Reklama

Chci miminko!!!!!!!!!!!!

Maškrtný prefík (Čt, 22. 5. 2008 - 16:05)

Zdravim vas damy, precitam si tuti diskuzie a ako vidim, nieje to lahke. No ak ma budete chvilu posluchat, zjavim vam caro... Pred niekolkymi dnami se mi dostala do ruk mala vezicka, ktora uz daco prezila od nasich tmavsich spoluobcanov...azda to bola niektora chyba F61-nejake R v zdroji upecene- uz sa pusti
--do koncaka ide zly necharakterny signal-vadny je predzosik to uz viem, vzdycky som to vediel, a to nie vsetko, este okrem ineho pri pridavani tehel na stavbe murarom, je pocut do urcitej hranice pukanie//kroky//a hlasnesie ako signal hodne rusive a potom dalsie zosilnenie...ako sa tomu vyhnut? nesnasam prekliate domy a ine nehnutelnosti... Konduktor hovoril to iste, ze zatial je to prerabka na tda2030.olamali temu nozicky, uz su v riti...

Zuzka 1 (Čt, 22. 5. 2008 - 15:05)

a k tomu psychiatrovi.já jsem brala dlouho antidepresiva,tudíž jsem se léčila u psychiatra.nedávno jsem u své doktorky byla právě kvůli tomu,co říkáte.a výsledek.pokud chci brát AD,neexistuje snažit se otěhotnět.AD a i léky proti úzkosti lze užívat jen ve zvlášť závažných případech.Taky mi řekla,že na to nesmím myslet,mám být v klidu,v pohodě,mám času dost.A s tím mě propustila.

Zuzka 1 (Čt, 22. 5. 2008 - 15:05)

Zuzi,já sama nevím,asi se nám to začíná vymykat z rukou.Teď jsem četla,co mi napsala v příspěvku výše Jana.A má pravdu.Neměla jsem tu větu říkat,i když to tak cítím.Ale na stavu věci,to už fakt nic nemění.Ani omluva by nepomohla.Je to hlubšího rázu a je to ve mě.Já to prostě přestávám zvládat psychicky.

Zuzka (Čt, 22. 5. 2008 - 15:05)

Zuzko1 lžeš? A jako v čem? Co Ti jako nevěří? Přijde mi to postavené na hlavu!

Zuzka 1 (Čt, 22. 5. 2008 - 15:05)

AHOJ HOLKY,TAK S TOU KAMARÁDKOU SI MEJLUJEME,ALE ASI TO JDE NENÁVRATNĚ KE DNU.PRÝ JÍ LŽU,NEVĚŘÍ MI......

evik (Čt, 22. 5. 2008 - 15:05)

anonyme ci anonymko ty jsi fakt vtipny takhle jsem se uz dlouho nezasmala proste iQ tykve vid

anonym (Čt, 22. 5. 2008 - 12:05)

Ježkovy voči!!!!! Jesli se má populace v ČR rozšiřovat o miminka těchto dam z této diskuze, tak to jsme v p....to bude výkvět inteligence.

EVIK (Čt, 22. 5. 2008 - 12:05)

ahoj holciny moje mate pravdu padne to na kazdou z nas to jiste ano me osobne tahle diskuse taky moc pomaha ale fakt uz to zacina zachazet nebezpecne daleko ty stavy deprese takze si radeji k tomu doktorovi zajedu myslim ze tim nic nezkazim pisnete jestli tu nekdo ted jste

Jana (Čt, 22. 5. 2008 - 11:05)

To Zuzka1: Zuzko, každý ti tu říká, že tě kamarádka nepochopila a jaký jsi chudák atd., ale já si myslím, že to co jsi řekla tá své kamarádce bez ohledu na tvojí nelehkou situaci je opradu ošklivé:(. Myslíš, že ten, komu se podaří otěhotnět hned si toho váží méně a nebo že se na miminko těší méně??...myslím že věta: "mimi přeju spíš těm kterým se nedaří,než těm,kterým se daří prakticky hned" je moc ošklivá a myslím, že tohle by jsi ty jako kamarádka nikdy neměla vyslovit!!!..přeji hodně úspěchů a nepošramocené přátelství.

Zuzka (Čt, 22. 5. 2008 - 11:05)

Chrusta se určitě pro holčičku zlobit nebude :-D...A kdyby ji náhodou nechtěla, tak já si ji vezmu..Jo Chrusti?? Souhlas?

Zuzka (Čt, 22. 5. 2008 - 11:05)

Ale jo, už vidím že tu jsi...A jak Tobě se dnes daří?

