Reklama

Chci miminko!!!!!!!!!!!!

Eleni (Čt, 26. 11. 2009 - 13:11)

to je paráda že jste si otom s mužem tak promluvili to je fajn.tak ať se daří vzhůru do toho

JJJJAAAAA (Čt, 26. 11. 2009 - 12:11)

jistě bude vše v pořádku, no...Díky moc za pěknou dopověd zrovna včera jsme měli s manželem opět na téma chci miminko diskuzi ale samozřejmně že mi zdělil že on je fit tak nevím zda ho někam dostanu ale pak zas říká vždyt máme čas jsme mladí ale děti chce to jo na 100% a jak říka neboj miláčku jednou se budem divit co budem mít dětí!
A tak jsme si včera řekli že si dáme takové předsevzetí do Nového roku budem makat na100% na miminku no uvidíme tak držte pěsti!ahoj maminy!

Eleni (St, 25. 11. 2009 - 16:11)

Tak je mi 28 a myslýš že mám...jistě bude vše v pořádku, no chlapa jen tak na nějaké testy nedostaneš dokud to vše řádně neproberete.pokud se ještě 100% o mimi nesnažíte na testy ho neposílej až se budete nějaký čas snažit a nepůjde to pak bych se obrátila na doktory,jinak bych to tak nehrotila. takže až se na to budete cítit úplně vzhůru dotoho držím pěstičky pro štěstí

Ó! (St, 25. 11. 2009 - 15:11)

Myslýš? ....:))))

JJJJAAAAA (St, 25. 11. 2009 - 15:11)

ahoj JJJJAAAA, není pozdě na...Tak je mi 28 a myslýš že mám nejvyšší čas?
Je to asi fakt co píšeš ale já stále doufám a pořád si říkám začnu nějak více reagovat až po30.No nevím.No a co se týče těch doktorů tak já jsem OK ale nevím zda manžel nebude lehké ho dokopat na nějaké vyšetření třeba naní chyba ve mně.Je fakt že jsem se ještě dr. neptala taky se bojím ale jen vím že mně osobně zdělil že jsem v pořádku.
Děti miluju a dala bych za ně za svoje nevím co snad se dočkám.
Moje mamka je z10dětí tatka z5dětí a mamka stále říká neboj děti budou v našem rodu jsou a byly vždycky.
Tak ještě počkám do té30 a pak začnu razantněji věc řešit.ale děti nebo aspon 1 dítko chci snad si ho vymodlím.
Mějte se hezky a díky za podporu maminy!

. (St, 25. 11. 2009 - 14:11)

No lituji tvé děti takovou...Anonymko jsi kráva!Rejpeš pěkně!A už vůbec se opět nedržíš tématu!

Anonymka (Út, 24. 11. 2009 - 15:11)

Ty jsi zlá kráčmera pokud jsi...No lituji tvé děti takovou zlou potrhlou mámu mít.Já koukala na profil Evíka a má nádhernou spokojenou dobře obstaranou dceru můžeš to říci o sobě?Silně pochybuji!

Eleni (Út, 24. 11. 2009 - 13:11)

ahoj JJJJAAAA, není pozdě na to aby jsi měla mimi už je nejvyšší čas, to že je jak říkáš posunutá hranice rodičovství-na to nic nemění spíš je to v pozdějším věku i rizikovější a podle mě i více stresující zdali to už výjde nebo ne apod. pak už může být pozdě úplně.jestli jsi zdravá proč do toho nejít pokud se natomsamozdřejmě s manželem oba shodnete.klidně lékaři můžeš zdělit své pocity,není natom nic špatného a uvidíš že ti jistě poradí... tak se drž

JJJJJJAAAAAAAAA (Út, 24. 11. 2009 - 12:11)

no to zrovínka moc holek s ní...TAK FAJN CHCI MIMINKO!
myslíte že ve28 letech po 5letém manželství nemám dítě se někdy dočkám?
Není pozdě?
Dle lékařsk.hlediska jsem zdravá manžel nevím nebyl nikde!
Vím že v dnesšní době je posunutá hranice rodičovství takže vlastně mám ještě čas ale 5let zkoušek a ni to mne opravdu zneklidnuje:
Co vy na to nějak mám rozpaky u lékaře zdělit svůj problém!!

kkk (Út, 24. 11. 2009 - 11:11)

Ty jsi zlá kráčmera pokud jsi...no to zrovínka moc holek s ní není myslím že holky co tu chtěli diskutovat se zalekli Evika a její psychozy a tak spíš ti ostatní diskutují na její téma páč njim nic jinýho nezbylo a jak můžeš vědět že nejsem mamina musím tě zklamat jsem matka a chci tady diskutovat neb jsem měla tyky problémy které se vyřešily a mám 2 krásný děti!
Anonymko ale pochybuju o tobě a Evik? se svoji psychozou no jestli ta budemít dítě tak se zblázní nebo dítě bude hin z její psychozy!
takže prosím pěkně už bez nějakýho Evika a CHCI MIMINKO můžete dámydiskutovat.Jo pokud debatu zas nějaká anonymka nezablokne a nebude vyčítat!
CHCI MIMINKO!!!!!!!!!!!

