Reklama

Chci miminko!!!!!!!!!!!!

Ivčo, (Ne, 16. 12. 2007 - 17:12)

z čeho usuzuješ, že jsi na tom nejhůř? Nám to taky nejde, mně je 30 a manželovi 33 let, to máš věkově ještě pět let navíc!!!!

Ivča (So, 15. 12. 2007 - 19:12)

ahoj holky přispěju i já našim tajemstvím. snažíme se o miminko už rok a pořád nic a to jsme vyzkoušeli od vitamínů vše až po babské rady a výpočty. prostě to nejde. tak pozoruju, že jsem na tom z vás co píšete v tomhle asi nejhůř. pořád čekáme a čekáme a roky nám běží. je mi 25 a mému příteli 28. strašně všem závidím jak si jezdí s kočárkama a nenávidím větu typu "taky si pořiďte" je mi to pak vždycky děsně líto a jsem ve stresu což je nejhorší. tak držme se všichni, nejsme v to sami. pa

kuba (Po, 29. 10. 2007 - 19:10)

Holky,věřím,že vám to brzy vyjde.Viděl jsem v sama doma léčitele Váňu,že se nejlépe zadaří v pět hodin ráno a k tomu říkal,pít oba dva čaj,ale teď nevím z čeho.Takže jsem vám stejně moc neporadil,tak se mějte.

monika (Po, 29. 10. 2007 - 19:10)

Tak my se taky snažíme 3 měsíce, ale kolem mě jsou všechny mimina narozený, tak po roce pokusů, takže hlavu ještě nevěším.

Vendy (Po, 29. 10. 2007 - 07:10)

Ahoj Magdi a Lenko: určitě nám to holky vyjde, ale znám to. Taky je mě vždy hrozně líto, když ta mrcha jedna červená dorazí. My se s manžou snažíme 6 měsíců. Tak holky hlavu vzůru a hurá do dalšího tuleníčka. Leni bohužel ti s vitamínama pro může neporadím.

Lenka (Čt, 25. 10. 2007 - 13:10)

Ahoj Magdo, nevěš hlavu, určitě se vám to povede a budete mít s manželem krásné zdravé miminko. My se pokoušíme třetí měsíc a pořád nic. Už se taky moc těšíme, ale musíme ještě vydržet. Kdysi jsem slyšela něco o vitamínách pro muže v době pokusů o miminko, ale nemůžu si vzpomenout, jak se jmenovaly. Neznáte je někdo? Chci vyzkoušet i podporu vitamínů. Díky

Magda (Čt, 25. 10. 2007 - 08:10)

Ahoj holky,je mi smutno.Pátý měsíc jsme se s manželem snažili o miminko, ale dnes jsem to opět dostala. Vím, že zatím není důvod k nervozitě, ale mě je z toho každý měsíc vždycky tak smutno, když zjistím, že to opět nevyšlo :-(( Mám kolem sebe pár kamarádek, kterým to vyšlo opravdu celkem rychle, tak to 3 - 4 měsíců, jedné dokonce hned první měsíc po vysazení antikoncepce. Tím víc je mi líto, že nám to nejde...

Jana M. Navráti (Út, 23. 10. 2007 - 16:10)

Dobrý den. Dovoluji si vstoupit do vaší diskuze z trochu jiného úhlu - jsem léčitelka a ráda bych byla ve vaší věci užitečná. Výsledky v léčení mám dobré, zvláště v oblasti gynekolog. a hormonálních problémů. Marné několikaleté čekání na miminko jsem zatím měla příležitost řešit jen jednou, ale krásný chlapeček se narodil už po roce (a kousek) od začátku mého léčení. Ráda bych si tento úspěch zopakovala, to přiznávám :-)
No, můj příspěvek je mnohem neformálnější, než jsem původně zamýšlela..:-)
V případě zájmu o více informací prosím individuální komunikaci na e-mailu: navratilova.leceni"seznam.cz.
Všechny vás zdravím a držím palce! Jana M.N. PS: mám krásnou 4letou holčičku, přeji podobné štěstíčko Vám všem.

Vendy (Út, 23. 10. 2007 - 07:10)

Hani to mě je líto. No někdy mě připadá, že ty doktoři si z nás dělají legraci. I když teď si na mého nového gyn. nestěžuju. A věty je to krátká doba, zkoušejte to - na ty začínám být alergická. Právě proto by přeci měli mít snahu zjistit původ a proč se to tak děje. Budu držet palečky ať se ti brzo zadaří a tady všem, které touží po mimi.

Hanka (Po, 22. 10. 2007 - 19:10)

Ahoj Vendy,vyzkoušela jsem už snad všechno, co mi poradil a napsal doktor, potom co jsem si vyčetla a vypídila na netu,co mi kdo poradil známý,opravdu mě to stálo mnoho peněz a snahy a nervy mě to stojí pořád a nic se nelepší.I ten Femigel jsem zkoušela.Doktor řekne, prostě to zkoušejte, je to krátká doba a basta a začne to se mnou řešit až po roce vyšetřením manžela a následovně,já vím, že je to brzo řešit teď,ale bakterie prostě spermie zabíjí a znemožňují jim cestu,tak co když se snažíme zbytečně a roky utíkají?!

Vendy (Po, 22. 10. 2007 - 09:10)

Ahoj holky, ráda se k Vám připojím. S manžou se půl roku snažíme o mimčo. Pár příspěvků jsmme si tu přečetla abych byla trošku v obraze.
Hani zkoušela jsi Femigel? Trpím hrozně na záněty a tento jediný přípravek mě pomohl.

