Reklama

POTRAT

Ola (Út, 15. 2. 2011 - 13:02)

Jistěže to není dítě,ale je to zárodek dítěte.Na palici z toho budeš tak i tak..
Pamatuj,že druhé takové se ti už nikdy nenarodí!

Rita (Po, 14. 2. 2011 - 21:02)

Hlavně jdi na miniinterupci, neodkládej to. jestli jsi teda rozhodnutá. Donosit dítě a dát ho k adopci je jenom jízdenka na psychinu. Budeš furt myslet na to, kde je, co s ním je... interrupce není asi nic příjemnýho, ale je to rychlý a zárodek má pár cm. není to dítě!

jan (Po, 14. 2. 2011 - 18:02)

holky prosim vas jak dlouho...potrat je zabití tvého dítěte, když ho nechceš, donos ho prosí a dek adopci, je tolik neplodných párů. kteří ho vděčně přijmou. Hlavně prosím dětátko nezabíjej.

lily (Po, 7. 2. 2011 - 16:02)

holky prosim vas jak dlouho...karina:ahoj,na potratu sem byla před rokem a 3 měsíci,byla sem před 12.týdnem tak,že sem to měla jen tak tak.....normálně mě uspaly.....a pak najednou sem se probudila na pokoji....bylo to strašně rychly...trvalo to kolem 20 min.a potom mě vůbec nic nebolelo....akorát se mi jenom motala hlava,protože sem ztratila moc krve,ale jinak nic a druhý den mě ráno propustily dom....

Jenka Rychlíkov (Ne, 6. 2. 2011 - 00:02)

Ha zas jeden chytrej, prej výčitky svědomí ha ha ha. Embryo je parazit a mělo by tak s ním být zacházeno.

Chlap (Čt, 3. 2. 2011 - 15:02)

Ty jsi chlap, tak to...Ja nejsem proti potratum,kdo by chtel dite ale je hnus jak tamto bylo napsany,neni to zadny parazit a takle hnusne nikdo nepise ani o bakteriich a tohle je budouci lidska bytost a myslim ze zensky co to takhle napisou tak si tim leci naky vycitky svedomi.Ale jinak pro potraty sem,to vam nic nevycitam.

karina (Čt, 3. 2. 2011 - 11:02)

holky prosim vas jak dlouho trva potrat a bolito .prosim odpovezta

Jenko (St, 2. 2. 2011 - 20:02)

Máš pravdu předsedo!!!

Jenko (St, 2. 2. 2011 - 20:02)

Máš pravdu předsedo!!!

Jenka Rychlíkov (St, 2. 2. 2011 - 01:02)

Ty jsi chlap, tak to nechápeš.
Nechal by jsi si do svýho těla dobrovolně nasadit tasemnici, která by tě zevnitř užírala, takže bys zvracel a měl nafouklý břicho?
A kdyby se ti tam usadila nezvaně, tak bys jí tam nechal, nebo se toho parazita snažil rychle zbavit a usmrtit ho???

Fuj (St, 2. 2. 2011 - 01:02)

Tak ja taky nesnasim deti a nechci zadny,protoze totalne vsechno znici ale posledni prispevek napsala dobra zruda,chce se mi stoho blit!

Jenka Rychlíkov (Út, 1. 2. 2011 - 22:02)

souhlas s Helenou
SMRT PARAZITUJÍCÍM EMBRYÍM, AŤ CHCÍPNOU!

Přesně tak, ať chcípnou. Kdo si je do těla nepozve, nemusí je živit a nechat se jimi vysávat.

Mně se ten film naopak strašně líbí, zmrd sebou cuká a chcípá, je to úžasný, ať žijou potraty!!!! Kdo je vymyslel, byl největší dobrodinec na světě a zasloužil by si Nobelovku!!!

