Reklama

Sex a pervitin

Jirka (St, 13. 6. 2007 - 22:06)

Já si myslim že to je každýho věc,jestli píchá pod vlivem nějakých drog nebo ne,ale je hloupost to,že do toho tahá i jiný.

Eva (St, 13. 6. 2007 - 07:06)

Davide, jaké je tvé IQ?Asi jsi zvolil špatnou rubriku, nepochopil si o co tady jde.trošku závažnější problém, než si dokázal pobrat.Dál než do kalhot si nevidíš a v tvém případě- lepší žádná reakce, než ta tvoje.A pro Helču - nedrž to v sobě, to je to nejhorší co bys mohla udělat, problémy se mají ventilovat a v tvém případě dvojnásob, zde je dost inteligentních lidí, kteří se budou snažit když ne jinak, tak alespoň psychicky podpořit, vyjma inteligentních rad od Davida.Pa

David (Út, 12. 6. 2007 - 21:06)

No na sukanou je to to nejlepsi (pokud se mu postavi). Budete sukat 12 hodin vkuse. To ti nikdo bez perniku neudela!

Heča (Út, 12. 6. 2007 - 16:06)

Misho a Evo, máte pravdu. Bude to jediná rozumná věc, kterou mohu udělat. Nejen pro sebe, ale hlavně pro moji dceru. Jsem moc ráda, že jste mi odepsaly na můj problém. Já jsem skončila úspěšně školu a nemám si právě o tom ským popovídat. Moje přítelkyně,které mě držely, teď moc nevídám, proto jsem zvolila tento způsob se někumu svěřit. Je to hrozný držet to celou dobu v sobě.

Eva (Út, 12. 6. 2007 - 07:06)

helčo, nemůže být super někdo, kdo bere drogy, pervitin je těžká droga a u manžela je to zřejmě těžká závislost.Nechci tě nějak strašit, ale nezmění se, naopak to bude horší a horší.Mám zkušenost s bývalou ženou mého muže, snažili se jí všicni pomoct,ale takhle závislý člověk vidí jen sebe a drogy a nic jiného pro něj neexistuje.Byla několikrát na léčení, vžy do toho spadla po krátké době znova.sociálka jí vzala děti a když ani kvůli svým dětem nedokázala přestat, tak sama uznej, že tenhle člověk se brodí na dnu.Nezmění se a ty od toho dej ruce pryč,dokud ještě není až tak pozdě.Určitě se objeví nějaký muž, který tě dá lásku,city, pozornost a to od tvého manžela skutečně nehrozí.Je to krutá realita, ale je to lepší než falešné ideály a trápit se budeš ty.Pa a hodně štěstí

Misha (Út, 12. 6. 2007 - 05:06)

Helčo, promiň, ale jsi fakt hloupoučká. Jak můžeš napsat, že jinak je úplně super!!!
Feťák není super a už vůbec není super táta. Kruci, copak to nechápeš? Vážně chceš, aby mělo vaše dítě za vzor tatínka, co je závislák? A za několik let se budeš dívat na to, jak samo sjíždí piko? Takže rada? Uteč a on ať se jde léčit, když je takový machr, co nesouhlasí s rozvodem.

Pro Helču (Po, 11. 6. 2007 - 17:06)

Tak tohle je názornej případ kundičky, která je závislá na chlapovi.

Helča (Po, 11. 6. 2007 - 17:06)

Může te mi někdo jenom poradit jak by jste se zachovaly na mém místě? Já jsem v 9 měsíci těhotenství a každou chvilku budu rodit. Ale mám manžela, který je závislý na perníku. Já už to psychicky nezvládám, trvá to přes 3 roky. Nechává mě pořád samotnou, vídávám ho sjetého jezdit v autě, a když mám štěstí vidím ho 2x do týdně doma. Když se potkáme ve městě ani nevyleze z auta, dělá že mě nevidí. Občas sebere všechnu výplatu a vrátíse až nic nemá. Ještě nedávno jsem věřila, že se to změní, ale teď už jsi nejsem jistá. Nechce o tom semnou mluvit, chová se agresivně. S rozvodem nesouhlasí. Nejhorší je na tom, že ho miluju a nemůžu bez něj být. Co mám dělat? Jinak je uplně super.

bila pani (Po, 11. 6. 2007 - 02:06)

tak s ceho se vari P? Je to neco jako crack kokain?

