Reklama

Pánská tanga

Je s podivem, (Po, 6. 8. 2012 - 10:08)

že už se neozývá samozvaný doc. Vykleštěný. Zato tady máme stále tzv. Proktologa (pro ostatní-úchylný doktor, který je schopen všeho, co normální lékař nedělá, je to teda Zvrácený deviant, který zbožňje strkání různých předmětů do cizích řitních otvorů. S pobavením sleduje, jak se každý klečící muž nedůvěřivě otočí, zda-li to co proniká do jeho panenské řitě je opravdu pouze prst, nebo sonda.)

No, a takový chudáci, jako doc. Vykleštěný a proktolog, nazývejme ho raději-hrabač řití ,tady urážejí, kdeco.

marian (Po, 6. 8. 2012 - 06:08)

proč nedokážete lidé myslet, proč jste tak zadubení, ja to nedokážu pochopit a to mám tri doktoráty...

Hya (Po, 6. 8. 2012 - 01:08)

Pánská tanga může za...Majko,tvrdě souhlasím,já bych ty úchyly nechala za nošení tang stát 24hodin nahé na rušné křižovatce a každý komu by se zachtělo by je mohl zatahat za pytla,nebo ptáka,jak by si to příště rozmysleli a radši nosili pořádné pánské prádlo.

Majka (Ne, 5. 8. 2012 - 20:08)

pánská tanga jsou běžným...Pánská tanga může za "normální" považovat jedině úchyl.

HUGO (Ne, 5. 8. 2012 - 19:08)

pánská tanga jsou běžným prádlem a koho to tolik vzrušuje tak at se nechá kastrovat , však i ženy si vzali toto prádlo na sebe poprvé.

prdele (Čt, 2. 8. 2012 - 22:08)

šňůrčička se mu zařízla příliš gluboko a způsobila mozkové temno..

dotaz (Čt, 2. 8. 2012 - 22:08)

Teda René ty musíš být...Nona hele někde psali, že tvůj starej nosá tanga a koule mu mačkáš louskáčkem na ořechy.
Ty zřejmě miluješ sádlo máslo. To by jeden neřekl do takové staré po záruce.

Nono (Čt, 2. 8. 2012 - 22:08)

Teda René ty musíš být...Hele ty snad toho Reného miluješ, když ho vidíš všude. není to těma práškama co užíváš na hlavu. To je schíza kotě.

Nono (Čt, 2. 8. 2012 - 22:08)

Omyl-šňůrčička v oné...Teda René ty musíš být sladkej jak cumel, mňam mňam

prdele (Čt, 2. 8. 2012 - 22:08)

Ty jsi tady akorát osina v...Omyl-šňůrčička v oné části.

doc. Nunvář (Čt, 2. 8. 2012 - 12:08)

tady. Doc.ela vykleštěný...A ty jsi jako kterej? Já jsem tady jenom doc. Nunvář, lukáš, Borisek, ani Dušan nejsem.

A je to (Čt, 2. 8. 2012 - 12:08)

tady. Doc.ela vykleštěný (doc.Nunvář) se podepsal mým jménem. Pane doc.ela vykleštěný, jezdíte taky na zahraniční grémia, když už jste doc. (doc.ela vykleštěný). Copak? Nelíbí se Ti, když na Tebe někdo doráží? Ne? To je divné, nedělej ostatním ,co sám nemáš rád. Ty svině vykleštěná!!!!!!!!!!!!

Borisek (Čt, 2. 8. 2012 - 11:08)

Já si občas tanga vemu,...Velmi příjemně rajcují v prdelce

Dušan (Čt, 2. 8. 2012 - 03:08)

Já si občas tanga vemu, někdy mne v prdelce pěkně škrtí, což se mi dost líbí. Fakt se tady divím těm reakcím tady.

lukáš (Čt, 2. 8. 2012 - 02:08)

fakt se musím smát těmhle debilním urážkám at si každý nosí co chce viděl jsem několik chlapu v tangách a je mi to jedno tangáčí jsou prej buzeranti věřící jsou blázni a debilové jsou debili když to chlapovi nevadí at si nosí co chce buzeranty nemusím ale buzerant nemuže zato že je teplej to už je vtom člověku a někoho soudit proto co má nasobě tak musí bejt teplouš viděl jsem chlapa s jeho partnerkou a ten chlap měl tanga takže když má partnerku tak nemuže bejt teplouš to tady píšou nějací fakt debilové kteří neví nic o světě tanga nemusej bejt špatný asi je skusím mě je to uprdele já se nemám zaco stydět at si čumí kdo chce když mi někdo něco řekne pošlu ho do hajzlu a budu mít klid kdyby namě šáhl buzerant tak asi bych se neudržel a rozmlátil mu hubu jenom ktěm blbum kteří tady jenom uráží ty druhý tak by to do očí nikomu neřekli myslí si jak jsou chytří a že jsou něco víc než třeba ti tangáči. ale takový tangáči mužou bejt třeba vzdělanější než takový kokoti co umí jen kritizovat druhý a blbečci kteří tak uráží si myslí že umí napočítat do 10 jak směšný at se každej stará osebe já si myslím že v dnešní době má každý dost svejch problému a starat se oněkoho co kdo má nasobě muže bejt každýmu u prdele třeba závidí když budu milionář tak mě to budou taky závidět tak nikomu nezávidte tanga.je to docela špatný když lidi se štvou mezi sebou toto nikdy nebylo to co je dnes lidi se vraždí na vzájem kradou kritizujou tak co je lepší krást vraždit nebo nosit tanga.

x (St, 1. 8. 2012 - 19:08)

Takže ty seš ten nabušenej...ty pičo já narozdíl od tebe makám ty kurvo zato ty se válíš doma jako prase nefachčenko běž dělat a nebudeš mít čas někoho buzerovat na takový hajzle jenom dělám

Martina (St, 1. 8. 2012 - 19:08)

no vidíš Martino, kdybys...Ne, nenosím je... ale na holkách to neodsuzuju, pokud tedy nepatří do kategorie boubelek, tam je to taky nechutnost.

Dušan (St, 1. 8. 2012 - 18:08)

Až pochopíte, o čem tenhle mizerný a krátký život je, tak posedíme u piva. Zatím si tu s tím vykleštěncem pište pičoviny. Čest práci a rukám (i Vašim mozkům) klid.

Martina (St, 1. 8. 2012 - 16:08)

Dušane, ty jsi opravdu...To opravdu je k smíchu. Já jsem se chystala do postele s docela hezkým, atraktivním mužem. A věřte, nevěřte, sundal své značkové Diesly, které mu velmi slušely. Pod nimi jsem nalezla žluté stringy. Bylo to opravdu k popukání a víc jsem ho nechtěla vidět. Muž v tangách vypadá fakt jak debílek.

Koutecký (St, 1. 8. 2012 - 15:08)

Doc. Vykleštěnec, nebo...Dušane, ty jsi opravdu nechápavý teplouš!! K smíchu je muž nosící tanga, tedy ty a tobě podobní. Normální muž o koupi nebo nošení tang vůbec neuvažuje.

Reklama

Přidat komentář