Reklama

Muži a erotické pomůcky

luucca (Čt, 26. 11. 2015 - 22:11)

Dobrý den mohl by mi někdo poradit, ráda bych udělala své partnerce radost a koupila jí nějakou erotickou hračku s kterou by jsme si spolu hráli v postýlce, ale teď jakou jestli vibrátor, nebo co třeba venušiny kuličky? Co máte kdo vyzkoušené?

evža (Pá, 24. 7. 2015 - 12:07)

ahojky já je zatím sama vyzkoušené nemám, ale vím,že se mi už o tom zmiňovala sestřenka. Prý to už párkrát použili a je to příjemné spestření.

evelina (Pá, 24. 7. 2015 - 10:07)

Ahojky ženy narazila jsem opravdu na skvostný kousek, máte někdo prosím Vás zkušenosti s tímto modelem http://www.erosstar.cz/vibratory-dilda-penisy/draz-g-bod-klitoris--idk/sqweel-go-pink--idz8682 já nevím, co bych od necho měla očekávat? Ale neříkám, že bych ho ráda nevyzkoušela!

A........... (Út, 21. 7. 2015 - 13:07)

A šukali, šukali a šukali až zchromli! ........

eviccka (Po, 20. 7. 2015 - 19:07)

ahojky tak my jsme si pořídili také různé vibrační kroužky a takové drobnosti, ale nakonec jsem se odvažili a kopili jsme si i nějaký erotický nábytek a jsme s ním velice spokojeni, je to sice podstatně držší, ale opravtu to stojí za to a to na stránkách www.erosstar.cz 

Ludva (Pá, 17. 7. 2015 - 09:07)

Ahoj tak jsem Vás poslechla...Jakpak by ne, u nás používáme spoustu sexuálních doplňků a sex s něma je vynikající. Přináší nám ohromné zážitky a silné vzrušení. Dráždíme se vzájemě aš k orgasmůma soulož je to poslední. Je to ohromující požitek dráždit partnerku a naopak.

pett (Pá, 17. 7. 2015 - 09:07)

Ahoj tak jsem Vás poslechla a nachystala jsem příteli překvapení, objednala jsem si na již zmiňovaných stránkách sexy obleček, pak jsem nakoupila pár olejíčku lubrikáčů a do toho ještě pár vibračních hraček, vůbec jsem netušila, jak to vezme, ale nakonec ten večer dopadl parádně, nikdy jsem se necítila lépe! Bylo to parádní, přišlo mi, že jsme se i daleko více užili!

Nácíček (Po, 6. 7. 2015 - 16:07)

Drozda zpěvného je možné zaměnit s kosem, protože se občas stane, že jejich zbarvení se může jevit dost podobně. Je pravdou, že oba tito ptáci jsou příbuzní, drozd je ovšem menší a spodní část těla má zbarvenou světleji. Pokud byste si přesto nebyli jistí, pak si stačí poslechnout zpěv, protože hlas drozda je nezaměnitelný

Jana (Po, 6. 7. 2015 - 14:07)

Dobrý den, už nějaký čas...já nakupuji na spoutana.cz, hračky jsou kvalitní a levné.

Ministr sexu a (Po, 6. 7. 2015 - 13:07)

Plemenní býci strakatého skotu jsou již sedm let zapisováni do jednotné plemenné knihy českého strakatého a fylogeneticky příbuzných plemen v České republice. Ta je vedena, v souladu se závěry a doporučeními mezinárodních sdružení chovatelů strakatého skotu, podle Řádu PK, který byl zpracován v intencích příslušných závazných směrnic a rozhodnutí rady a komise Evropského společenství a jehož aktuální upravené znění schválilo členské shromáždění Svazu v roce 1997 a MZe ČR s ním vyslovilo souhlas.

