Reklama

Antikoncepce YADINE

Lucka (Čt, 7. 10. 2004 - 15:10)

Ahoj všem:) chci se zeptat, jak jste to dělaly, když jste přecházely na Yadine z jiné pilulky? Udělaly jste normální pauzu v braní pilulek a pak jste nasadily Yadine nebo bez pauzy? Moje doktorka říká něco jiného než je v letáku. Beru teď Minesse. Díky moc za odpovědi:) Lucka

Helin (St, 6. 10. 2004 - 17:10)

Ahoj, už jsem několikrát psala, beru Yadine asi 3/4 roku a jsem nadšená. Během 3 týdnů jsem zhubla 5 kg, což jsem ani nemusela. Menstruace je bezbolestná a nemám nikdy nafouklý a oteklý břicho. Pleť je taky bezchybná a dokonce mně přestaly padat vlasy. Zájem o sex je větší a celkově se cítím líp. Nechci tady pět ódy na Yadine, ale je to první antikoncepce za 10 let, která mně absolutně sedí. Tak hodně štěstí při hledání !

Ivuška (St, 29. 9. 2004 - 16:09)

Tak jsem začla brát Lindynette,zatím OK, ale beru ho jen necelý týden, to je asi brzy na hodnocení. Okamžitě jsem však pocítila změnu v peněžence, tentokrát příjemnou :-)(místo 800 platím 400!) Pokud se nějaké problémy vyskytnou, budu vás informovat ... pá

Dany (Po, 27. 9. 2004 - 14:09)

Taky mě lákal Pharmatex,ale bojím se.S dítětem zatím nepočítám a ty 2,3 roky to nějak s HA doklepu.Potom bych asi zkusila(po dětech)Mirenu,ale zavádění a vyjímání je prý bolestivé.Takže doufám,že už konečně vymyslí nějakou HA pro muže,to by byla krása.

Ivuška (Út, 21. 9. 2004 - 11:09)

Dík za tip Terko,asi to zkusím. Regulon berou moje dvě kámošky a jsou spokojený,proto jsem se na něj ptala.

tereza (Po, 20. 9. 2004 - 20:09)

Ahojky.Regulon je už dost zastaralý,být tebou bych ho nebrala,taky jsem po něm dost přibrala-asi 8kg.Doporučuji Lindynette,ty mi skvěle vyhovují a jsou celkem nové,a navíc dobrá cena 400Kč.Tak mnoho úspěchů.

Ivuška (Po, 20. 9. 2004 - 18:09)

Ahojky,Yadine beru už přes rok,myslela jsem kdovíjaký zázrak to bude,ale žádná sláva - váhový úbytek teda žádný,spíš naopak ale nevím,jestli za to může Yadine.Poslední dobou mě otékají nohy a taky mám problémy s kontaktníma čočkama,vysychají mě sliznice a čočky dřou .. no a o té ceně ani nemluvím ... ve čtvrtek jdu na gyndu, tak uvažuju, co si nechám předepsat místo Yadine. Máte někdo zkušenosti s Regulonem, Mercilonem, Logestem či nějakou jinou, levnější HA?

Jarka (Po, 20. 9. 2004 - 09:09)

Přešla jsem na nehormonální Pharmatex a jsem ráda, že jsem ho objevila. Není stoprocentní, ale mě vyhovuje. Index spolehlivosti je jen o málo vyšší než u HA, ale co je s u p e r : absolutně žádné vedlejší účinky. Dokonce po něm ani netloustnu, jako to bylo u každý HA, i když to tloustnutí je jen to nejmenší zlo, kterýho se asi po HA dočkáme, že? Stačí si přečíst reakce ženských, který se tím cpaly 10, 15 a více let.

Dany (Pá, 17. 9. 2004 - 19:09)

Jarko,jéžiš,já o voze,ty o koze.To myslíš vážně,tu větu-když chci zhubnout s Yadin? Přece jen je to antikoncepce,mění v těle hladinu hormonů.Když chceš zhubnout,ber Xenical nebo něco takového,ne Yadine,s tím jde dolů co tady čtu max.2KG.já mám asi štěstí,netloustnu ani nehubnu po ničem a na proštíhlení stačí stresující týden kdy mám větší výdej energie než příjem a není čas jíst.Je to tak,každé tělo na ant.reaguje jinak,ale hubnout s Yadinem,to asi nepůjde,co takhle spíš neotěhotnět s Yadine?O to tady jde,a vedl.účinky jsou nutné zlo,kdo s tím nemůže nebo nechce počítat ,má jiný výběr.Ale zatím mi Yadine působí nejméně problémů ze všech antik.Je zváštní,jak tě bere ta reklama.Můj gynekolog to moc neprožívá,jednou za 5let změní ty rekl.plakátky co visí v čekárně a nic nevnucuje,Kdybych na Yadine nenarazila v int.diskuzi,nevěděla bych o něm.Takže s tou reklamou to není tak horké.Asi jak kde a jak který lékař.Co bereš ted Jarko?Když už jsi tady v antikoncepční diskuzi.

