Reklama

Silikonova prsa

mila (Pá, 20. 8. 2004 - 10:08)

Já o tom přemýšlím už dlouho, vlastně od střední školy, kdy jsem se rozloučila s tím, že mi ještě narostou. Ale mám pocit, že teď se cítím blbě, protože mám malý (skoro žádný) prsa a nechce se mi ani s kámoškama na bazén, ale pak se možná budu cítit ještě hůř, když budou vědět, že to jsou silikony. To by mi bylo snad ještě trapnějc.A navíc se bojim, že za 10 let třeba nebudu mít tolik peněz, abych si zaplatila výměnu.A největší strach mám asi z toho, aby to v těle nějak špatně nereagovalo...Příteli se sice údajně líbím, jaká jsem, ale zas ho dost štve, že mám koplexy. A že nechci chodit s tričkem bez podprdy. No to bych se zbláznila, jsem na vycpaný podprdě závislá:-) A to je asi můj největší problém, je to nepříjemný, být závislá na podprdě, ať jsem kde jsem. Ach jo a peníze nemám.

Daniela. (Pá, 20. 8. 2004 - 09:08)

Mam tam 300 ml.Kdybych si je nechala zmensit,tak asi 250 nebo i min. Ale netusim,jak by to mohlo vypadat.Asi desne.Jinak v plavkach se citim spise jako sexbomba,jsem stihla a vyssi,ale prijemne mi to vlastne neni.Ted cucej vsechny vekovy kategorie,takze spis si obas pripadam jako nejaky exemplar.Pritel mi to vymlouva,ale znato to,ta zenska psychika..Spise me vadi pocit,ze tam neco je..Je to opravdu neprirozene,ale verim,ze pri mensich velikostech to muze vypadat pekne.Dnes tomu ale skutecne neprikladam takovou dulezitost,zivot je o necem jinem nez o prsou.

Viki (Čt, 19. 8. 2004 - 20:08)

Ahoj Danielo,jakou mas vlastne velikost? Ja mam 270 a taky se mi to zda vetsi.Ale 3 nastesti ne,to bych asi neunesla:-)))Mam dojem,ze jsem malokdy zabrousi nekdo,kdo ma take negativni zkusenosti. Nechce se mi verit,ze by vsechny byly jen spokojene.

Lucie (Čt, 19. 8. 2004 - 13:08)

Jo a taky by me zajimalo, jestli se to pozna. Nekdo pise, ze na to nektery partner (dokonce!) ani neprisel. Dobre, v posteli dejme tomu, ale jake mas zkusenosti s okolim? Vsichni si vsimli? Neskryvala bych to, ale nebylo by mi asi dvakrat prijemne to rozebirat. A cizi lide si vsimnou nebo nemaji sanci??? Myslim treba v plavkach nebo nejakem odvaznejsim obleceni.Jeste jedna otazka, jake bys chtela ty mensi? Treba 250?

Lucie (Čt, 19. 8. 2004 - 13:08)

Dekuji Ti za odpoved, Danielo. Vcera jsem se stihla objednat na konzultaci k doktorovi, ale zacinam trochu pochybovat, jestli mi to vubec stoji za to. Ale prsa bych moc chtela. Chtela bych taky neco nafotit (oblecena samozrejme), uz nekolikrat jsem k tomu mela (v minulosti, kdyz jsem byla stihlejsi) blizko, ale tohle je pro me blok. Myslela jsem, ze by se to tim vyresilo. Obzvlast, kdyz jdou ted kila dolu. Jsem z toho fakt v rozpacich, jeste nikdo mi nerekl: "jasne, jdi do toho!" a doktor mi to asi rozmlouvat nebude, kdyz na tom vydelava... Chtela jsem implantaty pod sval bud kulate nebo anatomicke (pod sval je to pry skoro jedno), ale male. Tak 250. To by nemuselo vypadat tak neprirozene, ne? Ted zacinam mit z toho strach. Ale az od te doby, co znam Tvuj nazor, Danielo, a vidim, ze Ti to zpusobilo(zpusobuje) spis problemy. Ale jak by ses citila, kdybys byla porad plocha nebo mela mala prsa? Mozna si ani neuvedomujes, ze v nekterych situacich za ty svoje "velke" muzes byt jen vdecna. Na okoli to jiste pusobi spis pozitivne. Nemyslim, ze to za me vyresi vsechny problemy, to vubec, ale vyresilo by to jeden jediny muj komplex a tim bych se stala nejspis sebevedomejsi a sla do vseho se vztycenou hlavou. Chystam se zmenit praci, a proto myslim, ze je ten nejvhodnejsi okamzik na to. I tak se obavam reakci znamych lidi, tak bych s tim nerada zapasila jeste v zamestnani. Ach jo, kdybych tak znala vsechny vase pocity a zazitky a mohla si to v hlave nejak utridit. Neni to legrace rezat do prsu, tak to nechci podcenovat, ale znamenalo by to pro me opravdu hodne!!!

