Reklama

Pánská tanga

V. (St, 25. 7. 2012 - 03:07)

Protože ho používají v...Mne odradí stoprocentně,nechápu zastánce nošení pánských tang,můžu je už takhle málo a ještě aby trpěli takovými excesy,hrůza!

doc. Nunvář (Út, 24. 7. 2012 - 22:07)

Výborná reakce.Tanga jsou...Ano, bohužel však toliko pro homosexuály a (homosexuální) pedofily...

dwan (Út, 24. 7. 2012 - 22:07)

Ahoj, mám takový doejm, že...Výborná reakce.Tanga jsou na leto ideální prádlo.

Mila (Út, 24. 7. 2012 - 22:07)

Ahoj, mám takový doejm, že ti co nosí tanga, nikomu nebižují. Na léto je to docela dobré spodní prádlo. Nikde se nic nekrabatí a navíc nevím proč by člověk v horkém létě měl nosit pod kraťasy ještě jedny kraťasy jen pro pár blbounů kteří si myslí, že tanga jsou pohoršující oděv. Nevím kdo přišel s tím že kdo nosí toto prádlo je bisexální nebo homosexuální. To je podobné jako by jste řekly o každém kdo nosí tmavé brýle že je slepec.

¨doc. Nunvář (Út, 24. 7. 2012 - 20:07)

jen tak, myslím, že jsi to...Ty zmrdanej pedofilní buzíku, je mi jasný, že se chystáš oprcat nějakýho kluka - radši se nechv vykleštit, přejdou Tě pak tvý zvrácený choutky.

tangař (Út, 24. 7. 2012 - 20:07)

jen tak, myslím, že jsi to vzal za správný konec. Jsem zvědav, kdy zareaguje se svými úsměvnými názory to sadistický prase s přezdívkou doc. Nunvář.

jen tak (Út, 24. 7. 2012 - 18:07)

Ne, problém pochopit to není. A jak sis asi mohla odvodit z kontextu, tohle sdělení nebylo určeno tobě. Ale souhlasím, alespoň jeden se ozval.
Zajímalo by mě, která část příspěvku evokuje bisexualitu? Přirovnání k historii dámského prádla? Odsouzením zbabělců za opovržení nevyzkoušeným? Nebo psaným projevem?

Láďa (Po, 23. 7. 2012 - 23:07)

Je to zajímavá diskuse (až...Tebe bych tipoval na bisexuála.

tangař (Po, 23. 7. 2012 - 21:07)

http://www.n2nbodywear.com/mm5/merchant.mvc?Screen=CTGY&Store_Code=N2N&Category_Code=GStringUnder

jen tak (Po, 23. 7. 2012 - 17:07)

Je to zajímavá diskuse (až na pár latentních homosexuálů). Popravdě by mě zajímalo, jak se vlastně člověk, kterého pánská tanga pohoršují, dostane na tuto diskusi...? Proč vlastně Vy, odpůrci, vyhledáváte ono heslo ve svých vyhledávačích? Prosím alespoň jednoho z Vás, aby zde popravdě uvedl, jak se sem dostal. (Jsem na 100% přesvědčený, že se tak nestane)... Shrnul bych to asi tak, že tanga nejsou spodní prádlo pro teplé, nebo moderní muže. Je to prádlo pro odvážné a sebevědomé. Stejné počátky byly i s dámskými tangy. Každá žena, která si je oblékla byla automaticky řazena mezi prodejné. Hlavní problém je v tom, že lidé co tady tento druh prádla napadají jej nikdy nezkusili...!

tangař (Ne, 22. 7. 2012 - 10:07)

http://www.planet-undies.com/catalog/lingerie_homme_string.php

Děkujeme (Ne, 22. 7. 2012 - 06:07)

za příspěvky všech zpřízněných i nezpřízněných duší pánských tang. A teď bychom mohli komunikovat jako inteligentní lidé (vím, je to spíš sen, než možná realita). Vynechejme hanebná oslovení a vraťme se k tématu. Mám rád tanga. Když jsou kvalitní, nezařezávají se, pod úplými kalhotami nedělají hrby. A hlavně nejsou vidět při správném nošení, tudíž nikdo neví, že je mám. Slušný člověk spodní prádlo neukazuje