petra (St, 15. 9. 2004 - 13:09)

Po porodu jsem užívala Logest a nebyla jsem vůbec spokojená. pokus o další mimčo ztroskotal, jsem krátce po potratu a lékař mi doporučil antikoncepci, aby si tělo odpočalo.přemýšlela jsem o Yadine, ale bojím se, že než si zvyknu na něco nového... jaké máte zkušenosti? někdo zde píše, že hubne, někdo tloustne. po femodenu jsem kdysi přibrala 15 kg a už bych to nerada opakovala.děkuji

zuziq (Út, 14. 9. 2004 - 23:09)

baby, som tu pisala pred mesiacom o tom spineni. a som sa rozhodla vydrzat, ono to preslo. takze som teraz na yadine druhy mesiac a som spokojna. takze tak. drzim palce aj vam!

petra (Út, 14. 9. 2004 - 20:09)

mam uplne stejny pocit! Beru Yadine 4 dnem, mam pocit pnuti v prsou , coz se da vydrzet. Co je vsak horsi, jsou stavy mdlob a pocity na zvraceni .

Jarka (Út, 14. 9. 2004 - 09:09)

Ještě jsem chtěla dodat, že YADINE mě vadila i kvůli bolestem prsou, hlavy a ztrátou libida. Takže teď, když se tím necpu už 6 měsíců jsem naprosto v pohodě. Váha se taky srovnala, přestože jím stejně jako vždy a nemusela jsem držet žádnou dietu. Stačí, když jsem se přestala cpát tím, jak někdo trefně nazval výše "HAsvinstvem" a tělo se srovnalo a vrátilo do přirozeného stavu. Ponaučení to pro mě bylo skvělé - nepodléhat reklamám.

Jarka (Út, 14. 9. 2004 - 08:09)

Je mi dost let, abych poznala po čem jsem přibrala. Zvlášť když dodržuju stejný stravovací návyky celej svůj život. Takže tím žraním to asi nebude. Nebo jsi chtěla tou svou skvělou radou říct, že když chci s YADINE zhubnout, tak se mám postít každej den, to snad nemyslíš vážně!:-)

prof.matka (Po, 13. 9. 2004 - 14:09)

Yadine píše jen o zadržování vody v těle,že Drospirenon,který obsahuje,nezpůsobuje její zadržování a voda taky něco váží,že ano,viz.oteklé nohy.O tuku ani slovo.Takže jak píše Dany,nesmíme se přežírat pod falešným dojmem,že Yadine to "zařídí"abychom nepřibraly.Ale na ty prsa teda čekám!

Dany (Po, 13. 9. 2004 - 14:09)

Taky to zkouším,4měsíc a zatím dobré,jen v 7denní pauze trochu bolí 2dny hlava,ale jen v práci!Tak to moc neva.Zatím nelllepši,je to asi páta tableta,kterou beru.Nepřibrala jsem moc po žádné,ale plet a celulitida reagují.Hlavně(jarko)nežrat,TO že reklama píše že se nepribírá,neznamená že je to nějaká dieta u které se můžem přežirat.A le chutě jak po jeanine nemam.

prof.matka (Po, 13. 9. 2004 - 14:09)

No,jo,holt každé tělo reaguje jinak.Taky jsem zvědavá,jak to bude dál,s váhou a tak.Po dalším průzkumu HA jsme dnes došly k tomu,že komu nedělá dobře třífázová HA,nemívá s jednofázovou takové problémy a i přechody z 1 na 3-fázové bývají horší než z 1na1fázové a z 3na3fázové.Na tom něco bude,3fázové Trinovum mě kdysi pěkně rozhodilo(a ještě jsem byla před dětmi).Tak jak tak,Yadine má nejkladnější odezvu v okolí.To potěší.

Janinka (Po, 13. 9. 2004 - 09:09)

Tak ja beru Yadine asi rok. Byla jsem stihla, spis hubena 170/51kg. Po Yadine jsem pribrala 6 kg, hlavne v "zenskych" partiich. Ale prsa mam o dve cisla vetsi!!. Jsem docela spokojena, ze konecne vypadam jako zenska, ale bojim se, aby to nepokracovalo. Me uz to staci!!!

Jarka (Po, 13. 9. 2004 - 09:09)

Zapomněla jsem dodat, že už jsem taky po dětech, takže se nemůžu utěšovat, že po dětech se mi hormony "zklidní".

Jarka (Po, 13. 9. 2004 - 09:09)

Zapomněla jsem ještě dodat, že už jsem po dětech, takže tím bych se taky nemohla chlácholit, že po dětech budou hormony vyblbnutý.

Reklama

Přidat komentář