Reklama

Chci miminko!!!!!!!!!!!!

Návštěvník (Po, 2. 6. 2008 - 10:06)

Eviku, pořád si ještě myslíš, že nejsi tady všm pro smích?

Návštěvník (Po, 2. 6. 2008 - 10:06)

Z vaší evíku?Ty jsis jí snad založila?

Petra (Po, 2. 6. 2008 - 10:06)

To už zavání nějakým exorcismem....A co ten Podhůrský? Co s tím má společnýho?

EV IK (Po, 2. 6. 2008 - 09:06)

bože holky co se to děje z naší diskusí tohle už neni o tom chci mít miminko ale o uplně něčem jinym je mi to líto snad to to opet zacne fungovat jako kdysi

Vendulka (Po, 2. 6. 2008 - 09:06)

Koukám co se to tady děje jako blázen. No já proti bylinkám ve formě čajíčků a tak nic nemam, ale varit odvar a postříkat byt??? No nevim nevim... :o/

Kathy (Po, 2. 6. 2008 - 08:06)

Pokud budou tak upnuté na to mít dítě,tak nepomůže nic..Tak jak jsem psala v tom příspěvku víš je to hodně o psychyce..

Jindřiška (Po, 2. 6. 2008 - 08:06)

Co je to tu za čáry a kouzla? To má jako pomoct?

To je prdel! (Po, 2. 6. 2008 - 00:06)

http://www.youtube.com/watch?v=NqEmWVW_GuA&feature=related

Ahmedism (Po, 2. 6. 2008 - 00:06)

Evik, but i think it doesn't look that complicated to understand the benefits of this Things at least for medical personals. it is so clear that the folded skin is much colonized by bacteria and fungi.and those can really make serious diseases !!

Jana (Ne, 1. 6. 2008 - 23:06)

Podhůrský chce taky miminko?!?!

Petra (Ne, 1. 6. 2008 - 23:06)

Co tu dělá Podhůrský?

Z.Podhůrský (Ne, 1. 6. 2008 - 23:06)

V každém domě vznikají různé negativní energie, jako zloba, strach, nenávist, zmatek. Tyto negativní vibrace nás samozřejmě ovlivňují, poškozují vztahy, vyvolávají hádky, vytvářejí napětí. Možná, že tyto špatné vibrace mohou i za Vaše problémy, dámy.
Pomoci nám můžou měsíční očistné obraty - ve městech, na venkově stačí jednou za 3 měsíce nebo dle potřeby.
Nejvhodnější je období ubývajícího měsíce.
A jak na to? Otevřete všechna okna a dveře a začněte uklízet. Představujte si, jak smýváte a zametáte problémy a bolesti. Špíny se pak hned zbavte, vylijte vodu, vysypte sáček z vysavače.Poté svařte hrst sušené nebo čerstvé majoránky, bobkového listu a rozmarýnu asi ve 4 litrech vody, odvar sceďte, projděte místnosti ve směru hodinových ručiček a postříkejte dům nebo byt. Všechny kouty, dveře, okna, nábytek?můžete s vodou vytřít podlahy, trochu ji vylijte do umyvadla a dřezu. Představujte si, jak voda čistí a odplavuje zlo. Můžete použít i zaříkadlo, např.:
" Vyháním démony a všechno zlo. Bylinko magická, volám tě na pomoc! Před zlými čarami, kletbou mě braň. To je má vůle a tak se i staň!"Můžete použít i jiné bylinky, např. heřmánek, levanduli, šalvěj, mátu peprnou, řebříček obecný, šantu kočičí nebo yzop. Rostlinky můžete posilovat zaříkáním a po použití je zakopejte.
Očistit prostor můžete i tradičním čistidlem - solí( nejvhodnější je mořská, např. z mrtvého moře), kterou lehce posypete podlahu a následně vymetete, popř. vyluxujete. Devětkrát obkružte místnost a recitujte si: "Jednou pro radost, dvakrát pro potěšení. Tři a čtyřikrát na zahnání smutku. Pět a šestkrát proti hněvu. Sedm, osm, devětkrát vše zlé pryč." Na závěr chci už jen dodat, že očista není obřad v pravém slova smyslu. Já tohle provádím často u nás v Kopanině, a můžu jen doporučit. Čerpal jsem m.j.z knihy Přírodní magie v domácnosti.

Ria (Ne, 1. 6. 2008 - 23:06)

Kuš, anonyme. Neposlouchejte ho, holky.

Návštěvník (Ne, 1. 6. 2008 - 19:06)

no přesně tak,dítě už mít nebudeš,konečně si to pochopila tak o tom furt nemel a be happy.

chrusta (Ne, 1. 6. 2008 - 19:06)

vite holky zacinam se dostavat do stadia kdy se tak nejak smiruji s tim ze to dite mit treba ani nebudem.dokonce tomu ani neverim ze bych vubec nekdy mohla mit to brisko.tak dlouho uz nam to nejde ze si to ani vlastne nedokazu predstavit.

chrusta (Ne, 1. 6. 2008 - 19:06)

Vendulko takhle to pila Anicka ale zalezi na tobe jak to budes pit.je uplne jedno co pijes rano a co odpoledne.hlavne ze to pijes.ja proste piju 1x fyto a 1x vita.rano piju vitatonic a odpoledne fytotonic.

Vendulka (Ne, 1. 6. 2008 - 19:06)

Chrusta: no mě bylo řečeno že mam pít 3x denně a to ráno vitotonik v poledne fitotonik a odpoledne vitotonik a další týden ráno fito, v poledne vito a odpo zase fyto, tak nevím. Ale uvidímě bojim se taky toho jak to bude lezt do peněz no...=o(
Jinak holky tady je mi moc líto jaké máte trápení, ale nevěste hlavu ono se to snad všechno jednou časem poddá!

Návštěvník (Ne, 1. 6. 2008 - 19:06)

kdy už sem přestane ta chrusta chodit? dělá ze sebe chudinku,aby jí každej přemlouval,jak sem nepujde a pak sem leze a mele kraviny.krávo

Zuzka 1 (Ne, 1. 6. 2008 - 14:06)

ahoj holky,dneska jsem se tak naštvala a rozhodla se,že pojedeme s manželem aspoň na prodloužený víkend někam na chatu.čekat,že ho něco napadne,nemá cenu.tak něco vyberu a předložím mu návrhy.sám se mi přiznal,že mu to tak víc vyhovuje.

Zuzka (Ne, 1. 6. 2008 - 11:06)

Eviku tak my jsme měli roštěnky včera :-)..O tom incidentu co se mi stal, se mi fakt mluvit nechce, musela bych se vzteknout. Máš pravdu, že nad takovýma lidma je lepší mávnout rukou a myslet si něco u Čur...!!! Ale jak to udělat? Měla jsem toho včera plnou hlavu celý den..A to mě tak nasral úplně cizí člověk!! Dnes půjdeme asi se psama kolem přehrady je okoupat a pak ke kámošce na chatu, trošku zapaři..Ani jsem dnes nešla na cvičák..v tom horku by mě psi stejně neposlouchaly! Jsou to dvě ženské nedobré!!! Ale ještě že je mám :-).
Markétko moc mě mrzí to trápení, co teď prožíváš..Kéž by to dopadlo dobře..Držím palečky ať to zvládneš a ať to dopadne jak to dopadne, tak zatneš zuby a půjdeš dá..

Reklama

Přidat komentář