Anonymka (Út, 24. 11. 2009 - 11:11)

Aproč bychom my normální lidi...Ty jsi zlá kráčmera pokud jsi si nevšimla z Evíkem je tu dost holek.A rádo včetně mě a vsadim se že bude brzy znovu těhulka tak už to chodí a já jí to přeji.Ty si říkáš mamina a přitom žádná nejsi.Takbych pochybovala o té psychoze zda ji máš ty nebo Evík.

kkk (Út, 24. 11. 2009 - 10:11)

JE DRUHÁ DISKUSE P. Aproč bychom my normální lidi kvůli jedný potrhlý nevyrovnyný zeživotem jménem Evik měli chodit na jiný stránky není to padký na hlavu my zde měli a máme diskuzi CHCI MIMINKO!!!!!!!!!!tak at si jde ona na jiný sránky se svoji psychozou!
Holky nebojte se já vím že vás dost odešlo z těchto stránek ale když si tu bem psát my normální maminy které toužíme po dítěti tak snad tato diskuze zas bude dobrá!!!!Pokud si nebudete všímat rozhozenýho Evika jak si tady vylejvá psychozu a srdce a nebudete jí odpovídat prostě jí to tady už řekl každý několikrát život jde dál a to by měla respektovat!pokud né tak at nás neotravuje a vleze si na jinou stránku kde ji bodou lidi litovat a obdivovat její psychozu tak ahoj CHCI MIMINKO!!!!!!!!!

Evík (Út, 24. 11. 2009 - 09:11)

ja jsem zdrava jen diky lekum tere musim neustale do konce zivota brat je to na dyl a nebudu to tu nekomu vysvetlovat,jinak vim ze to bude olet asi jeste dlouho jinak prijdu az se to tu zase sklidni nemam zapotrebi aby se do me nekdo navazel zatim se mejte pekne a ty ktery byli se mnou a davali mi podporu dekuju vam ahoj

FFFFFFFFFFFFFFF (Út, 24. 11. 2009 - 08:11)

Ale Eva tady napsala,že...JE DRUHÁ DISKUSE P.

Nedělní chvilka (Út, 24. 11. 2009 - 00:11)

Na bělouše princ si sedá,
a když z něho seskočí,
zůstala jen čárka hnědá,
Jirka slipy nenosí.

panebože (Po, 23. 11. 2009 - 19:11)

Ale Eva tady napsala,že nechodí do práce proto že měla lak.psychozu ne že není práce a pak napíše,že je vlastně zcela zdráva,ale dřepí doma,ty vado už mi to tady hlava fakt nebere a končím tohle je diskuze pojd mě jebat,prostě evika se tady nezbavíme a o míminech se tu hold díky ní bavit nebudeme........

nnn (Po, 23. 11. 2009 - 19:11)

Dnes nechodí lidí do práce,protože není.
Ty co musej makat do 100 l.chudáci.

Evi, to bude dloho bolet.
Nemůže tě to přestat tak brzy po pohřbu.

panebože (Po, 23. 11. 2009 - 18:11)

a když teda nemáš psychozu,proč nechodíš do práce,trvá krátce po porodu,holka ti chodí do školy,ty jsi teda zcela zdráva a sedíš doma na prdeli,jo??????????????

Evík (Po, 23. 11. 2009 - 16:11)

Eviku tak si najdi stránky o...ja nemam zadnou psychozu ty kaco ta trva jen chvili po porodu starej se o sebe bud tak laskava

Vendula (Po, 23. 11. 2009 - 12:11)

Vendulko to je super že se ti...Děkuji mnohokrát!Dokonce mi všichni v okolí říkají když už mám dítě i když adoptivní tak prý se snadněji přijde do jiného stavu no já jim moc nevěřím po tom všem těch vyšetřeních a uměl.oplodnění no uvidíme třeba když budu myslet ted na něco jiného tak pánbůh dá!děkuji vám mnohokrát

Reklama

Přidat komentář