Adéla (So, 20. 10. 2007 - 12:10)

Markétko, přečetla jsem si tvé příspěvky a úplně tě, jako asi většina z nás, chápu. Někde jsem se dočetla (myslím, že zrovna na těchto stránkách), že u žen kolem 30. roku začíná intenzivní touha po miminku.
Na tvém místě bych teď asi spíše řešila manželovy "úlety" s milenkou a spíše bych mu dávala ultimátum jako buď já nebo ona.
Jistě si vybere tebe a potom bude "ultimáta" typu - buď já a mimčo nebo běž k mamince - snášet lépe.
držím pěstičky, ať se vrátí do tvého manželství to pravé štěstí!

:) (So, 20. 10. 2007 - 12:10)

Ahoj,je mi teprve 18 let a strašně toužím po miminku. Tento stav se u mě začal projevovat v létě, kdy jsme s přítelem měli nechráněný PS a poté jsme nevěděli, jestli nebudeme 3:). Moc bych si miminko přála, ale ještě mám před sebou asi 5 let školy.
Vím,že teď bych to nezvládla, ale třeba tak za 3 roky... Máte prosím některá zkušenosti se studiem na mateřské? (podotýkám s přítelem jsme 5. rok:)děkuju za reakce

Markéta (Pá, 12. 10. 2007 - 15:10)

Ahoj, díky za další názor. On to bral tak, že jsem ho vyhodila. Už se vrátil, domlouvali mu jeho rodiče. Ono v tom bude asi něco jiného, zřejmě má v hlavě ještě i tu milenku a neví si rady. Stále říká, že neví co chce. Prý i navštívil kinezioložku, tak má aspoň snahu

Dodo (Pá, 12. 10. 2007 - 11:10)

Markéto, když chlap potom, co dostal ultimátum, radši přespává v autě, tak asi to mimčo zas tak nechce...

Radka (Pá, 12. 10. 2007 - 07:10)

Ahoj Hani, koukám, že ta bakterie co Tě trápí je obdobná mykoze. Pálení, výtoky..... S tím kouřením, omlouvám se, až když jsem to napsala, došlo mi,že jsi psala, že jsi astmatik. I když mám kamarádku, co je astmatička a v klidu kouří,tak nevím.
Hele zkus tu imunologii a dej pak vědět,jak jsi dopadla.
Hodně štěstí.

Mila (Čt, 11. 10. 2007 - 08:10)

Dej mu čas, když chlap dostane ultimátum, nikdy není schopen odpovědět hned. Nebo odpoví hned, ale dělá hrdýho, a pak stejně potřebude čas si to znova promyslet. To se urovná, uvidíš.

Markéta (St, 10. 10. 2007 - 18:10)

Ahoj Mílo
Už jsem to dotáhla do (ne)zdárného konce. Ono totiž neni jisté, že by za ty 2 roky už to mimčo chtěl a kariéru už máme oba vybudovanou. Dala jsem mu opět na výběr buď já a mimčo, nebo sbohem - on odjel. Teď jsem s nervama asi víš kde. Nevím, jestli to bylo správné, ale žít dál s tou nejistotou, by asi bylo taky na cvokárnu.
Řekla jsem mu, že když změní názor, má dveře otevřené, ale vypadá to, že dnes v noci budu sama (on asi bude spát v autě nebo v práci, to fakt nevím) a je mi hrozně.

Hanka (St, 10. 10. 2007 - 17:10)

Ahoj Radko, děkuji ti za podporu a rady.Dnes jsem byla na gynekologii a opět mi doktor napsal antibiotika, byla jsem u něj podruhé, ale postupovat zdá se, bude asi stejně jako ten předchozí.Taky pořád beru antibiotika, jen mě to oslabuje imunitu a došlo to taky tak daleko, že jsem začala mít problémy se žaludkem, v lednu jsem musela jít na šlauf do žaludku a teď beru prášky i na žaludek, jinak je mi zle a do toho další antibiotika.Je mi 29 let a už mám pocit, že se z toho nevyhrabu,výčet všeho by zabral snad celé forum.Samozřejmě nekouřím, to bych s astmatem ani nemohla.Manžel právě kvůli touze po miminku přestal asi před čtvrt rokem.Už jsem jezdila i do Prahy na alternativní medicinu, detoxikaci organismu, jím activii, piju kefíry, dělám si výplachy jogurtem, zkoušela jsem řadu preparátů, lactobacily,lichořeřišnici a nic.Problémy s touto bakterií se projevují neustálým výtokem,strašně mě pálí pochva a ani styk pro mě není zrovna příjemný, protože po něm se cítím jako by mi někdo dolů nasypal pepř.Pořád jsme čekali, až se uzdravím a potom se budu snažit otěhotnět, ale to se asi nedočkám.
Jinak tobě budu opravdu moc držet palečky, ať ti to dobře dopadne a miminka se dočkáš v pohodě.Ahoj

Mila (St, 10. 10. 2007 - 15:10)

Jo a mimochodem, mně je taky 29 a už uvažujeme o mimču, rozhodně bych to ale nelámala přes koleno. Rok dva, až budete oba vyrovnanější, to ještě určitě počká. Mám taky spoustu kamarádů, ale ani jeden právě zatím děti nemá, nevím, odkud jsi, tady v Praze je to všechno tak nějak o kariéře, já jsem teda taky pro rodinu, ale zase není kde bydlet a tak.

Reklama

Přidat komentář