Reklama

Pánská tanga

Návštěvník (Po, 9. 4. 2007 - 19:04)

Pipino, ty jsi taky pěkná pipka. Děs.

pipina (Po, 9. 4. 2007 - 00:04)

Já nosím zásadně pánská. Cítím se v nich úžasně! Mám je volnější a větrají.

on (Po, 9. 4. 2007 - 00:04)

...tanga jsou super na nošení a je jedno jestli pánská či dámská pro muže.

Návštěvník (Ne, 8. 4. 2007 - 23:04)

Tanga jsou fuj a tangáči fujáci!! Tfuj, hnus!

Pavel (Ne, 8. 4. 2007 - 22:04)

Správně Mirouši, tenhle pablb by snad, kdyby se dostal do vlády, by nám chlapům tangáčům, zakázal nosit naše oblíbené spodní prádlo. Máš pravdu, že se nám vrátil René. Ale on už nám asi hajá, takže si na jeho stupidní výlevy budeme muset počkat do zítřka.

mirous (Ne, 8. 4. 2007 - 22:04)

Nazdar René!to je dost že si se vrátil.No chtělo to tady provětrat...Už si tady chyběl!Bez tebe ty diskuze neměli cenu.Ale stejne nemás pravdu ,tanga se nosit budou i kdyby jeden 30letý se závazky vyhrožoval flintou! Je mi 38 a život mi ukázal že každý musí spoléhat jen sám na sebe a své nejbližší.Tudíž tvůj názor beru na vědomí ale vůbec s ním nesouhlasím.Je to každého věc! Já osobně tanga nosím již 15 let a co si kdo myslí je mi úplně jedno.Mám také 2 děti jako ty ,100% ženskou a chodím do posilovny a sauny. V tangách je mi dobře a kritiky posílám do prdele!Tangám zdar!!!!

Pavel (Ne, 8. 4. 2007 - 22:04)

Ty jsi fakt magor, žádný pánský tangy, ale tanga. U Čongů pánská tanga vůbec koupit nejdou, protože zákazníci, kteří tam nakupují, je nežádají. Tobě jestli je třicet, tak ať týden nežeru. Požádej o vstup do klubu seniorů, tam si můžete pokecat, co to je za úchyly, kteří na sebe navlíkají tanga.

Návštěvník (Ne, 8. 4. 2007 - 13:04)

Děkuji,děkuji.Tobě tlustá náno a Tobě úchylnej Rocky taky.Konečně jsem pochopil k čemu že ty pánské tangy vlastně jsou.Je mi Vás líto,pomoct Vám nemohu.Jen Vám popíšu svou postavu,abyste věděli,jak normální chlap vypadá.Ta tlustá a ošklivá Dano a Ty úchylnej Rocky taky.Je mi 30,atletické postavy,vysoký 177cm a trenky nosím na rozdíl od vašeho spodního prádla z burzy od Vietnamců za dvacku,kupované ve značkových obchodevh se spodním prádlem.Ale to Vy dvě hovada nemůžete ani vědět,že takové existují.Za zenitem na rozdíl od Tebe Danuško takky nejsem,mám už totiž dvě zdravé děti.Takže někde ty jeden perverzní Dano,alias Rocky zalez Ty a styď se sám.A ještě k tomu si dej pro jistotu pár facek.Potřebuješ to jako sůl blboune nejapný.

Rocky (Ne, 8. 4. 2007 - 13:04)

Skvělý Danuško, zpocenej nechutnej tlustoprd s rozteklou prdelí a navlečenej ve vytahaných trenclích s kapsičkou nám tu nebude dělat přednášky, co je estetický a co ne. Někam zalez, debile a tiše se styď!!!! Prase nechutný.

Dana (Ne, 8. 4. 2007 - 13:04)

Na tohle asi ani nemá cenu reagovat,protože sem může napsat každej nechutnej vyplešatělej tlustoprd, že je pohlednej.
Myslím si že chlapi přes 25 tanga vůbec nenosí nebo ojediněle. Jsou to české předsudky, protože ve Francii dělá prodej pánských tanga skoro třetinu spodního prádla a nikdo se tomu nediví. Já jenom říkám, že každý chlap, který nosí tanga nemusí být úchyl ani homouš, to je asi tak všechno. Jinak pro zajímavost, mě je 22 a příteli 26, takže nám rozhodně biologické hodiny netikají, to spíš tobě. Moje výška/váha je 169/59, takže rozhodně se dá pohled na mě ve zdraví přežít. Ale diskuze s takovými omezenci jako ty jsou k ničemu, takže když dovolíš, už na tebe reagovat nebudu.

