Reklama

Gilbert syndrom

unkonwn strange (Ne, 30. 8. 2009 - 09:08)

oči už mám menej žlté ale stále žlté. Tak ono to účinkuje po dlhšom čase, v tom výskume sa znížil bilirubín tuším o 35 % za 3 tyzdne.

unkonwn strange (So, 29. 8. 2009 - 10:08)

jedna tobolka obsahuje 60 mg orlistatu, pri výskume podávali 100 abo 200 mg - tieto tobolky sa berú 3 x denne čiže tých 180mg denne to bude, tak drž palce libor nech mi to výjde, aspoň niečo by nám pomáhalo...

unkonwn strange (So, 29. 8. 2009 - 09:08)

no teraz som si dal rámo tretiu tabletku a niesom si úplne istý, ale ono to vylučuje bilirubín z tela a treba tomu dať aspoň 2 dni. A nebojím sa že schudnem lebo to blokuje len určité menšie percento vstrebávavania tukov a funguje len pri dieéte a ja dieétu nedržím, jem normálne a nič mi to nerobí.

libor (So, 29. 8. 2009 - 09:08)

jasné, měls ju poslat hnet k šípku. Ještě jenom tohle se používá na chudnutí, nemáš strach, že budeš jako lunt. A pokud to skutečně funguje tak by to mělo být poznat třeba už na druhý den. Takže?

unkonwn strange (Pá, 28. 8. 2009 - 20:08)

už to užívam, kúpil som si to väčšie balenie. Lekárnička bola trochu nahnevaná, lebo vraj orlistat bol predtým len na recept a vraj je ho nútená teraz predávať aj bez receptu. Som jej povedal že ma to nezaujíma a nemám čas a keď mi chcela dať rady tak som proste zobral balenie a povedal jej že všetko viem. Už ma tie lekárničky pekne serú svojím mudrovaním...

libor (Pá, 28. 8. 2009 - 18:08)

celkem drahé, ale pokud by to bylo účinné dak bych si to též koupil

unkonwn strange (Pá, 28. 8. 2009 - 12:08)

tak už ho mám alli (orlistat), tak uvidím či to pomôže mojím žltým očiam :DD

unkonwn strange (Pá, 28. 8. 2009 - 09:08)

práve si idem kúpiť Alli orlistat - mal by znižovať bilirubín o 35 percent...

unkonwn strange (Čt, 27. 8. 2009 - 17:08)

Orlistat (Xenical), an inhibitor of the enzyme lipase, often prescribed for weight management, decreases unconjugated blood plasma bilirubin levels by as much as 35 percent. While this drug may be helpful for Gilbert

unkonwn strange (Čt, 27. 8. 2009 - 15:08)

haló žijete? viete o tom že liek Alli - ktorý obsahuje orlistat nie je na lekársky recept ale je vo?nopredajný (orlistat znižuje nekonjugovaný bilirubín) Je to liek na chudnutie...

ForBio (Ne, 23. 8. 2009 - 22:08)

Také patříte k lidem, kteří začínají "řešit" svůj zdravotní stav až ve chvíli, kdy se projeví příznaky onemocnění? Také přehlížíte rodinnou anamnézu, tzn. vrozené dispozice a "čekáte" až na období, kdy se "něco" objeví? V takové situaci je základním předpokladem úspěšné léčby, ale také prevence, včasná a co nejpřesnější diagnóza.
Je mnoho způsobů, jak najít řešení a pomoc. Jedním z nejefektivnějších je využítí nabídky Studia ForBio, nově zřízeného pracoviště v Plzni s možností špičkové diagnostiky přístrojem METATRON 4025GR Hunter. Tato NLS diagnostika nabízí velmi přesnou metodou komplexní vyšetření Vašeho organismu s vysokou mírou přesnosti. Je to jediná NLS diagnostika s certifikací pro lékařské účely. Metoda je schopna odhalit i nádorová onemocnění v jejich raném stadiu, stejně jako odhalit skrytá stadia různých onemocnění ještě před projevem jejich vnějších příznaků. Tímto neinvazivním a pro člověka bezpečným vyšetřením zjistíte, jaký je skutečný stav Vašeho organismu a účinným způsobem předejdete onemocnění a zdravotním komplikacím. V převážné většině to má zásadní význam pro rychlou prognózu a následnou volbu léčby. Můžete tak rychle a efektivně provést zásadní rozhodnutí směřující k Vašemu zdraví a dobré kondici. Více na www.forbio.cz

unkonwn strange (Ne, 23. 8. 2009 - 14:08)

tak neviem ako sa darí vám, ja stále pijem kávu (fakt mám pocit že oči sú menej žlté z toho) a tiež si dávam ten uhličitan vápenatý.

unkonwn strange (Pá, 21. 8. 2009 - 14:08)

tak neviem ako vy ale zatia? jediné čo mi trochu pomáha odžltiť oči je káva rep. kofeinové tabletky...

unkonwn strange (Pá, 21. 8. 2009 - 12:08)

Gilbert's syndrome: Encyclopedia II - Gilbert's syndrome - Controversial Dietary Recommendations

Gilbert's syndrome - Controversial Dietary Recommendations
No treatment is necessary for most individuals and Gilbert's syndrome is clinically defined as being without symptoms except for periodic mild jaundice.

