Reklama

ADIPEX

Lenik (Pá, 22. 7. 2005 - 12:07)

Justino, děkuji za to, co jsi napsala. Není tomu co vytknout. Adipex a Meridie ano, ale pod dohledem lékaře. Tyto léky chtějí mnohdy holky, které je vůbec neptřebují (jsou štíhlé, jen si to nemyslí) a ničí si zdraví. Kdo je opravdu obézní, ať si zajde za dietologem, za blázna tam nebude. A pak léky uznávám. Souhlasím i s tím brát Adipex tak měsíc a pak konec. Díky za příspěvek.

Ivana (Pá, 22. 7. 2005 - 11:07)

Nechci se dotknout některých nemocných, ale je spousta "zdravých" tlustých žen, které pořád melou, jak to nejde dolů a když se člověk podívá, co jedí, je to děs běs, chtějí zhubnout rychle a lehce a tak do sebe cpou tyhle s*ačky.

Ivana (Pá, 22. 7. 2005 - 11:07)

No, asi vědí, proč.

Justina (Pá, 22. 7. 2005 - 11:07)

Nepochybně je nejlepší, když má člověk tyto léky předepsány od lékaře a je pod jeho kontrolou. Problém je, že tyto léky lékaři mohou oficiálně předepisovat až od BMI vyššího než 30, což je např. při výšce 165 cm 82 kg a víc. Tak snad proto taková poptávka tady.

Ivana (Pá, 22. 7. 2005 - 11:07)

Justino, souhlasím, pro nějaké hodně obézní lidi je to OK, ale od lékaře!! Tady ty šílený ženský si to prodávají mezi sebou, aniž by jim to doktor předepsal.

Justina (Pá, 22. 7. 2005 - 11:07)

Opravdu je zvláštní číst si tuto diskuzi. Já pracuji ve zdravotnictví, setkávám se s pacienty, a rovněž mám osobní zkušenost jak s Adipexem, tak s Meridií. Propagátorky zdravého životního stylu (proti němu opravdu nic nenamítám) si mnohdy neuvědomí, že záleží také na věku, genetické výbavě a mnoha dalších faktorech, které z hubnutí činí obtížnější záležitost než jak to vidí ony. Rovněž se podivuji různým popisovaným vedlejším příznakům, a podle mne jsou způsobeny spíš sugescí a psychikou (nechci to podceňovat) - zdravého člověka při krátkodobém užívání Adipexu něco takového zkrátka potkat nemůže,nebo je to přinejmenším zvláštní. Takže, jaké jsou moje zásady: Adipex ani Meridia nepatří do rukou anorektičkám, nebo ženám, jejichž problém jsou 2,3 nebo 5 kilo "nadváhy", kardiakům a lidem s hyperfunkcí štítné žlázy. Pokud někdo trpí obezitou, je velkou pomocí začít brát tyto léky - anorektika. V případě Adipexu stačí 1 měsíc, víc bych opravdu nebrala. Adipex způsobí ztrátu chutí k jídlu, krom toho urychluje spalování tuku - projeví se to větší energií. Po dobu užívání Adipexu nikoliv nejíst, ale najet na zdravou výživu a poloviční porce. I po vysazení většinou lidé pak pokračují nějak samovolně v tomhle režimu a kila jdou dolů i po vysazení. Pro dlouhodobé užívání (např. celý rok) je skutečně vhodnější Meridie, která účinkuje ale pouze jako "rušička hladu", na spalování tuků nemá vliv. Má ale mnohem menší vedlejší příznaky a proto je možné ji užívat dlouhodobě, je vhodnější pro ty, kteří potřebují shodit víc kil, zkrátka pro silně obézní pacienty.

lebecka (Út, 19. 7. 2005 - 18:07)

Lenik:Díky moc,určitě to zkusím,ale slyšela jsem že Meridia je snad ještě horší svinstvo než Adipex

Lenik (Út, 19. 7. 2005 - 16:07)

Jani, být tebou, raději změním veškerou životosprávu a začnu pít tak 3 litry vody nebo ovocného čaje denně. Jestli chceš, můžu ti napsat mail a zkusím ti pomoci bez prášků. Adipexem si fakt ničíš tělo, nelžu ti proboha! lebecka - Našla jsem ti dietoložku v Pardubicích. Jmenuje se MUDr. Zuzana Grofová, je v Pardubicích (ulice Dašická), telefon na ni je 466652727. Věřím, že ti pomůže. S nadváhou 20 kg ji vyhledej, upraví ti krásně jídelníček a máš opravdu šanci, že ti napíše Meridii nebo Xenical a aspoň budeš pod dohledem odborníka. A to je super, ne?

