Reklama

Rozchod a navrat - co vy na to??

Pavel (Čt, 23. 8. 2007 - 15:08)

Nu, jámám také takový problém. Chodil jsem s holkou, a ta mi neskutečně ublížila.. celé to ovšem trvalo měsíc..ovšem ona měla po týdnu jasno.. že se chce vrátit že udělala chybu. jenomže to v sobě skrývala, nebot měla výčitky a prosit mě o odpuštění se jí zdálo ubohý po tom co mi ublížila.. celé tři týdny než se odhodlala za mnou přijít já se snažil zapomenout. a ona se trápila také.. nejhorší na tom je že jsem se z toho tak nějak vyhrabal a pak přišla žádat o odpuštění.. jenomže háček je v tom že jsem někoho potkal.. mele se mi to v hlavě pořád si říkám, vždyt si tu holku zbožnoval chtěl jenom jí jaktože ted nemůžeš dostat z hlavy tu novou známost.. strašně moc se snažím a myslím že se to daří.. ale že bych věřil našemu vztahu tak jako před tím už se říct neda... je mi to líto, ale myslím že už to nikdy nebude takový.. čas ukáže

Romi (St, 22. 8. 2007 - 18:08)

Ahoj koukám že jsem na tom nejsem sama tak bledě. Tak do toho. Dva roky jsem chodila s klukem, rozešli jsme se protože jsme vztah vzali za špatný konec, taky mi nevěřil což mi ubližovalo. Nic méně našla jsem si nového partnera se kterým jsem přes dva roky, vztah mi celkem vyhovuje,ale také na něm pořád hledám to z bývalého. Nejhorší na tom je, že jsme zjistila že bývalého prostě nemohu dostat z hlavy, říká mi že je na tom podobně. Samozdřejmě má také partnerku a ani jeden nechceme nikomu ublížit. Prostě bych je chtěla oba dva, jak s toho ven?

J. (Út, 21. 8. 2007 - 21:08)

Milane, té bolesti se nevyhneš a patří to i k tomu "uzdravení", aby sis to v sobě uzavřel a netáhnul si s sebou psychické problémy do dalšího vztahu.Jediné, co ti můžu poradit - snaž se každý den něčím zpříjemnit. Někdo jde do fitka, někdo do kina, někdo si třeba koupí knížku.... Mně tohle hodně pomáhalo. Ze začátku se ti třeba nebude chtít nic dělat, nikam jít, ale za pár týdnů zjistíš, že se už třeba maličko těšíš a že ta bolest je snesitelnější. Neboj, zvládneš to!

milan (Út, 21. 8. 2007 - 17:08)

prosim potřebuji poradit po dlouhe dobe se semnou rozesla pritelkyne je to uz 3 tydny a ja nejim,nespim a strasne me to boli,zdaji se mi otom kazdou noc sny. Ona uz ma jineho pritele a ja to proste nezvladam. Je mi z toho na nic a nevim co mam delat. Nechtela si otom ani promluvit vse sem se dozvedel pres icq. od te doby jsem ji nevidel ta bolest ja fakt obrovska,prosim poradte mi nekdo dik

Veronika (Pá, 10. 8. 2007 - 20:08)

Ahoj ja bych potrebovala poradit jsem z pritelem dva roky a mame spolu 5mesicu stary miminko.A docela casto jsme se hadali pak to bylo vse v pohode a ted pred dve mi dny jsme se pohadali znovu a on mi rekl ze uz spolu rozejdem ale bydlet budem spolu a rekl mi ze da zadost na urade k tomu ze ta mala bude napsana na nej a tim padem to pro behne u soudu a stim ja nesouhlasim.Chci aby mi dal jeste sanci prosim poradte jak to mam udelat jsem s toho uplne na dne pis te na muj E-mail Putynavseznam.cz tuto stranku jsem nasla nahodou tak na muj e-mail predem moc dekuji za odpoved

Diana (Čt, 9. 8. 2007 - 11:08)

