Reklama

ADIPEX

Želvička (Út, 12. 2. 2008 - 12:02)

Zelvuska78"seznam.cz, pardon

Želvička (Út, 12. 2. 2008 - 12:02)

Ahojky, mám s ním z dřívějška dobré zkušenosti. Bohužel mi teď zbylo 10 kg z těhotenství a moc bych je chtěla dolů. Pokud někdo adipex prodáváte, ozvěte se, prosím, na Zelvuska"seznam.cz, díky.

šárka (Ne, 10. 2. 2008 - 15:02)

Máte někdo solidní kontakt na prodejce adipexu,přenechejte Polna.S"seznam.cz

šárka (Ne, 10. 2. 2008 - 14:02)

ivo,už jsi sehnala ten adipex?

bandymicuš (So, 9. 2. 2008 - 20:02)

adipex je stažen z lékaren,je to hrozný svinstvo po kterém máte sucho v puse,třesou se vám ruce,mrazí vás po těle,jste hyperaktivní že toho každý všimne,když ho vezmete po obědě pak zaručeně nespíte a mnoho dalších špatných příznaků a závěr je že stejně nezhubnete

Návštěvník (So, 9. 2. 2008 - 09:02)

dobrý den, máte ještě adipex? díky Iva

sylvie (Pá, 8. 2. 2008 - 15:02)

Nabízím balení na 4 měsíce, já ze zdravotních důvodů užívat nemohu. Cena za měsíc 790,-. Možno zakoupit zvlášť, dobírka možná, osobní předání v Praze možné. Jen seriozně!! morducha"volny.cz

Viky (Ne, 3. 2. 2008 - 23:02)

Prodám adipex R na 3 měsíce (750,-/měsíc), předání v Praze nebo dobírka možné. mago"atlas.cz

lasye (Ne, 27. 1. 2008 - 12:01)

LUcka:
Jsem na tom hodne podobne, trapim se tim, je to jako kolotoc, nejde z toho vystoupit. Ozvi se na mail lasye"seznam.cz

dd (Pá, 25. 1. 2008 - 14:01)

holky jste hloupé, vždyť nikdo hubené nechce, copak to nevidíte?? se podívejte okolo, kolik hubených je samo. chlapy j jen ojedou,ale žít s nima nechtějí, protože do ruky je do ruky. amozřejmě nesmí o být zase mnoho,ale do 65 kg dle výšky ženy jsou ženský přeci nejlpší, mají pěkné zadky a velká prsa většinou a umí si sexy hrátky žít. co s hubenou kozou?? tlačí a nikde nic. ženy s pěkným zadkem do ruky a velkýma prsama můj email je omance2"email.z dikrétnost max. je mi 41 let, sympatický.

Lenka (Čt, 24. 1. 2008 - 22:01)

Lucko, tvůj problém není ojedinělý, ale je to na dlouhé povídání a komplexní přístup. Jestli o to máš zájem, napiš mi na pas.sun"seznam.cz

LUCKA (Čt, 24. 1. 2008 - 20:01)

Mám takovej dotaz, ted momentálně se bohužel moje váha nachází na hooodně vysokém čísle(85kg), ale třeba minulý rok o prázdninách jsem měla asi o 20kgmín. Mlj problem je v tom, že bud "žeru"pořád,nebo nejím vůbec(rok jsem se živila ovocem a jogurty...).. Takže takovýhle strašný výkyvy váhy jsou u mě uplně normální. Říkám, to tak, že bud jsem rok vyhublá na kost, nebo naopak. Ted už jsem se ale hodně dlouho neodhodlala začít zase hubnout. V poslední době(asi od léta) jsem brala meridii, adipex, pak nic.,.,a ted zase adipex. JENŽE, nevím proč, ale už nejsem schopná nejíst, jak jsem to vydržela dřív, takže třeba jím mín(je mi líto, že když ten adipex mám, toho nevyužít), ale není to už tak, že za týden sním 7 jablek a 7jogurtů-vím, že je to dobže, ale zdá se mi, že moje tělo prostš hubne jen když vyloženě nejím, že prostě dietní a pravidelná strava mi nestačí. Je to možný???
A pak, když mám nějakej stres, tak se prostěš neudržím - a klidně sním i 3čokolády, pak si řeknu - ok - dneska ještě můžeš, ale zejtra začínáš s dietou, ale pak to takhle pokračuje donekonečna.. A tak se mi taky zdá, že je docela zybtečný ted ten adipex jíst, podlě mě si na něj už moje tělo zvyklo. Je pravda, že ted už delší dobu, žádný takový úlety nemám, a když jsem třeba někdy měla nějakej stres a věděla jsem, že to prostě budu řešit jídlem, tak jsem ho třeba na tejden vysadila,,, ale začínám reálně uvažovat o tom, jak si ničím organismus a zbytečně. Vím, že jediná rada jak z toho ´ven, je nějak zase nastratovat mojí pevnou vůli a prostě NĚŽRAT,ale pořád mi to nějak nejde... I když ted jsem asi měsíc zpátky začala jíst asi 5x denně, jím zdravý jídla a blblabla, ale pro mě to prostě pořád není DIETA, vím, že jsem covok, ale pro mě dieta je a bude prostě nejíst skoro nic. A pak - na to, jak dlouho už se snažím, tak nic moc výsledky nevidím,,, Dřív jsem za svou ovocnou dietu byla schopná i za tejden zhubnout o 5kg,,,, A ted? Já už to ted beru zodpovědně a nechci si ničit organismus(hladovkama), ale zase už mě pomalu dostává ta touha po štíhlé linii, takže snad se mi vůle ustálí, ale nevím, co s adipexem - podle mě jsem si na něj(po dobu těch uletů)už zvykla - mám nebo nemá jej vysadit? Fakt nevím,ale už mám zase ty svoje touhy hubnout - a rychle(ale naštěstí mám i pud sebezáchovy a udělám to tenokrát ne tak drasticky - teda snad....

