Reklama

Podvazky a punčochy

Majo (Ne, 4. 11. 2012 - 17:11)

Tak tohle těžko vymyslela...Milá Vlastička pokial je podla teba to desatero blábol....

tak s pánom bohom ty mužskú sexualitu nnepochopíš ani do důchodu a nikdy nedokážeš náročného partnera plne uspokojiť....

Kateřina (So, 3. 11. 2012 - 15:11)

Všimla jsem si, že mému partnerovi se líbí,když nosím punčochy s podvazkovým pasem,nemluví o tom, ale hodně ho to vzrušuje,zvlášť,když mi pomáhá s oblékáním.Ani ho tak nevzrušují samotné punčochy,ale podvazkový pas. Mám jeden úzký a dva široké,ale kvůli němu si beru hlavně ten široký.Nejvíc ho vzrušuje pevnější pas od firmy Rago, je se šesti podvazky.Je na zapínání na háčky a zip,se zapnutím mi musí pomoci.Původně jsem si vyčítala,že jsem si radši neobjednala větší velikost,ale když vidím, jak se mu to líbí tak jsem ráda že ho mám, i když ho mít na sobě není nic moc příjemné.

petruchah (Čt, 1. 11. 2012 - 23:11)

Podvazky nosím normálně, řekla bych, že si na to ten můj úplně zvykl,ale pořád po letech ho to dobře rajcuje. Nenosím je jenom kvůli němu, ale že je mi to pohodlné. Nechápu, proč bych měla ještě takhle šaškovat. Vloni, když hodně mrzlo, vzala jem si silnější punčocháče, a to ho pěkně vybudilo! Spíš vidím sobeckost - nedávno mi upozornil u známých na návštěvě, že když sedím, je mi viděl lem punčochy, to může vidět jen on a ne nikdo jiný!

Petr (St, 31. 10. 2012 - 19:10)

Tak tohle těžko vymyslela...Myslím, že Suzanne není mužské jméno...

http://web.archive.org/web/20101009182421/http://girdlezone.org/rgg17.htm

Vlasta (St, 31. 10. 2012 - 13:10)

Našel jse na internetu...Tak tohle těžko vymyslela dáma, spíše je to blábol nějakýho chlapa.

Petr (Po, 29. 10. 2012 - 19:10)

Našel jse na internetu takovýto návod od dámy, která podvazky a pučochy nocí dlouhá léta.

Deset zásad flirtování s podvazkovým pásem

Průvodce flirtováním s podvazkovým pásem pro ženu, která nosí podvazkový pás proto, že to její muž chce. Je to výsledkem dlouholeté zkušenosti ve šťastném manželství mezi ženou, která nosí podvazkový pás a mužem s touto konkrétní erotickou fascinací. Co je zde uvedeno by pravděpodobně mohlo být aplikováno na celou řadu různých součástí oblečení. Doufám, že to přispěje k štěstí některých párů.

Tady jsou:

1) Nechejte ho občas vybrat, jaký pás si vezmete. Předstírejte, že to neděláte proto, aby jste ho vzrušovala. Zeptejte se ho, který pás (pokud máte více než jeden) by mohl být vhodnější v kombinaci s konkrétními šaty či sukní které si chce vzít. Případně můžete a pár pásů vyzkoušet, pokud si výběrem nejste jistá (I když nepotřebujete jeho radu, předstírejte, že jeho pomoc potřebujete).
2) Ve vhodné situaci můžete nechat sukni vyhrnout a předstírat, že jste si toho nevšimla. Nechte ho, aby viděl něco, co by vidět neměl, ale bez toho, aby to z vaší strany vyznělo jako úmysl.
3) Předstírejte, že potřebujete upravit podvazek a udělejte to tak, aby viděl, že to děláte. Řekněte něco sladkého ve smyslu, že je to součástí intimity manželství.
4) Předstírejte, že pás nosíte, protože si myslíte, že v něm vypadáte lépe. To mu umožní, aby se cítil méně provinile.
5) Předstírejte, že máte při oblékání potíže se zadním podvazkem. Požádejte ho o pomoc.
6) Zmiňte se o pásu vtipným nebo koketním způsobem. Můžete dokonce si na něj stěžovat (máte jej na sobě příliš dlouho, je příliš horko, atd.), ale ne příliš, aby to nevyznělo, jako byste jej opravdu nesnášela (pokud podvazkový pás opravdu nesnášíte, nenoste jej, nebylo by to dobré pro vás ani pro něho).
7) Zkuste někdy doma chodit nebo dělat něco v podprsence a podvazkovém pásu. Nechte si toto oblečení pod županem a třeba s ním takto posnídejte. Ujistěte se, že si toho všiml.
8) Noste jej čas od času i pod velmi ležérní oblečení (domácí či sportovní oblečení apod.). Nějak ho prostě tímto oblečením překvapte.
9) Pokud máte na sobě podvazkový pás pod krátkou či těsnou sukní, nebo pod kalhotami, zeptejte se ho, zda je to vidět, nebo jestli to neprosvítá. Tvařte se, že potřebujete jeho praktické rady, ale nevěřte mu ani slovo.
10) V závislosti na tom, co by vás bylo nejpříjemnější buď jít nakupovat podvazkový pás s ním, nebo ho nechat koupit za vás. Řekněte mu, co chcete, nebo myslíte, že potřebujete.

