Reklama

Početí holčičky

Alex (St, 13. 2. 2008 - 08:02)

Já mám taky touhu mít holku, ale kluka bych "neschodila ze skály". Něco jiného je mít nějaké přání a něco jiného bezmezně preferovat jedno pohlaví, ještě když to stejně na 100% nemůžeš ovlivnit.
Přečti si pár příspěvků na diskusi - Chci miminko!!!!

Návštěvník (Út, 12. 2. 2008 - 19:02)

Co je??????????

Návštěvník (Út, 12. 2. 2008 - 14:02)

Je to prostě můj názor a moje touha mít holku, přispěla jsem tím jen do diskuze. Někdo chce zase jenom kluka,mám kamarádku, která má 2 kluky, chce třetí dítě a zase kluka,její názor je, že holku prostě NE! Každý jsme jiný, co byste na její názory řekli jí???

o dětské (chlap (Út, 12. 2. 2008 - 14:02)

Připojuji se k předcházející diskutérce. Opravdu mě zaráží to Vaše xenofóbní chování vůči klukům a bezvýhradný opičí obdiv k holkám. Mít zdravé dítě je přece velký DAR, který bychom měli bezvýhradně (a s vděčností) přijmout. Já z vás cítím sobecké a majetnické sklony, a pokud si to neuvědomíte a svůj postoj nezměníte, tak se s takovou tedy do miminka raději nepouštějte. Dítě není zboží, které lze vybrat a zakoupit v obchodě, je to člověk. A každý člověk je jedinečný s nesmrtelnou duší, která potřebuje od svých rodičů bezvýhradnou něhu a lásku.
Pokud by se Vám narodil kluk, s takovou matkou by byl vážně chudák - s největší pravděpodobností by trpěl nelásku od své matky (kdybyste měla pak dceru - trpěl by tím, že byste jí preferovala - kluci jsou svým způsobem velmi zranitelní - navzdory tomu, že dělají "chlapáky" ). Není pak divu, že by ho to v dospělosti domů moc netáhlo...Sama si odpovězte na otázku, kdo to ale zavinil...

A co se týká oné mužské "zaostalosti" - např. génius Einstein začal mluvit až ve 3 letech.
Mimochodem je prokázáno, že kluci mají v průměru o 5 bodů vyšší IQ než holky. Na ZŠ mají sice horší známky, ale jen proto, že jsou větší flákači. Dohoní to ale později. Jděte se podívat na nejtěžší VŠ - matfyz, jaderka, elektro - holky tam uvidíte jen sporadicky.

Alex (Út, 12. 2. 2008 - 10:02)

Nečetla jsem všechny tvoje příspěvky, tak nevím jestli už nějaké dítě máš. Já mám 3 kluky a taky chci holku, ale razantně se musím ohradit nesmyslům, který tu píšeš o klucích. Není pravda, že jsou "zaostalí" a jiný blbiny, který popisuješ. Je pravda, že každý dítě ať je to kluk nebo hloka je jiný.
Mluví ze mě zkušenost, protože mé dvě švagrové, s kterými jsem v častém kontaktu mají naopak zase holky. A holky jsou na mámu víc zlý v pubertě a nedej bože aby si rozvedená matka našla přítele, žárlivost nezná mezí. Jsem taky rozvedená a vím o čem mluvím.
Jestli chceš dítě jen za předpokladu, aby to byla holka, tak ho radši neměj.

Návštěvník (Po, 11. 2. 2008 - 18:02)

Víš, ono těch důvodů proč chci radši holku je víc. Dalším je třeba ten, že kluci jsou vesměs opoždění.Švagrová má kluka 5 let, ještě nemluví, kamarádka 3,5 roku kluk taky nemluví. Já třeba ve třech letech dělala ve školce besídku. No nevím, zda je to pravidelem,ale v mém okolí jsou ty hokky prostě tak nějak šikovnější....

Návštěvník (Po, 11. 2. 2008 - 14:02)

Klidně přiznám, že s ní kvalitní vztah nemám. A kdo tobě zaručí, že ty budeš mít? Na druhou stranu je spousta kluků, kteří se bez maminky neobejdou a to ani, když jsou ženatí. Mám pocit, že si potřebuješ léčit nějaké svoje sny, a pak budeš zklamaná, když ti je holčička plnit nebude.

__utma=22592180 (Po, 11. 2. 2008 - 13:02)

Ale jo, já netvrdím, že nejsou,ale častější je opak. A už jenom to ,že napíšeš že se bez máti obejdeš svědčí o tom, že s ní nemáš asi moc kvalitní vztahy, že? Ale o tom tu není řeč......

Návštěvník (Po, 11. 2. 2008 - 13:02)

Já jsem holka a bez máti se klidně obejdu. To, že nemáš případ ve svém okolí, neznamená, že nejsou.

Návštěvník (Po, 11. 2. 2008 - 13:02)

Nebude, ani slušně vychovanej kluk prostě netáhne domů k rodičům tak jako holka. Neznám ani jeden takový případ ze svého okolí, kdy by třeba holka nešla měsíc k rodičům a bylo jí to šumák, kdežto chlap tu potřebu nemá, i když má mámu rád. Vidím to u bratra, u manžela i u ostatních. Prostě můj názor, chci holku.