Zuzka (Čt, 22. 5. 2008 - 11:05)

Markétko Ty tu dnes nejsi?? Máš hrůzu v práci? Jinak absolutně souhlasím s Hankou1, že práce by nás možná i bavila, ale že jsme ve stavu, kdy už nás nebaví žádná..Mám to podobně jak Markétka, realizovat se můžu, ale už se mi nechce..Chci už vychovávat a učit nové věci své dítě...A už se těším, až si s ním budu hrát...S holčičkou třeba na obchody, doktory, maminky atd. a s chlapečkem stavět autodráhy, lego, na Indiány, fotbal..Tý jo, no já se snad nedočkám!

Markéta (Čt, 22. 5. 2008 - 11:05)

čau holky, nene, já nejsem sestřička, ale referentka.

Mno, asi to tak je, práce by mně možná bavila, ale teď chci mimčo, tak ani na nic jiného nemyslím...

Evi, na každou z nás to občas takle padne. Pokud myslíš, že Ti pomůže, tak k němu zajdi, mně by určitě nepomohl... Mně nejvíc pomáhá číst tuhle diskusi, protože vím, že na to nejsem sama... A pak když některá otěhotní, tak mně to nakopne jít dál...
A my musíme vydržet!!!

Chrustinko, vydrž, snad Ti ten léčitel pomůže a na podzim Vás čeká další pokus, já fakt věším, že tentokrát to vyjde a budou to dva kluci, fakt se i vsadím, prostě to cejtím... ;o))) (doufám, že se na mně nebude zlobit, když to bude holčička... ;o)))).

Zuzka (Čt, 22. 5. 2008 - 11:05)

To jsem ráda Eviku, já jen že jsem se Tě dvakrát ptala na to, v jakém jsi znamení a Ty nic?? Mám totiž chlapa taky Býka jako Ty? Tak jsem se ptala, jaké s ním máš zkušenosti??
Ale u srdce Tě to bolet nemusí, je to prkotina..
Napiš pak co psychiatr..Nedokážu si totiž představit, jaký může mít lék na deprese z toho, že se nedá otěhotmět :-(...Ach jo...Co děláš? Já jsem zase v práci a nudím se..Děs, je to horší než mít frmol..Cítím se hloupě že nic nedělám, ale zároveň s tím nic nenadělám :-)...Nejedou mi nějaké programy na PC a dokud to někdo nedá do pucu, tak se nehnu..

EVIK (Čt, 22. 5. 2008 - 10:05)

zuzanko to se moc pletes ja s tebou samozrejme mluvit a komunikovat chci spatne sis to vylozila a to me moc boli u srdce ver mi nebo ne ale mam te moc moc a moc rada jako vas tady vsechny jeste jednou moc rada si s tebou budu dopisovat a vazim si toho ze mi taky rozumis ozvi se papa

Zuzka (Čt, 22. 5. 2008 - 10:05)

To těžko Tome...Oni dítě totiž chtějí taky..Ale měl bys vědět (pokud jsi teda chlap), že chlapi ikdyž se trápí, tak to moc najevo nedávají..A věř, že chlap co chce dítě, pro to dokáže taky udělat téměř nemožné..Včetně toho, že je schopný jít několikrát na odběr spermatu..Což osobně já považuji za dost nepříjemné, hlavně pro něho..

Tom (Čt, 22. 5. 2008 - 09:05)

Aby se na vas s takovou brzo nevykaslali..

Zuzka (Čt, 22. 5. 2008 - 09:05)

Zuzko1 tak to máš náročnou, ale pěknou práci..Můžeš se alespoň cítit užitečná a hlavně opravdu pomáháš lidem..Navíc dělat sestru u seniorů je opravdu dřina a i námaha na psychiku...Obdivuju Tě a vůbec všechny zdrav. sestřičky.
Chrusti já na mimi nakupuju taky ráda, jen aby jsme jednou nakupovali na mimčo naše co??
Holky stejně z nás Ti naši chlapi musejí už šílet..Pořád jen fňukáme a depkujeme se..Taky to nemají jednoduché, hlavně když ví, že nám pomoct nemůžou, ať dělají co dělají..

Zuzka (Čt, 22. 5. 2008 - 09:05)

Eviku ikdyž se se mnou teda nebavíš :-(..Což mě mrzí, tak Ti musím napsat, jak s Tebou cítím..Uděla jsi úúplně SUPER, že jsi zavolala tomu psychiatrovi!!Já se k tomu chystám už delší dobu, ale pořád se nějak nemůžu odhodlat..Mám podobné pocity jako Ty, až na to, že já nikdy těhotná nebyla, tak mám o to asi větší strach, že to nepůjde..Ach jo, máme my to ale trápení co?

EVIK (Čt, 22. 5. 2008 - 08:05)

petrusko diky za podporu do pondelka to nak uz zvladnu a pak si s nim promluvim on je fakt skvelej doktor a muzes mu rict fakt cokoliv docela uz se na nej tesim jeste jednou dekuji a zase se ozvi budu rada ahoj

Reklama

Přidat komentář