Reklama

Antikoncepce YADINE

verunka (Čt, 19. 3. 2009 - 12:03)

Koupila bych yadine...nabídněte verunka.nik"ladymail.cz
Děkuji

daša (St, 18. 3. 2009 - 12:03)

dobrý den asi už nemáte antikoncepci sunya ??

anet (St, 11. 3. 2009 - 17:03)

Ahojky nabízím takovou pracičku po internetu, je to lehké a můžeš si vydělat SNADNO postupem času docela dost penízek. vydělává se to sice v dolarech ale až budeš mít dolárku víc tak se to potom převede na naše české koruny na tvůj učet nebo složenkou to už zaleží na tobě, pod adresou která je níže odklikáváš pouze reklamy ,je to jednoduché zvládne to opravdu každý a jestli máš tedy vážně zájem tak se musíš nejdříve zaregistrovat a to takhle: Zadáš adresu www.bux.to. V pravo nahoře klikneš na register. Do první kolonky si zadáš svoje uživatelské jméno, do dalších dvou zadáš heslo, do dalších tří zadáš svůj mail(jeden), pak vybereš zemi, do kolonky referrer musíš zadat toho kdo tě doporučil, takže zadáš anastacia4 (to jsem ja). zaškrtneš I accept, opíšeš kód a dáš register. (Možná ti to napřed bude ukazovat nějakou chybu, že jsi zadala špatný kód. Jestli ano, tak ho opiš znovu, zkus napřed všechny písmena maly a když to nepude, tak je zkus napsat velkým). Až budeš zaregistrovaná, tak se přihlásíš, nahoře klikneš na LOGIN. Po přihlášení klikneš nahoře na (Surf Ads), otevře se ti stránka s odkazama. Musíš vždy kliknout jen na jeden. Klikneš na jeden, nahoře ti začne odbíhávat čas 30 sekund, počkáš až to odběhne a ukáže se ti zelená fajfka. Pak můžeš okno zavřít a klikneš na další odkaz. Tak to uděláš se všemi. Každý den jich tam budeš mít 10-15, takže ti to zabere opravdu chvilku. Když se budeš chtít podívat kolik máš dolarů, tak klikni na (My stats). Denně by sis měla vydělat 0,1 dolaru, to není moc, proto to musíš posílat dalším lidem, kteří tam vyplní zase tvé uživatelské jméno. Pak to co vydělají oni, se napíše automaticky i k tobě, takže když to doporučíš dvaceti lidem, tak ti denně vydělají 2 dolary. Není to žádná obrovská částka ale na to že tomu každý den věnuješ 5 minut to opravdu stojí. Vydělané peníze posílají od 20 dolarů, ale lepší je si to nechat zaslat až jich máš více. Pokud se na něco chcete zeptat, nebo něco nebude fungovat, napište na anastac1a"seznam.cz - odepíšu :)

poli (St, 11. 3. 2009 - 14:03)

Dobrý den,mate jeste yadine???( polisek.aukro"seznam.cz )diky za info.

Macek (St, 11. 3. 2009 - 09:03)

Kvůli tomu potlačenému libidu díky Yadine jsem začala brát Yasminelle, prý obdobné, ale bylo mi po něm tak zle, že jsem se s pokorou zase vrátila k Yadine. Chtělo by to radu na něco nového

Lucie (Út, 10. 3. 2009 - 19:03)

Dobrý den, koupila bych antikoncepci yadine, pokud ještě někdo nabízí. Děkuji

lyly (Út, 10. 3. 2009 - 18:03)

my holky to máme těžké...že??my se cpeme tabletkama a ještě abychom jsme se staraly nad naším libidem,musím se tomu smát,jak to budem řešit?kdo poradí??

lyly (Út, 10. 3. 2009 - 18:03)

my holky to máme těžké...že??my se cpeme tabletkama a ještě abychom jsme se staraly nad naším libidem,musím se tomu smát,jak to budem řešit?kdo poradí??