Přečetla jsem celou diskuzi, mám stejný problém. Chodili jsme spolu skoro 8 let, plánovali bydlení, svatbu, děti. Před měsícem to ukončil, vím proč. Totálně jsem to podělala. Jsem takovej ten racionální typ, on hodně emotivní. Byla jsem sobecká a nafoukaná, když problém nepálil mě, tak jsem ho neřešila a on se kvůli spoustě věcí trápil, xkrát mi to říkal a já debil jsem ho jen odbývala. Už to nemohl vydržet, tak mi to řekl. Brečeli jsme do 3 do rána, pro mě to bylo jako blesk z čistýho nebe, tak zaslepená jsem byla. Strašně ho miluju, vím, že on je pro mě ten pravej, táta mejch dětí. Díky tomu šoku jsem konečně otevřela oči a vše si uvědomila, vše si promítám nazpět a vidím, že měl pravdu. Člověk se opravdu nemůže změnit, ale kvůli milovaný osobě se přizpůsobí, teď už jsem toho schopná, jenže je pozdě?!? Pracujeme spolu, takže se vidíme denně, vycházíme skvěle, je na mě moc hodnej, usmívá se, dívá se na mě, občas prohodí nějakou dvousmyslnou poznámku, já zareaguju, smějeme se, prostě to tu lítá po kanclu, je to flirtování? Nevím, ale baví mě to (a taky trápí, že se mi to jen zdá). Občas se mě na chodbě jakoby náhodou dotkne, chválí, jak mi to sluší...Snažím se nedepkovat, ale je to výkon na Oscara, chci ho zpátky, chci mu ukázat, že jsem jinej člověk, že byl moje štěstí a že pro to udělám všechno. Nedokážu si život bez něj představit. Jinou holku nemá, já na jiný taky nemám ani pomyšlení. Včera jsem se odhodlala a pozvala ho na večeři, s úsměvem přijal. Chci mu všechno říct. Vždy jsem byla odpůrce lepených vztahů, ale to byly nevěry, drogy, alkohol, násilí, tohle přece není ten případ, nebo si to jen namlouvám? Moc se mi líbilo, jak tu někdo psal, že 2x do stejný řeky ne-e, ale že ta voda může bejt čistší - přesně v to doufám a modlím se za to. Co myslíte?

Eva (Po, 6. 8. 2007 - 23:08)

Honzi moc si nefandi,ženský jsou někdy dost tvrdohlaví.Tak nespoléhej na to,že jsi chlap a pro ni jediný.6enská si vždy poradí,když to nejméně čekáš.Měj se

Monča (Po, 6. 8. 2007 - 23:08)

No u mě určitě, Honzo.

Návštěvník (Po, 6. 8. 2007 - 23:08)

To maš jedno...bud se rozejdete ted, anebo zustanete spolu, a podvedeš ji, nebo zas ona tebe...laska v manzelstvi vetšinou umira.

Návštěvník (Po, 6. 8. 2007 - 22:08)

Mám pocit, že by to mohly být jen hormony. Nedávno jsem o tom četla knížku a psalo se tam, že žena prý v těhotenství a pár týdnů po porodu nedokáže myslet na nic jiného než na dítě. Nemůže za to, prostě jsou to hormony. třeba se moc probírala ve svých pocitech a došla k závěru, že vás nemiluje. Snad jí to brzy dojde... Držím palce.

honza 73 (Ne, 24. 6. 2007 - 22:06)

ahoj m,já bych jí dal čas na rozmyšlenou,počkal až se dítě narodí ona pak změkne.Chovej se teď k ní stejně jako dřív,nepodlézej ji,hlavně na ni netlač,ona si musí uvědomit že Ty jsi otcem jejího dítěte.Já byl se svou 9 let,mám dítě 6let a jsem 9 mšsíců sám.Ženský (99%) jsou slepice.Držím Ti palce.

honza 73 (Ne, 24. 6. 2007 - 21:06)

Manželka mě opustila před 9 měsíci,chodil jsem často na pivo,myslel jsem že nám to klape ale podcenil jsem to.Ona mě řekla že se chce rozvést.Po finanční stránce nebyl žádný problém,bral jsem cca 35 čistého.Myslíte si že mám nějakou naději?Děkuji za odpoveď.

m (Út, 15. 5. 2007 - 23:05)

Ahoj. Poraďte, pls. S "přítelkyní" čekáme dítě, je v 5.měsíci. Před týdnem mi oznámila, že mě již nemiluje, že ke mně necítí, co by měla a že se mnou jako s přítelem končí. Zhroutil se mi svět, přišel jsem o ní i o dítě... Říká, že o dítě nepřijdu, že to navždy zůstane mé, ale není to podle mého pravda. Krize mezi námi začala cca před třemi měsícia teď to vyvrcholilo. Nevím, jak se mám chovat, jestli to brát jako těhotenský rozmar... Chci, abychom se k sobě vrátili, ale nevím, jak jí přimět, aby zase začala uvažovat racionálně. Chová se, jako by jí přeskočilo, všichni do ní hučí, že je pitomá, co od života chce, ale je děsně tvrdohlavá. Máte někdo podobnou zkušenost? Jak to popř. dopadlo u vás? Díky za odpovědi.

Melanie (St, 11. 4. 2007 - 11:04)

K tem rochodum a vracenim se k sobe..nevim no..Chodila jsem s klukem,bylo to fajn a ja se do nech bezhlave zamilovala..pak me najednou nechal a uz semnou nechtel ani nejak komunikovat proste se mi vyhybal..Byla jsem z toho spatna a porad doufala,ze se k sobe vratime..Po roce se tak stalo..ze zacatku to bylo krasne,ale ted skoro po roce se ten tehdejsi rozchod a vzpominky vraceji a vznikaji hadky

Amálka (St, 11. 4. 2007 - 08:04)

Tak na takovou se hodne rychle vyprdni ta si te vúbec nezaslouzí budete se hádat cím dál víc a budes smutný protoze jsem vycítila z tvého psaní ze jsi dost pres srdícko najdes si jinou a uvidís tahle bude litova prál jsi si díte:dala ho pryc,pozádal jsi ji o ruku poslala te do háje a to stýkání s tvým kamarádem mi taky moc nepasuje je to hloupá husa a nezaslouzí si te nic jiného ti naporadím.Je to mrcha.

