Reklama

Silikonova prsa

Itas (Út, 13. 10. 2009 - 16:10)

vice najdete na www.tojesila.cz

tomáš (Po, 12. 10. 2009 - 12:10)

Mám rád velký prsa, ale silikony ne. Jestli někdo tvrdí, že to není poznat, tak neví, co mluví. Pod šaty ne, ale jakmile se žena svlékne, 90 procent kapkovitých silikonů lze poznat. U kulových ještě víc. Navíc to není bez rizika. Pokud bez toho dokážete žít, rozhodně kvůli chlapům bych to nedělal.

JARČA (Út, 6. 10. 2009 - 13:10)

Supr vec, fakt. Dobra, je to...aHOJ zDENI MUŽU SE ZEPTAT,TY MÁŠ SILIKONY,UVAŽUJI O PLASTICE,ALE NEVÍM KOHO ZA DOKTORA SI ZVOLIT,MÁM STRACH,ŽE MI TO NĚKDO POKAZÍ...dÍKY

Luky (Út, 21. 4. 2009 - 01:04)

Téma prasklý implantát...Ja byla na operaci v roce 2006 a imlantát mi prasknul před nedávnem.Byla jsem na sonu, tam toho moc neviděli, ale nezdálo se jim to. Prasknutí potvrdila až magnetická rezonance.Pravda je, že to bolí (ale dá se to vydržet) a cítím se unavená-spím i přes den.Přístí týden jdu na výměnu.Snad to dopadne dobře.Jinak nikdo neví, jak to mohlo prasknout.Nehodu jsem nemela a ošoupaný z posilovny, to těžko.Tak často tam nechodím :-)

Návštěvník (Ne, 29. 3. 2009 - 00:03)

Nechala jsem si je udelat proto, protoze jsem VZDYCKY chtela velke. Sva prsa jsem vzdy mela pekna, ale touzila jsem po velkych. No, a co je na tom? Ted je mam, a jsem opravdu stastna! - Me tez nedela uznat svou chybu, ale to, co jsem psala, jsem psala proto, abych tu Tanu vytocila jeste vice, protoze mi byla opravdu dost protivna, tim co psala.

janett (Ne, 29. 3. 2009 - 00:03)

jani je pravda,že je to cizí těleso.Ale mám syna po nehodě a ten má šrouby v noze už bohužel natrvalo-což je také cizí těleso,takže je to dvojsečné.Pokud bych to tak brala,byl by bez nohy.Jizvy má také trvalé,což u mě opravdu nejdou vidět už teď 1 měsíc po zákroku.jak říkám je to názor pro a proti a tak to je a bude se vším

Ja je nemam a c (Ne, 29. 3. 2009 - 00:03)

Ty co furt nadavas na zeny co nechteji mit umela prsa ze jsou zakomlexovane, halo, zenska, vzdyt TY jses zakomplexovana, jinak bys na plastiku nesla, ze?

Návštěvník (So, 28. 3. 2009 - 22:03)

No prosím, najednou to jde napsat svůj názor slušně. Mě vytáčelo to jednání a Táni a jejích reakcí jsem se rozhodně nezastávala, reagovala jsem jen na Vás. A jak jste napsala - je to diskuse. Svůj názor jsem tedy vyjádřila.
Jen tak mimochodem - pokud o sobě vdaná žena napíše, že je velice žádaná a nezapomene zdůraznit, že má chlapy hodně ráda, určitě to neznamená, že se na ně ráda jen podívá, že? Takže příště pozor na to, co o sobě píšete, protože se to dá pochopit různě... Pokud jste tedy vyjímkou ve světě modelingu, pak se Vám tímto omlouvám, že jsem to špatně pochopila. Mě opravdu nedělá problém uznat svoji chybu.

Návštěvník (Pá, 27. 3. 2009 - 23:03)

Jeste mensi dodatek : Ze tebe, tak strasne vytaci to, kdyz tu pisi, jak jsem zadana, a krasna, a tak dale...ze tebe se to tak dotyka a musis se hned vyjadrovat. Jenze ver mi, ja opravdu komplexy nemam, a nikomu nenutim, ze mi musi zavidet. Pokud ovsem k tomu nekdo ma nutkani, potom mu branit nebudu.