Návštěvník (Po, 11. 2. 2008 - 12:02)

Ten kluk bude takovej, jako si ho vychováš, stejně tak holka.

o co jde (Po, 11. 2. 2008 - 11:02)

Celá tahle diskuse mi přijde trochu ujetá. Připomíná mi to ony neslavné metody selekce) a plánování v dobách nedávno minulých. Na rozdíl od asijských domestifikací u nás panuje mírné znevažování potomků mužského pohlaví. Příspěvky výlučně od matek co mají kluka(y) a chtějí holku, nikoli od těch, co mají holku(y) a chtějí kluka. Znám ze svého okolí ženy, co svého druhého syna probrečely... U žen, které očekávaly druhou dceru mi to není známo. Nejste dámy vůči mužům trochu nespravedlivé? Myslíte, že dcera je zárukou štěstí a vašeho spokojeného stáří? Ve svém okolí mám plno příkladů, že to bylo přesně naopak. Koneckonců to nejdůležitější je přece ZDRAVÉ DÍTĚ.

ahoj (Po, 11. 2. 2008 - 08:02)

No já mám 4 kluky :-) Chtěli jsme holčičku 4x ....A jaksi by podle všech metod měl být druhý syn v pořadí na 1000% holčička :-)Takže bych to viděla 50 : 50

lena (Ne, 10. 2. 2008 - 19:02)

ahojky.mám doma už tříletého klučinu a ted bysme chtěli holčicku.tak jestli máte někdo radu prosím porad te.fakt bych si jí moc přála a hlavne jsme 4 sestry a vsichni máme same kluky tak snad se to prolomí a vyjde konečně ta holčička

lena (Ne, 10. 2. 2008 - 19:02)

ahojky.mám doma už tříletého klučinu a ted bysme chtěli holčicku.tak jestli máte někdo radu prosím porad te.fakt bych si jí moc přála a hlavne jsme 4 sestry a vsichni máme same kluky tak snad se to prolomí a vyjde konečně ta holčička

Alex (St, 6. 2. 2008 - 11:02)

Ahoj Evko, jak jsi zjistila v jaké fázy byl měsíc v okamžiku tvého narození?
Já mám 3 kluky a plánuji ještě jedno miminko a ráda bych, aby to byla holka. Půjčila jsem si z knihovny knížku - Kluka nebo holku? Je to zajímavý, už tady o tom někdo psal, mám vypočítaný termíny oplodnění od astrologa na holku a na kluka, ale ráda bych to ještě zkombinovala s vlastní menstruací co se týče rychlostí spermií X a Y. Díky za odpověď.

Evka Menclice (Po, 4. 2. 2008 - 16:02)

Ahoj Leni, už jsou to 4 roky, co jsi vznesla dotaz na "vytvoření" holčičky. Zajímalo by mě, jak vám do dopadlo :-)
Jinak já teď žiju ověřováním metody p. Dr. Jonáše, který tvrdí, že žena je plodná v tu fázi měsíce, ve které se narodila (viz lunární kaledář, najdeš na netu). Čili pokud jsi se např. narodila 5. den po úplňku, budeš plodná ve všech měsících každý 5. den po úplňku, nehledě na to, máš-li MS nebo ne (můj manžel byl také splozen při MS). No a holku nebo kluka už ovlivníš tak, jak psala Jitka (dle rychlosti X a Y spermií) - milovat se 3 dny před plodným dnem znamená holku, milovat se těsně před nebo v plodný den znamená kluka. Mě tato metoda strašně moc zaujala a tak teď zkoumám všecky těhotné kámošky. Když to nevyjde, je to většinou pro to, že si holky nepamatují, kdy na "to" skočili anebo mi prostě nevěří a vykrucují se z termínů (anebo to prostě nemusí fungovat vždycky)...Ale u mě to vychází (čekáme kluka) a já jsem své mamce taky přesně vyšla jako holka :-) Dnešní medicína v tyhle astrologické hrátky samozřejmě nevěří, takže jednoduše určí oplození na půli mezi MS anebo dle UZ. Můj lunární plodný den vyšel o 9 dní později než dle "medicíny", takže je i možné, že porodím o 9 dní později než mám stanoven TP :-) Uvidíme. Jestli si to někdo budete zkoušet, napište - zajímaly by mě výsledky!!! :-) Hodně zdaru všem! Já toto na druhé dítě určitě použiju (chci holku).
Evka

Návštěvník (Út, 1. 1. 2008 - 18:01)

Janko, vždyť otěhotnění při MS není nic zvláštního a na holku to sedí.

Ano, (Po, 11. 2. 2008 - 11:02)

nejdůležitější je zdravé dítě! Ale přece jenom moc toužím po holce. Já zase ve svém okolí vidím samé nevděčné kluky,kluk prostě netáhne tolik domů,tak to je a jinak nebude. Samozřejmě holka není zárukou spokojeného stáří, jak píšeš,může se najít i kluk, který na rodiče nebude kašlat, přesto CHCI HOLKU!! A třeba 3 holky než kluka!!!

bertik (Ne, 30. 12. 2007 - 18:12)

Jo a to, co píše Ivka je taky pravda, vždycky násob sedmi, kdo z partnerů má blíž k věku sedminásobku, to pohlaví by mělo vyjít, ale.... Bertik

Reklama

Přidat komentář