Reklama

Antikoncepce YADINE

Milka (St, 12. 5. 2004 - 16:05)

Já obavu nemám, polykám pravidelně antik. prášek ve stejnou dobu a ještě se mi nestalo, že bych zapomněla déle než do večera. Tak se neboj, nestresuj se.

Katka (St, 12. 5. 2004 - 12:05)

Jen bych chtěla vědět, jestli některá z Vás má jakousi "obavu" z toho že to před nástupem periody nedostane.Nemůžu se totiž většinou zbavit pocitu, že jsem něco udělala špatně nebo že budou nějaké problémy atd. Je to většinou tak 3 dny před. Už pomalu z toho začínám mít fobii. Tím jak jsem ve stresu, tak dochází ke zpožďování a jsem z toho na nervy, ale nejde z toho ven =o(((((Náte podobný problémy???Díky

Jana (Út, 11. 5. 2004 - 19:05)

Ahoj, tak me se po Yadine zvetsily prsa , teda spis jsou takove plnejsi, prvni tri mesice me porad bolely, ale ted uz je to ok. Ale i u Diane to bylo stejne, ale vim, ze az je vysadim, tak se to vrati do puvodniho stavu. No, ale musim rict ze po Yadine vubec nehubnu a plet taky nic moc. Jana

Nika (Po, 10. 5. 2004 - 19:05)

Zvacsenie poprsia? Jednoznacne Diane 35, ale ta sposobuje aj metlickova zilky. Skoda, zivot je ale otazka priorit

Julietta (Po, 10. 5. 2004 - 15:05)

Ja jsem pred pulrokem presla z Mercilonu na Yadine. Zhubla jsem sice 3 kg, ale chut na sex nic moc.

Jana B (Po, 10. 5. 2004 - 11:05)

Ahoj holky, píšu po 5 měsících, kdy jsem se rozhodla přejít na Yadine. Za tu dobu jsem nezhubla ani kilo ba navíc jsem ze začátku přibrala. Pak jsem se ale vrátila ke svým kilům.Závidím Vám doktory, kteří Vám dají vzoreček zadarmo. Můj doktor na tom vydělává a prodává balení na 3 měsíce za 730,- čímž si sice přichází na pěkné prachy ale na druhou stranu já mám levně prášky. Jediné co mi u Yadine pomohlo bylo zlepšení nálady. Opravdu netrpím depkama a jsem v poho. Ještě k tomu jestli to s Váma myslí lékař dobře- Má sestra pracuje pro jednu farmaceutickou společnost a navštěvuje lékaře a nabízí léky. Divili by jste se jaká korupce zde pracuje a ted již vím že doktorovi jde o jedno. Která farmaceutická firma dá víc, když napíše ten její lék.Takže proto nám doporučují pokaždé něco jiného.Ahoj Jana

Denisa (Po, 10. 5. 2004 - 10:05)

Ahoj, moc by mě zajímalo, kde ty prášky kupuješ za takovou super cenu.Já si je totiž kupuju za 840,--Kč.

Katka (Po, 10. 5. 2004 - 09:05)

U vetsiny HA se poprsi zvetsi ale je to hodne indiviualni.Proste hold nekomu rostou nekomu ne.Musis to zkusit ale neplati cim drazsi vic rostou.To teda urcite ne!!!

Linda (Ne, 9. 5. 2004 - 18:05)

Holky co berete Yadine, prosím, zvětšují se po něm prsa, já chci teď začít brát nějakou dražší HA, která má hodně velkou pravděpodobnost zvětšení poprsí, poraďte prosím, ať můžu v létě vylézt v plavkách :-)

gabi (Ne, 9. 5. 2004 - 02:05)

Ahoj Katko. Brala jsem atk nekolik let a libido mě připadalo normální. Ale !! nyni už asi pul roku neberu nic a teprve ted jsem zjistila ten rozdil. Bez atk je sex uplne o necem jiném. Mohla bych to mit pořád. A driv jsem se musela hodne přemáhat. Zjistila jsem ze je na tom tak hodně holek. Ach jo. At už je atk pro chlapy. Cau.

gabi (Ne, 9. 5. 2004 - 02:05)

Ahoj. Taky jsem brala nekolik HA a hodně jsem pribrala nebo problémy se žílama. Ted uz skoro 3/4 roku neberu nic a zjistila jsem,že mam daleko větší chut na sex a i kvalita se zlepšila. Jsou to problémy. Kdyby tak vymysleli něco pro chlapy. Tak hodně stesti s HA i bez ni. Gabi.