Návštěvník (Pá, 27. 3. 2009 - 23:03)

Ani jsem to tve dlouhe psani necetla. Ze vubec plytvas cas! Ano, plytvas, protoze si potrebujes lecit sve komplexy. Ja ovsem na ne nejsem zvedava, proto me nezajima jedina veta, kterou jsi napsala. Svuj nazor jsi uz napsala, tak se sbal a uz jdi. Mas snad silikonova prsa? Nemas. Tak uz tu snad nemas ani co rict. Ted se prosim vratme k diskusi o silikonovych prsech. Zakomplexovana a zla Tana uz odesla, tak se to muze vratit do normalu. Ja zarlivy, zakomplexovany zensky nesnasim, jsou to prebytecne zmije, ktere jenom chteji skodit. A ty jsi zrejme jednou z nich, kdyz te tak vytaci to, co jsem psala. Proc pak mas ten pocit, ze mi musis psat zpet? Tebe se to nejak tyka? Tebe snad nekdo urazel, ci tva prsa? Ty jsi musela napsat, ze si vydelavam pres postel? Jak ty to muzes vedet? Ano, z krasne sexy zeny, ostatni vzdy udelaji kurvu. Ja to znam. Ja komplexy nemam, a nemam proc se necim chvastat. Ja si tu rada popovidat o silikonovych prsou, pokud se nekdo na neco zepta, a zbytek me nezajima. A to si pis, ze kdyz ctu odporne prispevky od cloveka, jako je Tana, tak mu to osolim, a nebudu jen tak sedet v koute a cekat na jeji sprostoty. Je to diskuse? Je, tak o co ti jde? Hodlam sem nadale psat jenom pro zeny, ktere zajimaji silikonova prsa, jako takova. Chcete-li se poradit, zeptat a tak dale, potom jsem pro.

Katka (Pá, 27. 3. 2009 - 18:03)

No prosím, opět se projevila přirozená inteligence :-)

A k příspěvku nad tímto - sama jste napsala, jaký je o Vás zájem a jak jsou všichni spokojeni, takže jste se v podstatě zhodnotila a označila sama, že... A nenapsala jsem, že kdo má silikon, má vzduchoprázdno v hlavě, to bylo mířeno přímo na konkrétní osoby, které psaly příspěvky do této diskuse. Znám pár ženských, které silikony mají a podle mě jsou inteligentní. Tady šlo o to, že madam se vytahuje, jak úžasná má prsa, na koho kývne, ten na ni s radostí skočí a kdo má jiný názor, je okamžitě ukamenován a označen např. za zakomplexovanou svini apod. Tak tady přesně se projevuje ta inteligence. Nikde na jiných diskuzích jsem na něco podobného zatím nenarazila. Urážíte ostatní, ale jakmile Vám to někdo vrátí, i když na rozdíl od Vás alespoň slušnou formou, je okamžitě náležitě otitulován.
A já nemám důvod být zakomplexovaná, přestože mám svoje prsa poměrně malá. Ale pokud má chlap rozum v hlavě a ne mezi nohama, tak mu na tomhle nezáleží a hledá u ženy něco jiného, než přetékající dekolt. Ano, uznávám, že větší prsa jsou hezká a pokud se žena umí pěkně obléknout, aniž by jí bylo vidět až do krku, tak proti tomu nic nemám. Stejně tak nemám nic proti silikonovým prsům. Vy jste pravděpodobně ty komplexy měla, proto máte umělá prsa. Proč ne. Ale ten způsob, jakým se hájíte a jak tady každému stále předhazujete, jak jste žádaná... Nám to stačí napsat jednou. Většinou ostře reaguje právě ten, kdo ty komplexy má a snaží se ostatní přesvědčit o opaku. A vůbec, co je na tom špatného, když ty komplexy někdo má? Je to rozhodně lepší, než když každého přesvědčuje, že jen on je ten dokonalý a všichni ostatní mu musí závidět.
Příspěvky jsem četla a vím, jak Táňa reagovala. Ale jestli jste si všimla, tak já jsem také byla označena za zakomplexovanou svini a přesto odpovídám jako normální rozumný člověk. Právě v tom vyjadřování to je, víte?