Návštěvník (Ne, 8. 4. 2007 - 12:04)

Milá Danko,
rád jsem si přečetl to tvé bezduché kázaní,ale opět jsi mě nepřesvědčila.Osobně si myslím,že jsi,nic proti a nechci urážet,ale že jsi tlustá a né moc pohledná,možná žena,které už biologické hodiny odbíjejí poslední minuty,né-li sekundy.Takže se nedivím,že máš určité představy,které jsi získala zhlížením perverzních obrázků na internetu.Mohu Tě ale ujistit,že ač třicátník,vypadám dobře a to dokonce i v slušivých trenkách.Ovšem čistých,neposraných,jako Ti,co nosí tanga.Holt,jak se říká,navrch huj a vespod fuj.Jinak to,že někdo dělá nějaký ten box,neznamená,že by musel dávet někomu po držce.Nebo že by na to měl.Existují lidé,kteří box nedělají,ale vlastní legálně střelné zbraně a to proto,aby se těmto hlupákům ubránily.

Dana (Ne, 8. 4. 2007 - 12:04)

Anonyme a my holky, kterým se to na našich chlapech líbí, tak jsme podle tebe úchylačky, lesby atd? Nezlob se na mne, ale magor jsi ty. Většina chlapů to na sebe vzít nemůže, ale to není důvod k tomu, aby se ti, kteří je nosit mohou, to báli dělat. Na drtivou většinu chlapů se nedá koukat, zaujmou něčím jiným, charizmatem, prachama nebo sportem, kterým provozují. Jenomže svejma tlustejma nebo naopak rachitickejma prdelema nás holky rozhodně neoslněj. Tak jdi se svýma názorama do hajzlu. Já si vybrala chlapa, který má pěknou, svalnatou prdelku, na kterou je radost pohledět. Buzík to zcela určitě není, naopak tak kolem 20 chodil do těch jejich gay-klubů a dával jim tam po držce, protože je nesnáší. A tobě by za takový kecy dal taky, protože dělá thai-box. Takže si mysli, co chceš, ale každej kluk, co nosí tangáče není určitě homouš ani úchyl. A klidně tě ujišťuju, že můj přítel nic jinýho než tanga nenosí.

Návštěvník (Ne, 8. 4. 2007 - 11:04)

Omlouvám se za chyby kočky moje.

Návštěvník (Ne, 8. 4. 2007 - 11:04)

Říkejte si co chcete,tanga jsou pro perverzní a úchylné chlapy.Nejhorší na tom je to,že člověk neví,co za odporné a buzerantské individua chodí mezi normálníma lidma.Mělo by se to nějak třídit a řádně zanačit,abychom my normální měli tu čest,vědět s kým přicházíme do styku.Pak je to samá násilnost,pedofilové,buzeranti a jiné tomu podobné prasata.
Jo a už jste slyšly,že existují pánské podprsenky kluci???Co Vy na to?

Martin (Ne, 8. 4. 2007 - 08:04)

Říkejte si, kdo co chcete, podporuju radar i tanga .Hezké velikonoce.

Návštěvník (Ne, 8. 4. 2007 - 03:04)

Jasne, je to buzerantskej hnus!

Návštěvník (Ne, 8. 4. 2007 - 02:04)

Spalte je všechny,než to ,choďte radši nahatí!

Ano (So, 7. 4. 2007 - 00:04)

a co jeste Cesi umi je ponizovat. Asi nic jineho jim nezbude. Asi ma ceska vlada pravdu. Ja tam neziji a nic takoveho bych dovolit nedala, aby vladnici takhle mluvili o lidech, kteri je zvolili..

George (Pá, 6. 4. 2007 - 21:04)

Rosie, podle studie o inteligenci vsech narodu sveta Cesi opravdu moc inteligentni nejsou. Tvoje IQ je ovsem hluboky podprumer i mezi hloupymi Cechacky, takze asi tak uroven zeleniny.

Návštěvník (Pá, 6. 4. 2007 - 21:04)

Prosím,chlapi,to nám nedělejte,trenky noste a nejlépe v barvě khaki,či pouštní odstín!

Reklama

Přidat komentář