Jakub (St, 11. 4. 2007 - 08:04)

Ahoj. Mam pritelkyni a ona se styka s mym kamaradem, ja se ji ptam jestli ho miluje a ona rika ze ne miluje jenom me, ze je ji s nim dobre.Jsme spolu uz pomalu tri a pul roku, prej je na ni hodnej, a milej, ale to ja sem taky, teda aspon si myslim. Kdyz me o neco poprosila a vzdycky jsem to udelal, ale my se hadame kvuli samim picovinam, treba jako napriklad kvuli cigaretam,oba kourime ale ne zas 20-30 dene,to ne,kdyz si treba zapalim tak ona rekne abych ji pulku nechal,ja ze jo,ale kolikrat se zakecame a necham ji treba min,a ona se muze zblaznit. Ja ji taky miluju,ale mozna je to moje chyba,nechci ji ztratit,planovali jsme spolu dite,uz byla jednou tehotna ale jeji matka zacla silet,no tak musela na miniinterupci,svatbu jmse taky planovali,primo na stedrej den jsem ji pred celou jeji rodinou pozadal o ruku,a ona at jsem ticho,nerikej to tady.
Ja bych toho moch napsat hodne,ale zase takovej scenar se mi psat nechce,tak vas prosim co mam delat,jsem uz v koncich,kdyz jsem je po taji pozoroval tak jsem uplne umiral,nemohl bych uhodit holku.
Prosim poradte.Predem moc dekuju za kazdou radu.Zde je muj Email : StoldaKouba"centrum.cz

misa (Po, 26. 2. 2007 - 08:02)

Radí mi to víc lidí,vim že by to bylo nejlepší,nějak to ale nejde, ale já ho nijak nepronásleduju, nepíšu mu,často mi napíše on sám.Pořád jsem ve stavu,kdy všechny srovnávam s ním,to taky nejde.Přišlo mi,že jsme se k sobě hodili a teď nemůžu najít tu druhou polovičku,která by mi vyhovovala. Navíc sehnat v dnešní době fajn kluka,je docela výkon :)

LENIN (Ne, 25. 2. 2007 - 17:02)

MOJE BYVALA ME NEUSTALE PRONASLEDUJE A JE MI Z NI SPATNE,ALE MAM JI RAD.

MARTINA (So, 24. 2. 2007 - 20:02)

MISA-MELA JSEM TO PODOBNE JAKO TY.NASEL SI PRITELKYNI,A ZA MNOU CHODIL A SPALI JSME POKAZDE SPOLU,ALE PAK SE VRACEL K NI.TRVALO TO NECELE 2 ROKY,TAKY JSEM NA NEHO NEUSTALE MYSLELE A TRAPILA SE.RADIM TI NAJDI SI JINEHO KLUKA A ZAPOMENES NA NEHO.UBLIZUJES SAMA SOBE,VIM SAMA JAK TO BOLI.DNESKA JAK PRIJDE POSLU HO PRYC.MAME KLUKA,KTERY ME MA RAD A JA JEHO.

misa (Pá, 23. 2. 2007 - 08:02)

Ahoj!Po Vánocích jsem psala do téhle rubriky, že se se mnou rozešel přítel. Jsou to skoro dva měsíce,tak jsem si řekla,že napíšu,jak to pokračuje.Pokračuje to tak,že týden po rozchodu jsme se začali zase vídat,on se mnou spal (mimochodem má slečnu), chodíme na kafe, nakupovat...On bydlel ve městě ale odstěhoval se na vesnici, já stále bydlím ve městě...Problém je v tom,že ho ovlivňuje jeho otec,přítelkyně a jeho vesničtí kamarádi!A matka jeho nové přítelkyně...vidim jak se mění,k horšímu,bohužel.Vždycky měl o něco zájem,ale teď se nějak smířil a říká,že je spokojenej,ale mě nepřijde!On se prý na vesnici cítí dobře (nemam teda nic proti vesnici ani proti tim lidem),protože tam něco znamená,lidi a kamarádi ho obdivují,nechal holku z města a začal chodit s prý "nejhezčí"holkou z vesnice,je král. Taky mi naznačil,že mě by tam nikdo nebral,a naznačil že když byl se mnou a byli jsme ve městě tak nic neznamenal. Tak nevim jestli si snaží zvýšit ego.Dává mi rady jak žít,co mam dělat,někdy mi přijde, že si ze mě dělá srandu.Rozhodla jsem se,že až půjdeme na kafe,řeknu mu co si o tom všem myslim,mam toho dost a trápí mi co s nim děje....i když proč,on si vybral svoji cestu...Pořád na něj myslím,chybí mi,ale na obzoru je někdo jiný a on mi nechce,řekla jsem si,že je čas začít svůj život,ať chci nebo nechci.Co si o tom myslíte, děkuju za radu

Reklama

Přidat komentář