Reklama

Pánská tanga

Viola (Čt, 19. 7. 2012 - 12:07)

Místní teploušci zde...Já jsem se o tangách bavila s klukama ve Francii, kam často jezdím a i oni mně potvrdili, že to nosí pouze buzíci. Kterých je prý ve Francii víc a víc. Dřív jich bylo 4%, teď se to odhaduje už na 10%. Oni to pochopitelně nepřiznávají, kamuflují to přítelkyněma, manželkama, dětma. Dokážou mít sex s ženou. Ale přitahuje je to k mužům. A hlavním znakem je, že tito poloteplouši nosí pánská tanga. Tak to je, protože normálního muže by nenapadlo vzít na svou mužnou postavu takovéto buzer-kalhotky. Přítelovi se pánská tanga úplně hnusí. A tak to má být. Skutečný muž by na sebe takovou věc nenavlíkl. Nemá zapotřebí zkoumat před zrcadlem, jestli má sexy prdelku. Muži se o takové věci nezajímají.

Jen to zkus doc (Čt, 19. 7. 2012 - 10:07)

Místní gejové sou z tang...Vezmi si tanga, udělej si erekci a uvidíš, jak tě provázek v prdeli pěkně porajcuje!! Pak už na bukvoše nebudeš nadávat a vymýšlet jim terapie.

Lenny (Čt, 19. 7. 2012 - 10:07)

Výskyt je malý dost...Místní teploušci zde tvrdí, že Česko je zaostalé a proto to tu lidi nechápou. Je to blbost na n-tou. Já jezdím do ciziny každý rok a výskyt tangáčů rozhodně nestoupá. Na pláži jsou nejvíc k vidění v Itálii, ale i tam se jedná o ojedinělé případy. Loni se v Itálii přede mnou producíroval schválně jeden tangáček. Ne, že bych se nedívala, nechlupatá opálená svalnatá a přitom malá sexy prdelka. Jo, u krásného Itálka se na to dalo koukat. Ale i tak, chlap v tangách bude vždycky působit jak buznička, i kdyby byl sebekrásnější.

doc. Nunvář (Čt, 19. 7. 2012 - 08:07)

..jsou střihy, kde je...Místní gejové sou z tang úplně říční, nejvíc se jim asi líbí, že při erekci se jim provázek pěkně zařízne - jsou to prostě buzeranti, kteří by se měli léčit.

ale vůbec nejso (Čt, 19. 7. 2012 - 08:07)

Jsou drceny a uškrceny.....jsou střihy, kde je vpředu dostatek místa i pro velkou výbavu a jsou tudíž velmi pohodlné a nikde se nic neohrnuje kolem stehen. jako je tomu u boxerek.

tangař (Čt, 19. 7. 2012 - 07:07)

Zrovna v Itálii,no to je...kulky přitlačené k tělu a pomačkaný úd jsou v pohodlných tangách správné velikosti méně nežli v upnutých boxerkách "na tělo". ty slavná 3-ko.
A na koho tanga patří či nepatří je na svobodném rozhodnutí jeho samého.

3 (Čt, 19. 7. 2012 - 01:07)

Místní teploušci zde...Zrovna v Itálii,no to je děs,když jsem si tam před pár lety sundala vršek ,mohli se zcvoknout,tanga prostě na chlapa nepatří,ti volotrci,kteří tu píšou jak jsou pohodlná snad nevnímají ty kulky přitlačené k tělu a pomačkaného úda?Pohodlné a příjemné být nemůžou,ty tangáče vem čert.

Lenny (St, 18. 7. 2012 - 10:07)

Výskyt je malý dost...Místní teploušci zde tvrdí, že Česko je zaostalé a proto to tu lidi nechápou. Je to blbost na n-tou. Já jezdím do ciziny každý rok a výskyt tangáčů rozhodně nestoupá. Na pláži jsou nejvíc k vidění v Itálii, ale i tam se jedná o ojedinělé případy. Loni se v Itálii přede mnou producíroval schválně jeden tangáček. Ne, že bych se nedívala, nechlupatá opálená svalnatá a přitom malá sexy prdelka. Jo, u krásného Itálka se na to dalo koukat. Ale i tak, chlap v tangách bude vždycky působit jak buznička, i kdyby byl sebekrásnější.