Daniela. (Čt, 19. 8. 2004 - 10:08)

Ahoj,mam kulate pod svalem.Delali mi to v Praze za 51 000. To je vsechno celkem v poradku,i ty prsa vypadaji celkem dobre,ale k dokonalosti to ma daleko.Je to moc pevne a z meho pohledu uz to nikdy nebude prirozene.Samozrejme i ted jsou situace,kdy mi to dela dobre. Ale vsechno je to chvilkove.Me je ted 31,a je mi uz ted jasne,ze recept na vnitrni stesti v silikonech nenajdes.A co se tyce Tebe Lucko,tak to bych vubec neresila,horsi jsou na tom holky,co jsou uplne ploche.Dnes se zameruji na uplne jine veci,tohle bylo cvilkove poblouzneni.Bohuzel s odvetou.Ale chybami se clovek uci.

Lucie (St, 18. 8. 2004 - 14:08)

Tu informaci bych jeste opravila, aby me tady nekdo nenapadal, ze dvojky staci, at jsem stastna za to, co mam. Dvojky jsem mela, ted mam spis jednicky a i kdyz nosim push-up podprs., moje prsa jsou v pomeru k postave opravdu velice mala. Chtela bych si oblekat topy a tilka a letni saticky a v lete opalovat nahore bez nebo nosit skvele bikinky. Na tohle vsechno muzu zapomenout, protoze fakt neni co vystavovat :-( Navic memu priteli se libi vetsi prsa (operaci jsem si vymyslela sama - chci to pro sebe) a nejen jemu, ze? Co si budeme povidat. Je to jeden ze zakladnich znaku, ktere na nas muzi zkoumaji. Oblicej, postava, prsa. Pak az nekde po delsim zkoumani prichazi na radu povaha atd., i kdyz NAM to muze prijit dulezitejsi, vzhled dela prvni dojem. I v praci.

Lucie (St, 18. 8. 2004 - 14:08)

Aha, tak to me mrzi. Konecne taky slysim jeden negativni nazor - spatnou zkusenost. Ja jsem na tom asi taky tak, mam mensi dvojky a chtela bych trojky, protoze v soucasne dobe hubnu a zacina se to na mych prsou rapidne projevovat. Je mi jen 21 let. Vsechny zeny pisi, jak jsou spokojene a ze to vypada prirozene... a ono takhle. Bud je to individualni nebo se zeny boji priznat, ze jim to nevyhovuje a tohle si - a nam - namlouvaji. Muzu se jeste zeptat, jestli mas kulate nebo anatomicke implantaty a pod svalem nebo pod ml.zlazou? Kde Ti to delali a za kolik? Ja bych chtela anatomicke a nejake co nejlepsi. Klidne si priplatim, ale chci fakt abych s tim byla spokojena. Z tohohle je mi smutno a zacinam cukat :-( Taky jsem s novym pritelem zacala hodne sportovat (a hlavne kvuli postave, mam vetsi zadek), ale myslela jsem, ze po zahojeni je sport v pohode. Ony jsou implantaty asi dost tuhe, co? Sakra, chtela bych si sahnout nebo je alespon videt na vlastni oci... (nemyslim to uchylne, jen abych vedela). Nektere pornohvezdy maji silikony fakt strasne! To na me pusobi priserne, ale kdyz vezmu v uvahu, ze bych si nechala jen male a anatomicke... treba bych byla spokojena. Kdybych tak jen predem vedela do ceho jdu. Danielo, moc se Ti omlouvam, ze Te tady zpovidam a zahlcuju otazkama, kdyz potrebujes sama poradit. Ver mi, ze bych Ti rada pomohla, kdyby to bylo v mych silach a snad se nekdo takovy najde. Tyhle informace jsou pro me momentalne moc cenne, tak Ti za ne DEKUJU! L.

Daniela (St, 18. 8. 2004 - 13:08)

Ahoj,odstraneni imp se bojim,ale nad tou vymenou uz pul roku premyslim.Mela jsem malinke 2,a nechala jsem si vyrobit 3.Doktor me presvedcuje,ze je vse v poradku,ale ja se v tom vubec necitim.Navic jsem ted zacala hodne sportovat se svym novym pritelem,a je to nekdy pro me peklo.Mrzi me,ze jsem si nevazila svych 2,ale ta zenska hloupa nespokojenost je zkratka neutisitelna.Jinak vetsinou to kazdy pozna,ze mam upravene prsa.v obleceni jsem spokojena,ale v Evine rouse to uz spis nesnasim.Nejvice mi vadi,ze kdyz si nekde lehnu,tak ty prsa proste trci.Vzpominam na doby,kdy jsem si v pohode sundala triko,koupala se na Adama nekde v rybnice. Dnes bych do toho uz nesla.Budu vdecna za nejake zkusenosti,nerada bych si tim ublizila jeste vice.Diky D.

