Reklama

Bratr masturbuje s mým prádlem

kalhotky (Čt, 1. 1. 2015 - 15:01)

Zdar je mi 16 mám hrozně rád čichání kalhotek jednou sem byl u kamarádky šli sme se koukat na film u ní nahoře sem si všiml kalhotek položených v rohu chvíli sem se na ně koukal a pak jsem rek ze du na záchod šel jsem do koupelny a tam plný koš sprádlem a tam byli kalhotky její a její sestry a mámy tak sem hned vyndal troje a jedny si navlekl na hlavu jedny do ruky k čichání a jedny na pero a ta vůně byla tak krásná ta její 16leta kundicka voněla byl jsem tak vzrusenej pak jsem vzal kalhotky její mámy a už sem vrcholil byli krásně špinavé a voňavé olizal jsem tě zaschlej sekret myslel sem že už budu ale vzal sem este na rychlo sestrny kalhotky a lizal je a potíral sem si tím obličej a pak najednou výstřik do kalhotek vrátil sem kalhotky do koše na prádlo a šel nahoru otevřu dveře a ona jen v podprsence a tangách říkám co se děje a ona viděla sem tě co si dělal v koupelně počkej až přijde ségra s mámou tak jim to řeknu takže pod na postel a lehni si poslechl sem ona na mně skočila svazala mi ruce a nohy k posteli vlezla mi na obličej sundala si tanga a dala mi je do pusi nos se mi zaboril do její pipinky a já byl úplně bezmocnej pořádně mi omrdavala ksicht po chvilce dole bouchli dveře a ona zemne slezla a běžela dolů to říct skousel sem se odvázat ale nešlo to najednou slyším kroky jak dou nahoru vešli tam všichni tři svlekli se a sundali si všichni kalhotky penys se mi ztoporil ona šla zas na obličej a a zaborila mi nos do jejího zadečku o penys se mi starala její máma a ségra si sedla na moje ruce a zarazila si moje prsty do zadečku a pipinky její mamka mne začala zasouvat penys do kundicky všichni tři mne tam omrdavali střídali se na pozicích netrvali ani tři zasuny a já strikal přímo do ni byla to slast potm mne nechala ať si svoje sperma od ní vylizu bylo slané všichni se potom oblékli a jediný já tam byl nahý a pripoutany este pul hodiny s

Zuzka (Út, 23. 12. 2014 - 12:12)

chjoooo-žena je od přírody...Pro hlupáka každý hloupý, co? ;-)

občas ty ludry (Po, 22. 12. 2014 - 11:12)

Dokud jdou po vyhonění do...chjoooo-žena je od přírody blbka!

zapomětlivá (Po, 22. 12. 2014 - 10:12)

Dokud jdou po vyhonění do pračky je to v okeju. Průser může být, když by byly jen zapomenuté a znovu oblečené. To mi pičař říkal, že spermie jsou takové ludry, že by si mohly přelízt kam nemají. Že takové vzácné případy jsou popsané v literatuře. Ale to chlapi ještě nebyli vyhonění práškama....

Duplo (Ne, 21. 12. 2014 - 23:12)

Teraz onanujem v sesterniciných gaťkách. Sú krásne, modré s bielymi sloníkmi. Mňam :-)

Jana (Čt, 16. 5. 2013 - 18:05)

My jsme také s bráškou mastili párkrát společně,ale jen potmě a bylo to opravdu vzrušující. Vždycky jsme si u toho šeptali strašný prasečiny,abychom se vydráždili ještě více. Soulož jsme ale nikdy nezkusili, ani ji nikdo z nás nenavrhoval.Nevím jak jemu, ale mě by to přišlo poněkud divné, spíš hnusné. No a pokud bych zjistila, že si to tajně užívá s mým prádlem, neřešila bych to. Jsem na tohle tolerantní. Holt puberta s náma mávala se všema.

