Reklama

POTRAT

Návštěvník (St, 7. 11. 2007 - 12:11)

pimpule už drž hubu už seš trapná s tím vomýláním.jdi do hajzlu.

pimpule (St, 7. 11. 2007 - 11:11)

aaa_ses nezodpovedna!!!!!!zaprve ses pod zakonem takze styk bys jeste vubec nemela mit a zadruhe ty neznas zadnou ochranu?kdyz uz se tedy po tehle strance cpes mezi dospeli?chudak to dite.

pimpule (St, 7. 11. 2007 - 11:11)

andraj-plne s tebou souhlasim

Eva (Čt, 20. 9. 2007 - 21:09)

Zdenku2,ty jsi tak naivni,ze jsi to Helene sezral i s navijakem.Ona zde na rovinu pise,ze antikoncepci nema a potrat ji dela vlastne dobre a klidne pujde na dalsi.Tim se vlastne priznava,ze bere potrat jako antikoncepci.Nahoda?Ne!Proste kdyz otehotni,zajde si na potrat a je to vyreseno.Ktera normalni zenska by sla tolikrat na potrat.

Petr (Čt, 20. 9. 2007 - 14:09)

Souhlas s T. Největší potratář na Doktorce.

TerezaK (Čt, 20. 9. 2007 - 14:09)

potratářská lobby.... klérofašisti... pane jo, to jsou věci, ani nevím, že takoví existujou.
A ze Zdeňkových příspěvků nic jako tleskání necítím. Jen vyjadřuje svůj postoj. Sice takový, který se nemusí každému líbit, ale slušně a bez osobních výpadů. A jeho ifnormace jsou odpovídající jeho názoru. Nevím, proč bych ho neměla respektovat.

T (Čt, 20. 9. 2007 - 14:09)

Zdeněk nepodává naprosto žádné "nestranné a citově nepodbarvené informace", ale sprostou potratářskou demagogii ve stylu, že potrat je formou antikoncepce, potratářce neustále tleská, jak ovládá své tělo (horší, že sám neovládá svůj mozek), potraty jsou přirozenou regulací porodnosti, a podobné žvásty. Ještě zapomněl na klérofašisty, ti zřejmě způsobili jeho neléčitelnou potratářskou obsesi. Nebo je placen potratářskou lobby, doktor to nebude, ten by neměl tolik času tady žvanit a znalosti tomu naprosto neodpovídají.

Růženka to Hele (Čt, 20. 9. 2007 - 14:09)

..No týden stará rozkládající se mrtvola dle mého je již spíš záležitostí smrti než života... a srovnávat jí s dětmi či starými lidmi no nevim:-(... ale abych ti odpověděla, tak doufám, že jí nebudu...že už bude někde jinde...a i to tělo tady doufám nikdo nenechá zahnívat, ale snad se o něj postarají...no kdybych náhodou na takovou mrtvolu narazila, tak se možná pozvracím, ale i tak o ní určitě nebudu nikdy psát s takovým odporem jako ty tady píšeš o dětech...takže má rada, aby si si došla k psychologovi stále platí...myslím, že se ti pak bude žít lépe, i když děti asi milovat nikdy nebudeš...

TerezaK (Čt, 20. 9. 2007 - 14:09)

Zdenku, oceňuji, že sem dáváte nestranné a citově nepodbarvené informace o interupcích pro ty, které to opravdu potřebují. Ale myslím, že Helena od Vás zastání nezasluhuje, protože pokdu si přečtete její příspěvky, pouze sklízí to co sama zasila. Urážky na její hlavu jsou pouze reakcí na její dřívější výroky. Nejde o to, že byla na potratu, to je její volba, jak naložit s těhotenstvím, ale o to, jakou formou to prezentuje. Jsou zde ženy, které potraty prošly a zanechalo to na nich nesmazatelné psychické následky (což sám jistě víte). Těm se ona doslova vysmívá, uráží je a napadá a to jen proto, že se k problematice interupcí a potratů nestavějí se stejnou krutostí jako ona. Proto ty urážky, které se na ni sypou.
Znovu opakuji, je to Janina z diskuze Nechci mít dítě - stejný sloh, stejné členění příspěvků, stejné slovní obraty, odvolávání na stejné zahraniční www. Je to ona, a za tím si stojím.