Lucie (St, 18. 8. 2004 - 12:08)

Jo a Danielko, ještě by mě zajímalo, jak je možné, že bys teď chtěla implantáty případně úplně odstranit, většinou se k tomu kroku žena dlouho odhodlává a z reakcí slyším spíš - "zvedlo mi to sebevědomí, jsem šťastná, spokojená, ... kdo váháte, jděte do toho...." atd. Ty toho snad lituješ?

Lucie (St, 18. 8. 2004 - 11:08)

Ahoj Danielo, můžu se Tě zeptat, jak máš velké implantáty a z jaké velikosti na jakou Ti operace prsa zvětšila? Jinak s výměnou nevím, vím jen, že není problém časem vyměnit za větší (třeba po kojení), ale snad někdo poradí. Taky chci jít po létě na operaci, takže sháním informace jak to jde. Ne tolik z letáků jako ze zkušeností žen, které již toto podstoupily. Máš prsa normálně měkká nebo je vidět (na oko, omak), že jsou silikonová? Za jak dlouho změkla?Ach jo, jde mi z toho hlava kolem. Bojím se, že výsledek nebude O.K. ...

Daniela (Út, 17. 8. 2004 - 20:08)

Ahoj zeny,nestithla jsem to procist vsechno,ale moc by me zajimalo,jestli ma nektera zkusenost s vymenou za mensi implantaty?A nebo i uplnem odstranenim. Pred 2 lety jsem podstoupila zvetseni,ale nejak to pan doktor prepiskl.Zacina mi to zneprijemnovat zivot,a tak bych byla vdecna za nejakou zkusenost,jestli to lze a jak to pripadne vypada.Dik D.

Renata (Út, 10. 8. 2004 - 13:08)

Ahojte,už jsem jednou psala,co budete dělat za 10let až se mají silikony vyměnit.Nikdo na to nereagoval,znamená to že to není pro vás teď důležité?Nebo se vyměňovat nemusí?Jinak já mám velikost 75B,což mně vyhovuje ale když potřebuji změnit tvar,silikonu se nevyhnu a tím pádem i zvětšení velikosti.Já mít malá prsa ale pěkná tak o tom vůbec nepřemýšlím.

Zebricka (Út, 3. 8. 2004 - 17:08)

Ahoj holky,Helin ví, o čem mluvím. Ono 75 C před porodem je fajn, ale po kojení je to dobrý spíš v push-upce.Známá /podstatně mladší než já/ měla silikony před těhotenstvím a kojila vesele třičtvrtě roku a prsa v pohodě.Je to asi hodně individuální. Já bych je taky chtěla mít konečně obě stejně velký! Kdyby měl někdo typ na někoho fakt dobrého v Praze, tak budu moc ráda.

Helin (Po, 2. 8. 2004 - 23:08)

Ahoj Zebřičko, mám stejný číslo jako Ty, někdo by řekl dobrá velikost, ale mamky, který dlouho kojily asi ví svý. Taky přemýšlím o silik., ale je možný, že nějaký "vycpání" už stačit nebude, ale bude potřeba říznout i jinak. A taky chci druhý mimino. Holky, jak to vypadá se silikonovýma prsama po kojení ? Změní se tvar nějak výrazně ?

Viki (Po, 2. 8. 2004 - 20:08)

No to je parada,myslela jsem ze mi to poprve neproslo.Tak so sorry....

Viki (Po, 2. 8. 2004 - 20:08)

Natalie,psala jsem znovu na tvuj mail,tak kdyby znova nedosel,dej mi vedet sem na doktorku.Pro zebricku,kdybych na tom byla jako ty,75 C,tak bych do zadne operace nesla.Dobre to promysli.

Viki (Po, 2. 8. 2004 - 20:08)

Natalie,dosel ti ten email? Zkusila jsem to znovu,kdyby nedosel ,tak mi dej sem na doktorku vedet.Zebricko,ja mit 75 C lehce povisle,tak by me na operaci jit nenapadlo.Gravitaci bych neresila.Dobre si to rozmysli!!!

Zebricka (Po, 2. 8. 2004 - 16:08)

Ahoj ,měla bych jít koncem srpna též na zvětšení.Nemáte někdo zkušenostis pražskými Emauzy? A co kdo doporučuje za tvar a způsob uložení? Podělte se pls se zkušenostmi. Mám teď sice 75 c,což v podprdě vypadá fajn, ale bez níuž působí zákon gravitace,tak bych to chtěla dovycpat na 75 D. Ale bojím bojím, hlavně s tím spaním na břiše, jak tady čtu, já spím na břiše dost zásadně. Díky předem za nějaké informace.

Natálie (Ne, 1. 8. 2004 - 20:08)

Ahoj Viki. A kam jsi mi to psala? Jestli na mail,tak mi to asi nedošlo. Já můžu ve středu klidně dopoledne, ale myslím, že Anie ne. Jestli se nepletu, tak psala,že je každý den v práci a má čas až navečer. Tak nevím. Ještě se domluvím s ní a kdyžtak ti dám vědět. Pošli mi na mail svůj kontakt nebo něco. Zatím ahoj. Natálie

Reklama

Přidat komentář