Reklama

Rozchod a navrat - co vy na to??

Návštěvník (Čt, 31. 7. 2008 - 21:07)

Mám strašnou chuť se zabít. Přítel mě právě opustil!Nemůžu se mu dovolat. Opustil mě k vůli tomu, že na mě neskutečně žárlí a myslí si, že chci někoho jiného!!!Žárlí na jednoiho kluka, který mě pozval na párty... A já jsem mu neskutečně věrná a v životě bych ho nepodvedla!!!!Hrozně ho miluju!!A hrozně se bojíém ale, že just mě s někým podvede!!To už bych nezvládla...Já se asi fakt zabiju...Prosím pomozte i někdo!!Milionkrat jem mu volala a nezvedá mi to!Jenom mi neříkejte že za to nestojí!Je to ten nejlepší chlap na světě!!PROSÍM!!!

Jana (Čt, 31. 7. 2008 - 18:07)

Inko, pokud u něj máš věci, čeká, že si pro ně někdy skočíš a klíče mu vrátíš, ne?

No pokud si protiřečí, tak bych mu to řekla a chtěla vědět pravdu.

Jediná rada - promluvit si ještě jednou.

Inka (St, 30. 7. 2008 - 20:07)

To jsem ještě já,kdyby mi chtěl někdo z vás poradit.Tak prosim pište mi na email:langering"seznam.cz Díky

Inka (St, 30. 7. 2008 - 20:07)

Ahoj všichni,pomalu před týdnem se semnou rozešel přítel,byli jsme spolu pomalu rok.V pondělí mě odvezl domu vše bylo v pohodě a v pátek byl najednou onec.Jeho důvody rozchodu jsou nesmyslné,protože když si čtu jaho sms,nebo si promítám i to,co mi řikal,tak si to vše protiřečí.Měla jsem svoje klíče od jeho bytu.řekl mi,že mě nevyhazuje,at si v klidu zbalim věci a klíče mu dám až se ěkde potkáme.Rak jsem mu řeka že ne,že pojedu rovnou domu a on si o ty klíče neřekl.Takže je stále mám.Moc mi chybí a nevim co si o tom všem myslet.Tak poradťe.Díky

Mr. Nobody (Čt, 24. 7. 2008 - 17:07)

http://libimseti.cz/chci.te.zpet
Nabidka plati stale. Stejne tak jako laska, smutek a bolest pretrvava. Jestli se najde nekdo, kdo si mysli, ze by umel pomoct, at se mi ozve na libko na profil.
Diky

Lucka:( (Ne, 15. 6. 2008 - 16:06)

Já nevim co na to se svým přítelem sem deset měsíců když nebereme ty rozchody..ty rozchody začali když sem ho na začátku podvedla s bývalým!to jsem ke svýmu nynějšímu necítila co ted!hrozně mě to potom mrzelo!a od té doby se vlastně pořád hádáme on na mě šíleně žárlí..furt mě hlídá...já ho chápu ale někdy mě to vadí!za to dobu co jsem spolu..musim uznat že on je jedinečnej že bez něho nemůžu bejt..ale nevim co dělat někdy mě vadí!děláme si oba anschávly!a tedm jsem v tom a zítra du na potrat a on mě ani není schopnej podržet!prostě on se neumí chovat ke mě jako ke svojí holce!a to mě mrzí!nevim co dál!náš vztah je hroznš zamotanej!ale někdy bych chtěla bejt sama ale bez něj bejt nemůžu bez něj nejsem nic já ho miluju!nevíte co dělat?prosím napište!:((

Monika (Po, 21. 4. 2008 - 19:04)

jo tak s tim otacenim to znam..mam pritele..on je fajn..ale najednou ze dne na dnes se jeho chovani otoci o 360 stupnu..treba dneska..:( nechal si propichnout jazyk od naky pochybny holky o ktery ani nevi jestli fetuje bo co..a i kdyz mu proste rikam jaky to je ryziko tak nic....neposlocha..ma svoji hlavu a ja neim co s nim..co ho napadne zejtra..??:(

CP (Po, 21. 4. 2008 - 16:04)

Dneska jsem mu napsala jak to vsechno vidim a citim, vecer za mnou prijede, tak jsem zvedava, co z neho vypadne.. Sama jsem zvedava co mi rekne, porad otaci a me dochazi trpelivost.

katka (Po, 21. 4. 2008 - 12:04)

to CP, to je divné, asi to nemyslí opravdově, protože zaškobrtnutí se může stát, ale musí se to vědět, že Tě chce!!! Asi bych to nechala tak, kdyby chtěl být s Tebou, tak pojede kamkoliv a kdykoliv, protože chce vlastně začít znovu. No nevím, ale asi to nebude ten pravý....

Pro CP (Po, 21. 4. 2008 - 11:04)

CP, to se neřeší, to se prostě ví !!!!! Podle mě někoho má.

CP (Po, 21. 4. 2008 - 11:04)

Katko, veci vzaly rychly spad, pritel tape jestli byt spolu nebo ne, pry nevi jeslti chce byt se mnou nebo ne, kdyby to nevyslo, tak by mi ublizil jeste vic. Takze je mi vyborne. Nevim co delat, nechce jit do poradny, k dovolene se nevyjadril. Nevim jak dal. Dokonce jsem si sama ujasnila, ze nesmim myslet na to jestli nekoho mel predtim. Ale on ted nevi.

katka (Ne, 20. 4. 2008 - 19:04)

to CP: pokud si nemáte o čem povídat, zkuste jet na týden někam pryč a uvidíte, musí vás zase něco spojovat... ale pokud pořád myslíš na to že někoho měl a neumíš to opustit a nemyslet na to tak bych asi do toho nešla, nebo se budeš užírat pořád. Myslím, že je to na tobě..