aja (Út, 10. 3. 2009 - 18:03)

a jaky je rozdil mezi yadine a yasminelle? Zda je mozne, ze se libido u yasminelle zlepsi? Koukala jsem,ze obsahuji stejne ucinne latky, jen se lisi mnozstvim estradiolu

aja (Út, 10. 3. 2009 - 18:03)

Ahoj, já beru dva roky yadine.Nepřibrala jsem po ní, pleť mám ok, žádné menstruační bolesti ani bolesti hlavy, ale mám po ní sníženou chuť na sex, první jsem myslela, že to budou dělat všechny antikoncepce, ale teď mě kamarádka přesvědčila, že když brala jeanie, tak měla libido ok a teď začla brát yadine a chuť na sex je pryč, navíc vysušená sliznice, takže se vrátí prý k Jeanine. Má někdo zkušenost s přechodem yadine na yasminelle nebo Jeanine, hlavně co se týče libida? Děkuji:-)

lyly (Út, 10. 3. 2009 - 18:03)

beru lindynette 20 a za 8 měsíců přírustek váhy 6 kg,chci přejít na yadine,ale se bojím jak tady píšete ohledně nechutě na sex,to jsem zažila s triregolem,já fakt nevím co brát,ale když neberu prášky tak nemám menstruaci třeba 2 měsíce a to jsou pak nervy..

Macek (Út, 10. 3. 2009 - 16:03)

Já taky. Chuť na sex žádná

petra (Út, 10. 3. 2009 - 15:03)

ahoj, ja beru yadine a prijde mi, ze mam po ni dosti snizenou chut na sex. Ma nekdo podobny problem nebo se mi to jen zda?

Aneta (Po, 9. 3. 2009 - 19:03)

Ahoj,já teď budu přecházet z Lindinette na Yadin,poradila mi to moje fitness trenérka,která užívala také lindnette a přibrala po ní 15 kilo,tak přešla na Yadin a vše je v normálu.Já po Lidinette přibrala 10 kilo,sice je to jenom voda,ale blbě se to dává dolů!Teď už mě těch 9 stovek nevytrhne.

Barbara (Ne, 8. 3. 2009 - 14:03)

Ahoj! Tablety YADINE beru dva týdny a mám docela silné nadýmání. S nadýmáním jsem měla problémy trochu i předtím, ale teď je to horší. Nemáte někdo podobný problém? Myslíte, že je to příčina HA?

Lucie (jeliska" (Pá, 6. 3. 2009 - 14:03)

Ahoj.. mela bych zajem o HA Yadine. Jeste je nabidka aktualni?
Lucka

lenka (Út, 3. 3. 2009 - 16:03)

ahoj, nemá někdo zájem o dvě plata yadine? Musela jsem ji přestat brát a zůstaly mi. Prodám za 500Kč.

zzz (Pá, 20. 2. 2009 - 19:02)

ahoj, ja jsem brala triminulet, ted mam tri mesice yadine.cena fakt vysoka, ani me nijak nenadchly, jsem porad nafoukla, ani chut na sex nic moc, taky mam porad spatnou naladu-ale treba je to pocasim:-)jinak plet i vlasy porad stejne, na vaze trochu pribiram.a jsem rada, ze v tom jak vidim nejsem sama:-)))

Milada (Čt, 19. 2. 2009 - 17:02)

ahoj ja Yadine brala a v pohode necitila jsem zadny zvlastni vedlejsi ucinky mozna max navaly plactivosti ted jsem zacala brat lindinette a v pohode takze zadne vedlejsi ucinky.Yadine jsem vysadila protoze byla pro mne prilis draha Lindinette stoji 470 na 3 mesice coz je o polovinu mene,ale ani Yadine a ani Lindinette pribirani na vaze ci otoky nebyly.

Iris (Čt, 19. 2. 2009 - 11:02)

Ja jsem brala Yadine skoro tri roky a ted jsem ji zmenila.Prsa se mi zvetsovaly a zmensovaly, nadymani jsem taky mela a taky se zhorsila chut na sex. Ale myslim,ze po hormonalnich antikoncepcich to je skoro vsude stejne ty nezadouci ucinky.Po druhem diteti urcite hormonalni antikoncepci nechci.

Reklama

Přidat komentář