (St, 18. 3. 2009 - 13:03)

Petrucho, je obdivuhodné, že jste se naučila nosit punčochy. Měl bych jen dotaz - kolik znáte žen ve svém okolí (rodina, spolupracovnice, kamarádky), které punčochy s pásem nosí? Bokovky se sice vyrábí, ale z blízkého okolí neznám žádnou ženu, která by něco takového nosila. Bohužel.

Petrucha (Út, 17. 3. 2009 - 22:03)

Bokovky nosím celý den v práci, vůbec to není nepříjemné. Už jsem napasala, že více podvazků než 4 u dnešních punčoch nejen nemá smysl, ale je i pro oblékání zbytečně nepohodlné. Navíc nosím jediné bokovky na našem trhu od Úpavanu Trutnov a ty mají 4 malinké podvazky, které dobře drží punčochy. dříve jsem nosila velikost 70, ale bohužel jsem přibrala, takže teď mám v pase asi 73cm, koupila jsem si naposledy velikost 75. Nosím ale i starší 70, časem se totiž trochu prádlo vytáhne. Myslím, že nejsem sama, kdo bokovky nosí, asi se prodávají, jinak by se u nás nevyráběly. jsou mání od 70 cm v pase až snad přes metr. Mají ohromnou výhodu, že jsou celé z pohodlné, elastické lycry jen přední díl je z pevné krajky, takže stáhne vpředu pevněji břicho. je to nejlepší, co pro tyhle partie můžete udělat při poměrně slušném pohodlí.
Mílo, dlužíš odpověď co ty nosíš, věřím ale že máš stejné zkušenosti.

Karel (Po, 16. 3. 2009 - 23:03)

Ve vaší diskusi tu čtu,jak jsou punčocháče a stahovací kalhotky nepohodlné,ale moje manželka odmítá punčochy nosit,nosí jen punčocháče a přes ně často elastické stahovací kalhotky.Několikrát jsem jí viděl oblékat se,bylo vidět,že jsou hodně těsné,když jsem se jí ptal, proč to tak nosí,řekla mi že tomu nerozumím. Příjemné jí to asi není-její první cesta když přijdeme z plesu domů vede do koupelny a ty kalhotky si hned sundá.Jistě by byly lepší punčochy s elastickým pasem,jak píše Petrucha-ale jak jí mám přesvědčit?

Lucie (Po, 16. 3. 2009 - 16:03)

Před několika dny jsem měla na sobě poprvé na celý večer stahovací kalhotky,které sem si koupila,prodavačka mě přesvědčila, že mám mít velikost 75 na pas 78. Měla jsem užší přiléhavé šaty, někdo mi dokonce pochválil postavu. Musím souhlasit s Petruchou,bylo to dost hrozné,měla jsem už chuť si je sundat,ale bála jsem se, aby změna při přiléhavých šatech nebyla vidět,proto jsem vydržela. Jedinou výhodou stahovacích kalhotek vůči elastickému pasu/bokovce/ je v tom, že si je můžete kdykoliv sundat,třeba na chvíli,což u podvazkového pasu nejde,když drží punčochy.
Dotaz na Petruchu-nosíš bokovku se 4 nebo 6 podvazky a jakou velikost? Nosíš ji i na celý den?

Petrucha (Pá, 13. 3. 2009 - 18:03)

Opravdu Radko punčochy jsem si zvykla normálně nosit. Naprosto souhlasím s tím, že je to hygieničtější než punčocháče nebo kalhoty v teple v kanceláři, kde pracuji. Sukně nosím kousek nad kolena, problémy tato délka určitě nedělá, myslím si, že je to nejelegantnější délka pro aspoň trochu slušné nohy. Vlastě bych vzkázala, že kombinace stahovacích kalhotek a samodržících punčoch je nesmysl. Kalhotky jsou samy velmi nepohodlné a samodržící punčochy taky nic moc. Tyhle punčochy jsou ideální pro štíhlé dívky místo punčocháčů, ale s normálními kalhotkami. Když chceme přeci jen si vylepšit partie od pasu dolů mnohem vhodnější je bokovka s podvazky a punčochy. Mílo napiš co nosíš ty, ale já sama nosím v létě a pod širší sukně podvazkový pás, do společnosti a pod úzké sukně spíš bokovku.

