Reklama

Avon

Nela (Ne, 6. 8. 2006 - 15:08)

Moje nejoblíbenější:

Celá řada Clinique - odličovadla, vody, krémy...super.

Avon - neparfemovaná řada Skin So Soft - sprcháč, tělový krém, mléko, spokojenost.

Šampon - Avon hrůza. Ještě jsem nenašla kvalitní šampon proti maštění vlasů.

Tělový olej Planet Spa - zklamal mě, je příliš cítit alkohol, představovala jsem si čistý olej. Celkově je tato řada však z Avonu asi nejkvalitnější.

lucka (Ne, 6. 8. 2006 - 15:08)

Ahoj.
Taky jsem toho uz vyzkousela opravdu hodne(mam citlivou plet)
a tady jsou moje nejoblibenejsi produkty:
1. clinique 3 steps- oblicejplet
2. tender care oriflame- opravdu zazracka vecicka, na rty, odreniny...
3. reti c ocni- na kruhy pod ocima
4. na lokalni akne- effaclar a.i. la roche posay
5. dove sampon na barvene vlasy, nebo posilujici
6. clinique- perfectly real make-up -asi nejlepsie make up co jsem kdy mela,kryje naprosto uzasne a vypada uplne prirozene
7. krem na ruce- oatmeal hand creme avon
8. telovy mleko Neutrogena Moisture surge extra- vstrebava se okamzite a je uplne skvele na suchou, ziznivou pokozku
9. deodorant- nivea pearl beauty a stick rexona aloe
10. vitamin E creme- oriflame
Hezky den!

kk (So, 5. 8. 2006 - 16:08)

Také používám AVON, především krémy na ruce a nohy, jsou výborné.
Šampony velmi dobře pění, ale jejich silná vůně dráždí pokožku a po delším používání dochází k elektrizování vlasů, dcera si dávala vlasy dopořádku po těchto šamponech 2 měsíce.
Řada Planet SPa je dokonalá, Retroaktiv má také skvělé výrobky a řasenka prodlužující je jediná, na kterou nemám alergii.

k.bett"seznam.c (Pá, 4. 8. 2006 - 14:08)

ja Avon pouzivam,ale jak uz tu bylo zmineno ne vse musi kazdemu vyhovovat a tak je to i u me.Co od teto znacky,ale snad nikdy nevimmenim(pokud to nak nezkazi)jsou sampony z rady AT.Dobre peni i pri malem mnozstvi,coz je pro vlasy dost dobry.Vsimla jsem si ze spousta lidi co delalo Avon uz ho nedela ,protoze se mu to nevyplati,ale jestli nekdo mate zajem napiste a ja vam ho objednam(jestli jste meli naky oblibeny vyrobek)tak se mejte.

Karolína (Pá, 4. 8. 2006 - 12:08)

Řada Planet Spa je suprová, ostatní levnější řady jsou už horší...

dasa (Pá, 4. 8. 2006 - 09:08)

jinak souhlasím s kp, že každý si musí najít ty svý výrobky..já třeba kuličkový gely používám jen už nivea, pleť.mlíko loreal, pleť vodu loreal nebo nivea..a jak jsem psala ton.emulzi visual prefection od avonu a rtěnku nebo lesk od avonu..řasenku nepoužívám..jinak pěny do koupele se mi osvědčili radox..intim.gel buď lactacyd nebo od avonu (na citlivou pokožku jsem zakoupila)..sprch.gely nepoužívám, kupuji si dětský mýdla johnson and johnson (asi za 15Kc)..na občasný pupínky bylinná francovka a korektor od oriflame (ten tea tree)..občas něco zkusím ,ale nakonec se stjeně vrátím k osvědčeným přípravkům a je mi líto, že jsem vyhodila zbytečně peníze..ale myslím, že to si musí každá zkusit..tohle vyhovuje mě..
jinak moje oblíbená voňavka je pur blanca od avonu anebo taky fun water (koupíte třeba v droxi)
a tělový mlíka od avonu se mi vůbec neosvědčily..nejvíc mi vyhovovalo od Yves rocher kokos.mlíko (stojí kolem 200, lae je toho 500ml)
na ruce je nejlepší klasická modrá nivea, co se tu prodávala ještě za komančů anebo indulona nebo taky krém se silikonem od avonu (trošku smrdí, ale je dobrý)
no, teda holky, když si vezmu, co jsem utratila třeba zbytečných pěněz než jsem našla fakt to, co mi vyhovuje..a to pořád ještě občas něco zkusím..

dasa (Pá, 4. 8. 2006 - 09:08)

co se týče avonu, tak ten mám dost vyzkoušený koupila jsem si tři kuličkový deo proti pocení (byly v akci) a jsou to pěkný shity..jednak to začalo dost smrdět a pak to zanechává ty stopy na oblečení i ten smrad ( po vyprání je to pořád tam cítit)..jinak dost jsem si oblíbila takovou tón.emulzi visual Perfection a některý rtěnky a mají i super laky (sice je to dražší ale fakt kvalitní)..zato sprcháče jsou hrozný ( nejdou jaksi smýt), pěny takový obyč. a moc nevoní, šampony obyč...a hodně nespojoná jsem s pleť.vodama a gelama Avon solutions, nechutně mi to vysoušelo pleť.jinak taky mě zklamala řada avon naturals - moc navoněný, ale fakt super je planet spa, jenže ta je taky pro mě dost drahá (tak to si občas jen koupím masku v akci)