Some non-clinician maintained websites do provide dietary recommendations for coping with the more severe symptoms said to be associated with high bilirubin levels such as persistent or meal-related fatigue or "brain fog". Some argue that the "severe" Gilbert's syndrome symptoms manifested as diffuse malaise are more attributable to mild hypochondria. The following lists are a combination of these dietary recommendations:

Potentially Jaundice-Causing Foods:

Fatty foods - meats such as bacon, fried foods such as french fries or potato chips, and non-skim milk products such as cheese and butter.
Cooking oils such as vegetable oil, sunflower oil, coconut oil, olive oil and palm oil as well as oil-rich condiments such as margarine, mayonaise, most commercial pasta sauses, most salad dressings, and non-dairy whipped topping.
Pickled foods.
Substances That Tax Phase II Liver Function

Acetaminophen / Paracetamol
Aromatic and heterocyclic amines
Aromatic hydrocarbons
Clofibrate
Estrogen
Fluoride
Menthol
Tolbutamide / Orinase
Quinolones (fluoroquinolones) antibotics
Steroid hormones
T4 thyroid hormones
Otherwise Problematic Foods for people who have Gilbert's Syndrome:

Alcohol.
Artificial sweeteners.
Sugary foods and refined carbohydrates.
Extracts such as peppermint, and vanilla.
Recommended Foods:

Protein - fish, chicken, lean beef, kidney beans.
Fresh vegetables and fruit - most are good but often broccoli, blueberries, cabbage, carrots, beetroot and cauliflower are recommended highest.
Nuts (in moderation) - walnuts, almonds.
Tea, coffee, mineral water.
Supplements such as Vitamin B complex, Vitamin C, iron, glycine, glutamic acid, cysteine, taurine, turmeric, milk thistle, methionine (in the form of S-adenosylmethionine (SAM)), and royal jelly.
6 to 8 glasses of water / day.
In addition, various stressors such as anxiety, depression, poor sleep, poor work-life balance and lack of regular exercise can worsen the symptoms of Gilbert's syndrome. It should be noted that the above recommendations about work-life balance reflect the hypothesis that anxiety in particular can increase the likelihood of potentially hypochondria-related worries about the mild jaundice symptoms of Gilbert's syndrome.

unkonwn strange (Po, 17. 8. 2009 - 21:08)

daj si na wikipedia.com že cigler-najar syndrome a tam píšu že na odchytanie nekonjugovaného bilirubínu pomáha uhličinat vápenatý a fosforečný, - je to v zlože že liečba (je to všetko anglicky)

libor (Po, 17. 8. 2009 - 14:08)

Unknown, mohl bys mě prosimtě poskytnout adresu stranek o studii uhličitanu vápenatého, ze které čerpals.

libor (Po, 17. 8. 2009 - 14:08)

samozřejmě dej vědet co výsledek. Uhličitan vápenatý je jeden ze čtyř forem vápníku, který se používá. A musím podotknout že se vstřebává nejlépe ze všech, na rozdíl od fosforečnanu vápenatého, který se vstřebává špatně a měl by být na vychytávání billirubinu nejlepší.

unkonwn strange (Po, 17. 8. 2009 - 13:08)

ešte dodám že ma to stálo 4,4 eura a vyrába to zentiva

unkonwn strange (Po, 17. 8. 2009 - 13:08)

kúpil som si vitacalcin - ten obsahuje uhličitan vápenatý, ktorý znižuje nekonjugovaný bilirubín. Tentokrát som si pozrel množstvá a jedna tableta má 250 mg kalcia. Dospelí berú 4 tablety denne (1000 mg kalcia) a nad 65 r ?udia 6 tabliet (1500 mg kalcia).

unkonwn strange (Pá, 14. 8. 2009 - 12:08)

že paradajky (rajčiny) znižujú bilirubín, to dievča to používa, má tiež gilberta a to jej pomáha znížiť bilirubín. Pýtal som sa jej e-mailom a aj v angličtine píšu že potraviny čo znižujú bilirubín sú napr. reďkovky a paradajky

Reklama

Přidat komentář