Tangáči (So, 21. 7. 2012 - 22:07)

...jsou jednoznačně buzeranti. Normální neúchylný chlap to na sebe nevezme.

tangař (So, 21. 7. 2012 - 22:07)

http://www.ergowear.com/thongs-c-145_158_149.html

Metrouš (So, 21. 7. 2012 - 15:07)

S orientací to nemá nic...Já jsem typický metrouš. nosím náušnice, nagelovaný vlasy a přiléhavý džíny. Jsem plně hetero, přítelkyně střídám tak po čtvrt roce... stýkám se i ostatníma ortodoxníma metroušema. Ale chci ujistit zdejší tangáčskou komunitu, že se musí jednat z drtivé většiny o buzeranty. My metrouši zásadně tanga nenosíme. Cítit v prdeli rajcovní šňůru, to rozhodně nepatří mezi naše priority. V létě má normální muž tedy i metrouš často sračku, nedovedu si představit takovou neuvěřitelnou prasečinu, že se mi trocha průjmové stolice dostane na tangáčskou šňůru. To je k zblití. Takže jako metrouši se od tang plně distancujeme, přestože spoustu ohozu máme s buzničkama společného. A když dovolíte, tento příspěvek budu mnohokrát opakovat, aby byl jasný rozdíl mezi metroušem a buzíkem!

tangař (So, 21. 7. 2012 - 13:07)

https://bodyaware.com/

adam (Pá, 20. 7. 2012 - 22:07)

S orientací to nemá nic spol. Za poslední řadu let jsem vystřídal pár dlouhodových vztahů a každá z posledních 3 mi v nějakou dobu jen tak koupila pánská tanga a chtěla to vidět a když jsem je občas nosil, tak jsem místo poznámek dostal příjemné pohlazení nebo laškovné plácnutí. No proč ne. Osobně jsem rád (při omezenosti výběru pánského oblečení a spodního prádla), za každý kousek navíc při výběru co si vzít na sebe. To asi zabedněnci nikdy nepochopí a budou tu plácat něco o gayích. Mam hrozně rád lidi, kteří poznají sex. orientaci z příspěvku do diskuse vždyť je to k smíchu :-D já bych je ignoroval a to hned 2x :-D Ve skutečnosti se toho bojí a vymyslí si jakoukoliv výmluvu aby si obhájili svoje omezující stanovisko. Všimněte si, že argumentace gayem začíná vždy tam kde není čím argumentovat :-) a nebo tam kde dotyční cítí ohrožení a nebezpečí :-) Když proletí někdo ve Ferrari kolem zastávky BUSu, tak ten chudáček na zastávce prostě musí poznamenat "on si tím autem určitě kompenzuje malý péro" nebo něco podobného, snad to všichni známe, ne?
Co se týká pohodlí, tak to záleží na tom co člověk nosí. Pod takovými jeanami na tělo vypadají trenky dost hrozně a i boxerky jsou dost nepříjemné (všude se to krabatí) zatímco slipy (a tanga ještě lépe) ničemu nevadí takže v takových případech je to asi oprávněné. No a jestli nosit nebo nenosit je asi na každém co chce. Někomu to prostě příjemné není no.

Proč se má regi (Pá, 20. 7. 2012 - 22:07)

Pan prezident Václav Klaus...Vy dva jste volotrci!Lidi jako ten vámi výše zmíněný,mají lepší věci,v kalhotách už mívají všité spodní prádlo,ovšem,mohla by to být i tanga pánská.Jakmile vysloví přání převléci,nebo vyměnit druh spodního prádla-švadlena jim do vybraných kalhot všije vybraný model spodního prádla.

doc. Nunvář (Pá, 20. 7. 2012 - 21:07)

Pan prezident Václav Klaus nosí ovšem také tanga, ale podléhá to státnímu tajemství (kategorie přísně tajné).

Honza (Pá, 20. 7. 2012 - 19:07)

Viděl jsem je zkoušet u...Větnamci nemaj pánská tanga! tak jedině že to byla nějaká lesba nebo tranvesta a zkoušel dámské.Ale to už je jedno jestli skoušel tanga nebo trenky skrátka by moch zatahnout oponu ale co s tím mají dělat pánská tanga to nechápu.

Reklama

Přidat komentář