Návštěvník (Ne, 20. 4. 2008 - 17:04)

Ahoj, s mym ex-pritelem jsem se rozesli na rok, ja v cizine- nevratila se, jak jsem mela...pak jsme si oba nasli nove partnery atd. Zjistili, ze bez sebe "nemuzeme byt".....a zacli opet znovu....bohuzel u nas-mozna jsme vyjimka- ale ja hlavne mela problemy vyporadat se s tim, ze byli v mezicase jine slecny. Vadilo mi to...a po delsi dobe si uvedomila, ze svym zpusobem chci jit k oltari s clovekem, ktery od minuty kdy poznal me, nebyl s jinyma....mozna vam to bude pripadat zvlastni/nepochopitelne....ale ja proste na slepovane vztahy neverim. Domnivam se, ze je proste narusena duvera.

CP (Ne, 20. 4. 2008 - 17:04)

Katko, my toho volneho spolecneho casu moc nemame, ale jinak on se zacal venovat taky urcitym konickum a ma nove pratele, ja taktez, ale nevime jak se mame jinak chovat? Dokonce nevime o cem si mame povidat krom beznych temat - rodina a prace. Stale se bojim, ze me podvede i kdyz tvrdi, ze vsechny "kamaradky" nechal a poslal je slusne do haje kvuli me a ze me ma moc rad a chce se mnou byt. Nevim co delat proste.

katka (Ne, 20. 4. 2008 - 15:04)

to CP: my jsme v poradně byli oba společně i jednotlivě, k ničemu to prakticky nevedlo, jen nás to stálo peníze. My jsme si to taky vysvětlovali a promlouvali k sobě opravdu z hloubi duše co cítíme a shodli jsme se na tom, že chceme být spolu. Začli jsme jinak a to tak, že každý měl své zájmy a určitý čas pro sebe, své koníčky i přátele. Proste každý měl svou volnost. Já tolik zájmů neměla, proto jsem se začala učit squash a začala jsem se zajímat o umění. Nikdy jsem ho nepodezírala, že by byl někde jinde, než mi řekl. Začali jsme spolu bydlet po půlroční pauze. Šlo to, volný čas jsme trávili sportem, výlety, prostě hodně zážitků. Když někdy se vyskytl problém, spíš jsme to otočili ve srandu. Musím říci, že jsme se nasmáli jako nikdy před tím. Postupně se to utužovalo až jsme neplánovaně čekali mimčo... to byla naše nějvětší radost a jakmile jsou děti, je to zase o něčem jiném. Zapojili jsme se oba rovnocenně do rodinného života, ale pořád máme "svoje volno", které respektujeme.

CP (Ne, 20. 4. 2008 - 11:04)

Katko, jak jste začli znovu? Včera jsme se na toto téma bavili, máme se rádi, chybíme si, ale nevíme jak začít znovu. Takovéto chození nebo jiskření co je na začátku u nás není, bojíme se, že když se vrátí ke mě domů, tak to bude stejný stereotyp. On ví, že mu nevěřím a bojí se taky, že si s ním jen pohraju a pak ho odkopnu. Hodně o tom všem mluvíme, ale nejde nám to. Jak se máme chovat? Dokonce mě napadlo zajít někam do poradny, nevíme co máme dělat, jen to, že chceme být spolu.

Jana (Pá, 18. 4. 2008 - 22:04)

Já bych se k němu po nevěře nikdy vrátit nemohla, protože bych mu už nikdy nevěřila. A bez důvěry nelze budovat vztah.

katka (Pá, 18. 4. 2008 - 22:04)

to CP: ten trn i když vyndáš, tak tam bude jizva, ale možná, že to váš vztah paradoxně posílí. Já jsem se s manželem také rozešla po 3 letech, měli jsme 3 měsíční pauzu, začli jsme znovu, ale asi trochu jinak.... od té doby jsme spolu 10 let, máme rodinu.... Odpustila jsem, ale opravdově, nikdy jsem mu nic nevyčítala.

Paja (Pá, 18. 4. 2008 - 19:04)

Ja jsem se k přítelkyni vrátil a dala mě druhou šanci a klape nám to!
Ale nepodvedl jsem ji a ona mě taky ale rozešel jsem se s ní ja!

CP (Ne, 13. 4. 2008 - 10:04)

DObrý den všem, chtěla jsem se zeptat na Váš názor. S přítelem jsme se rozešli skoro po 4 letech, přišla jsem mu na nevěru a vyhodila ho z domu, teď je to 5 měsíců a on se chce vrátit s tím, že si uvědomil, že chce stále jen mě, ale já mu nevěřím, dost mi ublížil a mě to bolí, i když ho mám stále moc ráda. Stalo se to někomu z vás ohledně nevěry? On se chce vrátit, že mu jen na mě záleží a je ochotný proto udělat vše, ale já ten trn v sobě stále mám a nevím jak se toho zbavit...

Reklama

Přidat komentář