Reklama

Podvazky a punčochy

andrea (Út, 22. 6. 2010 - 18:06)

Andreo,

omlouvám se za...podvazkový pas jsem kupovala v C&A ale v Rakousku. Je tam nesrovnatelně větší výběr. Kupuji tam všechno prádlo.

Jirka (Út, 22. 6. 2010 - 12:06)

Já chodím v podvazkovém...Andreo,

omlouvám se za zvědavost - který vysoký podvazkový pás (bokovku) nosíš? Našel jsem něco podobného od Úpavanu, ale tan má jen plastové pžezky.

Jirka

Monika1 (Po, 21. 6. 2010 - 22:06)

Trochu jsem přibrala, pod přiléhavé šaty nosím stahovací kalhotky. trochu se před partnerem stydím, oblékám se a svlékám tak , aby to neviděl.Aby kalhotky stáhly, musí být o trochu menší,trochu obtížně se oblékají,i svlékají, myslím si,že by mu mohlo připadat, že jsem tlustá.
jaké s tím máte zkušenosti?

Jana (Po, 21. 6. 2010 - 12:06)

Mám na vás jeden dotaz. Nevíte kde se dá v Praze koupit podvazkový pás vysoký cca 15-20cm bílé barvy? Děkuji za odpověď.

proč (Čt, 17. 6. 2010 - 15:06)

Já chodím v podvazkovém...Tak proč tedy nosíš stahovací kalhotky??Co je to za krávovinu.I když budeš mít trošku bříško tak Ti ho pás stáhne.

honza (Čt, 17. 6. 2010 - 08:06)

Moc se mi líbí na ženách punčochy, samodržky i na podvazky ale zdá se že už je žádná nenosí. Minulý týden ve 30stupních tepla jsem se díval v čem ženy chodí. Asi 10 procent byly dlouhé kalhoty, 80procent o něco kratší, jak kdyby stále čekaly větší vodu a jen 10procent byly sukně. V těch džínách to musít ve třiceti být pěkně hustý. Viděl jsem také jak dvě dámy v dlouhých kalhotech hořekují jaké ve nesnesitelné vedro. Kde vy dámy co tady píšete chodíte?

andrea (St, 16. 6. 2010 - 17:06)

Já chodím v podvazkovém pasu z přinucení už asi 8let. Manžel je o 24 let starší(53 +29)a tak pamatuje ještě, když se podvazky běžně nosily. Už jsem si úplně zvykla, nedovedu si představit, že bych ještě někdy měla punčocháče. Nosím ale vysokou bokovku s kovovými přeskami a k tomu stahovací kalhotky do pasu a s nohavičkami, což je hlavně v teplém létě trochu utrpení.Když na ulici vidím u kolegyň prosvítající tanga přes sukýnky, tak jen tiše závidím.

kristýna (St, 16. 6. 2010 - 17:06)

podvazky a punčochy nosím už asi čtyři roky.Manžel vyžaduje k tomu mini a to jsou podvazky semtam vidět.Občas k tomu vyrazím i bez kalhotek a to je manžel na vrcholu blaha.

Majo (Po, 14. 6. 2010 - 22:06)

Simonka je to tvoj názor a naš´tastie majú ženy aj opačný názor.... stačí nsi daˇř do vyhladávača ,podvazky a alternatívy v angline alebo nemine qa uvidíš tisíce výrobkov a predajcov na celom svete.možno že to lren tak z rozmaru šijú a ponúkajú ........

v poslednom čase stretávam čoraz viac dievčat pekne oblečených,nielen tie sliepočky v roztrhaných špinavých džinach s vytrčajúcimi čiernymi alebo červenými tangami a inofarebnej podprsenke pod tričkom........

jirka (St, 9. 6. 2010 - 20:06)

Pro Janu, Hanu i Monču mám...hm,u nás je to jinak,mam rád když má moje žena sukni hodně nad kolena,silonky(bohužel většinou punčocháče,občas samodržky,podvazky jen do postýlky),taky jí každou chvilku nějaké koupím.I když je nám o půlku víc než Zorce.ale znam jednu jejíž manželovy pěkné prádlo nic neříká a to je pak asi jako u Jany a spol.

zora (St, 9. 6. 2010 - 17:06)

Pro Janu, Hanu i Monču mám pochopení.Manžel mě chce mít také usedlou, nenamalovanou, v sukních pod kolena, v stahovacím prádle. Když je ale pryč na služebce, což je skoro každý týden, vyrážím s přítelem v mini, silně nalíčená, v tangách či naostro a v punčochách s krajkovým lemem. Taky sex podle toho vypadá, s přítelem je to stále divočina, s manželem nuda. Je mi 31, ale s manželem si připadám tak na 55.

jirka (Út, 8. 6. 2010 - 21:06)

hance a monče já na rozdíl...jestli ta nuda není doma proto,že se tam nosí ty bombarďáky

jana (Út, 8. 6. 2010 - 18:06)

hance a monče já na rozdíl od jiných rozumím. Po dvanácti letech manželství, je to prostě nuda. Vzrušuje mne, když doma pro manžela nosím bombarďáky s nohavičkou a do pasu a venku si vezmu ty nejmenší tanga jaké dostanu koupit a samonosné punčochy či punčochy na podvazkovém pasu.Mám v zaměstnání dva milence a když se po styku převlékám do usedlého prádélka pro manžela, tak jsem hotová ještě jednou při představě usedlé paničky pro domov.

markéta (Út, 8. 6. 2010 - 18:06)

nosím podvazkový pas plus punčochy plus mini. Je mi to jedno, zda podvazky vykukují, ať se tedy pánové podívají. Ale bez kalhotek-tang bych nešla, to bych si připadala jako děvka.

Irena (Út, 8. 6. 2010 - 09:06)

na přání manžela nosím...Manžel chce, abych nosila také punčochy na podvazky s minisukní. Párkrát jsem mu udělala radost, ale vůbec jsem se necítila dobře. Vždy jsem se snažila nepředklánět, aby náhodou nevykouklo, co vykouknout nemá.

Simona (Po, 7. 6. 2010 - 12:06)

Samodržící punčochy jsou dobrý vynález, v letních měsících vynikající. Ale obyčejné punčochy a podvazky už patří na smetiště dějin, to se nosit nedá.
Něco jiného jsou sexy podvazečky do ložničky, ty mám taky, ale jít v nich na autobus a osm hodin makat, to se nedá.

Franta J (Po, 7. 6. 2010 - 10:06)

na přání manžela nosím...Zdravim všechny co se jim líbí punčochy na ženách moje tchýně nenosí nic jiního než samodržící parkrát už jsem v nich viděl paráda.V šuplíku jich má snad sto.

jirka (Ne, 6. 6. 2010 - 22:06)

Hanko, vidím, že nejsem...hance a monče taky nerozumím-to to mají doma tak špatné,že si to pěkné schovávají mimo dům-proč se tedy vdávaly a nebo se nerozvedou-asi jim manžel slouží jako trpěná peněženka

jirka (Ne, 6. 6. 2010 - 22:06)

na přání manžela nosím...možná se chce pochlubit jakou má kočku a pohled na ženu v punčochách je pěkný

šárka (So, 5. 6. 2010 - 20:06)

na přání manžela nosím často podv. pas s punčochami. Do práce je to v pohodě, tam nosím sukně ke kolenům, ale když jdu s manželem, vyžaduje vždy mini a to podvazky často vykukují. Připadám si trapně, na ulici to často budí pozornost, ale manželovi se to líbí.

Reklama

Přidat komentář