Jana (Čt, 16. 5. 2013 - 18:05)

ja sem od malicka smiroval...Hezké snění Ťulíku. Jen tu češtinu víc trénuj! :-)

yarys20 (Čt, 16. 5. 2013 - 12:05)

ja sem od malicka smiroval segru kdy ji bylo 14 mě 16 tak mi dovolila abych si nadni honil pero kdy chci za cele moje kapesne tak sem to prijmul měly jsme spolu pokoj tak to bylo v pohode a rodice byly porad v praci vzdycky to probelho tak ze si sestra sundala kalhotky a sedla si na pc stul a roztahla hohy co nejvice mohla ja si vzal zidly a sednulsi k jeji kunde a az sem ji citil a honil sem jak blazen segra byla proste skvěla dnes uz ji je 20 a me 22 za tech par let mi dovolovala vice a vic momentalne ji muzu uz mrdat ale jen do zadecku ona tvrdi ze ma strach do kundy ja si le myslim ze to ma rada

!!! (So, 22. 11. 2014 - 10:11)

Vy toho ženský naděláte aspoň nemusíte škrobit!

zajko (So, 22. 11. 2014 - 01:11)

Tiež rád onanujem v ženských gaťkách. Keď som mal asi 12 rokov,brával som si občas mamine gaťky a nosil som ich celý deň, keď som nebol v škole a potom som v nich onanoval. Bolo to veľmi rajcovné. Raz som si zo školy priniesol aj tie modré gaťky ,čo mali dievčatá na telesnú.
V automechanickej dielni ma raz poslali pre handry na čistenie rúk a vo vreci boli aj gaťky, tak som si ich hneď zobral.
Neskôr som si ich začal objednávať cez rôzne katalógy Quelle,... ale tam mali väčšinou 10-kusové balenia, takže mám naozaj veľkú zbierku. V lete som si kúpil asi 20 kusov na tržnici u číňana. A jedny som zobral sesternici také biele so srdiečkom. Najradšej mám ružové a čipkované.
Nosím ich stále ,aj do roboty. Dám si gaťky a na to dám trenky ,takže nič nieje vidno.

edward (St, 5. 11. 2014 - 09:11)

Niekto to odsudzuje ,iny zase suhlasi..Ja milujem vonu nosenych gatiek..a myslim si ze to vzrussuje mnoho muzov..Rad taketo gatky privoniavam alele aj vylizem a ostriekam..Je to uzasny pocit...Myslim si ze na tom neni nic zle...

Max (Po, 3. 11. 2014 - 18:11)

Jasný,tak je ještě možná...Dani a Rendo ja taky obcas prejdu nahy z koupelny nahy pred mamkou neby me uvidi treba setrenice holy zadek a ja doma chodim bezne jen ve spodnim pradle aji pred nastevou proste to tak beru ze je to prirozena vec zadny stidlik nejsem a ted v dospelosti vubec ne pokud chcete muzeme si o tom napsat vice a ossobne myslim ze kluci nejsou nekeri stidlici a kdyz je vidi treba setra nebo nekdo z rodiny tak jim to nevadi a kor kluci ty se treba radi chlubi a nekdy chodi bezne jen v tricku a a dost ty kluci kolem puberty maji erekci a je to pohodlne takhle chodit doma

Dana (Ne, 2. 11. 2014 - 13:11)

Jasný,tak je ještě možná v pubertě,možná mu to dělá i dobře,že takhle před tebou chodí.Já
bych mu to neříkala,protože to bude dělat na just a když ho takle jakoby ignoruješ tak je to v pohodě.Rendo já něco podobného mám u svého synovce,který je také v pubertálním věku a rád také chodí jen v tričku nahý i přede mnou.

renda (Ne, 2. 11. 2014 - 12:11)

Dano, víš, moc se mu tam nedívám. Ale řekla bych, že celkem průměr, možná ještě poroste. Mám mu říct, ať doma nechodí nahatej ?

Dana (Ne, 2. 11. 2014 - 12:11)

Rendo to se stává,že se kluci předvádějí a má ho velkýho?

renda (Ne, 2. 11. 2014 - 12:11)

Ahoj, můj mladší brácha (14) si také oblíbil mé použité kalhotky. Navíc rád chodí doma ve slipech nebo jen v tričku, dole nic...Holky, máte podobné zkušenosti?

Jeho sémě (Pá, 24. 10. 2014 - 16:10)

Já zrovna dnes našel pohozená tanga na hřbitově. Jistěže jsem si je vzal. Očistil a ... . Ano a to asi minulý týden jsem našel kalhotky - vhonil jsem se v nich v lese.

bivoj (St, 22. 10. 2014 - 19:10)

...Jura není magor ale...Nebojte již sem mu poslal kouzlo !

Jojo (St, 22. 10. 2014 - 19:10)

Jirka je magor....Jura není magor ale těžkej psychouš.Ten zjebe každou diskuzi těma svejma deviantskejma sračkama.

d (St, 22. 10. 2014 - 18:10)

Jirka je magor.

Reklama

Přidat komentář