Reklama

Mansi ci vetsi male stydke pysky-co se libi vic?

Lukin28 (Čt, 22. 10. 2009 - 17:10)

torno: Ty jsi teplosexuál? Nic proti tomu, ale proč píšeš do fóra pro heteráky? Já taky nechodím na homodiskuse hodnotit péra. Kdybys nebyl úchyl, věděl bys, že kromě hnusných kund s vytahanýma laplema existujou také nádherné pružné napuchlé mokré kundy s lesklou růžovou štěrbinkou mezi tlustými vnějšími pysky. Do takové je radost mrdat. A vypadá to super i při análu, protože se to tam holce krásně pne a boulí a rozvírá a svírá, jak chlap zuřivě přiráží obrovským tvrdým dickem do její těsné prdelky :-) V tom souhlasím se Zjévenem Nesydným, tvrdej anál je super.

torno (Čt, 22. 10. 2009 - 14:10)

Já bych se klidně miloval i s mužem. Ale jenom orál nebo honění, anál nesnáším, to je sodomie. Takže kunda je na šukání jednička, i když vzhledově je to dost špatný. Nechápu proč to ale tady někteří řeší, stejně kunda hezčí nebude, ani po 10 plastických operacích. Svůj účel plní, tak v čem je sakra problém?

- (Čt, 22. 10. 2009 - 14:10)

no chlapci a chlapi předvádíte tu opravdu hnus,jste ubožáci,přála bych vám aby jste neměli šanci milovat a mít styk s ženou.Šáhněte si do rozkroku,nemáte pocit,že vám tam leží něco,hnilobného,měkkého,malého,křivého a prochcaného???

torno (Čt, 22. 10. 2009 - 13:10)

Oč příznačný! Já šukám holky...tys na to kápnul, demente. Tak ho budeš strkat do zaprděnýho a zahovněnýho análu, to si teda pomůžeš, blbe

yossarian (Čt, 22. 10. 2009 - 13:10)

chtěla bych se vám všem omluvit za svojí ubohost,už mám od lékaře potvrzení,že jsem psychicky a dušvně nemocná.Já jsem opravdu debil tak promiňte.

Zjéven Nesydný (Čt, 22. 10. 2009 - 12:10)

Oč příznačný! Já šukám holky s vylezlýma plandákama zásadně jedině do análu. Za trest. Přece ho nebudu strkat do takovýho chuchvalce slizkýho hnusu.

tenisový inžený (Čt, 22. 10. 2009 - 11:10)

Podle mého názoru je estetická úroveň ženského přirození dána především tím, zda jsou dostatečně mohutné a tlusté VNĚJŠÍ neboli tzv. velké stydké pysky. Čím baculatější, tím hezčí a tím lépe zakrývají ty vnitřní (neboli malé) pysky. Když jsou vnější dostatečně velké, nebudou ty ošklivé vnitřní tak snadnou trčet ven a kundička bude krásná. Když ale budou ty vnější pysky splasklé, bude to vypadat ošklivě a pak budou ty vnitřní hnusně vyhřezávat (i když třeba samy o sobě nebudou příliš velké).

Jan (Čt, 22. 10. 2009 - 10:10)

no: Pokud mé ženě po porodu opravdu vnitřní pysky vyhřeznou (což považuji za nepravděpodobné), zaplatím jí operaci. Rozumná žena to přijme s povděkem - a to neplatí jen o ženách po porodu.

no (Čt, 22. 10. 2009 - 06:10)

Do vaší diskuze se plést...až vaše žena porodí děti a pysky se zvětší,tak ji vyměníte za jinou,nebo pošlete na operaci,já mám rád chod života přirozenou cestou,jinak máme jako rodina daleko důležitější hodnoty,které jsou důležitější.

:-)) (Čt, 22. 10. 2009 - 06:10)

všiměte si jak ten debilek Lukin nazývá přirození svého děvčete,,kunda,,Každý slušný chlap má pro pojmenování přirození své ženy nebo milenky rozkošný název.Můj přítel jí má jako ,kačenku,.....Tak co po tom kreténovi vůbec chcete.Buhví jestli nešuká pudla.,nebo pražského krysaříka.