Zrzka (Út, 17. 7. 2012 - 23:07)

Dlouhý vlasy se mi taky na...tanga rozhodně jsou vrcholem teploušství nebo podivných zálib,naušnice a dlouhé vlasy aspoň některým sluší,ale tanga jsou k smíchu i na pěkným klukovi,viděla jsem kluka opalovat se v nich,vypadal jak vůl a budil pozornost v celém okolí,řekněte sami,kolik kluků jste kdy viděli na různých plážích světa?Já naštěstí jen toho jednoho,ale jsem pob...á ještě teď.

Zuzka (Út, 17. 7. 2012 - 17:07)

Dlouhý vlasy se mi taky na chlapech nelíbí. Když už, tak se mi líbí ty vlasy-kvalita, barva ale že by vám to vyloženě slušelo tak to zase ne. A naušnice to taky zrovna nemusim na chlapovi vidět. A ono je to tak nějak podobný- dlouhý vlasy, naušnice, tanga....zavání to teploušstvím!

BIG (Út, 17. 7. 2012 - 16:07)

Většina lidí to vidí...Ještě štěstí, že pan docent tady bdí nad tangatýma teploušema. Škoda jen, že oni vůbec nereagují na jeho návrhy léčení. A pořád si rvou provázky mezi svoje úchylácké půlky!!

Lucka (Út, 17. 7. 2012 - 16:07)

A tanga vymizí!Vystavovat...Většina lidí to vidí stejně, myslím homosexualitu a tanga. Teplouši si cpou pyje do prdele, tangáči si tam cpou šňůrečky!!!! Obojí je k poblití.

Zuzka (Po, 16. 7. 2012 - 21:07)

Dlouhý vlasy se mi taky na chlapech nelíbí. Když už, tak se mi líbí ty vlasy-kvalita, barva ale že by vám to vyloženě slušelo tak to zase ne. A naušnice to taky zrovna nemusim na chlapovi vidět. A ono je to tak nějak podobný- dlouhý vlasy, naušnice, tanga....zavání te teploušstvím!

BIG (Po, 16. 7. 2012 - 21:07)

Ještě štěstí, že pan docent tady bdí nad tangatýma teploušema. Škoda jen, že oni vůbec nereagují na jeho návrhy léčení. A pořád si rvou provázky mezi svoje úchylácké půlky!!

Co tohle je zas (Po, 16. 7. 2012 - 21:07)

Už prestan komentovať!Tie...IQ "hupacieho konika" má asi autor minulého diskuzního příspěvku

99999 (Po, 16. 7. 2012 - 21:07)

Už prestan komentovať!Tie tvoje reakcie naznačujú tvoje IQ KTORé JE VO VýšKE HúPACIEHO KONíKA§§

Pesimista (Po, 16. 7. 2012 - 12:07)

Jak si to tak tady pročítám, je mi smutno z vaší netolerance. Copak nedokážete pochopit, že normálním lidem se jeví tanga na muži jako zrůdnost? Nechci si představit, jak by to vypadalo, kdyby těch homosexuálů bylo třeba 2x tolik... Pod kotel tu přikládají samozřejmě i metrosexuálové - tady je smutné, že jejich početní stav je spíš otázkou stavu naší kultury, a v tomto směru to nevypadá do budoucna dobře.

tom (Po, 16. 7. 2012 - 09:07)

Právě jsem se vrátil z dovči u nás. Byli jsme na termálním bazéně a tam pravidelně chodil postarší pán (přes 50, spíš k 60) v černých tangách. Já tanga občas také nosím, ale v jeho věku si vzít tanga je fakt odvaha, klobouk dolů. Byl tam s partou žen i můži podobného věku a všichni byli v pohodě. Musím říct, že v jeho věku měl solidní postavu, takže to vůbec nevypadalo divně. Nebyly ani žádné trapné reakce okolí. Žeby se u nás blýskalo na lepší časy a blbé odsuzování a pomlouvání by už mizelo?

BIG (Po, 16. 7. 2012 - 00:07)

Už prestan komentovať!Tie...Ještě štěstí, že pan docent tady bdí nad tangatýma teploušema. Škoda jen, že oni vůbec nereagují na jeho návrhy léčení. A pořád si rvou provázky mezi svoje úchylácké půlky!!

999999 (Ne, 15. 7. 2012 - 20:07)

Ty homosexuální zmrde, ty...Už prestan komentovať!Tie tvoje reakcie naznačujú tvoje IQ KTORé JE VO VýšKE HúPACIEHO KONíKA§§

Reklama

Přidat komentář