Reklama

Pánská tanga

rr (Út, 18. 9. 2012 - 12:09)

na tebe musí být nádhernej...a to hodnotiš sebe nebo co.....

Tondo (Út, 18. 9. 2012 - 12:09)

na tebe musí být nádhernej pohled - obrovská tlustá chlupatá nakláďáková prdel s úplně schovanou šňůrkou uprostřed. Vepředu kule i pinďour vylejzající na obě strany z kousíčku růžový látky. Seshora stíněno chlupatým pivním pupkem. Paráda.
Hlavněže ty psychotesty máš na výbornou.

tonda (Út, 18. 9. 2012 - 11:09)

to sou nazory na tanga vy blbove prectete si odkat pochazi nosim je a ma i plavki nam dvje deti sem ridic nakladaku a navic nam psychotesty na vybornou zdravim trenkace a spodarystky sbombardakama cau

tonda (Út, 18. 9. 2012 - 11:09)

helo mas pravdu tanga sou bezva nosim je a chodim tak i doma po zahrade a v poho nikdo nema pocit ze je to uchilka proste normal

Hela (Po, 17. 9. 2012 - 15:09)

tanga řadím mezi nejpohodlnější prádlo ,sama ho nosím nejraději a nejčastěji ,ani pánům se nedivím když toto prádlo začínají nosit .

marian (Ne, 16. 9. 2012 - 11:09)

Já myslím, že diskuze mezi...Daniela, jedna s tých, čo všetko vedia najlepšie, všetko poznajú a preto ich prednášky každý "žerie" a ja na ne seriem!
Keby sa sexuálna orientácia posudzovala podľa spodnej bielizni, boli by sme na tom skutočne úboho... Alebo už sme?

Daniela (Ne, 16. 9. 2012 - 10:09)

Já myslím, že diskuze mezi Limbesem, Joudou a Bartolomějem byla jedna z mála podnětných, protože většinou jsou tu jen výkřiky typu "tanga, tanga a nic než tanga" nebo naopak "jsou to teplouši". Tady aspoň se něco věcného napsalo. A bohužel sem přicházejí lidi, kteří přečtou jen prvních a posledních 10 příspěvků a tím končím, proto to sem čas od času dám, aby si každý udělal obrázek sám.

Limbes
Ano, to je v naší...

Danouši, to je otázka, jestli vůbec by holce na takovou otázku pravdivě odpověděl. Vztah mezi homosexualitou a pánskýma tangama je všeobecně známý. Já závodně plavu a při tréninku pravidelně na šatně vidím prádlo svých "kolegů". A tanga nikdo z nich nenosí. Vy, tangáči, se tady pořád snažíte vzbudit dojem, že pánská tanga jsou běžné prádlo. A to nejsou. Možno je nosí jeden ze sta heteráků a jak psala Martina, zřejmě kteří ani nesportují a vůbec se nesvlékají. Při kolektivních sportech při převlékání spoďáry neutajíš a jak by se na to dívali ostatní, to ti je asi jasné. A není to problém jenom Česka. Nedávno jsem viděl nějakou béčkovou americkou komedii pro teenagery a vystupoval tam též chlapec v tangách, kterému někdo nakecal, že holka, o kterou má zájem, má ráda kluky v tangách. Byl to ovšem kanadský žertík a hoch byl před kolektivem zcela knokautován. Takže ani v Americe se nejedná o normální prádlo.

reagovat
Bartoloměj
To je zbytečná námaha těmto teploušům něco vysvětlovat. Při předklonu většině kluků vylezou zpod džínů spoďáry a nikdy jsem neviděl nikoho v tangách. Kdyby to byla běžná věc, tak bych denně minimálně jednoho musel vidět.
Jeno pako tady zas tvrdí, že v cizině jsou zcela běžná pánská tangaplavky. Že za to může zaostalá česká kotlina. Opět blud. Pár jich za pobytu u moře vidím, ale je to třeba jeden z tisíce. A ještě jde většinou o homoušské párečky. Buď tenhle mentál do ciziny vůbec nejezdí a nebo vědomě lže.

reagovat
Jouda
Danouši, to je otázka,...

To opravdu trávíš drahocenej čas sledováním takovejch nesmyslů. Ty musíš bejt tedy vypatlanec. Stejně tak jako Bartoloměj (omlouvalo by ho jedině že by snad byl Kotlár), kterej zase sleduje kluky v předkolonu, co jim leze za spoďáry. To je úroveň. Jeden větší úchyl než druhej.

reagovat
Bartoloměj
To opravdu trávíš...

Zde nejde o úchylnost, jde jen o to, dokázat, že pánská tanga nejsou normální prádlo pro muže. Pokud někdo nosí tanga, většina mužů ti řekne, že jsou to teplouši. Jenom tady pár mentálů dokolečka opakuje, že to je moderní pánské prádlo. Asi žijou někde mimo realitu.
Joudo, ty musíš nosit kalhoty někde pod pupkem a asi se na žádný sport nepřevlíkáš, páč jinak bys byl v jakémkoliv kolektivu naprosto out. Tak nevím, kde to vaše buznoprádélko můžete, vy tangáči, nosit.