lebecka (Út, 19. 7. 2005 - 14:07)

Lenik:četla jsem i to špatné,samozřejmě není mi 15 abych si neuměla rozmyslet pro i proti,rizika tu jsou,ale já už jsem prostě nešťastná,20kg nadváhy je dost nechci mít 40kg stačí mi z těch 80 shodit 10-15,vychrtlá být nechci,bohužel fakt nevím kam se obrátit a na jakého lékaře.Jsem od Pardubic

jana (Út, 19. 7. 2005 - 13:07)

ja prave nepocituju zadne vedlejsi ucinky...krome sucha v puse.....jinak pohoda. je pravda, ze moc nejim...ale vaha se nehejbe

Lenik (Út, 19. 7. 2005 - 12:07)

A jaký pocit máš, když si Adipex vezmeš. Já když jsem zkoušela (jen ty 3 tablety), tak jsem se cítila jak opilá. Taková dobrá náladička, motání... měla jsem hlad i chutě, ale daly se ovládnout bez problémů. Jenže po těch 3 dnech mi bylo příšerně, bušení srdce, návaly, nespavost, bolest na hrudníku, tak jsem s tím skoncovala. A jsem ráda. Lepší je zmenšit porce jídla a hýbat se.

jana (Út, 19. 7. 2005 - 09:07)

holky, na me adipex vubec nepusobi?? prestoze si ho rano vezmu....tak pocity hladu stejne nastupuji??? beru ho ted tyden a zadne vysledky??

Lenik (Po, 18. 7. 2005 - 22:07)

Aha, takže další, kdo četl jen pozitivní odezvy. Jenže ty pozitivní odezvy lidé psali dřív, než začal mít Adipex vedlejší účinky. Prosím tě, máš šanci se při své váze a výšce domluvit na rozumné cestě s dietologem. Nebude si o tobě myslet, že jsi magor. Napiš mi, odkud jsi a já ti na internetu najdu odborníka nebo se pokus sama. Třeba ti i napíše Meridii nebo Xenical a zaplatí ti to pojišťovna. Hlavně nic neužívej sama. Vím, o čem mluvím.

lebecka (Po, 18. 7. 2005 - 21:07)

Ahoj,mám také dost velký problém,na 161 cm 80kg a to už asi je dost velká nadváha,prosím jak získat Adipex,popř.koupím tak do těch 500,-,nebo který doktor ho může nepsat?

Lenik (Po, 11. 7. 2005 - 12:07)

Upřímně? Nevím, co si mám o téhle debatě myslet. Připadá mi, že všechny holky si tady vyberou samy pro sebe jen to, co se jim hodí. Vnímají jen příspěvky o výhodách Adipexu a ty negativní přeskakují. Dělala jsem totéž, sehnala si asi 6 ks Adipexu a po třech dnech litovala. Nevrazila jsem do toho naštěstí tolik peněz, tak mě to netrápilo. Ale fakt vnímejte i to špatné, co se tady o tom sajrajtu píše!!!

Petra (Po, 11. 7. 2005 - 08:07)

Romane - byl jste někdy nemocný?Přečetl jste si vedlejší účinky antibiotik?Zkuste to někdy a pak mudrujte.Adipex si berou lidi dobrovolně,antibiotika ne!!!!!

Roman (Ne, 10. 7. 2005 - 21:07)

Je to dost hnusné plně chemické svinstvo a musím říct, že Ti, co to brali jsou fakt dost odvážní. Zajímám se o zdravý životní styl (wellness), zdravou výživu a tvarování postavy. Pokud byste měl někdo zájem, můžete se mi ozvat na mail nebo navštívit www.hubnete.cz/havel! Rád Vám pomůžu.PS: přečetli jste si kontraindikace před tím, než jste začli ADIPEX používat..fujjj!!!

Jarka (Pá, 1. 7. 2005 - 12:07)

Ale ať, aspoň bude o pár husiček míň. Pořád totiž platí zdravě jít a hejbnout prdelí!

Jarka (Pá, 1. 7. 2005 - 12:07)

Adipex je svinstvo, akorát chcípnete!

Hela (Po, 27. 6. 2005 - 17:06)

Adipex zpusobuje rakovin. bujeni, jak dokazaly nejnovejsi studie. Doporucuju vycistit organismus od toxickych latek, jen tak se da zhubnout. Necpete do sebe dalsi chemicke latky, toho je v potravinach dost ! Pokud byste mely zajem pomoci si prirodni cestou a poradit, napiste mi na mail, sama jsem zhubla 13 kg po diteti. Nenicte si telo takovymi pripravky, kdyz to jde setrne...

Reklama

Přidat komentář