Mirka (Po, 11. 6. 2007 - 00:06)

To Gábina: Popsala jsi to přesně - "projíždí Tebou takový krásný pocit". Já pervitin neznám, je to chemický svinstvo, nikdy bych ho nevzala, ale po kokainu se tak euforicky cítím. Nevím, jestli máš vlastní zkušenosti s touto drogou, ale srovnávat koks se skleničkami vína, Gabi? Já beru, jak jsem psala již dříve, kokain tak 1 x za dva měsíce, abychom si s přítelem okořenili sex a jsem z těch pocitů vždy unešená. Navíc kokain nemá nepříjemné dojezdy. Ale jak jsem psala - je třeba drogou neřešit žádné osobní problémky, člověk do toho spadne velice rychle.

gábina (St, 6. 6. 2007 - 16:06)

jo je fakt, že to nemá chybu, projíždí tebou takový krásný pocit, ale to je vše, pak už jen ležíš a čumíč co se kolem tebe děje, tak že je lepší dát si 3 skleničky vína a je to to samé.....

blochin (St, 6. 6. 2007 - 10:06)

Evidentně je vidět zoltari, že si svůj příspěvek psal pod vlivem drog.

zoltarí"mlade (St, 6. 6. 2007 - 08:06)

piko je pecka je dobrej stav a kdyz se na nem clovek dokaze chovat tak je to eště lepší!!!podle me to sou nejlepší MORDY do nosu!!!! ten kdo si bouchá je sráč!LAJNY JAK LATě OD PLOTU!!!!!!

mccauley (So, 2. 6. 2007 - 00:06)

Mily Davide vubec se nedivim ,ze bez perniku na sex nejak moc nejste.Protoze na P je vsechno lepsi a clovek vic proziva a uziva.Samozrejme,ze na ten orgasmus si clovek celkem dlouho pocka.Ale to co dava tak tak daleko vic bere.A cloveku v realu,tedy bez P,pripada vse onicem....A jestli to mate s pritelkyni tak pod kontrolou,tak jste jedini koho taloveho znam.A uprime Vam to moc neverim.Pernik je nej svinstvo s kterym se vse zmeni a nikdy se to nevrati.Takze si to dobre rozmyslete,Vite vubec s ceho se to vari ?!!!

David (Po, 28. 5. 2007 - 16:05)

My s přítelkyní máme s Péčkem jenom pozitivní zkušenosti. Pravidelně ho berem jenom na sex a jednou týdně, zpravidla v sobotu. Sex se dostává do úplně jiné dimenze a opakujeme to i osmkrát za noc. A to jinak na to moc nejsme. Ten týdenní odstup zaručuje, že nemusíme zvyšovat dávky a 2 roky bereme pořád stejně. Nikdy si nekupujeme do zásoby, ale jen množství nezbytně nutné, aby nás to během týdne nelákalo si šlehnout jenom tak.