Antitangař (Ne, 16. 9. 2012 - 10:09)

no já nosím dámský tanga....Teplouš vejde do řeznictví a chce štangli salámu. Řezník se ptá, jestli v celku nebo nakrájet.
"Samozřejmě že v celku," zavrčí teplouš, "mám snad v prdeli jukebox?

Proktolog (Ne, 16. 9. 2012 - 10:09)

Tak to jsem ráda, pánové,...Ano, já se tím velmi zabývám, publikoval jsem na téma mužská homosexualita-rectum-obliba pánských tang několik odborných statí a abstrakt, ale věřte mi, kompetentní orgány se tím vůbec nezabývají. Než se k tomu někdo rázně postaví, tak bude mít kolega Nunvář na svém odd. kastrací prázdno. Dobrovolně tam tangáči nepůjdou, musí je k tomu donutit legislativní rámec.

Proktolog (Ne, 16. 9. 2012 - 10:09)

Ano, já se tím velmi zabývám, publikoval jsem na téma mužská homosexualita-rectum-obliba pánských tang několik odborných statí a abstrakt, ale věřte mi, kompetentní orgány se tím vůbec nezabývají. Než se k tomu někdo rázně postaví, tak bude mít kolega Nunvář na svém odd. kastrací prázdno. Dobrovolně tam tangáči nepůjdou, musí je k tomu donutit legislativní rámec.

Marča (Ne, 16. 9. 2012 - 10:09)

Dnes by bylo třeba, pane...Tak to jsem ráda, pánové, že nejsem se svými názory osamocená a že se tím nškdo zabývá i z hlediska lékařské vědy.

Proktolog (Ne, 16. 9. 2012 - 10:09)

Dřív jsme měli plné ruce...Dnes by bylo třeba, pane kolego, rozjet na odd. kastrací třísměnný provoz. Aby to pořádně odsýpalo. Jr to hrůza, jak se ta tangaté devianství rozmohlO!!!!

Proktolog (Ne, 16. 9. 2012 - 09:09)

To jsou dneska móresy, to za...Marčo, já jsem mladší ročník a přesto s Vámi plně souhlasím.

Marča (Ne, 16. 9. 2012 - 09:09)

A prdelku bys oprcat...To jsou dneska móresy, to za mých mladých let nebývalo, tolik různých úchyláků a zvrhlíků. Kam ten svět spěje? Nosí tanga, šlehají si drogy a pak to už tak dopadá. Včera jsem dva takové devianty viděla, vedli se za ruce jakoby nic. Okolo se pohybovaly volně děti - hrůza. Svět se řítí do pekla, když se zvrhlíci za své choutky ani nestydí a nosí i tanga! To za minulého ražimu tolik úchylů nebylo, i když na něj nadáváte! Takové zvrácenosti se neděly. Hanba vám, vy na to jednou doplatíte! Vy si na mě jednou vzpomenete, ale to už tady nebudu. Dobře Vám tak!

Normální chlap (Ne, 16. 9. 2012 - 09:09)

Já mám prdel uplně...je vepředu dobře vybavený, tudíž jsou mu tanga nepohodlná. Buzničky a holkokluci tam nemají skoro nic, proto se jim tam všechno vejde. I tak mně zaráží, že jim je příjemné mít tanga-šňůrku v prdeli. Asi jak píše Borisek, tak je to rajcuje.

Dolly (Ne, 16. 9. 2012 - 09:09)

Když tady se psát nedalo,...Ujišťuju tě, že věk není podmínkou .). Já jsem mladá a taky se mi to nelíbí.

Petra (Ne, 16. 9. 2012 - 09:09)

Máš pravdu Blani. My Jedeme...Když tady se psát nedalo, protože to tady uchvátili muži a hádali se kdo je gay.
Mně se tohle prádlo na chlapech nelíbí. Moc se mi na nich líbí boxerky. Ale mám už 35 let, tak třeba je to věkem. Mladým dívkám se to možná líbí. Já jsem asi ze staré školy:-)).

Samozřejmě (Ne, 16. 9. 2012 - 09:09)

Myslím tím že tanga jsou...Za homosexuální orientaci se není třeba stydět, tudíž ani za pánská tanga ne!!

Normální chlap (Ne, 16. 9. 2012 - 09:09)

Já mám prdel uplně...je vepředu dobře vybavený, tudíž jsou mu tanga nepohodlná. Buzničky a holkokluci tam nemají skoro nic, proto se jim tam všechno vejde. I tak mně zaráží, že jim je příjemné mít tanga-šňůrku v prdeli. Asi jak píše Borisek, tak je to rajcuje.

Patrik (Ne, 16. 9. 2012 - 09:09)

JA KDYBYCH NEMNEL PRDEL JAK...Já mám prdel uplně normální docela i malou a tanga bych si na sebe nevzal, protože mě v nich škrtí předek /kulky a pták/.

Reklama

Přidat komentář