Jan (St, 21. 10. 2009 - 21:10)

Do vaší diskuze se plést nehodlám. Odpovím jen na otázku v tématu:
Malé stydké pysky se mi líbí menší. Přerostlé se mi nelíbí.

yossarian (St, 21. 10. 2009 - 21:10)

No jistě,piča není jenom
na krásu :-)))

Lola (St, 21. 10. 2009 - 21:10)

super diskuze-kousek jsem četla - tak mně napadlo přitom, že samochvála smrdí.Pak mi napadlo, že penis je vlastně kus prochcanýho masa.
Zamyslela jsem se nad tím, zda se mi líbí mužské přirození vizuelně - ne nelíbí, je spíš srandovní. Jenže neposuzuju chlapa podle toho, jakýho má ptáka, ale podle toho, co s tím ptáekm umí a jaký má charakter.
Pak mi napadlo, že když ženy nabízí chlapům jen sex a děti, co nabízí chlapi ženám-co bychom si neobstaraly - prachy si vyděláme samy, matky samoživitelky uživí krom sebe i děti, obsloužit se umíme samy, spermobanka na každém roku - k vaření a žehlení jsme předurčeny stejně jako k úklidu, žádný problém - pro chlapy už spíš, ty takové práce otravují, nebaví. Tak kdo koho vlastně potřebuje? No, normální chlap potřebuje babu a normální baba chlapa. Ale na světě je plno blbých pipin a zakomplexovaných ješitných kašparů. Pak jsou tady vzdělaní, vydělávající velké prachy sympaťáci- baviči ...
Tak jsem se poučila a zas jdu. Kdyby nebylo této potrhlé diskuze o pičovinách, ani bych se nad těmi pičovinami nikdy nezamyslela. Uvědomila jsem si, co existuje jedinců, kteří baby posuzují podle pysků-jakýpak mají tihle hoši přirození-asi vrchol estetiky a krásy ..

pro holky (St, 21. 10. 2009 - 20:10)

hééézkýýý!!! Pekne jste mu to nandaly, kundičky, fandim vam!!

impotent (St, 21. 10. 2009 - 18:10)

Tak půjde do politiky !!!

dáma (St, 21. 10. 2009 - 18:10)

:-))))) Úžasně se bavím, jak...ty to budeš platit,nebo jsi revizor ženských klitorisů?né ty jsi debílek malé dítě kolik žen už jsi takhle přeměřoval.Mít tak blbýho muže tak asi já nebo on s domu.Co Vy dámy páni normální na jeho debilitu?Běž do vlády podej návrh ve zdravotnictví.

dáma (St, 21. 10. 2009 - 17:10)

:-))))) Úžasně se bavím, jak...Lukine pro mě,jsi nemocný Ty jsi ještě ženu ani neviděl nahou.Znala jsem muže,který byl sám nikdy se neoženil,ženu neměl uspokojoval se jen řečmi o souloži.To jsi Ty samé jen rozdíl Ty nesouložíš žiješ ženským přirozením.

Lukin28 (St, 21. 10. 2009 - 15:10)

:-))))) Úžasně se bavím, jak tyhle krávy s hnusnýma vytahanýma kundama hysterčí, když se to mužům nelíbí :-))))) Je tu anketa, tak na ni odpovídám.
Ano, prečuhující vnitřní pysky jsou hnusné a jejich majitelky jsou zamindrákované krávy. Patří to uřezat.
Důležitá připomínka: Bylo by velmi užitečné, aby zákon nařídil všem ženám od 15ti do 40ti let chodit pravidelně každé 2 roky na kontroly a při zjištění přerůstání vnitřních stydkých pysků či klitorisu je povinně chirurgicky odstranit.

LALA (St, 21. 10. 2009 - 14:10)

Hele ty Debile Lukine,když jsi tak vtipnej a krásnej proč nejdeš někam mezi přátele a řešíš tady píčoviny???Oni o tebe moc nestojí viď,znám pár takových kreténků co před náma hazej machry,jsou stráášně vtipný a nechtěj slyšet jak o nich mluvíme když se ztratí.

- (St, 21. 10. 2009 - 14:10)

Lukin má komplex a je šíleně zamindrákovanej.On totiž když se rodil tak jeho matka měla obrovské a vytahané pysky a když on lezl z té obludné kundy smradlavé,tak se do těch pysků zamotal a nemohl dýchat a malinko mu odumřelo pár mozkových buněk.Tak proto má rád mušle děvčátek tak 8letých,on má stále strach aby to opět neodnesl...bože to je debil,,jo a ta jeho slečna to musí být opravdové tele.

Reklama

Přidat komentář