Klára (Po, 15. 10. 2012 - 21:10)

Ahoj Kláro, kozačky nosím...Ahoj Míšo, kozačky nosím v zimě, teď ještě ne. Sukně mám různé délky, nejvíc tak nad kolena 10 až 20 cm, některé i s rozparkem. Jednu hodně krátkou, ale k ní nosím jen punčocháče a při sedu je vidět zesílení. Ale mám i delší volnější, ta mi prý dost sluší a k ní mám i tmavohnědé punčoch a punčocháče a odvážnější tričko. Poslala bych Ti fotku, když mi pošlel mailovou adresu na sms na 607907350. A třeba mi pak můžeš poslat nějakou fotku i Ty. Punčochy mám také ráda vzorované. Dnes jsem měla černé s lístečkama a k nim fialovou sukni tak 45 cm dlouhou a černé lodičky na podpadku 5 cm.

Klára (So, 13. 10. 2012 - 19:10)

Je mi 26 a nosím...Míšo, tak já teď také více nosím sukně. Ale střídám punčochy a punčocháče. Punčochy nosím od května do října, teď už i punčocháče. Džíny tak moc nemusím, sukně mi přijde pohodlnější. Podvazky mám dvoje, ale ty nosím spíš k šatům. Ráda nosím sukně i v zimě ke kozačkám. Míšo a ostatní, také rády nosíte kozačky k sukním a vůbec sukně v zimě?

Klára (So, 13. 10. 2012 - 07:10)

Nosím samodržicí punčochy...Tak jako Míša, tak i já nosím punčochy s krajkou samodržky a k nim sukně nad kolena, jednu černou i s bočním rozparkem, kde je při sezení vidět kousek lemu.Jinak k punčochám tanga nenosím, ty nosím k punčocháčům. Punčochy nosím hlavně do kanceláře, do divadla nebo na procházky. Také jednou jsem po procházce v punčochách skončila v posteli, takže v té chvíli jsem ocenila jejich přednost, kdy jsem si ani nesvlékala volnější sukni, jen kalhotky. Chci tím říct, že punčochy nejsou jen pro líbivost sexy oblečení u mužů, ale pro praktičnost a změnu při sexu v oblečení.Další předností nošení punčoch považuji, že se oproti punčocháčům v nich nepařím a během dne se dají rychle svléknout nebo obléci než punčocháče. Jaké názory na výše uvedené máte diskutující na této diskuzi?

Lucie (Út, 9. 10. 2012 - 00:10)

Zatím jsem to tady jenom...Kvůli postavě mám taky několik stahovacích kalhotek, občas si je na chvíli vezmu,dost mi ala vadí, hlavně ty pevnější jsou dost nepříjemné,jsou dost cítit na těle. Zkoušela jsem si zvyknout, ale většinou skončily v půli večera v kabelce.V tom je jejich velká výhoda- když už moc tlačí, můžete si je sundat. Bokovku taky mám, je skutečně o trochu příjemnější, hlavně se lépe obléká- je na boku zapínací.Když už jí máte na sobě,nelze ji ale kvůli punčochám svléknout jako stahovací kalhotky. celý den v ní sedět v práci bych asi nevydržela,ani do divadla, ale na ples jsem ji dvakrát měla. Poprvé jsem to bylo dost hrozné, pak se trošku vytáhla. Ke kratší sukni bych si ale punčochy nevzala, jen punčocháče.