Helena (So, 8. 5. 2004 - 21:05)

Ahoj Báro, já to beru teprve měsíc, první týden mně naskákaly bolestivý pupínky na zádech, ale už je to pryč a je mně fajn. Brala jsem už dost druhů HA, ale YADINE mně vyhovuje nejvíc, absolutně žádný problémy, spíš zlepšení.

Bára (So, 8. 5. 2004 - 15:05)

Když jsem byly poprvé u své doktorky, jen mě prohlédla, nebrala krev, na nic se neptala a rovnou mi šoupla minisiston... Brala jsem ho 2 roky a přibrala 7kg! Stal se ze mě strašný žravec. Minulý měsíc jsem požádala svou doktorku o změnu. Opět bez otázek mi dala testovací balení Yadine. Bylo zdarma... Tak zjišťuji co mohu. Chci se zeptat: Je možné, že by se mi po Yadine zhoršila pleť? Předem děkuji za odpověď

Helena (Pá, 7. 5. 2004 - 19:05)

Ahoj, YADINE beru asi měsíc, po předchozích problémech, který jsem tady popisovala se mně tolik nemastí vlasy ani pleť, při menstruaci nejsem nafouklá ani mě nebolí břicho a 3 kg jsou dole. Jinak žádný problémy. Takže jsem velmi spokojená ;-)

Renata (Pá, 7. 5. 2004 - 13:05)

Čauky Alčo, já bych měla zájem o ty dvě platíčka. Jsem z Brna, tak pokud je ještě máš, tak mi odepiš na meil office"distrimo.cz nebo volej 603 864 867 a můžem se domluvit.Díky Renata

Agata (Pá, 7. 5. 2004 - 11:05)

Pa,mi se plet naopak zlepsila a Yadine jsem brala pul roku.No,u kazdeho je to individualni.MEJ SE BLAZE,cest.

Agata (Pá, 7. 5. 2004 - 11:05)

Cau,ja brala Yadine pul roku a zhubla jsem 6kg!Takze bud trpeliva,nevyhodou je snizene libido a dole jsem byla sucha az me to uz sralo,tak jsem presla na jinou HAK.Krasny den,pa.

Aneta (Pá, 7. 5. 2004 - 11:05)

Zdar,tak ja byla po Yadine dost sucha,mela vykyvy v naladach a libido o nicem.Ted jsem na Novynetu,jsem vlhka tak jak driv a vsem doporucuji,vyrobcem je Madarsko,kde maji divokou krev,to bude asi tim!

Lucia (Čt, 6. 5. 2004 - 22:05)

No, já beru YADINE 2. měsíc a zatím žádné viditelné výsledky nevidím...předtím jsem brala Jeanine a strašně jsem po ní přibrala a doufám,že mi aspoň trochu YADINE nějaká ta kila "sežere" :o)),ale zatím se zázraky nedějí..mám být trpělivá?? :o)

Alena (St, 5. 5. 2004 - 08:05)

Ahoj všichni. Definitivně končím s antikoncepcí. Zbyla mi dvě plata Yadine. Máte-li někdo zájem, za 400,- jsou Vaše. ( Celé balení 846,30) Jsem z Ústí n.L. Jinak musím říci, že ze všech mnou vyzkoušených ant., byla Yadine opravdu nejlepší. Vedlejší účinky oproti jiným minimální. Ale i přesto končím, jelikož jsem trpěla na časté průjmy. Ant. mi porušovala střevní mikroflóru. Mé zkušenosti: nepřibírala jsem, nemastily se mi vlasy, krvácení max. 4dny. Pleť nic moc, tu jsem měla nejlepší při Jeanine.Diana 35: nesnesitelne bolesti žaludku a jeho okolíLogest: nesnesitelné bolesti hlavy + průjmyJeanine: přibírání na váze, svědivé výtoky - mykozyMirena - tělísko: nepřetržité špinění a neustálé mykozyTeď jsem měsís po vysazení, cítím se skvěle, průjmy zmizely, jediné co mne mrzí, to jsou opět mé mastné vlasy. Škoda. Vše má holt svá + i -. Zatím ahoj.

Reklama

Přidat komentář