Návštěvník (Čt, 26. 3. 2009 - 21:03)

Zensky vzdycky zarli na ostatni zensky,kdyz dobre vypadaji, jsou sexy, atraktivni a zadane. To nemuzou prekousnout. Podle nich uz jsou hned kurvy, zivi se pres postel, a protoze maji silikon, tak maji v hlave vzduchoprazdno. Takovym, jako jste vy, staci opravdu hodne malinko na to, abyste zacaly soudit, co? Jste jen uzarlene slepice, vami opravdu pohrdam. Ano, ja unikat opravdu jsem, tim si muzes byt jista. ovsem ty, a Tana, jste se hledaly, az jste se nasly. Tato diskuse byla normalni do doby, nez do ni vstoupila sprosta Tana. Nebo jsi si to snad necetla? Asi pres tu svou zarlivost uz nevidis.

Návštěvník (Čt, 26. 3. 2009 - 21:03)

Dalsi zakomplexovana, zarliva svine. Katka.

Katka (Čt, 26. 3. 2009 - 20:03)

Proboha, tahle diskuse by se měla přejmenovat. Tady se to hemží "blondýnama". V prsou silikony a v hlavě vzduchoprázdno! To fakt neumíte vyjádřit svůj názor normálně? Mě se silikony taky nelíbí, nikdy bych si je dobrovolně nedala a to i přesto, že nejsem spokojená se svými přírodními. Ale po přečtení diskuse mám dojem, že právě podle silikonů se pozná silně podprůměrná inteligence, protože dámy, které svoje umělá prsa tak vehementně brání, by se raději měly vrátit do školních lavic a zopáknout si češtinu. Sprostě jako dlaždič umí mluvit každý, ale naučit se používat svoji rodnou řeč, to už je holt jen pro ty chytřejší. Ovšem nejlepší je hvězda, která je "šťastně vdaná", neumí se živit jinak než přes postel, protože by ji nejspíš vzali maximálně někam za kasu a hlavně u její postele stojí zástupy chlapů, kteří slintají nad jejími neodolatelnými pětkami a čekají jen na to, až se na ně dostane řada. Tak tohle tele bych jednou fakt ráda potkala osobně, protože to je teda unikát :-)

Karel (Čt, 26. 3. 2009 - 19:03)

Mám, ale tu tak snadno nevytočím jako tebe a navíc není tak blbá. Proč bych toho měl nechávat, když mě to baví:)))))

Návštěvník (Čt, 26. 3. 2009 - 18:03)

tahni uz nekam, zakomplexovany Karle...copak nemas zenskou? Kdybys mel, tak bys tu nevotravoval, a neresil neco, do ceho ti je kulovy. Nech nas vsechny laskave na pokoji.

Karel (Čt, 26. 3. 2009 - 18:03)

Jsi blbá!! Já se nebojím, ani si nechci šktnout!!! A ty co si škrtli lituju. Už jsi to pochopila?

Návštěvník (Čt, 26. 3. 2009 - 18:03)

ha ha ha - to opravdu nesedlo, Karle...jsi vedle, jak ta jedle. Prave ze stoji a to az moc! Neboj, ty by sis mezi nimi ale neskrtnul, tak vypal!

Karel (Čt, 26. 3. 2009 - 17:03)

Však o Vás taky ne:)))

Návštěvník (Čt, 26. 3. 2009 - 17:03)

Ok Karle, uz jsi vychladl? Tak se nam radsi vyhni tim obloukem a nevopruzuj tu, stejne o tebe nikdo nestoji.

Reklama

Přidat komentář