Verča (So, 26. 5. 2007 - 09:05)

To Rosi: Díky za zkušenosti někoho, kdo to zkusil. Ty samozřejmě nemohu brát na lehkou váhu, protože jsi zažil to, co pervitin přináší. Nikdy by mne nenapadlo, vzít si něco nitrožilně. Vím, že si mnozí řeknou, že je to otázka času, ale snažím se mít to v hlavě srovnané. S pervitinem jsem si řekla, že opravdu skončím, mám náročnou práci a nechci ho ani občas, vím, že je to cesta do pekel. Mám teď navíc pravidelný sex a snažím si ho užívat i bez drog. Ale ty vzpomínky prostě zatím jsou a někdy docela barvité:-) Kokain jsem chtěla zkusit proto, že působí kratší dobu a člověk může normálně fungovat. Navíc mi čistý kokain nepřijde takové svinstvo do nosánku. A proč jsem ho ještě nezkusila? Je to úplně prosté: Naštěstí či bohužel:-)jsem žádný kvalitní a čistý se zárukou nesehnala a tak jsem si dala v tom poptávání pauzu. Vím, že uvnitř mi někde ten červíček na vyzkoušení koksu hledá a kdyby byla nějaká intimní příležitost zkusit kvalitu, nevím, jak bych se zachovala. Ale snad to zvládnu, mám toho spoustu vybudovaného v práci, doma, ve vztahu a nerada bych o vše přišla. Píšu upřímně co cítím, Ti co to znají, tak mě asi pochopí. Verca1975"seznam.cz.

Rosi (St, 23. 5. 2007 - 13:05)

Pro Verču: Jestli Ti mohu poradit, přestaň s peřím a koks také nepokoušej. Za občasné "vylepšení sexu" to nestojí. Byl jsem na tom podobně - mám taky školy, dobré profesní postavení a nikdy jsem nevěřil, že do toho jde spadnout. Stalo se a to v době, kdy už jsem nebyl žádnej dvacátník. Zážitků a pozitiv včetně zajímavého sexu je samozřejmě hodně, negativ však mnohem více. Neznám nikoho, kdo by DLOUHODOBĚ vydržel brát jen občas, protože při tom, kdy člověk frčí, nevidí jediný důvod k přestání a pochopitelně nevnímá ani nebezpečí (vše zvládnu, mám to pod kontrolou atd.) Vím, o čem mluvím, užíval jsem přes rok denně nitrožilně a fakt slušný pecky...Kvůli vztahu a hlavně kvůli sobě jsem toho úplně nechal, je to teď rok a půl. Nebyla to vůbec sranda, zvláště první měsíce, ale stojí to za to. Samozřejmě občasná chuť se objevuje a psychické záv. se asi zbavím jen těžko. Ale i když si občas s partnerkou s humorem vzpomeneme, jakých super výkonů jsem byl tenkrát v posteli schopen (aniž by ona anebo např. někdo z kolegů v práci věděl, že sjíždím P), nikdy bych to již nevrátil. Sex může být fantastický i bez peří, záleží na fantazii obou partnerů...Viděl jsem hodně trosek i lidí, které to zabilo. Nemluvím o dalších věcech s tím spojených, jako je hazard a velké dluhy, nalhávání si všech možných i nemožných blbostí atd. Takže má rada je jasná. Nezkoušet ani občas! Nezáleží na vzdělání ani sociálním postavení, škody je všech lidí, kterým to ničí život.

Jarka (So, 19. 5. 2007 - 21:05)

Sem závislá na perníku Kdo si chce užít s 21 letou sexi blondýnkou ať se ozve na imeil: jaroslava.ernestova"seznam.cz Praha Foto pošlu

Mirka (So, 19. 5. 2007 - 19:05)

Mám zkušenosti jen s kokainem. Bereme si ho s přítelem k sexu tak jednou za dva měsíce už asi dva roky a je to super. Nic takového jsem zatím nezažila. Ale pozor! Musíš to mít v hlavě srovnané, být psychicky vyrovnaná, musíš mít spolehlivý zdroj a koupit si jen čistý - nešetřit!!! Na kokainu jsem zkusila poprvé i lesbický sex a bylo to taky něco úžasnýho. Fyzická závislost u něj není,ale ta psychika se musí zvládnout, jinak tomu opravdu propadneš.

Evina (Út, 15. 5. 2007 - 12:05)

To nie je tak,nezostanes závisla ak to nebudes uživať stále ale sex je na to super

Reklama

Přidat komentář