Dana (Pá, 4. 8. 2006 - 08:08)

díky

kp (Čt, 3. 8. 2006 - 18:08)

ted me jeste napadlo ze jsem od pritele vyzkousela krem po holeni pansky (taky oriflame) a byl dobry, z avonu jsem na holeni nic nemela

kp (Čt, 3. 8. 2006 - 18:08)

jo a po holeni je taky dobry 80 %gel aloe z oriflamu a doma mam taky krem po holeni z drogerky jmenuje se W.i. a na holeni na trislech pouzivam panske peny na holeni

kp (Čt, 3. 8. 2006 - 18:08)

ja se holim na sucho a pak pouzivat detsky olej z oriflamu

Dana (Čt, 3. 8. 2006 - 16:08)

kp: jaké přípravky bys mi doporučila na holení a po holení (nohy, třísla), ať s Oriflame, Avonu nebo drogerky, to je jedno. Dělají se mi pupínky (hlavně na tříslech).Díky.

kp (Čt, 3. 8. 2006 - 13:08)

Myslím, že tato rubrika vznikla především proto, abychom si zde předávaly názory- myslím konkrétně a ne se hádat o to, co je lepší- každý má své klady- já to vidím taklhle- pokud si chcete vydělat je lepší Oriflame- máte ze všeho zboží asi 23% a nikdo vás nenutí splnit nějaké limity! Avon má tu výhodu, že je zde déle, a proto ho zná více lidí. Dále pokud hovoříte o tom, že je Avon levnější- tak zkuste popřemýšlet na tom, zda to někdy není na úkor kvality a přechemizovaných výrobků- na rozdíl od Oriflamu, která má přírodní výrobky a proto i dražší. Pokud vám jde o cenu a ne o kvalitu tak můžete používat místo krému olej na smažení a výjde vás to levněji! To je obecně, ale tím netrvdím, že všechny výrobky avonu jsou špatné- z mé zkušenosti mají například dobré šampony a sprchové gely! Tak pa a napište zde taky své zkušenosti....

kp (Čt, 3. 8. 2006 - 13:08)

jád ělám oriflame dlouho a nedá se říct co je lepší- určité věci kupuju z oriflamu, jiné z avonu a nebo z drogerky- musíte samy přijít na to, co vám vyhovuje- tak například z oriflamu doporučuji parfém elvie, krém na kruhy pod očima seeing is believing, a bezvadné jsou lehké makeupy!Z avonu se mi osvědčila pleťová voda taková modrá většinou za 79 Kč (ale nevýhodou je, že málo vydrží a není vhodná pro citlivou pleť, protože obsahuje dost alkoholu). Naopka nedoporučuji novou kuličku-deo pro citlivou pleť z oriflamu (těžko pak odlepujete tričko z podpaží) a také kuličky z avonu- nechávají opravdu šílené skvrny na oblečení- z kuliček se mi osvědčila např. elvie (oriflame) nebo lady speed stick. Klidně napište znám spoustu kosmetických výrobků a ráda poradím.Jo a ještě je vynikající dětský olej z Oriflamu- používám ho jako tělové mléko- zejména na suchou pleť a taky po holení. Kosmetika je moje hobby a opravdu budu ráda když se ozvete. Jo a taky vás můžu zaregistrovat do Oriflamu pokud máte zájem! Ozvěte se KPslunicko"seznam.cz

Žblnk (So, 29. 7. 2006 - 12:07)

Pozrite si stránku www.stop-herbalife.szm.sk a možno aj tam nájdete ve?a odpovedí. Choďte do diskusného fóra.

girl (So, 29. 7. 2006 - 11:07)

Clinique nebo Lancome! Aukro.cz.

sarlota (So, 29. 7. 2006 - 10:07)

dakujem sonicka myslela som ze uz nikdy nebudem pocut nic ine len oriflame a avon,vcera som sa nechala zaregistrovat a startujem

Ivet (Pá, 28. 7. 2006 - 20:07)

ahojky já si objednávám Avon je lepší než Oriflame a taky pro mě levnější

Soňa (Pá, 28. 7. 2006 - 18:07)

Ahoj Sarlot,používám docela dlouho tuto kosmetiku v mém kosmetickém salonu.Mám už docela dost kosmetik vyzkoušených a LR je pro mne perfektní.Nejvíc používám přípravky z aloe.Hodně lidem jsem pomohla se zdravím.Naprosto super je sluneční kosmetika ,dekorativka.

Návštěvník (Pá, 28. 7. 2006 - 10:07)

Pokud jsi členka oriflame, tak máš vše s 30 % slevou, takže se to cenově minimálně srovná a já znám zase pěkně protivný distributorky Avonu. Takže všude je to o lidech, nemyslíš? :-)

Reklama

Přidat komentář