Jana Novotná (So, 6. 10. 2012 - 00:10)

Pro dámy jenž rády nosí podvazky a punčochy mám speciální nabídku. pište prosím na můj mail: [email protected]
Děkuji předem Jana

Jana (So, 6. 10. 2012 - 00:10)

Mám ráda punčochy ai...Písně te mi, mám pro Vás nabídku!!!
[email protected]
Jana

Martin (Pá, 5. 10. 2012 - 17:10)

Ilona: Myslím si, že s tou antimakrobiální funkcí je to přesně jak píšeš:-) Žena měla potíže s kvasinkami a její gynekolog jí dokonce nošení punčoch přímo doporučil. A od té doby má opravdu pokoj. A mně se to i líbí:-) Jinak žena nosí pás se šesti podvazky z SHQ a punčochy Evona Miluše.

Ilona (Čt, 4. 10. 2012 - 22:10)

Dobrý den ,chtěla bych se...Zatím jsem to tady jenom četla,a nic nepsala, pár informací jsem si vybrala a přesto že sem píše asi pár úchylú vydávajících se za ženské, některým přízpěvkům se dá tady věřit, že to píšou holky, které punčochy opravdu nosí. Protože je mi už po třicítce a po dětech nejsem nejštíhlejší, a chci začít nosit víc sukně, chytlo mi tady nošení bokovek které by měly být pohodlnější než stahovací kalhotky. I na našem okresním městě jsem v obchodě s prádlem sehnala bokovku české výroby, v obuvi punčochy Sindy, obojí tady doporučené. Asi to nějaké ženské fakt nosí, když se to normálně dá koupit, jnak by se to u nás nevyrábělo. Pohodlí to zas tak úžasné není, ale stahovačka přes punčocháče jsem vydržela jenom cvíli večer, tohle můžu mít i celý den v práci. Teď jsem to vyzkoušela když se ochladilo, jem spíš horkokrevná myslím sim že se to dá nosit i při chladnějším počasí, ale hlavně když sedím v práci jsem se v punčocháčích neítila dobře, tohle je docela fajn. Délku sukně neřeším, nosím sukně ke kolenům, takže v pohodě i s punčochami. Manžel sice na to co si soukám na sebe divně kouká, určitě z toho není hotový, už jem si zvykla že fotbal je lepší zážitek než manželka předvádějící striptýz. Jinak díky holky za tip, zatím je to krátý postřeh, napíšu až budu mít víc zkušeností. Ja ještě jedno - punčochy Sindy se dají dcela dobře koupit v běžných obchodech a majím na krabičce napsáno že jsou antimikrobiální. Reklamám moc nevěřím, tak to zkouším protože jsem s plísněmi měla problémy, ale hlavní trochu komický důvod je asi ten, že punčochy konči níž než ty problémy začínají. Ilona

jana (St, 26. 9. 2012 - 16:09)

Dobrý den ,chtěla bych se zeptat jestli se podvazkové punčochy ,dají koupit i v běžném obchodě ? :-)

Majo (Po, 17. 9. 2012 - 18:09)

Omlouvám se všem ostatním,...Kretén - na teba iný výraz nie je.

Pavel (Ne, 16. 9. 2012 - 22:09)

Omlouvám se všem ostatním,...Nikomu neberu jeho názor. Ve svých příspěvcích se snažím objasnit některé praktické zkušenosti s nošením punčoch, které zde patří. Nikomu je nenutím ani neblábolím o erotice. Pro mne znamenají punčochy zdravotní pomůcku a spíš všední záležitost.

nona (Pá, 14. 9. 2012 - 23:09)

Žena nosí punčochy proto, aby se sama cítila sexy, stejně jako nosí padnoucí, kvalitní prádlo, hezké boty...a pokud se sama sexy cítí, bude ji i muž jako sexy vidět.

niko (Pá, 14. 9. 2012 - 23:09)

Poviem Ti prečo by ste mali...Omlouvám se všem ostatním, ale MAJO je uchylnej DEBIL. Majo by si měl založit svoji vlastní diskusi a určitě by si s PAVLEM vystačili.

Majo (Čt, 13. 9. 2012 - 21:09)

Můj přítel mě nutí nosit...Poviem Ti prečo by ste mali nosiť podvazky, aby ste boli pre svojho chlapa tie naj sexy, vieš moja, aby sme vás nemuseli podvádzať.... tak napríklad pre toto.

Reklama

Přidat komentář