Gabiku (Pá, 18. 1. 2008 - 12:01)

Taky jsem si teď adipex za strašné peníze koupila. Neodsuzujte ty kdo si ho zaplatí, ne každý má možnost nechat si ho napsat. Můj doktor se mi jen směje a častuje mě hláškami typu-prožereš se k cukrovce. Ale já jím velmi zdravě, jsem zvyklá na stravu pro diabetiky-mám jednoho v rodině. Sportuju taky poměrně dost - snowboard, in-liny, kolo, plavání, ale kila se prostě kupí dál.Takže nikoho neodsuzuju,jen mě docela rozčilují ty mladé slečny s 55 kily, které chtějí hubnout na 45.To je děs.Všem držím palce ať se daří zhubnout!!!

sezuza (Út, 15. 1. 2008 - 21:01)

shanim adipex 100kx baleni, pomaha mi to v uceni a v hubnuti, ale nevim, jak se da sehnat. Budu vdecna za rady a pomoc, dekuju- sezuza"centrum.cz

Návštěvník (St, 9. 1. 2008 - 13:01)

shodila jsem asi 8 kg, ale já se nesnažím nějak hubnout. Přišlo to samo, prostě s adipexem jseš více v pohybu a také využití energie z potravy se trochu mění.

Ren (Út, 8. 1. 2008 - 12:01)

Jděte do prdele, hodně sportujte a jezte zdravě, to je stejně jediný řešení dlouhodobý, účinný a hlavně zdravý. To je taky důvod, proč jsou amíci stále otylí! Proboha, to jste na to ještě nepřišli?!

JaninaS (Po, 7. 1. 2008 - 22:01)

Zuzi ,ano toho jsem se bála,proto jsem šla radši do Meridie.I doktor mi radši předepsal Meridku,že je nejšetrnější.

JaninaS (Po, 7. 1. 2008 - 21:01)

Nejsem žádný dealer,ale také jsem mnoho let ujížděla na hubnutí a nikdy nic. Zjistila jsem si ovšem ,že Adipex je největší svinstvo, co můžete do sebe vpravit. Když už musíte jíst prášky,tak zkuste Meridii.Já jsem po kůře s Meridkou a nechci se chlubit,po 40ti dnech jsem si jen tak a v klidu a hlavně bez jakýchkoliv vedlejších účinků odložila 17kg. Mrkněte do diskuse Meridia.

ivana (Po, 7. 1. 2008 - 12:01)

to si kolko schudla ked to beries uz 2 roky?

zuzi (Po, 7. 1. 2008 - 09:01)

tak Já Vám napíši mé zkušenosti s adipexem... Beru ho cca 2 roky. zhubla jsem, to ano. Bohužel jsem po těch 2 letech sklouzla do závislosti se vším všudy. pokud přestanu brát, jsem 2 a 3 den naprosto bez síly, jak zmlácená, prospala bych 3 dny a sežeru vše na co přijdu. Bohužel si nemohu dovolit spát 3 dny,takže se v tom motám více či méně neustále. Také ten anorektický účinek už se kamsi vytratil. Teď už vlastně beru abych se cítila alespoň normálně. . Pokouším se zredukovat na 1 tbl obden, snad to zvládnu postupným snižováním dávky. tak mi držte palce..

Reklama

Přidat komentář