Miloš (Čt, 12. 3. 2009 - 15:03)

Mílo, máš moje sympatie. Mně je 53 a Ty vjsi ve věku mé ženy.

Miloš (Čt, 12. 3. 2009 - 15:03)

Mílo, máš moje sympatie - je mi 53 a Ty jsi ve věku mé ženy.

Miloš (Čt, 12. 3. 2009 - 15:03)

Mílo, máš moje sympatie (je mi 53 a Ty jsi ve věku mé ženy).

Míla (Čt, 12. 3. 2009 - 08:03)

Radko, také se hlásím k těm ženám, které nosí běžně punčochy s podvazky. Je mi 45 let, pracuji v centru Prahy v kanceláři. Na punčochách nevidím nic zvláštního. Je to zvyk, řekla bych, že jsou rozhodně hygieničtější při celodenním sezení. Vyzkoušej a uvidíš.

Radka (St, 11. 3. 2009 - 22:03)

Petrucho nemohu uvěřit že když píšeš že nosíš hodně sukně že pod nimi nosíš podvazky i třeba do práce. A kde pracuješ? Můj přítel mi ukázal tyto stránky a ted? je celý posedlý abych to taky začala nosit. Já opravdu nevěřím že to dnes nějaká ženská normálně nosí. Maminku pamatuji jak kdysi podvazky nosila ale to jsem byla malá. Já si do společnosti vezmu zamodržící punčochy a někdy i do práce. Podvazky jsem měla jednou ve vinárně s přítelem když mi je koupil k svátku a strašně jsem se bála aby si toho někdo nevšiml. Teď ale nevím jak se tomu vyhnout, přítel tomu věří, že jsou ženy které podvazky nosí. Nevymýšlíte si to někdo? Jesti je to pravda pak Petrucho jak nosíš dlouhé sukně?

Vlasta (Po, 9. 3. 2009 - 23:03)

Stahovací kalhotky občas nosím, samy o sobě nejsou moc příjemné,a ještě když je máte přes punčocháče... Abych se zbavila jedné vrstvy,nosím k nim samodržící punčochy,zvlášť když je teplo, tak je to lepší. Nejhorší vzpomínky mám na ples v tanečních,měla jsem je tehdy poprvé na sobě,maminka mi je koupila nové,zdály se mi
hrozně malé,ale maminka tvrdila, že je to tak normální,že se vytáhnou.Z plesu jsem nic neměla,hlavně jsem se těšila domů, až se svléknu. Postupně jsem si na ně trochu zvykla,ale stále o nich vím, že je mám na sobě a rozhodně bych je nesnesla celý den.

Petrucha (Po, 9. 3. 2009 - 18:03)

Stahovací kalhotky přes spodní kalhotky a punčocháče nejsou vůbec ošklivé, existují krásné, krajkové a je to jedniné, co může zlepšit vzhled punčocháčů. Punčocháče neslézají, a když vám nad nimi nevykukují-vhodné jsou bokové punčocháče, vypadáte ve spodním prádle naprosto dokonale. Ale nosit to! Stahování boků a pasu není tak nepříjemné, ale dolní okraje a rozkrok přes silon punčocháčů, to se nedá déle vydržet, zvláště v teple. A na WC? Všechno po vrstvách dolů a nahoru. Navíc pod tenčí sukní se okraje kalhotek zaříznou, udělají bochánky pod nimi a efekt vylepšení postavy je ten tam. Bokovka je v tomhle oheledu určitě lepší. A ještě poznámečka - dáma která chce trochu skrýt trochu špekovatosti, je li soudná nebude nosit tak krátkou sukni, která by jí dělala problémy s kratšími punčochami u bokovky.
Ad poznámka, že dáma takhle nemluví: Asi to co jsem napsala, bych v TV reklamě na punčochy na kameru neřekla, ale nevím co je na tom neslušného. Nošení punčoch lze sice eroticky využít, ale nelze každou ženu, co je nosí považovat za turistku z E55. Naopak znám v okolí pár takových, co by punčochy na sebe nevzaly, ale jak se přiblíží k pěknému chlapovi nejraději by si svoje punčocháče nebo džíny ze sebe shodily. Promiňte, že jsem byla vulgární, tak slušná ženská nemluví.

Reklama

Přidat komentář