Ivka (Pá, 14. 1. 2011 - 14:01)

porod nemusí být trauma a život s dítětem může být lepší než bez dítěte, mně je te třiceti a dítě bych jednou chtěla, takže se porodu nějak zvlášť nebojím (i když v patnácti jsem měla stejný názor jako helena:-)

je to člověk od člověka

Ivka (Pá, 14. 1. 2011 - 14:01)

Dítě si nemůžu dovolit je blábol. Tenhle stát nenechá nikoho umřít hlady. Prostě děcku obětuješ pohodlí, když ho tak chceš.

A jestli ne, tak interrupce.

Heleno (Pá, 14. 1. 2011 - 14:01)

Proboha kdo tš porodil? Větší zrůdu zde na netu jsem neviděla. Ty jako embrio ses neměla narodit. Naštěstí jsi poznamenaná na psychice,takže se na tobě příroda vyřádila,což ti přeji.Ty nikdy neměj děti.

Helena (Pá, 14. 1. 2011 - 14:01)

Čumim na ty videa, a říkám si - a co jako?
Co má bejt?
To mě má dojmout?

A víš jaká je alternativa?
Devět měsíců fakan v břiše, nadouvající se pupek, zničený prsa, oteklý nohy, strie, křečáky, pak nechutný a odporný porod, několik let si budeš dávat tělo dohromady, narušené vzdělávání nebo kariéra, mezilidské vztahy, sportovní výkony...

Trauma na zbytek života, většinou celý život zničený, zničené tělo, zničené zdraví, zničená kariéra...

A nějaké debilní video mě má zastrašit od potratu?

SMRT PARAZITUJÍCÍM EMBRYÍM, AŤ CHCÍPNOU!

Budu sobec, a moje děťátko co? MOJE DĚŤÁTKO CHCÍPNE!
Žádný fakan nebude ničit moje tělo, můj život, mojí postavu, mojí kariéru. Ženský, neblbněte, přece se nebudete obětovat kvůli nějakému smradovi.

JO, a jestli se vám videa ze Svobody volby zdají nechutná, tak se podívejte na video z porodu. Svoboda volby vás vyšokuje možná na půl hodiny... z porodu budete blít ještě za deset let. Opravdu chcete takovou nechutnost prožít? Asi ne, co?

marlen (Pá, 14. 1. 2011 - 08:01)

Ty blbko, zkoukni si videa...:(..chlapi jsou idioti...možná si to ještě rozmyslí???

marlen (Pá, 14. 1. 2011 - 08:01)

Hezký den. Chtěla bych se...Hele...a co když mi ještě není ani 18..nemám dokončenous třední a otec dítěte není ani můj přítel( jen s polu spíme) + je z jiné země.....popř..nemám chodit na potrat??:DD

... (Čt, 13. 1. 2011 - 20:01)

Co je to za blábol a za...Ty blbko, zkoukni si videa uvedená na této stránce a pak mluv! Já jsem ted postavena před situaci, že čekám vytoužené miminko, ale partner se prostě zalekl a nechce ho, ale bez něj jsem ztracená a sama si to finančně dovolit vůbec nemohu a je mi strašně při pčedstavě, že jsem nucena usmrtit moje "nikdy nenarozené děťátko"

http://www.svobodavolby.cz/

Andrea (St, 12. 1. 2011 - 23:01)

Hezký den. Chtěla bych se...Co je to za blábol a za lži???
Já osobně na potrat sice nejdu, ale dovedu si představit určité katastrofální situace, kdy bych na něj bez výčitek svědomí šla (např. otěhotnění v důsledku znásilnění, ohrožení zdraví/života matky...). Samozřejmě, pro vás katolické fanatiky (žena je pro vás jen inkubátor pro děcka a levná pracovní síla do kuchyně) je to bezpředmětné. Myslíte si, že někoho zajímají ty vaše iracionální a fanatické keci? Ty si běžtě vyřvávat do kostela, blbci.

Reklama

Přidat komentář