Systém vedení PK je rovnocenný systému platnému v členských zemích společenství a vytváří tak předpoklady pro porovnatelnost i obecné uznávání výsledků a produktů domácího šlechtění, ale také pro mezinárodní výměnu genofondu. Účelem plemenné knihy, jejímž nositelem je Svaz chovatelů českého strakatého skotu, je cílevědomé a soustavné zdokonalování genetické úrovně celé strakaté populace tak, aby na každé úrovni chovu bylo dosahováno optimální výkonnosti plemene, jeho hospodárnosti a konkOd ročníku zápisu 1994, který je, v novodobé historii PK českého strakatého plemene, prvním rokem, kdy byli plemenní býci zapisováni jednotlivě, bylo až dosud zapsáno celkem 1176 býků. Za ročník zápisu plemenných býků je, z praktických důvodů, vždy považováno období od 1. 2. daného roku do 31. 1. roku následujícího. Zápis do PK probíhá na základě písemné přihlášky, kterou podává majitel plemenného býka. Veškeré informace, týkající se plemenné knihy, včetně sazebníku poplatků, je možné nalézt i na internetové stránce Svazu chovatelů českého strakatého skotu na adrese: www.cestr.cz.
Již od počátečního ročníku je zápis plemenných býků členěn na býky z domácí produkce, jimž je chronologicky podle data zápisu přidělováno číslo plemenné knihy (č. PK) od 1 do maximálně 300, na dovezené býky (sperma) prověřené kontrolou dědičnosti (č. PK 301 až maximálně. 400) a na dovezené mladé neprověřené plemenné býky (sperma) určené k testovacímu připařování v ČR nebo starší býky (sperma) neprověřené kontrolou dědičnosti (č. PK 401 až maximálně 600), dále od ročníku zápisu 1996 také na plemenné býky působící v přirozené plemenitbě (PRP), jimž jsou přidělována čísla PK 601 až maximálně 700 a kteří jsou převážně, nikoli však výhradně z domácí produkce, a nejnověji od ročníku 1999 také plemenní býci původního českého plemene česká červinka (č. PK 701 až maximálně 800) v rámci projektu uchování genetických rezerv. Analýza jednotlivých ročníků zápisu plemenných býků do PK českého strakatého skotu je uvedena v přehledu, ve kterém je navíc oproti výše uvedené struktuře uvedeno, že do PK byli zapsáni také čtyři býci plemene ayrshire (použiti v procesu zušlechťování českého strakatého plemene) a je konkurenční schopnosti.

samuellka (Po, 6. 7. 2015 - 13:07)

Dobrý den, už nějaký čas nám to moc nefunguje v posteli s manželem a tak jsem si říkala, že bych mohla vyzkoušet nějaké sexy pomůcky a hračky do postýlky, ale nevím jestli by na to taky přistoupil. Kde bych jste mi doporučovali si nějakou hračku zakoupit? Myslím si, že by to mohlo být úplně něco nového.

kate (Út, 30. 6. 2015 - 12:06)

určitě s váma holky souhlasím, já nakupuji už jenom přes sexymall.cz, ale je to všechno na jedno brdo, každopádně tam si vždycky něco vyberu a udělám si radost :D

Leona (Út, 30. 6. 2015 - 11:06)

Také uvažuji, že koupím...Mně to taky připadá na jedno brdo.Já mám úplně obyčejného robertka kterého používám při masturbaci abych měla co stískat.Většinou se ale vyprstím.

kate (Út, 30. 6. 2015 - 09:06)

anno, prádýlkem nic nezkazíte a hraček je spousta stačí si vybrat ;) já objednávám jenom přes internet a opravdu je z čeho vybírat ;)

Bezva (Čt, 25. 6. 2015 - 16:06)

Ahojky mám zásadní...dárek, který mi dělá opravdu radost,byl anální vibrační kolík. Máme spoustu hraček,ale tahle je nejlepší. Manželka mi to ochotně dělá a orgasmus je moc hezký a takový jiný. Těžko to popsat. Jsem si jist,že by to přítel ocenil, ale je nutná vaše spolupráce.

anna (Čt, 25. 6. 2015 - 14:06)

Ahojky mám zásadní problém chtěla bych svému přiteli udělat s něčím mimořádným radost a to spojené se sexem, nějakou hračičku, nebo erotický prádýlko? Co si kdo myslíte, že by bylo skvělej nápad? Poraďte moc v tom neumím chodit jsem spíš stydlivka…

danna (Út, 16. 6. 2015 - 15:06)

Ahoj dostala jsem k Vánoců nové lubrikační gely a různé drobnosti, však to znáte a byla jsem velise spokojena s přítele jsem dostala, že to objednával ze stránek www.erosstar.cz a od té doby, vždy když si chci něco pořídit, tak sahám jedině po této stránce!

alenka (Út, 16. 6. 2015 - 15:06)

Nazdárek chtěla bych se zeptat jestli někdo neznáte tyto stránky www.erosstar.cz jelikož tu mají perfektní nabídku snad úpně vše od erotických hraček po překrásné prádlo. A lákají mě tu nějaké kousky k objednání jenom nevím, co by mi na to řekl manžel, úplně vidím jeho nadšení. Chtěla bych vědět jestli jsou stránky spolehlivé?

ola (Út, 9. 6. 2015 - 09:06)

Nazdárek objevila jsem skvělou stránku s erotickými hračkami a to www.erosstar.cz kde je takových věcí a opravdu vymakaných. Moc mi vyhovuje z této stránky lubrikační gel, který je tak příjemný.

vera (Út, 9. 6. 2015 - 08:06)

ahojky chtěla bych udělat dojem na svého přítele a nějak ho překvapit v postýlce, ale vůbec nevím, co bych měla udělat. Napdalo mě objednat něco přes internet, co třeba sexshop? Máte s nějakým dobré zkušenosti? Ale spíše bych chtěla objednávat přes internet, nechce se mi do sexshopu bych celá zrudla. Chci nějaké sexy oblečky a třeba pár erotických pomůcek.

Reklama

Přidat komentář