Návštěvník (Čt, 20. 9. 2007 - 13:09)

Helena = vypatlaný potratář Zdeněček.

Zdeněk2 (Čt, 20. 9. 2007 - 13:09)

Jestliže někdo tvrdí, že Helena používá potraty místo antikoncepce, měl by nějak zdůvodnit, jak na to přišel, když ona sama o tom nic nepíše. Z toho, že byla třikrát těhotná to nelze odvodit. Každá antikoncepce může selhat, a to nejen pro případ, že se Helena dohodla s partnerem na přerušování soulože, ale i kdyby používala pilulky. Kombinace antikoncepce a potratů je proto mezi zkušenými ženami, které svohe tělo chtějí plně ovládat, běžně užívaná na celém světě a proto si Helena nezaslouží urážky, které tady čteme.

Mary (Čt, 20. 9. 2007 - 10:09)

Honzo ty z nás máš prdel? To jako proč? Že Heleně nebaštíme to nadšení, s jakým chodí na interupce? Možná, že si to jako chlap ani nedokážeš představit, tak tě to tolik neděsí...

honza (Čt, 20. 9. 2007 - 09:09)

no já se vám divím, zrovna na stránkách jako je hnutí pro život se pořád píše o zlých ženských co měly deset potratů a je jim to jedno a když jednu potkáte, tak tvrdíte že si je vymyslela. pak se nemůžete divit že z vás každý má prdel.

Janina 2 (Čt, 20. 9. 2007 - 08:09)

Já si nemohu pomoct, ale pořád mám pocit, že Helena provokuje, jak na to budou ostatní reagovat....

Mary (Čt, 20. 9. 2007 - 08:09)

Helena je vážně chudák zralý na odbornou pomoc. Inteligentní, zdá se, ale chudák...

Janina 2 (Čt, 20. 9. 2007 - 08:09)

Tak jsem se přejmenovala na Janina 2. Vůbec jsem nevěděla, že H vystupuje i jako J. Každopádně si stojím za svými názory proti Heleně a potratům.
Helena má asi dost mondráků, které schovává za tu svou, rádoby, tvrdost...

Helena (Čt, 20. 9. 2007 - 01:09)

Růženka:
A co třeba rozkládající se týden stará mrtvola, to je taky součást života a jednou tím budeš taky, a nepřijde ti odporná?

Eva:
No jo, jenže vy liferský zrůdy pokládáte slova jako parazit, hnus, fakan a podobně za sprosťárny - to nejsou žádný sprosťárny, naopak je sprosté říkat "miminko", protože tím nevinnou ženu obviňuješ z vraždy - to by mělo být trestné.
A na Childfree Hardcore jsou TISÍCE lidí, kteří neřeknou dítěti jinak než "hnus" (anglicky samozřejmě), takže žádná náhoda.
Kdo je Janina nevím, ale vím, že breedeři házejí všechny lidi co nechtějí děti do jednoho pytle, což je blbost - mít dítě taky neznamená stát se primitivní abrahámskou bečkou kterou manžel podvádí.

Eva (St, 19. 9. 2007 - 22:09)

Vís,Heleno,tvuj slovnik je stejne vulgarni,jaky mela Janina.Stejne nazory,stejny pristup k zivotu.To by byla velka nahoda,ne?A pokud to nahoda je,tak si obe muzete podat ruce!

Růženka (St, 19. 9. 2007 - 22:09)

Víš můžeš si říkat, co chceš a určitě nalezneš i stejně smýšlející, ale to nemění nic na tom, že to značí tvou psychickou poruchu...považovat za odporné něco, co je přirozenou součástí života a čím si sama byla...to je to samé, jako, když někdo považuje za odporné staré lidi...tak též není úplně psychicky v pořádku...a je rozdíl, když někdo děti nemusí a když někdo je považuje za hnus:-(

Helena (St, 19. 9. 2007 - 21:09)

Ale já myslím, že vím o co vám jde - přesvědčit ty, kteří také cítí zhnusení z dětí, že jsou jediní na světě.
To není pravda. Na světě je spousta lidí, kteří děti nesnáší, a v dnešní době už není problém najít stejně smýšlející lidi a společně si na ten hnus kolem nás zanadávat.

Reklama

Přidat komentář