Reklama

Holení mužů jinde než na tvářích

mika (Ne, 6. 5. 2007 - 23:05)

Tak tak Plavec, souhlasím s tebou. Chlap má být prostě chlap tzn. se svými sekundárními znaky a ne nějaký hole jako malej kluk.

Plavec (Ne, 6. 5. 2007 - 21:05)

Holeni muzskeho tela je normalni napr. u modelu, protoze to nekdy vyzaduje jejich profese, nebo u sportovcu jako plavcu a cyklistu, ale jinak to asi delaji jen gayove, nebo zzenstely narcisti.

Tom (Ne, 6. 5. 2007 - 21:05)

Re Lucie a Petr: Nepochopili jste, že má předchozí reakce byla určena pro pisatele tvrdící naprostý nesmysl, že když se nebudou holit budou zapáchat. Nic víc, nic míň.

petr (Ne, 6. 5. 2007 - 20:05)

No to se někdo ukázal....nevím proč někdo obecně upírá chlapům to že se starají o svůj zevnějšek,když človek není spokojený s tím co mu ,jak a kde narostlo tak to oholí jde o samý princip jako u česání,holení vousů...upravuje to jako kultivovaný člověk,jo že si na to musí někdo zvykat je znak toho že je asi v některých oblastech "pomalejší" než jiný lidi,a taky neříká že zarostlý jsou prasata apod... takže zde je diskuze pro ty co jim to nevadí ,některé to baví ,tak co se sem vůbec takový lidi dívají?asi mají mindrák a sami neví jaký,urazit je snažší něž neco pochopit nebo to tolerovat,svědčí to stavu úrovně každého,takže si z toho nic nědělejte...

Lucie (So, 5. 5. 2007 - 14:05)

Tak jo, přihazuju blábol o holení:) Je mi dvacet a musim říct, že mám ráda, když je chlap oholenej v podpaží. Je to mnohem víc sexy než chlupy - mimochodem minulej tejden sem jela na eskalátorech a předemnou stál klučina v triku bez rukávů - ono bylo fakt teplo a ty slepený mokrý dlouhý chlupy se mi fakt nelíběji.. A co se týče mezinoží - je hezký když je chlap oholenej i tam - neříkám že to musí bejt uplně do hladka, ale alespoň přistřihnout, ne? Ovšem když si chlap holí i nohy tak je podle mě buď cyklista nebo metrosexuál.. to už je přitažený za vlasy. Tak jo, zdravim vás a házejte dál, ať se Tom nademnou pobaví:)

Tom (So, 5. 5. 2007 - 14:05)

Působí dost směšně vaše teze, že když si budete holit podpaží nebo přirození nebudete smrdět. Omyl! Smrdí ten, kdo se nemyje. Kdo se vyholuje a nemyje se, smrdí stejně jak prase (prase promine). Pište dál vaše bláboly o holení, je to docela sranda.

alik (So, 5. 5. 2007 - 14:05)

nekecá

kika (So, 5. 5. 2007 - 14:05)

bude mi 40 a postelí mi už prošlo hodně chlapů, ale nikdy jsem neviděla vyholenýho. Myslím si, že plno lidí jen kecá, aby působilo na okolí "moderním" dojmem.

Nilanerda (So, 5. 5. 2007 - 02:05)

Tak někteří lidi můžou tak to strávit se svým partnerem tak spoustu hodin :D

Laine (So, 5. 5. 2007 - 02:05)

Bejt oholenej je pro mně otázkou hygieny, a taky pohodlí,není nic horšího než zapařený smradlavý chlupy na přirození a v podpaží, nejsem žádnej metrosexuál, dneska mito příde naprosto normální, naopak je spíš divný se neholit, jenže starší generace to asi nepochopí.Je mi 20 let a holim se od 13ti.Holkám se to moc líbí a žádnýho bobra netrpim:o)

Luki (Po, 9. 4. 2007 - 22:04)

Zdravim... Ja se take holim a reknu vam proc...higiena. Je mnohem snazsi odstranit bakterie z vyholenych mist nez nevyholeny.. Ale te prace co s tim je.. No jeste ze to nedelam zbytecne. Pritelkyni se to celkem libi, jen se me sama boji holit. Odeme se ovsem necha... Hmmm treba si rika ze ji nemam co porezat :o))

petr (Po, 9. 4. 2007 - 19:04)

jsem pro holení.vyholení u obou partnerů je příjemné zpestření,i když pak u toho většina zůstává,já už jsem takhle "naučil"všechny moje bejvalky...a holej se dál co vím...a mý přátelé-kluci se taky holí když jezdíne na vodu a sportujem vůbec..takže to mezi námi není nic nenormálního..

monika (Po, 26. 3. 2007 - 00:03)

liduško, taky jsem pro chlupáče

Martin (Ne, 25. 3. 2007 - 23:03)

Myslim, že je to každýho věc ale v dnešní době už je vyholených hodně mužů do kterých by ste to třeba ani neřekli. Například já :-) mě se to i líbí a mojí partnerce taktéž takže sme spokojený oba a to je důležitý.

Rado (Ne, 25. 3. 2007 - 21:03)

Nie je to jedno, ci je chlap vyholeny alebo nie? Kazdemu podla jeho chuti. Hram hokej a v teame sme asi traja vyholeni, 2 obrezani, 3 kompletne zarasteni macovia a zbytok priemer. Mam na haku, co si ostatni myslia v satni o mne a je mi fuk, ci maju ostatni vyholeneho alebo nevyholeneho. Podstatne je, ci sa to lubi mne a partnerke.

liduška (Ne, 25. 3. 2007 - 20:03)

to jo každýmu se líbí něco jiného, já kdybych měla chlapa, který se holí tak by mi připadal opravdu jako buzna, mě se prostě líbí zarostej chlap

petr (Ne, 25. 3. 2007 - 19:03)

Marky uvedla jsi krásný příklad dvou lidí s modernímy hyg,náviky.a tem tvůj se nestydí se svlíkat nekde mezi chlapama? po mě se tak blbě dívali,jako na 4% byl jsem v šatne jediný vyholený,máme to s mojí holkou oba rádi být vyholený.ale to okolí je zaostalé nebo jsem já zrychlený,je pravda že jsme na menším městě,možná v metropoli je to běžnější..

Marky (Ne, 25. 3. 2007 - 18:03)

oprava...zženštilí.....

Marky (Ne, 25. 3. 2007 - 18:03)

.....je daleko příjemnější,citlivější a vzrušivější,když je muž hezky vyholený,u žen to považuji za samozřejmost nebo by to tak alespon mělo být,je to estetičtější a erotičtější.....můj přítel si krásně vyholuje přirození i podpaží....líbí se nám to oběma a jako předehra to nemá chybu.....je to chlap se vším všudy,rozhodně neuznávám názor,že se vyholují zženštilý chlapi.....a propos měla jsem přítele,který byl jako člověk fajn,ale když se svlékl ,byl jako zvíře....nebyla jsem schopná s ním cokoliv mít....každý vyznáváme něco jiného....

cipernykocourek (So, 24. 3. 2007 - 22:03)

Na pupínky je nejlepší když vůbec nevzniknou. Chce to holítko táhnout jen jak vánek. Jinak si seříznete vrchní část pokožky a následkem jsou pupínky. Takže netlačit, netalčit a netlačit ...

Reklama

Přidat komentář